Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Εγω παραδεχτηκα τον Μπακασετα. Βλεπει πολυ μπροστα το παιδι σε αντιθεση με τον Σιμοες.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στον ΟΦΗ. Ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Κρήτης σε μόνιμη βάση μετά τον περσινό δανεισμό του και ο Δικέφαλος θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.
O Παναγιώτης Δεληγιαννίδης εντάχθηκε στο PAOK Academy το 2012, κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Κ20 και το 2014 έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου. Έμεινε για 4,5 σεζόν στον ΠΑΟΚ, πέρασε για ένα εξάμηνο από την Ζέμπλιν Μιχαλίβτσε και την περασμένη σεζόν έπαιξε με τη φανέλα του ΟΦΗ ως δανεικός.
Έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 ενώ έχει πετύχει και ένα τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα. Παναγιώτη σ’ευχαριστούμε κι ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας σου!
O Παναγιώτης Δεληγιαννίδης εντάχθηκε στο PAOK Academy το 2012, κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Κ20 και το 2014 έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου. Έμεινε για 4,5 σεζόν στον ΠΑΟΚ, πέρασε για ένα εξάμηνο από την Ζέμπλιν Μιχαλίβτσε και την περασμένη σεζόν έπαιξε με τη φανέλα του ΟΦΗ ως δανεικός.
Έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 ενώ έχει πετύχει και ένα τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα. Παναγιώτη σ’ευχαριστούμε κι ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας σου!
Με το καλό να τελειώσει η μεταγραφή του Εσίτι για να πούμε τα καλορίζικος κλπ.
Είναι ένα στύλ παίκτη που έλειπε από το κέντρο της ομάδας.
Τώρα, αν πρέπει να δούμε και για 8άρι είναι θέμα προπονητή.
Τελικά έχουμε πάρει 2 εξάρια και είμαστε με έλλειμμα στο 8.
Στον Λάμπρου δεν δίνονται ευκαιρίες και είναι κρίμα για το παιδί και για την ομάδα. Θα μπορούσε να δοκιμαστεί ως αλλαγή του Πέλκα π.χ., αφού τα άκρα θεωρούνται κλεισμένα.
Είναι ένα στύλ παίκτη που έλειπε από το κέντρο της ομάδας.
Τώρα, αν πρέπει να δούμε και για 8άρι είναι θέμα προπονητή.
Τελικά έχουμε πάρει 2 εξάρια και είμαστε με έλλειμμα στο 8.
Στον Λάμπρου δεν δίνονται ευκαιρίες και είναι κρίμα για το παιδί και για την ομάδα. Θα μπορούσε να δοκιμαστεί ως αλλαγή του Πέλκα π.χ., αφού τα άκρα θεωρούνται κλεισμένα.
- PAOKevolution
Εγώ σκέφτομαι τους δικούς μας όταν θα τον βάλουν στο τούνελ καλωσορισματος,μήπως να το ξανά σκεφτούν; 

- pagotatzis
Πλάκα θα είχε αν σκεφτούν κάτι οι δικοί μας
Πχ όταν περνάει από το τούνελ να περπατάει σιγά και να μην τολμάει
κανείς να τον ακουμπήσει και αυτός να τους κοιτάει με ύφος : κάντε στην άκρη σας έφαγα

Πχ όταν περνάει από το τούνελ να περπατάει σιγά και να μην τολμάει
κανείς να τον ακουμπήσει και αυτός να τους κοιτάει με ύφος : κάντε στην άκρη σας έφαγα

- PAOKevolution
Εγώ θελω να ρωτήσω κάτι. Έστω ότι δεν έρχεται ο Κοεντραο(πιο πιθανό δηλαδή) θα κινηθούμε για όσο γίνεται για παίκτη ίδιας αξίας, ή απλά επειδή προέκυψε σαν ευκαιρία ο Πορτογάλος κινηθήκαμε για παίκτη τέτοιου βεληνεκούς;
? Τί έκανε ο Μπακασέτας και τί ο Σιμόες;Λεμεσος4 έγραψε:Εγω παραδεχτηκα τον Μπακασετα. Βλεπει πολυ μπροστα το παιδι σε αντιθεση με τον Σιμοες.
- constadine
Κάπου διάβασα ,ότι μέσα από την ομάδα λένε, ότι ασχοληθήκαμε για το δεύτερο που γράφεις .PAOKevolution έγραψε:Εγώ θελω να ρωτήσω κάτι. Έστω ότι δεν έρχεται ο Κοεντραο(πιο πιθανό δηλαδή) θα κινηθούμε για όσο γίνεται για παίκτη ίδιας αξίας, ή απλά επειδή προέκυψε σαν ευκαιρία ο Πορτογάλος κινηθήκαμε για παίκτη τέτοιου βεληνεκούς;
- constadine
Από sfina :
ΤΩΡΑ: Περνάει ιατρικές εξετάσεις ο Εσίτι στην Ολλανδία-Μετά πάει στο Χορστ…
Αυτή την την ώρα περνάει από ιατρικές εξετάσεις ο Εσίτι, σε ιατρικό κέντρο της Ολλανδίας, θα περάσει τα εργομετρικά και αμέσως μετά θα κατευθυνθεί στο Χορστ…
όπου θα μπει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, γιατί έως τώρα έκανε κανονικότατα προπονήσεις και ακολούθησε όλη την προετοιμασία της Γάνδης, άρα είναι έτοιμος να μπει αμέσως στην ομάδα.
ΤΩΡΑ: Περνάει ιατρικές εξετάσεις ο Εσίτι στην Ολλανδία-Μετά πάει στο Χορστ…
Αυτή την την ώρα περνάει από ιατρικές εξετάσεις ο Εσίτι, σε ιατρικό κέντρο της Ολλανδίας, θα περάσει τα εργομετρικά και αμέσως μετά θα κατευθυνθεί στο Χορστ…
όπου θα μπει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, γιατί έως τώρα έκανε κανονικότατα προπονήσεις και ακολούθησε όλη την προετοιμασία της Γάνδης, άρα είναι έτοιμος να μπει αμέσως στην ομάδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πιστεύω πως περιμένουμε τον κοεντραο μέχρι να προκύψει κάτι ισάξιο ή και καλύτερο.. νομίζω πως θέλουν μια δυνατή κίνηση και για το αριστερό άκρο της άμυνας για αυτό και περιμένουμε... Για μένα πάντως όπως ήμουν σίγουρος κ πέρσυ με τον βερμπλουμ πως θα υπογράψει έτσι είμαι κ τώρα με τον κοεντραο!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μενα ας μη παρουμε αρ.μπακ,ας βγει με Γιαννουλη Ροντριγκο μεχρι να μπει ο Αντελινο για να μην καει ο Γιανουλης.
Μια πωληση στα εξτρεμ για να βρει χωρο ο Λαμπρου θα ηθελα.
Μια πωληση στα εξτρεμ για να βρει χωρο ο Λαμπρου θα ηθελα.
- GiorgosAtha
Θα είναι λάθος κατά την γνώμη μου να μην πάμε για αριστερό μπακ.
Λογικά κάναμε κίνηση για Coentrao γιατί απλά έκατσε η περίπτωση του.
Σαν ομάδα πλέον έχουμε φύγει -και καλά κάνουμε- από την λογική του 31+ ονόματος απλά ο Coentrao ήταν ιδιαίτερη περίπτωση λόγω και εθνικότητας και γνωριμιών (Branco, Ferreira, Vieirinha).
Αν ήταν κάποιος άλλος ούτε θα ασχολούμασταν πιστεύω.
Λογικά θα πάμε σε κάποιον 24-27 με προοπτική ο οποίος θα δεχτεί και να μοιράζεται χρόνο με τον Vieirinha και τον Γιαννούλη. Όπως ήταν οι εκ Ρωσίας που είχε πει ο sourme (νομίζω) πριν λίγες μέρες.
Λογικά κάναμε κίνηση για Coentrao γιατί απλά έκατσε η περίπτωση του.
Σαν ομάδα πλέον έχουμε φύγει -και καλά κάνουμε- από την λογική του 31+ ονόματος απλά ο Coentrao ήταν ιδιαίτερη περίπτωση λόγω και εθνικότητας και γνωριμιών (Branco, Ferreira, Vieirinha).
Αν ήταν κάποιος άλλος ούτε θα ασχολούμασταν πιστεύω.
Λογικά θα πάμε σε κάποιον 24-27 με προοπτική ο οποίος θα δεχτεί και να μοιράζεται χρόνο με τον Vieirinha και τον Γιαννούλη. Όπως ήταν οι εκ Ρωσίας που είχε πει ο sourme (νομίζω) πριν λίγες μέρες.