Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ενταξει δεν μπορω να πιστεψω οτι μετα απο τοσα ποσταρισματα του Γιωργη υπαρχει περιπτωση να χαλασει του Εσιτι.Ειπαμε ο μικρος ειναι αυθορμητος, αλλα και πιο προσεκτικος τον τελευταιο καιρο, για αυτο και δεν ανεβασε τιποτα στις περιπτωσεις Μπρανταριτς και Κοεντραο.
Τι νομιζεις οτι θα γινει τζοσουαjoshua έγραψε:Ενταξει δεν μπορω να πιστεψω οτι μετα απο τοσα ποσταρισματα του Γιωργη υπαρχει περιπτωση να χαλασει του Εσιτι.Ειπαμε ο μικρος ειναι αυθορμητος, αλλα και πιο προσεκτικος τον τελευταιο καιρο, για αυτο και δεν ανεβασε τιποτα στις περιπτωσεις Μπρανταριτς και Κοεντραο.
Τερτιπια κανουν ολες οι ομαδες γιατι υπαρχουν αλλες 37 μερες πριν την ληξη της μεταγραφικης περιοδου.
Παιδια μην περιμενετε τζαμπα δεν κλεινει σημερα αυτος αν δεν χωσουμε κι αλλα λεφτα
Παιδια μην περιμενετε τζαμπα δεν κλεινει σημερα αυτος αν δεν χωσουμε κι αλλα λεφτα
Τοτε ποιος θα κλεισει τωρα?ο μαμουτος?iasoiako έγραψε:Τερτιπια κανουν ολες οι ομαδες γιατι υπαρχουν αλλες 37 μερες πριν την ληξη της μεταγραφικης περιοδου.

-
Είχε ανεβάσει coming soonjoshua έγραψε:Ενταξει δεν μπορω να πιστεψω οτι μετα απο τοσα ποσταρισματα του Γιωργη υπαρχει περιπτωση να χαλασει του Εσιτι.Ειπαμε ο μικρος ειναι αυθορμητος, αλλα και πιο προσεκτικος τον τελευταιο καιρο, για αυτο και δεν ανεβασε τιποτα στις περιπτωσεις Μπρανταριτς και Κοεντραο.
Ήρθε όντως ο Κοεντραο αλλά...την κοπανησε
Σημερα εχει αφηξεις ποδοσφαιριστων στην ολλανδια ειπε ο παντα εγκυρος και τιμιος ζωρζ ζαιρι
Ο Κοεντράο για να μπήκε στον κόπο να έρθει, το σκέφτηκε σοβαρά. Αν όντως η οικογένεια του βάζει βέτο, τότε δύσκολο το βλέπω.
Ο Εσίτι πιστεύω θα κλείσει αλλά προφανώς και η Γάνδη πάει να τον βγάλει στο σφυρί για να πάρει πιο πολλά.
Ο Μπράνταριτς, νομίζω, είναι από τις περιπτώσεις που η ομάδα δεν βιάζεται, οπότε ναί είναι περίπτωση τέλους Αυγούστου. Είναι Ιταλοί, κλασσικοί τύποι που θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν. Εδώ ο παίκτης είναι σύμμαχος και άρα υπάρχουν ελπίδες.
Ο Εσίτι πιστεύω θα κλείσει αλλά προφανώς και η Γάνδη πάει να τον βγάλει στο σφυρί για να πάρει πιο πολλά.
Ο Μπράνταριτς, νομίζω, είναι από τις περιπτώσεις που η ομάδα δεν βιάζεται, οπότε ναί είναι περίπτωση τέλους Αυγούστου. Είναι Ιταλοί, κλασσικοί τύποι που θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν. Εδώ ο παίκτης είναι σύμμαχος και άρα υπάρχουν ελπίδες.
- Dimitris_L4
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάτι ρώσικα...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Maximus
Αν έχουν δίκιο οι κακες οι γλώσσες, ζάχαρη θα είναι!sourmenetes έγραψε:Ζαβο τον λεει υπο την εννοια οτι δυσκολα θα παιξει με εναν τοσο καλο παικτη μπροστα του.Dimg4 έγραψε:Ζαβο επειδη διαλεγει την.πορτο απο τον ΠΑΟΚ?
Συνταξιμα, τσιγάρακι στα διαλείμματα και ευτυχισμένη η γυναίκα, που δεν θα ξενιτευτεί...

Ο ζαιρης είπει αφίξεις ποδοσφαιριστων δλδ παραπάνω από έναν τι φάση...
Ο Γιώργης ανέβασε ένα βίντεο, με τον ίδιο να περπατάει σε ένα διάδρομο σούπερ μάρκετ, κρατώντας ένα κιβώτιο Corona EXtra....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να δούμε υποτίθεται σήμερα απαντάει ο κοεντραο..
Θα πάρουμε Μεξικάνοeliask έγραψε:Ο Γιώργης ανέβασε ένα βίντεο, με τον ίδιο να περπατάει σε ένα διάδρομο σούπερ μάρκετ, κρατώντας ένα κιβώτιο Corona EXtra....