Ελεσντι..anekfrastos έγραψε:Πότε έρχεται ο εστιντί;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- anekfrastos
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Εϊσιντισιprax έγραψε:Ελεσντι..anekfrastos έγραψε:Πότε έρχεται ο εστιντί;
- buffalobill4
θα κανει εσιτι διαφορα στο κεντρο
ρε, αυτον τον κλεισαμε η θα φαμε καμια χυλοπιτα και θα τρεχουμε
ρε, αυτον τον κλεισαμε η θα φαμε καμια χυλοπιτα και θα τρεχουμε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βλεποντας την ομαδα σημερα διαπιστωσα πως αυτο που πραγματικά μας λειπει ειναι ενα εξαρι να μπορει να υποδεχθει την μπαλα απο τα στοπερ, να εχει εκρηκτικότητα για να ξεμαρκαρεται απο το πρεσινγκ που θα ασκειται ψηλα (βλ. παιχνιδια με βιντι μπατε), θα εχει καλο κρατημα μπαλας και θα μπορει να δωσει την πασα με σιγουρια ειτε στο 8αρι ειτε στα εξτρεμ...
Δεν ειμαι σιγουρος πως εχει αυτα τα χαρακτηριστικα τοσο ο Μπρανταριτς οσο και ο Παλινια.
Ο Εσιτι απο την αλλη αν κ δεν εχ3ι καλες μακρινες μεταβιβασεις, δεν χανει την μπαλα ουτε με αιτηση και ισως αυτο ειναι που χρειαζομαστε.
Βεβαια η ολη φαση με τις ινσταγκραμικες ανακοονωσεις και την μη εμφανιση χαφ στις προπονησεις της ομαδας ξεπερναει τα ορια του αποδεκτου και τεινει να κατανταει γραφικο αστειο και εγκληματικο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειμαι σιγουρος πως εχει αυτα τα χαρακτηριστικα τοσο ο Μπρανταριτς οσο και ο Παλινια.
Ο Εσιτι απο την αλλη αν κ δεν εχ3ι καλες μακρινες μεταβιβασεις, δεν χανει την μπαλα ουτε με αιτηση και ισως αυτο ειναι που χρειαζομαστε.
Βεβαια η ολη φαση με τις ινσταγκραμικες ανακοονωσεις και την μη εμφανιση χαφ στις προπονησεις της ομαδας ξεπερναει τα ορια του αποδεκτου και τεινει να κατανταει γραφικο αστειο και εγκληματικο...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μαυρο Χιονι έγραψε:Και το πηδηξαμε και ψοφησε
Πήγα να το μεταφέρω στο ποιος παίκτης κτλ κτλ αλλά κάτι έκανα λάθος και το έφαγε η μαρμάγκα. Αν μπορείς και θέλεις, να κάνεις νέο ποστ στο σωστό τοπικwickerman έγραψε:Πως μεταφέρω το post σε άλλο θέμα; Το είχα καιρό απορία!
Για το ποιον παίχτη θα θέλατε να αποκτήσει η ομάδα πήγαινε αλλά πάνω στη βιασύνη το έβαλα στο μεταγραφικό θέμα!
- anekfrastos
Αν προλάβει να μπει στην ομάδα και να παίξει νομίζω θα είναι το εσιτιριο μας για την πρόκριση.
anekfrastos έγραψε:Αν προλάβει να μπει στην ομάδα και να παίξει νομίζω θα είναι το εσιτιριο μας για την πρόκριση.
Δεν πειράζει μαυρόχιονε. Μάλλον δεν ήταν τυχερό του Klauss 2.0 να τον φέρουμε στην ομάδα! 
- buffalobill4
φερτε ρε εναν αντιεσιτικο στο κεντρο να φοβουνται οι αντιπαλοι.
- anekfrastos
Εσιτι θέλεις τώρα, το σεφερλη παριστάνεις, μιλάμε σοβαρά εδώ
- buffalobill4
+++++++++++++++++++Gospi έγραψε:Βλεποντας την ομαδα σημερα διαπιστωσα πως αυτο που πραγματικά μας λειπει ειναι ενα εξαρι να μπορει να υποδεχθει την μπαλα απο τα στοπερ, να εχει εκρηκτικότητα για να ξεμαρκαρεται απο το πρεσινγκ που θα ασκειται ψηλα (βλ. παιχνιδια με βιντι μπατε), θα εχει καλο κρατημα μπαλας και θα μπορει να δωσει την πασα με σιγουρια ειτε στο 8αρι ειτε στα εξτρεμ...
Το ιδιο ακριβως πραγμα σκεφτηκα βλεποντας videakia ο Esiti ειναι ιδανικος να παιρνει την μπαλα να ξεμαρκαρεται ενω ταυτοχρονα πεφτουν δυο πανω του και ταβλιαζονται λες και πεσαν σε τοιχο και να την δινει στο ποιο κοντινο του που ειναι ξεμαρκαριστος.
- anekfrastos
@buffalobill κάτσε πρώτα να έρθει με τη γυναίκα του, να κανονίσει η ΠΑΕ με μεσιτι να του βρει σπίτι που να της αρέσει γιατί βλέπω να έχουμε νέο Βερνμπλουμ.