Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Re: Π.Α.Ο.Κ.-gayros 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Δημοσίευση από pyrgioths »

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ και γι'αυτο και τα κεφαλαια!!!
επ ευκαιριας να ευχαριστησω και τα παιδια που μου βρηκαν εισητηριο,ακομα και μεταφορικο!!!
επειτα να ευχαριστησω την μανα μου που με γεννησε τον πατερα μου που βοηθησε σε αυτο το γεγονος και το μυαλο και τον Θεο που με εκανε ΠΑΟΚ!!!

τωρα η σφαγη της κυριακης εχει ειδη αρχισει αφου μας εχουν ειδη βγαλει εκτος τον κοντρερας αδικως κατα την γνωμη μου.....μια κιτρινη που δεν δινεται εδωθει ωστε να χασουμε χτες και να μην παιξει ο ηγετης της αμυνας μας την κυριακη.....εμεις ομως θα ειμαιστε εκει και θα φωναζουμε οσο πιο δυνατα μπορουμε οχι μονο για την μεγαλη μας αγαπη τον ΠΑΟΚ αλλα και για τις πουτ@νε$ τις μαναδες των gayrwn!!!!!
ΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΟΟΟΟΟ ΤΟ'ΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
:?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Πέμ 05 Μαρ 2009, 14:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ολη η ελλαδα συζηταει για τη σφαγη ππιστευω οτι αυτη η φορα δε θα τη γλυτωσουν!!!!!!!!!!!!!!! στη θυρα 7 βρηκα εισητηριο για κυριακη οποιος θελει να με γνωρισει απο κοντα αχχαχαχααχαχαχχα :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

Γεια σου ρε παρασάνδαλε μορτη ,αλανακο της Τουμπας !

Γερό και δυνατό σε θέλω μαγκα την Κυριακή.οκ?
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

AntoniosK έγραψε:ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

1.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΟΝΙΑ.

2.ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΑΝΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ Η ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑ Η ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ.

3.ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Η ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 15 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 15 ΚΥΠΕΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

4.ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ? ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΥΡΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΧΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙΣΑΙΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ. Η ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΟΡΛΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟΚΟΤ ΜΕΣΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.

5.Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΜΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ. ΟΠΩς ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

6.ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΜΠΑΚ, Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΑΦ, ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ.

7.ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΙ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΠΩς ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΤΖΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΕΠΑΙΞΕ ΑΛΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΜΟΥΦΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΕΛΟΙΟΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.

8. ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ -6 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΧΙ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ 12Η ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....ΠΡΩΤΟΙ.

9.ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΟΝΟ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΦΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ.

10. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
Δεν εχω λογια αδερφε απλα συμφωνω σε ολα 1000% μπραβο σου!!!!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

enaenaenamail. έγραψε:Γεια σου ρε παρασάνδαλε μορτη ,αλανακο της Τουμπας !

ειμαι ετοιμος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

PARASANDALOS έγραψε:
enaenaenamail. έγραψε:Γεια σου ρε παρασάνδαλε μορτη ,αλανακο της Τουμπας !

ειμαι ετοιμος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
:D :D :D
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

θα νικήσουμε.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

ΝΑΙ.... :?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πρώτον ηρεμίστε... Μην το παραγαμάμε... Μήπως υπάρχει βιντεακι με το δευτερο γκολ του γαυρου χθες να δω το αν ειναι οφαιντ που λέτε μερικοί γιατι εγώ δεν το παρατήρησα χθες...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Αδερφέ enaenaenamail χρήσιμες οι πληροφορίες σου αλλά δεν είναι για κοινή θέα....Καταλαβαίνεις πίστεύω τι λέω,οπότε κάνε ένα κόπο και σβήστο....Εγώ θέλω απλά να φερουν τους επίσημους του gay στην θύρα 6 να κάτσουν να δούνε το ματς για να τους ανταποδώσουμε την φιλοξενεία γ@@@ το σπίτι τους..........Τι μ@λ@κ@ς το δημοσίευσα και εγώ.....
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Πείτε μου πως θα συγκρατηθούν την Κυριακή, όλα αυτά τα νεύρα που έχουν συσσωρευθεί στον κόσμο..
Μη ζείτε με αυταπάτες, με ευχολόγια δεν θα αποφευχθεί τίποτα. Με το να γράφουμε στα forum και δεξιά και αριστέρα όχι στη βία και μη και όχι και ιστορίες δε γίνεται τίποτα. Ο κόσμος βράζει, τα νεύρα είναι τσίτα..ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ...Θα μας φταίνε μετά οι μπερδεμένοι, οι ρετσίνες, τα πρεζάκια κλπ..
Η μόνη λύση είναι η εκτόνωση, αυτός είναι ο νόμος της φυσικής, ότι συσσωρεύεται πρέπει να εκτονώνεται..Όποιος μπορεί ας το αμφισβιτήσει, ή μήπως υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ούτε ένας δε θα πετάξει αντικείμενο στο κόρνερ?
Ίσως ακούγομαι εριστικός, η προκλητικός, αλλά έτσι το βλέπω εγώ από 3.000km μακρυά.

Δώστε εισιτήρια στους γαύρους και ρίξτε τα κάγγελα ΤΩΡΑ

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

Γαύροι, WELCOME TO THE HELL
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

ΟΣΦΠ: Ζήτησε προστασία εν όψει Τούμπας

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φοβούνται για την αντιμετώπιση που θα έχουν στην Τούμπα την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, μετά από όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες την Τρίτη. Για το λόγο αυτό, όπως ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ζητήθηκε από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές προστασία στην αποστολή της ομάδας. Μάλιστα ως αιχμή μπορεί να εκληφθεί η αναφορά περί επιχείρησης να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα από κάποιους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη».

http://www.sport-fm.gr/article/167782

Ειναι απλά προκλητικότατοι..........Θέλουν τρελό γ@@@@@ την κυριακή οι πουστόγαυροι......
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τώρα είναι αργά.....

Μετά ας συζητάνε τι έφταιγε για βάρβαρους και κάφρους και πρεζάκια.....

Μια χρονιά είμαστε τα καλύτερα παιδιά δεν έχουμε δώσει δικαιώματα σε αντίθεση με άλλες ομάδες.
Όλοι σύνδεσμοι κλπ αγωνίστηκαν κατά της ΒΙΑΣ.

Τους ασκούς του Αιόλου δεν τους ανοίξαμε εμείς.

Y.Γ Έτσι και αλλιώς οι μόνοι που θα τιμωρηθούμε με πρόστιμα και αρλούμπες και φυλακή για πυρσό και άλλες τέτοιες παπαριές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gash04 την Πέμ 05 Μαρ 2009, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

re κοκκαλη ο πρωθυπουργος εισαι ξερεις τι πρεπει να κανεις ασε τις επιστολες ολους του συνταξιουχους αττικαρχιδες εχεις ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ
ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΗ
ΤΟ ΘΕΜΑ .....
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ..........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”