Εισιτήρια διαρκείας 2019-2020
- giwrgos04dex
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2019-2020
πηραμε φετος το διαρκειας μας
ερωτηση στη διευθυνση αντι 6-8 στο τελοσ εβαλα 6-7 απο κεκτειμενη ταχυτητα.
λογικα μπαιναι και το κινητο που εχουμε στον λογαριασμο με την αποστολη του κουριερ οποτε φανταζομαι θα καλεσουν πριν την παραδοση
ερωτηση
στην επαρχια με ποια εταιρεια στελνουν ?
λογικα μπαιναι και το κινητο που εχουμε στον λογαριασμο με την αποστολη του κουριερ οποτε φανταζομαι θα καλεσουν πριν την παραδοση
ερωτηση
- pagotatzis
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το περνάτε σε e Ticket
Πάντα έχεις το κινητό μαζί , η κάρτα χάνετε
Θα μου πεις και το κινητό αλλά θα πάρεις καινούργιο !
Γνωρίζει κανείς αν αρκεί να δείχνεις το code μέσου κονιτου η αν πρέπει να είναι εκτυπωμένο ;0
Πάντα έχεις το κινητό μαζί , η κάρτα χάνετε
Θα μου πεις και το κινητό αλλά θα πάρεις καινούργιο !
Γνωρίζει κανείς αν αρκεί να δείχνεις το code μέσου κονιτου η αν πρέπει να είναι εκτυπωμένο ;0
θα σε παρουνgiwrgos04dex έγραψε:πηραμε φετος το διαρκειας μας
ερωτηση
καστορια η speedex ειναι
- PAOK_Antarctica
Παιδιά τα εισιτήρια που είχαν απομείνει με ελεύθερη διάθεση μέσω internet δεν ξεπερνούσαν τις 2.600 κάρτες.
Στην πρώτη φάση διάθεσής τους από 18-6-19 έως και τις 19-7-19 είχαν διατεθεί 16.364.
Αν τώρα αφαιρέσουμε αυτά από τις 22.000 συνολικά όπως αρχικά είχε ενημερώσει η ΠΑΕ ότι θα διατεθούν το υπόλοιπο για το διάστημα από 23-7-19 και μετά ήταν συνολικά 5.636 κάρτες.
Από τις 5.636 θα πρέπει επίσης να αφαιρεθούν τα 1.000 προς ανέργους, τα 600 της οικογενειακής και τουλάχιστον 1.500 τουλάχιστον που θα διατεθούν μέσω των συνδέσμων στην 4. Αν κάνουμε την αφαίρεση
22.000
-16.364
-1.000
-1.500
-600 μένει ο τελικός αριθμός που είναι
2.536 !!!ΒΟΥΑΛΑ!!!
Λογικό λοιπόν μέχρι το βράδυ να έχουν εξαντληθεί ΟΛΑ!
Στην πρώτη φάση διάθεσής τους από 18-6-19 έως και τις 19-7-19 είχαν διατεθεί 16.364.
Αν τώρα αφαιρέσουμε αυτά από τις 22.000 συνολικά όπως αρχικά είχε ενημερώσει η ΠΑΕ ότι θα διατεθούν το υπόλοιπο για το διάστημα από 23-7-19 και μετά ήταν συνολικά 5.636 κάρτες.
Από τις 5.636 θα πρέπει επίσης να αφαιρεθούν τα 1.000 προς ανέργους, τα 600 της οικογενειακής και τουλάχιστον 1.500 τουλάχιστον που θα διατεθούν μέσω των συνδέσμων στην 4. Αν κάνουμε την αφαίρεση
22.000
-16.364
-1.000
-1.500
-600 μένει ο τελικός αριθμός που είναι
2.536 !!!ΒΟΥΑΛΑ!!!
Λογικό λοιπόν μέχρι το βράδυ να έχουν εξαντληθεί ΟΛΑ!
- pagotatzis
Άλλη μια προσπάθεια
Έχω πάρει e Ticket
Μου το βγάζει στο ιμειλ αλά δεν μπορώ να το βέλη στο wallet
Ίσως γιατί δεν έχουν βγει ακόμα ;
Γνωρίζει κανείς ;
Πρέπει όταν πήγε η γήπεδο να το εκτιπωσω ;
Η αρκει ί το κινητό ;
Έχω πάρει e Ticket
Γνωρίζει κανείς ;
Η αρκει ί το κινητό ;
- PAOK_Antarctica
Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα αλλά έχω δει κόσμο να μπαίνει με το κινητό
iPhone ή android έχεις; Κανονικά σκαναρετε από το κινητό δεν χρειάζεται κάτι άλλο (ταυτότητα φυσικά πάντα μαζί σου)pagotatzis έγραψε:Άλλη μια προσπάθεια
Έχω πάρει e Ticket
Γνωρίζει κανείς ;
Η αρκει ί το κινητό ;
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
- pagotatzis
Καλησπέρα σε όλους! Αν και διαβάζω το φόρουμ αρκετό καιρό, γράφω πρώτη φορά!
Ανανέωσα και φέτος το διαρκείας μου στην 4, ωστόσο όλη η παρέα έβγαλε φέτος στην 7. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει στην 7 και ενδιαφέρεται να κάνουμε ανταλλαγή. Αν θεωρείτε ότι πρέπει να το γράψω σε άλλο θρεντ ή και καθόλου, μου λέτε και κατεβάζω το ποστ.
Ανανέωσα και φέτος το διαρκείας μου στην 4, ωστόσο όλη η παρέα έβγαλε φέτος στην 7. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει στην 7 και ενδιαφέρεται να κάνουμε ανταλλαγή. Αν θεωρείτε ότι πρέπει να το γράψω σε άλλο θρεντ ή και καθόλου, μου λέτε και κατεβάζω το ποστ.
Ήθελα απεγνωσμένα διαρκείας!
Δηλ μόνο συνδεσμίτες από δω και περα;
Δηλ μόνο συνδεσμίτες από δω και περα;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το διάρκειας έχει συνδεθεί με το ονοματεπώνυμο σου και σε ακολουθεί για όλη τη διάρκεια της περιόδου. Καλό είναι αν βρεις κάποιον που εμπιστεύεσαι να απευθυνθείτε και οι δύο στην ΠΑΕ μήπως και σας βοηθήσει. Νομίζω όμως πως δε εν γίνεταιtasnik έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Αν και διαβάζω το φόρουμ αρκετό καιρό, γράφω πρώτη φορά!
- ΑποστόληςΑ
Ολοταχώς για sold out!
ινπαοκ - 24. Ιουλίου 2019 11:15 Μιχάλης Κουτσουγιάννης
Με φρενήρη ρυθμό συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας στον Δικέφαλο, καθώς έχουν μείνει περίπου 200 ελεύθερα.
Οι εναπομείνασες «μαγικές» κάρτες, αφορούν τις θύρες που είναι κάτω από το σκέπαστρο (1,2,3), ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το sold out ακόμα και σήμερα, μετά την χτεσινή φοβερή ημέρα, όπου «έφυγαν» περίπου 5.000 διαρκείας.
Αυτά της θύρας 4, θα διατεθούν αποκλειστικά σε συνδέσμους, οπότε αν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει για εκείνες τις θέσεις, θα πρέπει να απευθυνθεί στους αρμόδιους, και όχι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
ινπαοκ - 24. Ιουλίου 2019 11:15 Μιχάλης Κουτσουγιάννης
Με φρενήρη ρυθμό συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας στον Δικέφαλο, καθώς έχουν μείνει περίπου 200 ελεύθερα.
Οι εναπομείνασες «μαγικές» κάρτες, αφορούν τις θύρες που είναι κάτω από το σκέπαστρο (1,2,3), ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το sold out ακόμα και σήμερα, μετά την χτεσινή φοβερή ημέρα, όπου «έφυγαν» περίπου 5.000 διαρκείας.
Αυτά της θύρας 4, θα διατεθούν αποκλειστικά σε συνδέσμους, οπότε αν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει για εκείνες τις θέσεις, θα πρέπει να απευθυνθεί στους αρμόδιους, και όχι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
[youtube]jziac2-vJnE[/youtube]pagotatzis έγραψε:Άλλη μια προσπάθεια
Έχω πάρει e Ticket
Γνωρίζει κανείς ;
Η αρκει ί το κινητό ;
- ΑποστόληςΑ
Λογικά θα πρέπει να έχουν τελειώσει τα διαρκείας (sold out), εκτός από αυτά της Θ4 που τα διαχειρίζονται οι σύνδεσμοι.