5. Pablo Gabriel García Pérez
- Athanasiadhs
Re: Pablo Garcia
Μ'αρέσει που συγκαταλέγαμε στα θετικά της απουσίας του Garcia το γεγονός ότι θα μέναμε μέχρι το τέλος με 11 παίκτες.. 

Τώρα βλέπω τι έκανε και γιατί ο Γκαρσία στον Πουστόγκο...του εύχομαι να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να τον ξαπλώσουν σε χαντάκι τον μυξοπαρθενιάρη
Τώρα βλέπω τι έκανε και γιατί ο Γκαρσία στον Πουστόγκο στον πρώτο γύρο...του εύχομαι να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να τον ξαπλώσουν σε χαντάκι τον μυξοπαρθενιάρη
παντως αν επαιζε χθες ο Παμπλο χαλαρα θα ειχε αφησει κανα δυο παιχτες του γαβρου παραλυτους
- paoki_sweden
Μιλούσα με τον αδερφό μου και ακριβώς το ίδιο λέγαμε. Κρίμα που δεν έπαιξε γαμώτο! Τον θέλω παρα πολύ την κυριακή για να ανεβούνε και οι άλλοι!
Slade έγραψε:παντως αν επαιζε χθες ο Παμπλο χαλαρα θα ειχε αφησει κανα δυο παιχτες του γαβρου παραλυτους
Αν ειναι αυτος ο λογος που θελαμε να παιξει χθες ο Παμπλο Γκαρσια, τοτε λυπαμαι παιδια αλλα εχω εντελως διαφορετικη αντιληψη.
Γιατι να τους αφησει παραλυτους δηλαδη???
Να καταλαβω κι εγω, παιζουμε ποδοσφαιρο ή kick boxing?
Υποβαθμιζεται με αυτα τα λογια την ποδοσφαιρικη αξια ενος πραγματικα μεγαλου παικτη, κανοντας τον γελοιο και ηρωα καποιων ξεχασμενων ονειρων, δινοντας παραλληλα το δικαιωμα σε ολους τους αλλους (αλλοθρησκους) να τον εκθετουν και να τον βριζουν για κατι που πραγματικα δεν ειναι...
Σαν ποδοσφαιρικη αξια μου ελειψε και μενα χθες, αλλα σαν δολοφονος και kick boxer δε μου ελειψε καθολου...
Αυτα τα λιγα...
Platon έγραψε:Slade έγραψε:παντως αν επαιζε χθες ο Παμπλο χαλαρα θα ειχε αφησει κανα δυο παιχτες του γαβρου παραλυτους
Αν ειναι αυτος ο λογος που θελαμε να παιξει χθες ο Παμπλο Γκαρσια, τοτε λυπαμαι παιδια αλλα εχω εντελως διαφορετικη αντιληψη.
Γιατι να τους αφησει παραλυτους δηλαδη???
Να καταλαβω κι εγω, παιζουμε ποδοσφαιρο ή kick boxing?
Υποβαθμιζεται με αυτα τα λογια την ποδοσφαιρικη αξια ενος πραγματικα μεγαλου παικτη, κανοντας τον γελοιο και ηρωα καποιων ξεχασμενων ονειρων, δινοντας παραλληλα το δικαιωμα σε ολους τους αλλους (αλλοθρησκους) να τον εκθετουν και να τον βριζουν για κατι που πραγματικα δεν ειναι...
Σαν ποδοσφαιρικη αξια μου ελειψε και μενα χθες, αλλα σαν δολοφονος και kick boxer δε μου ελειψε καθολου...
Αυτα τα λιγα...
Κανενας δεν υποβαθμιζει τον παιχτη Platon , απλα ειπα με καπως πιο χιουμοριστικο τροπο οτι αν επαιζε ο Γκαρσια χθες ετσι οπως εξελιχθηκε ο αγωνας κ λαμβανοντας υποψιν την ιδιοσυγκρασια του παιχτη τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μπορουσε να συγκρατησει τα νευρα του κ θα χτυπουσε καποιον παιχτη του γαβρου.
Τωρα αυτα που λες για ξεχασμενα ονειρα , γελοιους ηρωες κτλ ειναι ασυναρτησιες χωρις νοημα κ ουσια.
Κι ομως φιλε μου, κι ομως αυτη τη γραμμη ακολουθουμε...
Δηλαδη πως να το καταλαβω αυτο οταν γραφεις για "παραλυτους"(βαλε κι ενα ρημαδι emoticon) , οχι μονο εσυ αλλα και πολλοι αλλοι εδω μεσα και παντου. Μια ακονιζει μαχαιρια, μια σκαβει χαντακια, μια αφηνει παραλυτους και ολα οσα μπορεις να διαβασεις σε αυτο το τοπικ.
Καναμε μια φορα τα αστεια μας την πλακιτσα μας...ολα καλα!!!
Γιατι δε μπορουμε επιτελους να σταματησουμε με αυτα????
Δε νομιζεις οτι με αυτα γελοιοποιουμε τον ανθρωπο αυτο???
Κι αν νομιζεις οτι γραφω ασυναρτησιες, διαβαζε το τι γραφουν οι αλλοι. Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι δεν το εννοουσες κυριολεκτικα, αλλα ποσοι αλλοι το πηραν της μετροιτης????
Δηλαδη πως να το καταλαβω αυτο οταν γραφεις για "παραλυτους"(βαλε κι ενα ρημαδι emoticon) , οχι μονο εσυ αλλα και πολλοι αλλοι εδω μεσα και παντου. Μια ακονιζει μαχαιρια, μια σκαβει χαντακια, μια αφηνει παραλυτους και ολα οσα μπορεις να διαβασεις σε αυτο το τοπικ.
Καναμε μια φορα τα αστεια μας την πλακιτσα μας...ολα καλα!!!
Γιατι δε μπορουμε επιτελους να σταματησουμε με αυτα????
Δε νομιζεις οτι με αυτα γελοιοποιουμε τον ανθρωπο αυτο???
Κι αν νομιζεις οτι γραφω ασυναρτησιες, διαβαζε το τι γραφουν οι αλλοι. Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι δεν το εννοουσες κυριολεκτικα, αλλα ποσοι αλλοι το πηραν της μετροιτης????
Ο ποδοσφαιρικος τσαμπουκας του Γκαρσια οπως κ η ποδοσφαιρικη του αξια δεν αμφισβητειται απο κανεναν φιλε Platon. Στο post μου αλλωστε δεν εγραψα "μακαρι να αφηνε καποιον παραλυτο" , τωρα εαν μ αυτο που εγραψα θεωρεις οτι γελοιοποιω τον παιχτη τοτε με συγχωρεις αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου.Απλως εκανα μια χιουμοριστικη κ υποθετικη παρατηση που μπορει να ειναι κ λαθος.
Ολα καλα αδερφε...
Η σταναχωρια μας για τα χθεσινα ισως ειναι ανασταλτικος παραγοντας στο να σκεφτουμε ολοι μας σωστα και με καθαρο μυαλο...
Ολα καλα...ΠΑΟΚ για παντα!!!!! Με ολα τα "καλα" και τα "κακα" μας ειμαστε οι καλυτεροι απο ολους!!!!
Η σταναχωρια μας για τα χθεσινα ισως ειναι ανασταλτικος παραγοντας στο να σκεφτουμε ολοι μας σωστα και με καθαρο μυαλο...
Ολα καλα...ΠΑΟΚ για παντα!!!!! Με ολα τα "καλα" και τα "κακα" μας ειμαστε οι καλυτεροι απο ολους!!!!
Παμπλιτο τα ειδες φαντάζομαι......οποτε κοιτα να εισε έτυμος την κυριακη και στα τετοια μου αν φας κοκκινη.
Μπορεις να ριξεις μια μπουνια στον κακο??καντο...
Μπορεις να ριξεις μια μπουνια στον κακο??καντο...
- trel@menos