Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Δεν ειναι 8αρι ο Bradaric ειναι κλασικο 6αρι deep lying playmaker στυλ πιρλο στην τελεια μορφη του. ο Esiti ειναι Anchor man-Ball winning midfielder καμια σχεση παιχτηκα αλλα στην ιδια θεση. Βεβαια μπορουν να συνδυαστουν οπως επαιζε garcia με vitolo. Σε ρολο garcia ( Augusto-Bradaric) και Vitolo( Esiti-Wernbloom).
- paokagrinio
Ανεβασε Esiti ο Γιωργης
Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ναι τον εσιτι!
Λέτε να ακολουθήσει και ο κοεντραο;;
Λέτε να ακολουθήσει και ο κοεντραο;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Τρί 23 Ιούλ 2019, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλοι μάγκες,είρωνες και ξερολες με τα λεφτά του Ιβάν ......
Δεν ζήσατε φίλοι μου μεταγραφικές περιόδους με : έρχεται ο παιχταρας Φαν Χαμ ή παλιότερα ο ταύρος Όσβαλντ ή ο νέος Σαβιτσεβις (Μπραντιτς) ή το αστέρι της Αιγύπτου ο Μοχάμεντ Τάχα....
Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και σας ξεπερνά σιγά σιγά έτσι για να ηρεμήσουμε λίγο εμείς " οι που δεν ξέρουμε τίποτα"
Δεν ζήσατε φίλοι μου μεταγραφικές περιόδους με : έρχεται ο παιχταρας Φαν Χαμ ή παλιότερα ο ταύρος Όσβαλντ ή ο νέος Σαβιτσεβις (Μπραντιτς) ή το αστέρι της Αιγύπτου ο Μοχάμεντ Τάχα....
Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και σας ξεπερνά σιγά σιγά έτσι για να ηρεμήσουμε λίγο εμείς " οι που δεν ξέρουμε τίποτα"
- nikospaok66
Μην αγχώνεσαι φίλε gk.box16. Πολλοί είμαστε που ανήκουμε στην κατηγορία εγώ δεν ξέρω τίποτα. Εγώ χαίρομαι να διαβάζω όλων των ειδών τις φωνές κι απόψεις συνοπαδών είτε είναι κριτική είτε είναι μίρλα είτε είναι έπαινος κι αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχω και στο φόρουμ άλλωστε. Ανταλλαγή απόψεων μεταξύ(ελπίζω) συνοπαδών. Άλλοι είναι πιο ισχυρογνώμονες και θέλουν πάντα να βγαίνουν από πάνω στη συζήτηση, άλλοι απεχθάνονται την ειρωνεία, άλλοι λατρεύουν να ειρωνεύονται. Αλλά να ξεκαθαρίζουμε κάτι. Γράψτε τα όλα εδώ μέσα να τα βγάλετε από μέσα σας, συζητήστε τα με τις ώρες με τις παρέες σας στα καφενεία και τις καφετέριες ή στους συνδέσμους, στο γήπεδο όμως πάμε μόνο για στήριξη της ομάδας. Δεν πάμε ούτε για να βρίσουμε παίχτες ούτε για να αποδοκιμάσουμε τη μεταγραφική πολιτική της ΠΑΕ(μόνο εφόσον δεν προσπαθεί να μεγαλώσει την ομάδα τότε δικαίως να κράξουμε όλοι μαζί, λάθη πάντα θα γίνονται όσο υπάρχουν άνθρωποι). Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε και να βροντοφωνάξουμε για τα 4 ιερά γράμματα που παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Το φανταζεσαι? Ναχει παρει ο Κατσε αγκαλια τον Εσιτι και να τον κανει τρεχοντας το γυρο του γηπεδου.zoomgr έγραψε:Θέλω φωτό Εσίτι-Κάτσε αγκαλιά!!!!!
-
Χωρις να εχω δει τον παικτη, νομιζω ότι τέτοιες μεταγγραφες μπορουν να ονομαστουν κινησεις από το πανω ραφι για μας. Παικτης από καλυτερο πρωταθλημα, βασικος κι αναντικατάστατος, με εξαιρετικα χαρακτηριστικα για την θεση του, όχι μια χρυση μετριοτητα σε όλα αλλα με εμφανη δυνατα στοιχεια, και σε εξαιρετικη ηλικια. Κι αν ισχυει το ποσο που διερρευσε (3 εκατομμύρια), και σε καλη τιμη. Αλλα αληθεια, πλεον αν δεν ανακοινωθεί, δεν πιστεύουμε τιποτα.
ειδα βιντεο με Εσιτι. Εντυπωσιαστηκα! δεν του παιρνεις την μπαλα ουτε για αστειο. Πολυ δυνατος σωματικα και πολυ δυνατος στα κοψιματα. Επισης ενω δεν ειναι προφανως αυτο που θα λεγαμε "τεχνιτης",ειναι καλος τεχνικα.
- PAOKevolution
Να με συγχωρεσετε για το οφτοπικ(δε βρήκα που να το γράψω), αλλά ξέρουμε ποια από αυτές τις μέρες βγαίνουν οι φανέλες; Είπαν μέσα στην εβδομάδα.
I'm excited about Esiti! We really need a big & strong player in the midfield, I just hope he has some speed as well.
- anekfrastos
Το βασικό ερωτηματικό για μένα είναι αν κρατάει τη μπάλα υπό πίεση και αν τη δίνει σωστά χωρίς να την πουλάει στα 5-10μ. Αν είναι επιπέδου τουλάχιστον Σάχοβ στο θέμα αυτό, θα είναι σούπερ.