Εγώ πριν μπω...Ένα zanax το τσακωνω.TheCursed έγραψε:Καλα εδω δεν ελεγε ολο το φορουμε περσι παρτε το εσιτι τωρα εγινε μετρια επιλογη? Θα αρχισω τα ψυχοφαρμακα με σας αληθεια.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
-
Ναι δεν αρχισα τα χαπια με την πρωην μ θα τα αρχισω για το φορουμε οχι καρπουζι ολη μερα με ηρεμει.
Για αυτό είναι πρώην σου, γιατί δεν άρχισες τα χάπια...TheCursed έγραψε:Ναι δεν αρχισα τα χαπια με την πρωην μ θα τα αρχισω για το φορουμε οχι καρπουζι ολη μερα με ηρεμει.
αν δε γίνεις βούδας δε γίνεται....

υγ. giapas ακους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 22 Ιούλ 2019, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή για να καταλάβω, εκτός των δύο άκρων Κάτσε και Μπουσκέτς, δεν μπορούμε να βρούμε ένα αξιόλογο χαφ σε ολόκληρη την Ευρώπη;! Και γνωρίζοντας για τις απουσίες βασικών παιχτών στο κέντρο εδώ και μήνες...
Εγώ συνεχίζω να θέλω kranevitter...Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αλλά θα ταίριαζε τέλεια.
Υ.Γ Σεισμοί,λιμοι, καταποντησμοι...AJAX , χυλοπιτες παιχτών. Εμ ΚΟΥΛΗ θέλαμε.
Σαφώς χειρότερη επιλογή ο Εσιτι από Πάλινια,Μπρανταριτς.
Δε πιστεύω πάντως ότι είναι αυτός ο παίχτης για τον μοναδικό και σοβαρό λόγο ότι το λέει ο Πετρωτος.
Δε πιστεύω πάντως ότι είναι αυτός ο παίχτης για τον μοναδικό και σοβαρό λόγο ότι το λέει ο Πετρωτος.
Πολύ πιθανό να συνεργαζόμαστε με συγκεκριμένους κύκλους μάνατζερ με αποτέλεσμα να μειώνονται οι επιλογές
Isi4 έγραψε:Εγώ συνεχίζω να θέλω kranevitter...Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αλλά θα ταίριαζε τέλεια.

Θέλατε εγώ δεν τον ψήφισα..!

@obanebane εγώ πιστεύω θα είναι από Ρωσία μεριά τώρα ποιος είδωμεν..!
Εγω θελω εσιτι ετσι για τν αλητεια να πεσει μεσα κ αυτος ο πετρωτος μια φορα κριμα ειναι
-
Παιδιά πάντως και όταν είχαμε παίξει με Γάνδη και μας έκανε γιό γιό το κέντρο αλλά και πέρσι πολλοί ήταν εδώ μέσα που λέγανε: Ένα τέτοιο 6αρι δεν μπορούν να πάρουν;
Έκατσα είδα λίγο βιντεάκια.Ο Εσιτι είναι ο ορισμός του 6ριου κόφτη.Του ανθρωποφάγου όπως αρέσκονται να λένε κάποιοι.
Είναι τέρας δύναμης και ταχύτητας.Απο κράτημα μπάλας και τεχνικής καλουτσικα αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο.
Εμένα το μόνο που με προβλημάτισε είναι το 0 γκολ και 0 ασίστ βασικά.
Στα + της περίπτωσης Εσιτι ότι έχει κάνει ΠΛΗΡΗ προετοιμασία ήδη και το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθει λίγο την ομάδα, την τακτική και φυσικά και η ομάδα λίγο αυτόν
Έκατσα είδα λίγο βιντεάκια.Ο Εσιτι είναι ο ορισμός του 6ριου κόφτη.Του ανθρωποφάγου όπως αρέσκονται να λένε κάποιοι.
Είναι τέρας δύναμης και ταχύτητας.Απο κράτημα μπάλας και τεχνικής καλουτσικα αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο.
Εμένα το μόνο που με προβλημάτισε είναι το 0 γκολ και 0 ασίστ βασικά.
Στα + της περίπτωσης Εσιτι ότι έχει κάνει ΠΛΗΡΗ προετοιμασία ήδη και το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθει λίγο την ομάδα, την τακτική και φυσικά και η ομάδα λίγο αυτόν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gawain1978 την Δευ 22 Ιούλ 2019, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikos_algio
- buffalobill4
Είναι αυτό το γαϊδούρι που δαγκώνει;
Φέρε αυτόν αγόρι μου στο κέντρο και άσε τους φλωρους τους μπραδαριτς
Φέρε αυτόν αγόρι μου στο κέντρο και άσε τους φλωρους τους μπραδαριτς