Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Τις μεγάλες προκρίσεις τις έχουμε πάρει με εντός το πρώτο παιχνίδι και εκτός το δεύτερο. Θα τους γαμησουμε 

-
εντάξει είναι αστείο να πιστεύουμε ότι με αυτή την τετράδα των χαφ πάμε για κάτι καλό.. θα παλέψουμε αλλά ας είμαστε ρεαλιστές... πάλι θα αποκλειστούμε ηρωικά.. μακάρι να γίνουμε όλοι ρόμπες αλλά η λογική αυτό λέει.. Η μόνη ομάδα που δεν παιζόταν ρε γαμώτο.. Τι να πω.. Ας ελπίσουμε ότι δε θα ξενερώσει ο Ιβάν και θα ενισχυθουμε..
- PAOK_Antarctica
ΘΑ ΗΤΑΝ εύκολο αν κερδιζαμε Βίντι και ΜπάτεDemir έγραψε:ονειρα μου ,πουλια μου ταξιδιαρικα...
και φετος εχουν πραγματικα ομαδαρα ρε .. οχι οπως προπερσυ... αν ειναι δυνατον ρε.... ταντιτς,προμες,ζιτσεχ,νερες,ντε μπεκ ..
μου αρεσει που αν βγαιναμε πρωταθλητες θα ηταν ευκολο...
Ήμασταν υπεράνω όμως.
- theodorsalonika
Κάθε φορά που πετυχαιναμε τον αγιαξ λέγαμε μπορούμε.. Φέτος που οι περισσότεροι λεν τον ήπιαμε θα τον αποκλείσουμε... Ναι ρε με μισιτς κάτσε και γιανουλη.. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
-
Δεν μου αρεσει η ηττοπάθεια. Φερτε εναν καλο αμυντικο χαφ και παμε να κυνηγησουμε τις πιθανοτητες μας.
Μπαλα ειναι. Πιστη θελει. Ειμαστε πρωταθλητες και αηττητοι. Εχουμε το μέταλλο. Το πιστευουμε το μεταδιδουμε και περναμε. ΠΑΟΚ ειμαστε.
Μπαλα ειναι. Πιστη θελει. Ειμαστε πρωταθλητες και αηττητοι. Εχουμε το μέταλλο. Το πιστευουμε το μεταδιδουμε και περναμε. ΠΑΟΚ ειμαστε.
-
Ρε φίλε λες από μέσα μας όλοι αυτό να μην παρακαλάμε??? Αλλά από μέσα μας.. Αν το λες φωναχτά γίνεσαι γραφικός γιατί μιλάμε για ομάδα επιπέδου προημιτελικών Champions League..theodorsalonika έγραψε:Κάθε φορά που πετυχαιναμε τον αγιαξ λέγαμε μπορούμε.. Φέτος που οι περισσότεροι λεν τον ήπιαμε θα τον αποκλείσουμε... Ναι ρε με μισιτς κάτσε και γιανουλη.. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
- giwrgos04dex
αυτα συμβαινουν αν σε περναει ο καθε τυχαρπαστος στη βαθμολογια της ουεφα.
Απλά θέλεις να σε υποτιμήσει ο Αίαντας και να πάρεις αποτέλεσμα στη Τούμπα. Μετά πάς για ταμπούρι στο Αμστερνταμ. Μόνον έτσι περνάμε.
Οκ ρεαλιστικα τελος το ch l και φετος εκτος θαύματος. Απλα δυστυχως αυτοι δεν παίζονται.
- black_star_ninja
ΠΑΟΚ γ@μ@, ΠΑΟΚ γ@μ@,
Τη μικρή την Ολλανδέζα την πουτ@ν@@@@@
Τη μικρή την Ολλανδέζα την πουτ@ν@@@@@
- navigator11

Τελικά, η "άσχημη" προεργασία στα των μεταγραφών πιθανότατα δε θα μας στοιχίσει ιδιαίτερα. Ζω και αναπνέω για την ώρα που θα διαβάσω ότι "οκ, ο Άγιαξ το υπερφαβορί αλλά κι εμείς ούτε που το κυνηγήσαμε. Υπάρχουν ευθύνες για τον κακό σχεδιασμό και κάποια στιγμή πρέπει να απονεμηθούν"
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για το απόλυτο βατερλώ και για τον απρόσμενο θρίαμβο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα κι ό,τι βγει. Για εμένα το απόλυτα κρίσιμο είναι ότι το παιχνίδι το πρώτο είναι εντός. Πρώτη φορά λοιπόν στις 3 που θα έχουμε συναντηθεί με τους Ολλανδούς. Αν αυτήν τη φορά καταφέρουμε, με πρώτο παιχνίδι Τούμπα, να πάμε με ελπίδες Ολλανδία, μήπως έχει άλλη τροπή το έργο. Υπό μια έννοια, αυτή η κλήρωση έχει και τα καλά της. Δίνει ασπίδα στον Φερέιρα και την ομάδα . Έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω. Διότι, με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα το τελευταίο διάστημα, δεν είναι τίποτα σίγουρο.