Εάν υπάρχει και αυτη η δυνατότητα τοτε ένας δανεισμός με νορμάλ οψιον είναι μια καλή λύση.Tupac έγραψε:Μάλιστα ο Ιμπουλά είναι εκτός των πλάνων και για τη νέα σεζόν όπου η Στόουκ θα αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Νέιθαν Τζόουνς, τον άφησε εκτός της αποστολής που πήγε για προετοιμασία στην Ολλανδία και ο ποδοσφαιριστής προπονείται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Η Στόουκ έχει ενημερώσει και τον Ιμπουλά πως είναι υπό παραχώρηση και πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συζητήσει με ενδιαφερόμενες ομάδες το ενδεχόμενος πώλησης αλλά και δανεισμού με οψιόν αγοράς.
Ας πάμε να πάρουμε αυτόν,δεν ξέρω βέβαια πόσα λεφτά ζητάνε γιατί δώσανε ενα σκασμό για να τον παρουν
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
-
κοντα στην ολοκληρωση της μεταγραφης του Palhinha η Γοyεστ Χαμ
https://readwestham.com/2019/07/21/west ... -palhinha/
https://readwestham.com/2019/07/21/west ... -palhinha/
92ρο λεπτο με το σκορ στο 0-0 εδώ στο γηπεδο του Αγιαζ ο Παοκ εχει κερδισει φαουλ λιγο εξω από τη μ.περιοχη του Αγιαζ και μετα το 0-0 της τουμπας ισως αυτό το φαουλ κρινει τη προκριση στους ομιλους του τα.λινκ.
Ο Κατσε περνει φορα και γκοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ.
-
Ενω το αμπαλοι φιλαθλοι δεν ειναι προκλητικο καθολου. Σιγα τον παικτη, συνεχεια σαν συγκαμμενος και 1 μεσα 5 εξω. Μακαρι να παει αλλου να περπαταει και μ ερθει παικτης που θα σκιζεται για την ομαδαDescartes έγραψε:E, τώρα αυτά τα προκλητικά για τον Καντουρί γιατί τα γράφετε? Για να αρχίσουμε να μαλώνουμε καλοκαιριάτικα με 35 βαθμούς. Για εμένα και για πολλούς είναι ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής ο οποίος βρέθηκε σε μια χώρα άμπαλων φιλάθλων. Ωστόσο, η παρουσία του ήταν καθοριστική.
Για τον Μπράνταριτς έχω και εγώ επιφυλάξεις.
Καθε βδομαδα κι απο μια ανακοινωση ινσταγκραμ, καθε βδομαδα ο Κατσε πιο κοντα στο ονειρο...
πλεον δεν αξιζει ουτε να γκρινιαξεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πλεον δεν αξιζει ουτε να γκρινιαξεις
- buffalobill4
Υπαρχει ακομα ενας+ μηνας για το τελος των μεταγραφων.
Και χαφ θα ερθει και μπακ.
Δεν χρειαζεται ουτε ανησυχια ουτε γκρινια
Έγινε κάτι η έβαλες τα emoticon να κάνουν πορεία?nasos66 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σωστά, να κερδίσουμε και κανένα τίτλο όχι όπως με τον Καντουρι.Dimg4 έγραψε:Ενω το αμπαλοι φιλαθλοι δεν ειναι προκλητικο καθολου. Σιγα τον παικτη, συνεχεια σαν συγκαμμενος και 1 μεσα 5 εξω. Μακαρι να παει αλλου να περπαταει και μ ερθει παικτης που θα σκιζεται για την ομαδαDescartes έγραψε:E, τώρα αυτά τα προκλητικά για τον Καντουρί γιατί τα γράφετε? Για να αρχίσουμε να μαλώνουμε καλοκαιριάτικα με 35 βαθμούς. Για εμένα και για πολλούς είναι ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής ο οποίος βρέθηκε σε μια χώρα άμπαλων φιλάθλων. Ωστόσο, η παρουσία του ήταν καθοριστική.
Για τον Μπράνταριτς έχω και εγώ επιφυλάξεις.
Όπως παλιά που είχαμε σκυλιά που τρέχανε πάνω-κάτω και σαρώναμε τους τίτλους.
εχουμε 4 αγώνες σημαντικους. ο πρώτος σε 3 βδομαδες. Αλιμονο αν κανουμε μεταγραφες 31/8buffalobill4 έγραψε:Υπαρχει ακομα ενας+ μηνας για το τελος των μεταγραφων.
- buffalobill4
Αδερφε μου αφου δεν αγχωνονται στην παε γιατι να αγχωθω εγω?Gospi έγραψε:εχουμε 4 αγώνες σημαντικους. ο πρώτος σε 3 βδομαδες. Αλιμονο αν κανουμε μεταγραφες 31/8buffalobill4 έγραψε:Υπαρχει ακομα ενας+ μηνας για το τελος των μεταγραφων.
Σε δυο βδομαδες ειναι ο πρωτος αγωνας
καλα.κ πέρσι δεν αγχωθηκαν και πατωσαμε στην ευρωπη, δεν ειναι επιχειρημα αυτο.
Όνειρο ζω μην με ξυπνάτεnasos66 έγραψε:92ρο λεπτο με το σκορ στο 0-0 εδώ στο γηπεδο του Αγιαζ ο Παοκ εχει κερδισει φαουλ λιγο εξω από τη μ.περιοχη του Αγιαζ και μετα το 0-0 της τουμπας ισως αυτό το φαουλ κρινει τη προκριση στους ομιλους του τα.λινκ.

Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε.Με η χωρις μεταγραφες θα παμε για ομιλους.Isi4 έγραψε:Έγινε κάτι η έβαλες τα emoticon να κάνουν πορεία?nasos66 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()