Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020
Θεωρώ πως πέρα από τις καιρικές συνθήκες που έχουν προκαλέσει προβλήματα στην ομαλή μετάδοση της αναμέτρησης, η ΠΑΕ έκανε λάθος με το να προβάλει τον αγώνα στο YouTube. Όσες φορές έχει μεταδώσει από εκεί τον αγώνα η εικόνα κολλάει συχνά πυκνά, εν αντιθέσει με το PAOK TV. Στους προηγούμενους αγώνες δεν αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα.
Εν τω μεταξυ σε μενα στη στιγμη του πρωτου γκολ κολαει και παει κατευθειαν στους πανηγυρισμους...
- paok re niamou
απορω γιατι ψαχνουμε εξαρι γιατι αν θελουμε καλυτερο του αουγκουστο τοτε μιλαμε για παικτη των δεκαεκατομμυριων τουλαχιστον
Μη μου πεις ότι χτύπησε ο Ελ Καντουρί και έχουμε και άλλα
Στη μετάδοση είναι η Μπούντου μαζί με ποιόν ;

Στη μετάδοση είναι η Μπούντου μαζί με ποιόν ;
- Μπαρκαρούτσος
- falconakis
Χάλια μαύρα! Πώκηση όλους και 20 καλές μεταγραφές μαζί με νέο προπονητή τι αμπελ μπελ μπέλλ και τρίχες! Φέρε τον Αγγελάρα!!!

- ramolimendo
Παντως και τα δυο κανάλια του youtube που το δείχνουν έχουν πανω απο 30.000 viewers
- constadine
Στο κέντρο το πρόβλημα είναι και ποσοτικό. 2 τραυματίες και 3 έφυγαν και ήρθε ένας. Οπότε προφανώς θες και εξάρι και οχτάρι.donpablo έγραψε:απορω γιατι ψαχνουμε εξαρι γιατι αν θελουμε καλυτερο του αουγκουστο τοτε μιλαμε για παικτη των δεκαεκατομμυριων τουλαχιστον
- sourmenetes
- Moderator
Ειναι σημαντικο να παιρνουμε γκολ απο τα χαφ.
Δεν εχω δει δευτερολεπτο.εχει κανεις εικονα;;;
Κι εγώ, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχω σχηματίσει την καλύτερη άποψη. Παρόλα αυτά χρειαζόμαστε κι άλλο παίκτη εκεί που όπως είχε πει και ο Μπράγκο, αν θα πάρουμε, θα πάρουμε παίκτη που θα μας ανεβάζει κι άλλο το επίπεδο. Η μέχρι στιγμής εικόνα του Αγκούστο δικαιολογεί και στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την καθυστέρηση-υπομονή κι επιμονή για κάτι πολύ ποιοτικό κατά τα λεγόμενα τεχνικού διευθυντή και προπονητή.donpablo έγραψε:απορω γιατι ψαχνουμε εξαρι γιατι αν θελουμε καλυτερο του αουγκουστο τοτε μιλαμε για παικτη των δεκαεκατομμυριων τουλαχιστον
δικιο εχεις εγω θα επενδυα παντως στον βραζιλιανο για κανα χρονο που θα τον εχουμε ακομα πριν παει σε μεγαλη ομαδαMīngus έγραψε:Στο κέντρο το πρόβλημα είναι και ποσοτικό. 2 τραυματίες και 3 έφυγαν και ήρθε ένας. Οπότε προφανώς θες και εξάρι και οχτάρι.donpablo έγραψε:απορω γιατι ψαχνουμε εξαρι γιατι αν θελουμε καλυτερο του αουγκουστο τοτε μιλαμε για παικτη των δεκαεκατομμυριων τουλαχιστον
Εγώ το βλέπω μια χαρά στο Youtube https://www.youtube.com/watch?v=wIWsLQHX-g4sourmenetes έγραψε:Ειναι σημαντικο να παιρνουμε γκολ απο τα χαφ.