Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Το gazetta ανέβασε ότι κάναμε νέα προσφορά στην Κάλιαρι, όσα ακριβώς τον αγόρασαν, 5 εκ.
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κακό πάντως που αργούν τόσο να κλείσουν οι 2.. δύσκολα να προλάβουν τουλάχιστον το πρώτο αγώνα των προκριματικών..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε βρει άκρη με τα μπαλάκια φαίνεται....με ποιόν είπατε θα κληρωθούμε?
Πολύ σωστά. Συμφωνώ 100%Besuch 2 έγραψε:Δεν πουλας πλεον τον χ λημνιο με 2.5
Θετικοι ειναι οσοι δεν τον πιστευουν. Δεκτο. Αλλα και τοτε λαθος ειναι.
Γιατι τον πιστευει Η ΜΑΡΣΕΙΓ!!
Αρα αν πουληθει παιχτης σου φερελπις με 2.5 τοτε η επομενη ομαδα που θα σου χτυπησει την πορτα για τον επομενο, θα εχει ενα σημειο αναφορας, αυτον! Αν λοιπον πουλησεις 2.5 το Λημνιο, εστω κι επειδη δεν τον πολυπιστευεις...ξεχνα μετα προτασεις των 8-10 για Λαμπρου ή 15-20 για Ζαμπα.
Σκοπος οι πωλησεις μακροπροθεσμα που θα στηριξουν μια οικονο.ικη ανεξαρτησια αλλα αν θες να γινεις κλαμπ που πουλαει λες αα ζητητι οχι σε τετοιες προτασεις...κι ας κνδυνεψεις να χασεις βραχυπροθεσμα.
- invincible
Λοιπόν μου είπε ένας γνωστός μου που έχει κονέ με ΑΡΔ κτλ… από όσο γνωρίζω… έχει…ότι ο Κοεντραο έκλεισε κατά 99% και αυτό που εκκρεμεί για να υπογράψει δεν είναι οικογενειακή υπόθεση αλλά κάτι εξετάσεις που θα τις πάρει την Κυριακή και τις ζήτησε η ΠΑΕ και δεν ήταν έτοιμες να τις φέρει μαζί του. Μπορεί να τις στείλει με υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί με άλλες εξετάσεις που θα περάσει εκεί και να ταξιδεύσει μετά κατευθείαν Ολλανδία ή να έρθει Θεσσαλονίκη αύριο... Αυτά μου είπε σας τα λέω αν είναι αλήθεια ή όχι θα φανεί….
Του Μπράνταριτς επίσης μου είπε ακόμα και αν χαλάσει και πάνε σε άλλη λύση ακόμη και δανεικός μπορεί έχουν προτάσεις… μπορεί αργότερα στο μέλλον να επανέλθουν… Το θέμα είναι ότι οι Ιταλοί δεν θέλουν να τον πουλήσουν τώρα λιγότερο ή όσο τον αγόρασαν και δεν βιάζονται… Δεν τους χαλάει ακόμα και στα τέλη Αυγούστου αν τους μείνει να τον δώσουν δανικό κάπου… όπως συνηθίζουν να κάνουν…
Αυτά
Του Μπράνταριτς επίσης μου είπε ακόμα και αν χαλάσει και πάνε σε άλλη λύση ακόμη και δανεικός μπορεί έχουν προτάσεις… μπορεί αργότερα στο μέλλον να επανέλθουν… Το θέμα είναι ότι οι Ιταλοί δεν θέλουν να τον πουλήσουν τώρα λιγότερο ή όσο τον αγόρασαν και δεν βιάζονται… Δεν τους χαλάει ακόμα και στα τέλη Αυγούστου αν τους μείνει να τον δώσουν δανικό κάπου… όπως συνηθίζουν να κάνουν…
Αυτά
-
Dinamo Zagrebseaman έγραψε:Έχουμε βρει άκρη με τα μπαλάκια φαίνεται....με ποιόν είπατε θα κληρωθούμε?
Για αυτό έρχεται ο Bradaric να τους σκίσει
-
Όταν ο γαύρος ζητάει πάνω από 5εκ. για τον αμπαλο τον Κουτρη και το κατσίκι τον Μεριά, για να μην μιλήσω για τα πάνω από 10 που θέλει για το άλλο αμνοερίφιο τον Σισέ, είναι αστείο να μιλάμε για κάτω από 7 για τον Λημνιό.
δηλαδη τι παραπανω θελετε απο ενα παικτη 21 χρονων? για την ηλικια του ειναι σουπερ
- Mauricio-8-
- nikospaok66
- sourmenetes
- Moderator
Και συ μας πιεζεις επικινδυνα το νευρικο μας συστημα.Mauricio-8- έγραψε:Πιέσει επικυνδινα για Πασχαλακη η Πόρτο...
Ειναι ημερες μεταγραφων και το γ@μ@τε εντελως.
Κατσε απ εξω,βαρεθηκαμε.
βαρεθηκες να τρωει παγκο ο Κατσε???sourmenetes έγραψε:Και συ μας πιεζεις επικινδυνα το νευρικο μας συστημα.Mauricio-8- έγραψε:Πιέσει επικυνδινα για Πασχαλακη η Πόρτο...
Ειναι ημερες μεταγραφων και το γ@μ@τε εντελως.
Κατσε απ εξω,βαρεθηκαμε.
-