Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prist64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από prist64 »

Ζαντός έγραψε:Εικόνα
ελεος πια με τα off topic

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Το θεμα ειναι να ερθει χαφ αμεσα στον ΠΑΟΚ,το ατ μπακ δεν ειναι η θέση που καιγομαστε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

prist64 έγραψε:
Ζαντός έγραψε:Εικόνα
ελεος πια με τα off topic

:mrgreen:

Μια φορά ρε έκανα off-topic post εδώ μέσα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Γιατι πιστεύω οτι οι διαπραγματευσεις με την καλιαρι θα κρατησουν μεχρι την κληρωση της δευτερας και θα καταληξουν θετικα η αρνητικα μετα το αποτελεσμα αυτης?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγω πάντως είμαι αισιόδοξος και μου φαίνεται λογική αυτή η μικρή καθυστέρηση.. νομίζω πως εμείς την τραγικοποιησαμε λίγο.. αυτός που αρχίζω να ανησυχώ ειναι ο μπρανταριτς που δεν βλέπω να τα βρίσκουμε σύντομα..

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
maceio

Δημοσίευση από maceio »

εχει γινει απο χτες most viewed παικτης sto τρανσφερμαρκτ ξεπερνωντας και de ligt, ο Coentrao....
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Διαβαζω οτι απορρίφθηκε προταση 2.5 για λημνιο,με ποσα ηθελαν να τον δωσουν?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace.79.gr έγραψε:Γιατι πιστεύω οτι οι διαπραγματευσεις με την καλιαρι θα κρατησουν μεχρι την κληρωση της δευτερας και θα καταληξουν θετικα η αρνητικα μετα το αποτελεσμα αυτης?
Ace o αλλος λογαριασμος sunace16 ειναι δικος σου;;;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Alalis έγραψε:Δεν είναι μιρλα ρε παιδιά.ο Μπράνκο είπε ότι αν δε γίνουν μεταγραφές θα αναλάβει την ευθύνη και θα φύγει.ο υποψήφιος πρόεδρος της Γκιμαράες τον έχει σίγουρο αν βγει.ολα για κάποιο λόγο γίνονται.
Ορίστε. Ένα ευλογοφανέστατο σενάριο. Γιατί δηλαδή να μην παραδεχτούμε ότι η προοπτική της Γκιμαράες είναι πιο ελκυστική του τωρινού ΠΑΟΚ;;
[youtube]giNw9yo1PlQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Οχι σουρμε δεν ειναι δικος μου,μονο εδω ο παλιος καλος εις που "ολοι"αγαπησατε :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

prax έγραψε:Ε και γιατί το είπατε ρε μάγκες, όλοι πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο, ήρεμα σε ολουσ κ σεβασμός σε ολουσ..

Πολλοί δεν σταθήκατε καθόλου σε αυτό που είπε ο Μπράνκο, ότι θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας στις μεταγραφές..

Δλδ αν λέω αν, αποτύχει, απλά θα πει αναλαμβάνω την ευθύνη κ όλα καλά?? Αναλαμβάνω την ευθύνη σημαίνει παραιτουμαι γιατί αναγνωρίζω το λάθος μου.

Καλύτερα να το αφήσουμε όμως αυτό, να μην επεκταθουμε..

Σεβασμός σε ολουσ
Από αυτό μέχρι το πλέξιμο του σεναρίου ότι, μιας και είπε ο τυπάς της Γκιμαράες πως, ΑΝ εκλεγεί πρόεδρος, ΘΑ φέρει τον Μπράνκο, άρα αφήνουμε κι ένα ύπουλο υπονοούμενο ότι ο Μπράνκο θα μπορούσε και να αποτύχει με πρόθεση στις μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ, για να γίνει ευκολότερα η μετάβασή του στην Γκιμαράες (όλα για κάποιον λόγο γίνονται), υπάρχει τεράστια απόσταση. Οπότε, να προσέχουμε γενικώς και τι γράφουμε. Εκ των προτέρων και άνευ όρων σεβασμού δε δικαιούται κανείς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεταξυ μας παντως ειμαστε πολυ large ως ομαδα και διοικηση.Βγαινει ο καθε τυχαρπαστος απο καποια Γκιμαραες και δηλωνει 3-4 φορες οτι θα παρει στελεχος της ομαδας και εμεις τιποτα,ουτε μια αντιδραση.Ακομα και οι δηλωσεις Μπρανκο στη συνεχεια ηταν σχεδον συμβιβαστικες,ναι μεν δηλωσε πως η θεση του ειναι εδω, αλλα δεν μπορεις να πεις οτι αποδοκιμασε κιολας οσα ειπε ο τυπος και να πεις οτι μιλαμε για καμια Μπενφικα,καμια Πορτο να πεις οκ δεν ηθελε να κλεισει πορτες αλλα ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ρε φιλε...
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

joshua έγραψε:Μεταξυ μας παντως ειμαστε πολυ large ως ομαδα και διοικηση.Βγαινει ο καθε τυχαρπαστος απο καποια Γκιμαραες και δηλωνει 3-4 φορες οτι θα παρει στελεχος της ομαδας και εμεις τιποτα,ουτε μια αντιδραση.Ακομα και οι δηλωσεις Μπρανκο στη συνεχεια ηταν σχεδον συμβιβαστικες,ναι μεν δηλωσε πως η θεση του ειναι εδω, αλλα δεν μπορεις να πεις οτι αποδοκιμασε κιολας οσα ειπε ο τυπος και να πεις οτι μιλαμε για καμια Μπενφικα,καμια Πορτο να πεις οκ δεν ηθελε να κλεισει πορτες αλλα ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ρε φιλε...
Και τι έπρεπε να κάνουν? Να δώσουν αξία στον κάθε ένα για ότι λέει? Και ο Μπράνκο επαγγελματίας είναι δεν κλείνει πόρτες όπως και δεν είναι κορόιδο να φύγει από τον ΠΑΟΚ για να πάει κάπου χειρότερα

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

Περαν του Kostas_Peraia υπάρχει κάποιος που να ξερει τι ακριβώς παίκτης ειναι ο Μπρανταριτς; Να εχει δει, να γνωρίζει πραγματικά.
Γιατί εως τώρα, με το ψάξιμο που εχω κάνει δεν ξέρω αν είναι αυτό που περιεγραψε ο Περεϊρα οτι ψάχνουμε...
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

janellsis έγραψε:Περαν του Kostas_Peraia υπάρχει κάποιος που να ξερει τι ακριβώς παίκτης ειναι ο Μπρανταριτς; Να εχει δει, να γνωρίζει πραγματικά.
Γιατί εως τώρα, με το ψάξιμο που εχω κάνει δεν ξέρω αν είναι αυτό που περιεγραψε ο Περεϊρα οτι ψάχνουμε...

Περεϊρα ??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”