Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από obanebane »

Hermann έγραψε:Ο Πετρωτός λέει 3Μ για 2 χρονια ο Κοεντράο.

Με την εφορια τοσα είναι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Και μονο που το αναφέρεις είναι μαλακια ρε συ τζος,ποσο πιο ξεκαθαρο να γινει ότι θα αποκτησουμε αριστερο μπακ;
Αν ειναι επειδη ισως χαλασει του πορτογαλου να μην παμε σε αλλη επιλογη,τοτε να το κλεινουμε σιγα σιγα το μαγαζι.
Εγω δεν ειπα οτι δεν θα αποκτησουμε,ειμαι σιγουρος οτι θα αποκτησουμε καθως ειναι πολυ σημαντικη θεση στο μυαλο του προπονητη.Απλα σχολιαζω οσους αναφερονται στη περιπτωση ματαιωσης μεταγραφης Κοεντραο με υφακι του στυλ οκ δεν καιγομαστε κιολας...Εγω λεω πως καιγομαστε και παρακαιγομαστε.
Alalis

Δημοσίευση από Alalis »

Παιδιά εγώ είμαι το φρούτο που λέει ο thanos xanthi. Επειδή έχω φτάσει σε μια ηλικία που μπορώ να λέω την άποψη μου και να δέχομαι τις απόψεις των άλλων χωρίς να τους μειώνω ή να τους κοροϊδεύω καλό θα ήταν να μιλάμε πιο όμορφα.επειδη μένω στην Αμαλιάδα όλα αυτά τα χρόνια οι οπαδοί των Πόκεμον μας ειρωνεύονται και πήγαινε ο τσακωμός σύννεφο.οσο για ΠΑΟΚ Φροσύνη το πανό Αμαλιάδα που είναι στην Τούμπα δύο άνθρωποι το φτιάξαμε και το φέρνουμε στη Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

obanebane έγραψε:
Hermann έγραψε:Ο Πετρωτός λέει 3Μ για 2 χρονια ο Κοεντράο.

Με την εφορια τοσα είναι.
Ναι και εγώ πιστεύω μεικτά είναι τόσα. Ιδανικό deal.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Η έλευση του Κοέντραο φανερώνει και την έλλειψη πίστης του Φερέϊρα στον Γιαννούλη, για βασικό αριστερό μπακ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:
obanebane έγραψε:Και μονο που το αναφέρεις είναι μαλακια ρε συ τζος,ποσο πιο ξεκαθαρο να γινει ότι θα αποκτησουμε αριστερο μπακ;
Αν ειναι επειδη ισως χαλασει του πορτογαλου να μην παμε σε αλλη επιλογη,τοτε να το κλεινουμε σιγα σιγα το μαγαζι.
Εγω δεν ειπα οτι δεν θα αποκτησουμε,ειμαι σιγουρος οτι θα αποκτησουμε καθως ειναι πολυ σημαντικη θεση στο μυαλο του προπονητη.Απλα σχολιαζω οσους αναφερονται στη περιπτωση ματαιωσης μεταγραφης Κοεντραο με υφακι του στυλ οκ δεν καιγομαστε κιολας...Εγω λεω πως καιγομαστε και παρακαιγομαστε.

Αφου είναι δεδομενο,σιγα μην ασχοληθούμε με αυτους που λενε ότι δεν καιγόμαστε.
Η αποφαση επαρθη,που να πας με τον Γιαννουλη; θα μας τρυπαει ο κάθε πικραμένος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Alalis έγραψε:Παιδιά εγώ είμαι το φρούτο που λέει ο thanos xanthi. Επειδή έχω φτάσει σε μια ηλικία που μπορώ να λέω την άποψη μου και να δέχομαι τις απόψεις των άλλων χωρίς να τους μειώνω ή να τους κοροϊδεύω καλό θα ήταν να μιλάμε πιο όμορφα.επειδη μένω στην Αμαλιάδα όλα αυτά τα χρόνια οι οπαδοί των Πόκεμον μας ειρωνεύονται και πήγαινε ο τσακωμός σύννεφο.οσο για ΠΑΟΚ Φροσύνη το πανό Αμαλιάδα που είναι στην Τούμπα δύο άνθρωποι το φτιάξαμε και το φέρνουμε στη Τούμπα.
Απλα το προηγουμενο ποστ καπου δεν εστεκε ρε μεγαλε.

Πολυ τραβηγμενο απο παντου.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Sourme κάνα νέο;;

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Alalis έγραψε:Παιδιά εγώ είμαι το φρούτο που λέει ο thanos xanthi. Επειδή έχω φτάσει σε μια ηλικία που μπορώ να λέω την άποψη μου και να δέχομαι τις απόψεις των άλλων χωρίς να τους μειώνω ή να τους κοροϊδεύω καλό θα ήταν να μιλάμε πιο όμορφα.επειδη μένω στην Αμαλιάδα όλα αυτά τα χρόνια οι οπαδοί των Πόκεμον μας ειρωνεύονται και πήγαινε ο τσακωμός σύννεφο.οσο για ΠΑΟΚ Φροσύνη το πανό Αμαλιάδα που είναι στην Τούμπα δύο άνθρωποι το φτιάξαμε και το φέρνουμε στη Τούμπα.
Φίλε δεν το είπα για να σε θίξω
Αυτές τις μέρες δες πόσοι εμφανίζονται από το πουθενά,και φυτιλιαζουν
Και μετά απλά θα χαθούν
Να είσαι εδώ και θα τα λέμε, χαιρετίσματα στην Αμαλιάδα
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Φίλε απλά μην καταλήγεις σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Δηλαδή λέει ο Μπράνκο πχ. εγώ θα αναλάβω την ευθύνη αν στραβώσει κάτι στις μεταγραφές, αυτό δεν μεταφράζεται ως θα έχω φύγει την επόμενη μέρα.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Θετικη σκεψη παιδια αυριο σαββατο ειναι την κυριακη θα ξερουμε αν κρατησει τν λογο η αν φαμε ακυρο ολα καλα απλα χανεις σε γοητρο βεβαια οι χαρτινοι οταν ηταν να τν παρουμε ελεγαν παλτο τωρα μεγαλη ηττα κ τετοια αλλα ειπαμε αυτοι πιστευουν οτι ο μπακακης ειναι ποδοσφαιριστης ολα καλα.
prax

Δημοσίευση από prax »

Ε και γιατί το είπατε ρε μάγκες, όλοι πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο, ήρεμα σε ολουσ κ σεβασμός σε ολουσ..

Πολλοί δεν σταθήκατε καθόλου σε αυτό που είπε ο Μπράνκο, ότι θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας στις μεταγραφές..

Δλδ αν λέω αν, αποτύχει, απλά θα πει αναλαμβάνω την ευθύνη κ όλα καλά?? Αναλαμβάνω την ευθύνη σημαίνει παραιτουμαι γιατί αναγνωρίζω το λάθος μου.

Καλύτερα να το αφήσουμε όμως αυτό, να μην επεκταθουμε..

Σεβασμός σε ολουσ
Alalis

Δημοσίευση από Alalis »

Εγώ απλά θέλω να καταλάβατε ότι ούτε αποδημητικό πουλί είμαι ουτε κάποιος που δεν νοιώθει από ΠΑΟΚ.μπορει να υπερεβαλλα λίγο αλλά τα ταξίδια Αμαλιάδα Τούμπα αυθημερόν είναι ζορικη κατάσταση για να με ειρωνεύονται.τελος πιστεύω ότι στα χαφ άλλος είναι ο στόχος και όχι ο Κροάτης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mitsospaoki4 έγραψε:Sourme κάνα νέο;;

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

prax ελπίζω να κατανοείς ότι την αποτυχία στις μεταγραφές δεν την οριοθετούμε εγώ κι εσύ αλλά το αφεντικό του Branco που είναι αυτός που πληρώνει κιόλας. Αν τον κρίνει επειδή απέτυχε να κλείσει μία συγκεκριμένη μεταγραφή και τον απολύσει γι ' αυτόν τον λόγο καλύτερα να τη διαλύσουμε την ομάδα γιατί δεν πρόκειται τεχνικός διευθυντής να μείνει περισσότερο από μία μεταγραφική περίοδο στην ομάδα. Σε βάθος χρόνου κρίνονται όλοι κι από τη συνολική τους προσφορά βγαίνει το πρόσημο είτε είναι θετικό είτε αρνητικό. Αν με το παραμικρό λάθος διώχναμε τον άλλον όλοι θα είμασταν άνεργοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”