Hermann έγραψε:Ο Πετρωτός λέει 3Μ για 2 χρονια ο Κοεντράο.
Με την εφορια τοσα είναι.
Hermann έγραψε:Ο Πετρωτός λέει 3Μ για 2 χρονια ο Κοεντράο.
Εγω δεν ειπα οτι δεν θα αποκτησουμε,ειμαι σιγουρος οτι θα αποκτησουμε καθως ειναι πολυ σημαντικη θεση στο μυαλο του προπονητη.Απλα σχολιαζω οσους αναφερονται στη περιπτωση ματαιωσης μεταγραφης Κοεντραο με υφακι του στυλ οκ δεν καιγομαστε κιολας...Εγω λεω πως καιγομαστε και παρακαιγομαστε.obanebane έγραψε:Και μονο που το αναφέρεις είναι μαλακια ρε συ τζος,ποσο πιο ξεκαθαρο να γινει ότι θα αποκτησουμε αριστερο μπακ;
Αν ειναι επειδη ισως χαλασει του πορτογαλου να μην παμε σε αλλη επιλογη,τοτε να το κλεινουμε σιγα σιγα το μαγαζι.
Ναι και εγώ πιστεύω μεικτά είναι τόσα. Ιδανικό deal.obanebane έγραψε:Hermann έγραψε:Ο Πετρωτός λέει 3Μ για 2 χρονια ο Κοεντράο.
Με την εφορια τοσα είναι.
joshua έγραψε:Εγω δεν ειπα οτι δεν θα αποκτησουμε,ειμαι σιγουρος οτι θα αποκτησουμε καθως ειναι πολυ σημαντικη θεση στο μυαλο του προπονητη.Απλα σχολιαζω οσους αναφερονται στη περιπτωση ματαιωσης μεταγραφης Κοεντραο με υφακι του στυλ οκ δεν καιγομαστε κιολας...Εγω λεω πως καιγομαστε και παρακαιγομαστε.obanebane έγραψε:Και μονο που το αναφέρεις είναι μαλακια ρε συ τζος,ποσο πιο ξεκαθαρο να γινει ότι θα αποκτησουμε αριστερο μπακ;
Αν ειναι επειδη ισως χαλασει του πορτογαλου να μην παμε σε αλλη επιλογη,τοτε να το κλεινουμε σιγα σιγα το μαγαζι.
Απλα το προηγουμενο ποστ καπου δεν εστεκε ρε μεγαλε.Alalis έγραψε:Παιδιά εγώ είμαι το φρούτο που λέει ο thanos xanthi. Επειδή έχω φτάσει σε μια ηλικία που μπορώ να λέω την άποψη μου και να δέχομαι τις απόψεις των άλλων χωρίς να τους μειώνω ή να τους κοροϊδεύω καλό θα ήταν να μιλάμε πιο όμορφα.επειδη μένω στην Αμαλιάδα όλα αυτά τα χρόνια οι οπαδοί των Πόκεμον μας ειρωνεύονται και πήγαινε ο τσακωμός σύννεφο.οσο για ΠΑΟΚ Φροσύνη το πανό Αμαλιάδα που είναι στην Τούμπα δύο άνθρωποι το φτιάξαμε και το φέρνουμε στη Τούμπα.
Φίλε δεν το είπα για να σε θίξωAlalis έγραψε:Παιδιά εγώ είμαι το φρούτο που λέει ο thanos xanthi. Επειδή έχω φτάσει σε μια ηλικία που μπορώ να λέω την άποψη μου και να δέχομαι τις απόψεις των άλλων χωρίς να τους μειώνω ή να τους κοροϊδεύω καλό θα ήταν να μιλάμε πιο όμορφα.επειδη μένω στην Αμαλιάδα όλα αυτά τα χρόνια οι οπαδοί των Πόκεμον μας ειρωνεύονται και πήγαινε ο τσακωμός σύννεφο.οσο για ΠΑΟΚ Φροσύνη το πανό Αμαλιάδα που είναι στην Τούμπα δύο άνθρωποι το φτιάξαμε και το φέρνουμε στη Τούμπα.
Φίλε απλά μην καταλήγεις σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Δηλαδή λέει ο Μπράνκο πχ. εγώ θα αναλάβω την ευθύνη αν στραβώσει κάτι στις μεταγραφές, αυτό δεν μεταφράζεται ως θα έχω φύγει την επόμενη μέρα.Alalis έγραψε:Παιδιά εγώ είμαι το φρούτο που λέει ο thanos xanthi. Επειδή έχω φτάσει σε μια ηλικία που μπορώ να λέω την άποψη μου και να δέχομαι τις απόψεις των άλλων χωρίς να τους μειώνω ή να τους κοροϊδεύω καλό θα ήταν να μιλάμε πιο όμορφα.επειδη μένω στην Αμαλιάδα όλα αυτά τα χρόνια οι οπαδοί των Πόκεμον μας ειρωνεύονται και πήγαινε ο τσακωμός σύννεφο.οσο για ΠΑΟΚ Φροσύνη το πανό Αμαλιάδα που είναι στην Τούμπα δύο άνθρωποι το φτιάξαμε και το φέρνουμε στη Τούμπα.
ΟχιMitsospaoki4 έγραψε:Sourme κάνα νέο;;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk