Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από tzo_1926 »

laska4 έγραψε:Ότι να ναι πραγματικά , δυστυχώς ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει και έχει αφήσει χιλιόμετρα τους οπαδούς του αντί να συμβαδίζουν

Ευτυχώς για την ομάδα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paokfreedom
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από paokfreedom »

Ζαντός έγραψε:Εικόνα
[HUNDRED POINTS SYMBOL][HUNDRED POINTS SYMBOL][HUNDRED POINTS SYMBOL][HUNDRED POINTS SYMBOL]

Sent from my SM-J320F using Tapatalk
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

μίρλα είναι όταν βρίζεις τους ΑΡΔ και όταν σε βολεύει χρησιμοποιείς τα γραφόμενα τους για να υποστηρίξεις την άποψη σου , μίρλα είναι όταν δεν περιμένεις να καταλήξει μια κατάσταση αλλά την προδιαγράφεις όπως σε βολεύει !
Όταν γίνει η μαλακία και δεν υπογράψει τότε μπορείς να πεις ότι θέλεις ,τότε είναι κριτική και όχι μίρλα !
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να καταθέσουμε όλοι την άποψη μας σαν να είναι βεβαιότητα ?
Μερικές φορές η σιωπή είναι χρυσός 1
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Κάτσε ρε Μπανε, επειδή κάποιος αποφάσισε να γεμίσει και άλλο το πορτοφόλι του, σημαίνει πως όλοι θα συμπεριφερθουν με τον ίδιο τρόπο.
Οκ, να φυσάμε και το γιαούρτι αλλά οι ΠΑΟΚτσηδες το φοβικο άγχος το έχουμε στην τσέπη πρόχειρο.
Ανέκαθεν.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δλδ macho ο κοεντραο θελει να γεμισει κ.αλλο το πορτοφολι του ή ειμαι εκτος συζητησης?
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Dimitris_L4 έγραψε:Δλδ macho ο κοεντραο θελει να γεμισει κ.αλλο το πορτοφολι του ή ειμαι εκτος συζητησης?
Δεν το λεει για τν κοεντραο
prax

Δημοσίευση από prax »

Dimitris_L4 έγραψε:Δλδ macho ο κοεντραο θελει να γεμισει κ.αλλο το πορτοφολι του ή ειμαι εκτος συζητησης?
Για τον λουτσο μιλάει ο μάτσο ρε μητσε
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Συγγνωμη παιδια τωρα τελειωσα τη δουλεια κ θολωσα..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Προσωπική εκτίμηση, οι μάνατζερ θέλουν και γλυκό μαζί με το φρούτο. Ελπίζω σε θετική κατάληξη
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

Χρόνια διαβάζω το φόρουμ σαν επισκέπτης και έχω γράψει μερικες φορές για το βόλλευ και στις μεταγραφές. Πέρυσι που όλοι γκρινιαζαν για τις μεταγραφές μας εγώ εγραφα ότι έχω εμπιστοσύνη στον Μίχελς και τον Λουτσεσκου. Φέτος ξαναλέω ότι έχω εμπιστοσύνη στον Μπράνκο και στον Φερέιρα εφόσον στηριχθούν όπως οι προηγούμενοι από Διοίκηση και Κόσμο. Μια απορία μόνο για τους μοντς. Αυτες οι αηδιες οι αντιΠΑΟΚτσιδηκες που γράφουν ορισμένοι καφροι με περισπούδαστο υφακι και σαν να είναι τετελεσμένα γεγονότα και δεν αναφέρομαι σε Μαου8 η Πορκυ πως περνάνε από τους μοντς? Η θα μιλάμε σοβαρά όπως κάνει ο σουρμε και ο μάτσο ή ας κάνουμε και λίγο χαβαλε όπως κάνουν κάποιοι παλιοί εδώ μέσα όπως ο Μπάνε ο Μπάρλοου κάποιες φορές και να μην βγάζουμε τα νεύρα μας από την αγαμία που έχει ξεχειλίσει πλέον μεσα στο φόρουμ. Εγώ πάντως ΠΑΟΚΑΡΑ δίνουν με ανδραλα με αμαεφουλε με Μίκι Κουίν και με τσαουσιλα και τσερνισοφ και ΠΑΟΚΑΡΑ συνεχίζω να είμαι και με Ζαμπα Πασχαλάκη Μαουρίτσιο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ Ματος Ακπομ και Κοέντραο και Μπρανταριτς που ούτε για διακοπές πληρωμένες από την ΠΑΕ δεν θα ερχόταν πριν από εφτά χρόνια... Ξεχνάμε ότι έπρεπε να πουλήσουμε ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ και να αφήσουμε ελεύθερους Βιτόλο και Κοντρέρας για να μπορέσουμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα η να χάνω την Ευρώπη λόγω χρημάτων από τον Ατρόμητο και να γίνομαι λογιστής σε κάθε μεταγραφική περίοδο....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Macho έγραψε:Κάτσε ρε Μπανε, επειδή κάποιος αποφάσισε να γεμίσει και άλλο το πορτοφόλι του, σημαίνει πως όλοι θα συμπεριφερθουν με τον ίδιο τρόπο.
Οκ, να φυσάμε και το γιαούρτι αλλά οι ΠΑΟΚτσηδες το φοβικο άγχος το έχουμε στην τσέπη πρόχειρο.
Ανέκαθεν.

Προφανως και δεν θα αποδειχθουν ολοι ανακολουθοι,οταν όμως καποιος ισχυρίζεται ότι εγω αν εκλεγω εχω συμφωνησει να φερω τον Μπρανκο,εξηγωντας και τους λογους της επιλογης,τοτε καλο είναι μην ειμαστε απολυτοι,αυτο λεω εγω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως θελω να πω μιας και διαβαζω ξανα αριστερα και δεξια πως δεν καιγομαστε για αριστερο μπακ, οτι για μενα τουλαχιστον (και πιστευω και για τον προπονητη) η αποκτηση του ειναι εξισου σημαντικη με αυτη του χαφ και ελπιζω να μην χρειαστει να αποδειχθει...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ο Πετρωτός λέει 3Μ για 2 χρονια ο Κοεντράο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και μονο που το αναφέρεις είναι μαλακια ρε συ τζος,ποσο πιο ξεκαθαρο να γινει ότι θα αποκτησουμε αριστερο μπακ;
Αν ειναι επειδη ισως χαλασει του πορτογαλου να μην παμε σε αλλη επιλογη,τοτε να το κλεινουμε σιγα σιγα το μαγαζι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”