Υπάρχουν και χειρότερα. Αλλοι είχαν βγάλει Τσίπρα για να τους σώσει!!!kotsidas9 έγραψε:Γιατί σας φαίνονται περίεργες αυτές οι απόψεις? Εδώ βγάλανε κουλη και περιμένουν να τους σώσει..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Καλά εσύ έδιωξες και τον μπρανκο Αγκάθα Κρίστι.....Alalis έγραψε:Δεν είναι μιρλα ρε παιδιά.ο Μπράνκο είπε ότι αν δε γίνουν μεταγραφές θα αναλάβει την ευθύνη και θα φύγει.ο υποψήφιος πρόεδρος της Γκιμαράες τον έχει σίγουρο αν βγει.ολα για κάποιο λόγο γίνονται.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε αυτοί που το Σεπτέμβριο και μετά είναι εδώ είναι ΠΑΟΚ όλοι οι άλλοι που ήρθανε ξαφνικά τώρα ξαφνικά θα χαθούν....thanos-xanthi έγραψε:καλα εχουν ξεπροβαλει κατι φρουτα απο το πουθενα, αμφιβαλλω και οτι ειναι ΠΑΟΚ
ψυχραιμια και παλι φετος το νταμπλ θα ανηφορισει
Ή από αυτά που πίνειKsenitemenos4 έγραψε:απλα ζηλεψαμε ολοι που δεν ειχαμε το απαραιτητο iq για να κανουμε τη συγκεκριμενη σκεψη...

Εδώ πολλοί μου θυμίζουν το ανέκδοτο-δεν γ@μι@σ@ εσύ και ο γρύλος σου-
Φτιάχνουν τα χειρότερα σενάρια στο μυαλό τους φορτώνουν και ξεσπάνε.
Βέβαια υπάρχουν και τα πουλιά που λέγαμε πριν δήθεν ΠΑΟΚτσηδες για δημιουργία αρνητικού κλίματος.
Ψυχραιμία και εμπιστοσύνη.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φτιάχνουν τα χειρότερα σενάρια στο μυαλό τους φορτώνουν και ξεσπάνε.
Βέβαια υπάρχουν και τα πουλιά που λέγαμε πριν δήθεν ΠΑΟΚτσηδες για δημιουργία αρνητικού κλίματος.
Ψυχραιμία και εμπιστοσύνη.
-
Ηρεμήστε παλικάρια.Ο Κοεντραο έκλεισε απλως πηγαίνει Πορτογαλία για να γυρίσει το Βίντεο παρουσιασης.....

Μέχρι να το γράψω μπήκε και η φωτογραφία [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Δεν διαφωνούμε κάπου..ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Υπάρχουν και χειρότερα. Αλλοι είχαν βγάλει Τσίπρα για να τους σώσει!!!kotsidas9 έγραψε:Γιατί σας φαίνονται περίεργες αυτές οι απόψεις? Εδώ βγάλανε κουλη και περιμένουν να τους σώσει..
Ευτυχώς επανηλθε η κανονικότητα....ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Υπάρχουν και χειρότερα. Αλλοι είχαν βγάλει Τσίπρα για να τους σώσει!!!kotsidas9 έγραψε:Γιατί σας φαίνονται περίεργες αυτές οι απόψεις? Εδώ βγάλανε κουλη και περιμένουν να τους σώσει..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 19 Ιούλ 2019, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είτε έρθει, είτε δεν έρθει ο Κοεντραου, εμείς έχουμε πάρει την απόφαση μας. Μια ζωή ΠΑΟΚ
https://youtu.be/Xr4mTLVKuvM

https://youtu.be/Xr4mTLVKuvM
Αλλ'αντ' αλλα της Παρασκευής το γαλα... Λιγο ηρεμια και λιγο υπομονη.. Εδω θα ειμαστε (?) να κανουμε τον απολογισμο και την Δευτερα (στην κληρωση) και την 31η Αυγούστου και τον Μαιο..
Macho έγραψε:Τι ωραίο αυτό που δεν παίρνουμε ως δεδομένο τις δηλώσεις του Μπρανκο αλλά το τι λέει ο υποψήφιος πρόεδρος άλλης ομάδας...
Τώρα αυτό είναι άκυρο και το ξέρεις, ανακολουθοι στα λεγόμενα τους έχουν υπάρξει πολλοί, με πρώτο και καλύτερο τον Ρουμάνο που μας άφησε στα κρύα του λουτρού.
Σε αυτή την ομάδα τα έχουμε δει όλα, γι'αυτό οι μεγάλες κουβέντες δε χωράνε.