Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ωραιοσ ο Τζος, συμφωνώ,
Κοεντραο φίλε μου, πάνε όπου θες το διήμερο, η βάζεις όμως την υπογραφή σου τώρα ή η πρόταση ακυρώνεται..
Νετα σκετα.
Κοεντραο φίλε μου, πάνε όπου θες το διήμερο, η βάζεις όμως την υπογραφή σου τώρα ή η πρόταση ακυρώνεται..
Νετα σκετα.
- invincible
Διαβάζω κάποια πράγματα τρελά , του άρεσε η πόλη, το σπίτι το κρεβάτι το στρώμα ή οικογενειακά κτλ. λες και ήρθε για τουρισμό σε airbnb κλαιν κτλ, είναι δυνατόν να μην μίλησε με Βιερινια ,τον προπονητή, Μπρανκο κτλ και τυχαία ήρθε στον ΠΑΟΚ χωρίς να πάρει πληροφορίες.
Εδώ παίζουν δύο πράγματα ή ιατρικά ή όρος ρήτρα και οικονομικά κτλ στο συμβόλαιο πάντα! Θα φανεί.
Πάντως ιατρικά δεν πέρασε καν και θα στείλει το συμβόλαιο λέει υπογεγραμμένο χωρίς ιατρικά! Και πέρσι τελικά βγήκε ότι έπαιρνε 5,5 εκ ετησίως από την Ρεαλ!
Ο Βερνμπλουμ πάντως πέρσι ήθελε να γλυτώσει όλη την προετοιμασία (το είπε και Λουτσε) και επίσης πιστεύω να εξασφαλίσει kai τους ομίλους είτε europa ή τσουλου και μπας και έρθει καλύτερη πρόταση να κερδίσει χρόνο.
Τώρα με αυτόν θα μάθουμε αργά ή γρήγορα τι παίζετε.
Εδώ παίζουν δύο πράγματα ή ιατρικά ή όρος ρήτρα και οικονομικά κτλ στο συμβόλαιο πάντα! Θα φανεί.
Πάντως ιατρικά δεν πέρασε καν και θα στείλει το συμβόλαιο λέει υπογεγραμμένο χωρίς ιατρικά! Και πέρσι τελικά βγήκε ότι έπαιρνε 5,5 εκ ετησίως από την Ρεαλ!
Ο Βερνμπλουμ πάντως πέρσι ήθελε να γλυτώσει όλη την προετοιμασία (το είπε και Λουτσε) και επίσης πιστεύω να εξασφαλίσει kai τους ομίλους είτε europa ή τσουλου και μπας και έρθει καλύτερη πρόταση να κερδίσει χρόνο.
Τώρα με αυτόν θα μάθουμε αργά ή γρήγορα τι παίζετε.
Ότι και να λέμε εφόσον δεν μπουν οι υπογραφές δεν μπορούμε να πουμε τίποτα ... περιμένουμε μέχρι την Κυριακή υπομονή
Δεν ξέρω αν γράφτηκε,τώρα είδα τα τερτίπια του Πορτογάλου,εμένα μου μυρίζει ειδικός όρος από την Γκοντσαρεβα.
Αλλιώς έτσι εξηγείται που σε αυτή την ηλικία δεν συνεχίζει στο πολύ υψηλό επίπεδο.
Εγώ θα την ακύρωνα τη μεταγραφή.
Αλλιώς έτσι εξηγείται που σε αυτή την ηλικία δεν συνεχίζει στο πολύ υψηλό επίπεδο.
αν μεχρι την κυριακη βραδυ δεν υπογραψει ξεχαστε τον...ειδικα αν ζητησει διορια ακομη ενα διημερο για να διευθετησει καποιες ταχα μου λεπτομερειες
Ο Καστάνης μίλησε στην εκπομπή του κουλιανου κ είπε ότι το ξέρανε στην ΠΑΕ ότι θα απαντήσει την Κυριακή , κ ότι μπήκε dead line στην Κάλιαρι ,η οποία ζήτησε χρόνο για να βρει αντικαταστατη
Κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω
Κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
οτι ειναι να γινει θα γινει υπομονη μέχρι την κυριακη
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
- navigator11
Προσωπικά, έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην πληροφόρηση του σουρμε. Οπότε, κρατάω μικρό καλάθι ως προς το τι μεταφέρουν τα αρδομπαλα. Θεωρώ πιθανότερο, λοιπόν, να είναι στο Μακ.Παλ ο παίχτης, παρέα με Μπράνκο, παρά να έχει αποχωρήσει ήδη.obanebane έγραψε:Δεν ξέρω αν γράφτηκε,τώρα είδα τα τερτίπια του Πορτογάλου,εμένα μου μυρίζει ειδικός όρος από την Γκοντσαρεβα.
- john4serres
Και ξαφνικά όλοι οι μιρλες πάνω απ το πληκτρολόγιο. Σας βαρέθηκα.
Που ήσασταν όλοι εσείς όταν ερχόταν Θεσσαλονίκη ο παίκτης για συζητήσεις;
Τίποτα δεν τελείωσε.
Που ήσασταν όλοι εσείς όταν ερχόταν Θεσσαλονίκη ο παίκτης για συζητήσεις;
Τίποτα δεν τελείωσε.
Δεν είναι μιρλα ρε αδερφέ Σερραίε, το έχουμε ξανά δει το έργο γι αυτό ανησυχω προσωπικά.
Τέλος πάντων, ότι είναι να γίνει ας γίνει, και να γίνει κ γρήγορα αν είναι δυνατόν.
Τέλος πάντων, ότι είναι να γίνει ας γίνει, και να γίνει κ γρήγορα αν είναι δυνατόν.
- john4serres
Το ότι ζήτησε διορία για το 3ημερο το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό. Και έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε επαφές με άλλους στόχους.
In Branco we trust.
In Branco we trust.
- Dimitris_L4
Ρε παιδια ο άνθρωπος ηρθε χωρίς βαλίτσες λογικο ηταν...χαλαρωστε..
- ilovegame27
Δεν είναι μιρλα ρε παιδιά.ο Μπράνκο είπε ότι αν δε γίνουν μεταγραφές θα αναλάβει την ευθύνη και θα φύγει.ο υποψήφιος πρόεδρος της Γκιμαράες τον έχει σίγουρο αν βγει.ολα για κάποιο λόγο γίνονται.
Ήρθε ο άνθρωπος είδε τι μπ+#*#(λο ειναι η πολη και η βρωμιά της, και έφυγε.
Δεν νομίζω να υπογράψει.
Δεν νομίζω να υπογράψει.