Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ειλικρινά δεν αντέχεται ρε φίλε τόση αναμονή.. από μέρα σε μέρα από βδομάδα σε βδομάδα.. σορρυ αλλά κοντεύω τρελαθώ με τέτοια αναμονή ρε πστ..
Για τον κοεντραο είναι πασιφανές ότι περιμένει πρόταση μέσα στο σκληρό, οπότε όσο δεν θα ακούγεται τπτ για αυτόν τόσο θα κοντεύει σε εμάς. Μέχρι Δευτέρα το αργότερο θα ξέρουμε
Για τον κοεντραο είναι πασιφανές ότι περιμένει πρόταση μέσα στο σκληρό, οπότε όσο δεν θα ακούγεται τπτ για αυτόν τόσο θα κοντεύει σε εμάς. Μέχρι Δευτέρα το αργότερο θα ξέρουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Παρ 19 Ιούλ 2019, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεθαύριο είναι περιμένουμε
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Το να πίστευε κάποιος ότι ο Κοεντράο ήταν ήδη κλεισμένος είναι δικό του θέμα. Σίγουρα όχι των υπευθύνων της ΠΑΕ. Είπαμε, οι τζίφρες μετράνε. Κυριακή, κοντή γιορτή. Βέβαια, μέχρι να ... κοντύνει η Κυριακή, θα διαβάσουμε ένας θεός ξέρει τι σεναριομπαρούφες, και εδώ μέσα, αλλά έμπειροι είμαστε σε αυτά. Θα αντεπεξέλθουμε.
Δλδ δεν περασε ιατρικα και θα στειλει υπογεγραμμενο συμβολαιο ετσι?
Βρωμαει η δουλεια ..
κριμα, απο ηττα σε ηττα παμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρωμαει η δουλεια ..
Σιγά ρε απ ήττα σε ήττα πως κάνετε έτσι κατάθλιψη θα σας πιάσει, δηλαδή όταν χάσουμε που θ χάσουμε κάποια μακρινή στιγμή αγωνιστικά τι πρέπει να κάνουμε να αυτοκτονησουμε ομαδικά..... Για μεταγραφες μιλάμε χαλάρωστε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 19 Ιούλ 2019, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω δεν εχω προβλημα με το οτι ηρθε ενδεχομενως χωρις να υπαρχει 100% συμφωνια και για να τσεκαρει καποια πραγματα ,αλλα μετα τα οσα εγιναν περσι με Βερνμπλουμ θα επρεπε να ειμαστε ξεκαθαροι και να ζητησουμε την οριστικη απαντηση κατα την παρουσια του εδω..
- pirate_salonica
Το αν πέρασε ιατρικά η όχι δεν το αναφέρει πουθενά...Gospi έγραψε:Δλδ δεν περασε ιατρικα και θα στειλει υπογεγραμμενο συμβολαιο ετσι?
Βρωμαει η δουλεια ..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μην μασάτε ρε... Μέχρι Κυριακή λογικά θα τελειώσει! Αφού υπάρχει συμφωνία..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...η φενερ χτυπαει ντιεγκο κοστα δανεικο ...παρτε εναν δανεικο παικταρα ,δεν ειναι κακο με τοσους τραυματισμους και τοση βιασυνη που εχουμε!!
- nikospaok66
Πάντως κανένα δημοσίευμα δεν βγάζει κάτι ανησυχητικό. Αντίθετα ότι έχει συμφωνήσει στα πάντα και την Κυριακή επιστρέφει για υπογραφές και Δευτέρα πετάει Ολλανδία. Είδομεν.
- painkiller4
κλεισμενος ειναι ο κοεντραο μην ασχολειστε
Δεν γίνεται να εκτεθεί τόσο ο Γιωργις
-
- sourmenetes
- Moderator
Ace κοψε το σπαμαρισμα!!!
Ο κοεντρα ειναι μακ.παλλας με μανατζερ,μπρανκο κτλ, κλεισμενοι σε αιθουσα μαζι.με φακελο.
Αναμενουμε τη βραδια.
Ο κοεντρα ειναι μακ.παλλας με μανατζερ,μπρανκο κτλ, κλεισμενοι σε αιθουσα μαζι.με φακελο.
Αναμενουμε τη βραδια.
- navigator11
Εφόσον δεν έχει υπογράψει, μπορεί να συμβεί το ο,τιδήποτε. Αυτό είναι άλλο. Και άλλο το να θεωρούμε ότι σε έναν παίχτη αυτού του διαμετρήματος, έστω και σε μια φθίνουσα πορεία, μπορούμε σαν ΠΑΟΚ να του κάνουμε προσέγγιση λες και διαπραγματευόμαστε με τον Βαλεριάνο.painkiller4 έγραψε:κλεισμενος ειναι ο κοεντραο μην ασχολειστε