Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
O Κρανεβιτερ είναι πιο πολύ εξάρι από τον Κροάτη!
Εγω θα τους ήθελα και τους 2 ειδικά με την προοπτική του CL
Εγω θα τους ήθελα και τους 2 ειδικά με την προοπτική του CL
Παντωςο Αποστολης σε ανυποπτο χρονο ειπε οτι αυτο που γινεται με τον Κροατη ειναι για να πεσει η τιμη του Παλινιαthanos-xanthi έγραψε:αναμενουμε το αποκλειστικο απο τον πετρο για να δουμε τι πραγματικα γινεται, και ποιος ο πραγματικος στοχος
- sourmenetes
- Moderator
Σε 2 βδομαδες μπομπα θα ειναι!!Magpies4 έγραψε:Μιά χαρά φαίνεται στις φώτο. Να δούμε μετά τα εργομετρικά πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να μπεί.
Οσο αργεί του Κροάτη τόσο μεγαλώνουν οι υποψίες για άλλον (πραγματικά πρώτο) στόχο.
Παρασκευή μεσημέρι και την Δευτέρα στις 1 μαθαίνεις αντίπαλο.
Αν σου κάτσει Άγιαξ, οκ...
Με Σέλτικ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Κοπεγχάγη αποφεύγεις Άγιαξ και στα play of όπου θα είσαι στους ισχυρούς. Αν περάσεις.
Πιστεύω ότι δουλεύουν τις περιπτώσεις που βγήκαν στο φως για το κακό σενάριο και αν έρθει μια καλή κλήρωση θα πάνε για ακόμη καλύτερο παικτη που δεν έχει γραφτεί.
Πάντως μέχρι την Δευτέρα δεν πιστεύω να έρθει χαφ
Αν σου κάτσει Άγιαξ, οκ...
Με Σέλτικ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Κοπεγχάγη αποφεύγεις Άγιαξ και στα play of όπου θα είσαι στους ισχυρούς. Αν περάσεις.
Πιστεύω ότι δουλεύουν τις περιπτώσεις που βγήκαν στο φως για το κακό σενάριο και αν έρθει μια καλή κλήρωση θα πάνε για ακόμη καλύτερο παικτη που δεν έχει γραφτεί.
Πάντως μέχρι την Δευτέρα δεν πιστεύω να έρθει χαφ
- anekfrastos
Προφανώς και χτυπάμε διάφορους στόχους ώστε να πέσει ένας από αυτούς στην τιμή που θέλουμε.mbison έγραψε:Παντωςο Αποστολης σε ανυποπτο χρονο ειπε οτι αυτο που γινεται με τον Κροατη ειναι για να πεσει η τιμη του Παλινιαthanos-xanthi έγραψε:αναμενουμε το αποκλειστικο απο τον πετρο για να δουμε τι πραγματικα γινεται, και ποιος ο πραγματικος στοχος
Κάποτε πηγαίναμε αεροδρόμιο για Μούσλι. Τώρα έρχεται παίκτης με 106 συμμετοχές Ρεάλ, με τελικούς και κατακτήσεις τσου λου, με 50+ συμμετοχές Πορτογαλία και είμαστε cool.
Μεγάλωσε το club.
Και ο λόγος που μεγάλωσε, έχει ονοματεπώνυμο.
Μεγάλωσε το club.
Και ο λόγος που μεγάλωσε, έχει ονοματεπώνυμο.
- Vet_eranos
Έχω ένα κουσούρι, από εποχής αντ1 μεταμεσονυχτια, να παρακολουθώ ποδόσφαιρο λατινικής Αμερικής κ ειδικότερα Αργεντινή..
Όσο κι αν εκτιμώ τους Πάουλινια κ τον κροατη, ο Κρανεβιττερ είναι σίγουρα 1 2 κλικ πιο πάνω ράφι κ με όλο το σεβασμό έως που δεν δέχομαι αντίρρηση..
Μιλάμε για παίχτη ήδη στο επίπεδο 11αδας εθνικής του με ότι έχει να λέει αυτό..
Δεν ήταν σωστή η επιλογή της ζενιτ στη καριέρα του..
Είναι καθαρόαιμοτατο 6αρι αλλά ξέρει ποδόσφαιρο κι αυτός είναι ο λόγος που βαπτίζεται κ 8αρι..
Τον πιστεύω τόσο, που αν κλείσει κ το λέω σοβαρά, κερνάω στους Μοντ κι ας το κάνουν οοοτι θέλουν ένα ακόμα διάρκειας..καντε τα βουντού σας φέρτε τον κι ελάτε να ξηγηθω..
Vet-eranos 19/07/2019
Όσο κι αν εκτιμώ τους Πάουλινια κ τον κροατη, ο Κρανεβιττερ είναι σίγουρα 1 2 κλικ πιο πάνω ράφι κ με όλο το σεβασμό έως που δεν δέχομαι αντίρρηση..
Είναι καθαρόαιμοτατο 6αρι αλλά ξέρει ποδόσφαιρο κι αυτός είναι ο λόγος που βαπτίζεται κ 8αρι..
Τον πιστεύω τόσο, που αν κλείσει κ το λέω σοβαρά, κερνάω στους Μοντ κι ας το κάνουν οοοτι θέλουν ένα ακόμα διάρκειας..καντε τα βουντού σας φέρτε τον κι ελάτε να ξηγηθω..
Vet-eranos 19/07/2019
- pagotatzis
Ο ουαρντα έχει πιο πολλούς ακόλουθους στο InstagramAzrael έγραψε:ακομα απιστευτο μου φαινεται οτι φερνουμε Κοεντραο!
SM-G965F
- ilovegame27
Και εγώ συμφώνω με την άποψη σου γιατι τον Κρανεβιτερ τον ξέρω τον Κροάτη οχι!Vet_eranos έγραψε:Έχω ένα κουσούρι, από εποχής αντ1 μεταμεσονυχτια, να παρακολουθώ ποδόσφαιρο λατινικής Αμερικής κ ειδικότερα Αργεντινή..
Vet-eranos 19/07/2019
Είναι εξάρι σε ποιότητα από το πάνω ράφι που λέμε και δεν περίμενα να υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα για μπάλα στα 26 του:
Επειδή έχω χάσει επεισόδια για τον Κρανεβιτερ από που ακούστηκε ότι παίζει να έρθει?
Εκλεισε ο Μπρανταριτς. Πωλειται ο πασχαλακης Πόρτο, εχει ηδη πετάξει για Πορτογαλία