Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- painkiller4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
στα παραλειπομενα της κινησης το γεγονος οτι ανοιξαμε παρτιδες με Μεντες.
Αρκεί να μείνουμε εκεί και να μη φτάσουμε και σε παρτίδες με πατατες ή μαντρεςjibbie έγραψε:στα παραλειπομενα της κινησης το γεγονος οτι ανοιξαμε παρτιδες με Μεντες.
- giwrgos04dex
- invincible
Μου αρέσει που ανεβάζουν μερικοί βιντεάκι με τον Κοντράο λες και δεν το ξέραμε
στην τύχη να βλέπαμε ένα αγώνα της Ρεαλ και μη ποδόσφαιροφίλοι να είμασταν θα τον βλέπαμε. Το θέμα δεν είναι αν είναι καλός ο Κοντράο το θέμα είναι τώρα που ήρθε στην ΠΑΟΚαρα μας να είναι υγιής και στο φιτνες μην το πάει το ποίημα σαν τον Σουηδό και να τον δούμε σύντομα να παίζει και να προσφέρει . Πάει και αυτός σκάσανε απο την ζήλεια τους όλοι πάλι απίστευτη άμυνα έχουμε.
Ο Αργεντινός από την Ζενιτ πάντως δεν ξέρω αλλά εκτός που τον προτιμώ περισσότερο από τον Μπραντεριτς πιστεύω πιο εύκολο είναι να τον πάρουμε αυτόν ακόμα και δανεικό παρά να δώσουμε 4 εκατομμύρια στους Ιταλους. Δηλαδή πιο εύκολα πιστεύω θα τα δίναμε σε Ρώσικη ομάδα 4 εκ. και παραπάνω παρά στην Καλιαρη η οποία θέλει να παιξει ποκερ μπας και πάρει τιποτα παραπάνω. Θα δείξει... απλά εχω αυτή την αίσθηση.

Ο Αργεντινός από την Ζενιτ πάντως δεν ξέρω αλλά εκτός που τον προτιμώ περισσότερο από τον Μπραντεριτς πιστεύω πιο εύκολο είναι να τον πάρουμε αυτόν ακόμα και δανεικό παρά να δώσουμε 4 εκατομμύρια στους Ιταλους. Δηλαδή πιο εύκολα πιστεύω θα τα δίναμε σε Ρώσικη ομάδα 4 εκ. και παραπάνω παρά στην Καλιαρη η οποία θέλει να παιξει ποκερ μπας και πάρει τιποτα παραπάνω. Θα δείξει... απλά εχω αυτή την αίσθηση.

Στο 442 ο αρχηγός δε λογίζεται από τον φερειρα σαν αριστερό μπακ.
Δεξί χαφ κατά κύριο λόγο
- navigator11
Πιο πιθανό φαντάζει να ρωτάει πρώτα τον ντιεγκιτο4 μήπως μετέστρεψε γνώμη για αυτόν στο διάστημα, που μεσολάβησε.Dimpatra έγραψε:Σα να βλέπω στην πρώτη προπόνηση του Κοεντραο να ρωτά τον Πασχαλάκη - φιλαράκι ωραία απόχρωση σε ποιόν κομμωτή πας-
Καλώς να έρθει ο παικταρας.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-
Για τα στατιστικά που ανέβασε ο Jibbie, δείχνουν ποσό σημαντικος είναι ο Αντελινο στο επίθετικο κομμάτι με δύσκολα γκολ, πολλές κ ακριβείς πάσες προς τα μπροστά, αλλά κ καλύτερα νούμερα στις μονομαχίες ακόμα κ στις εναέριες. Ο Γιαννουλης ξεχωρίζει στις (Χ) ασιστ κ σεντρες κ ο Κουεντραο για τις τρίπλες κ τις κάθετες πάσες
- navigator11
Ας ανακοινωθεί πρώτα επίσημα και μετά η ευφορία, μάγκες.
Εκ χαρτοφόρουμ
"Έκλεισαν Κοεντράο...
Που πλεον επαιζε στην Ριο Αβε....
καμια σχεση με τον παιχτη που ηταν παλια.
Αλογο θα τον κανει ο Βερντε."

Εκ χαρτοφόρουμ
"Έκλεισαν Κοεντράο...
Που πλεον επαιζε στην Ριο Αβε....
καμια σχεση με τον παιχτη που ηταν παλια.
Αλογο θα τον κανει ο Βερντε."

Τωρα να ασχοληθεις με ποιους με τς γαυρους η μ τς χαρτινους κ πιστευαν οτι ο μπακακης ειναι το καλυτερο δεξι μπακ στο πρωταθλημα ασε τα παιδια ειναι αμπαλα ολα καλα.Κανεις δν βλεπει τς συμμετοχες απλα λεει
Ο παίχτης μπορεί να πιάσει μπορεί και να μην πιάσει, συμβολαιο με την επιτυχία δεν υπέγραψε ποτέ κανείς.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι αυτό που αναπαράγεται συνεχώς από άσχετους με το αντικείμενο οπαδούς της χαβούζας. Και με εκνευρίζει διότι τσιμπάνε και πολλοί δικοί μας.
Ότι δηλαδή τον παίχτη δεν τον ήθελε και δεν τον κράτησε ούτε καν η Ρίο Αβε.
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κοεντραο πήγε χαριστικά πέρσι στην ομάδα που τον ανέδειξε, σχεδόν τζάμπα. Κι αυτό γιατί περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή την Σπόρτινγκ. Θεωρούσε μετά την απίστευτη χρόνια που έκανε ότι θα έμενε στη Σπόρτινγκ αλλά έμπλεξε με τον τρελό της πρόεδρο.
Δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο παίχτης να μείνει 2η χρόνια στην Ρίο Αβε και ούτε ποτέ συζητήθηκε τέτοιο ενδεχόμενο.
Να ξέρουμε τι μας γίνεται και το κυριότερο να ξέρουμε πως απαντάμε στις βλακείες των ψεκασμενων εν Αθήναις.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που με εκνευρίζει είναι αυτό που αναπαράγεται συνεχώς από άσχετους με το αντικείμενο οπαδούς της χαβούζας. Και με εκνευρίζει διότι τσιμπάνε και πολλοί δικοί μας.
Ότι δηλαδή τον παίχτη δεν τον ήθελε και δεν τον κράτησε ούτε καν η Ρίο Αβε.
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κοεντραο πήγε χαριστικά πέρσι στην ομάδα που τον ανέδειξε, σχεδόν τζάμπα. Κι αυτό γιατί περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή την Σπόρτινγκ. Θεωρούσε μετά την απίστευτη χρόνια που έκανε ότι θα έμενε στη Σπόρτινγκ αλλά έμπλεξε με τον τρελό της πρόεδρο.
Δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο παίχτης να μείνει 2η χρόνια στην Ρίο Αβε και ούτε ποτέ συζητήθηκε τέτοιο ενδεχόμενο.
Να ξέρουμε τι μας γίνεται και το κυριότερο να ξέρουμε πως απαντάμε στις βλακείες των ψεκασμενων εν Αθήναις.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
λεπτομερειες. το καλυτερο σεντερ μπακ της Λιγκας, ο Σεμεδο (το διαβασαμε κι εδω μεσα αυτο
) κι αυτος Ριο Αβε ηταν περσι κι εκλαιγαν με λυγμους που εφυγε. μην κοιτας το σαπακι τον φαμπιο. το γεναρη γκιμαραες θα παει μαζι με μπρανκο/φερειρα.

κοιτα αν η μιση ευρωπη κοιταει τον κουτρη κ δεν της φτανουν τα λεφτα για να τον αγορασει κ η αλλη μιση τον τσιμικα, ειναι λογικο να σου φαινεται παλτο ο κοεντραο.
απλα οι χαβουζαιοι εχουν πολυ ψηλα το μπηχη.
απλα οι χαβουζαιοι εχουν πολυ ψηλα το μπηχη.
-
Για όσους αναρωτιούνται γιατί πέρσι έπαιξε στην Ρίο Άβε:
Ο Κοεντραο λοιπόν την σεζόν 2017-2018 έκανε καταπληκτική χρονιά αγωνιζόμενος με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Αγωνίστηκε σε 44 ματς έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ.
Στο τέλος της χρονιάς περίμενε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου κάποια πρόταση από την Σπόρτινγκ που όμως δεν ήρθε ποτέ.
Η δήλωση του στην Record:
"Περίμενα μέχρι την 31 Αυγούστου να με πάρει κάποιο τηλέφωνο η Σπόρτινγκ, γιατί της έδωσα τα πάντα την περασμένη σεζόν. Είναι λυπηρό. Μετά, σκέφτηκα ότι πρέπει να είμαι χαρούμενος.
Κι έχασα πολλά χρήματα για να κυνηγήσω την ευτυχία σε μία ομάδα που πάντα ήταν σωστή απέναντι μου, όπως η Ρίο Άβε. Δεν υπάρχουν χρήματα που να πληρώνουν αυτή την ευτυχία.
Γεννήθηκα φτωχός,δεν με νοιάζει εάν πεθάνω και φτωχός."
Ο Κοεντραο λοιπόν την σεζόν 2017-2018 έκανε καταπληκτική χρονιά αγωνιζόμενος με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Αγωνίστηκε σε 44 ματς έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ.
Στο τέλος της χρονιάς περίμενε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου κάποια πρόταση από την Σπόρτινγκ που όμως δεν ήρθε ποτέ.
Η δήλωση του στην Record:
"Περίμενα μέχρι την 31 Αυγούστου να με πάρει κάποιο τηλέφωνο η Σπόρτινγκ, γιατί της έδωσα τα πάντα την περασμένη σεζόν. Είναι λυπηρό. Μετά, σκέφτηκα ότι πρέπει να είμαι χαρούμενος.
Κι έχασα πολλά χρήματα για να κυνηγήσω την ευτυχία σε μία ομάδα που πάντα ήταν σωστή απέναντι μου, όπως η Ρίο Άβε. Δεν υπάρχουν χρήματα που να πληρώνουν αυτή την ευτυχία.
Γεννήθηκα φτωχός,δεν με νοιάζει εάν πεθάνω και φτωχός."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gawain1978 την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.