Πουλιά μου ταξιδιαρικαpaokovios1974 έγραψε:Και συνηθως βαζουν και το 4 για ξεκαρφωμα " Τα αποδημητικα πουλια"
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πουλιά μου ταξιδιαρικαpaokovios1974 έγραψε:Και συνηθως βαζουν και το 4 για ξεκαρφωμα " Τα αποδημητικα πουλια"
constadine έγραψε:Και η thessports έχει άρθρο με τίτλι : «Πέντε εκατομμύρια για Μπράνταριτς»
Τωρα μιλαμε εντελως υποθετικα βεβαια, αλλα ο ψυχρας βρηκε τρομερο πατημα... ο Ματος περυσι δλδ ποσες καρτες ειχε? νταξει νευρικο τον λες, αλλα οχι και απειθαρχο.. οτι του φανει του ΛολοστεφανηDimpatra έγραψε:Γράφει ο Psyxras - PAOK Σε 21 αγώνες πρωταθλήματος πέρσι,πήρε 9 κίτρινες και άλλες 2 φορές αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.Αυτό καλό δε το λες,πέραν του χαβά.Δείχνει απειθαρχία.
Στο πρώτο μισάωρο με γαύρο θα έχει βγεί. Αν πειθαρχήσει στα νεύρα του θα είναι εξαιρετική λύση. Αν όχι....
Και 40 συμμετοχές σε ομίλους Ch.L εκεί που ο Γκαρσία είχε 5 ζούφιες. Το αναφέρω γιατί κάπου έγινε σύγκριση (οι παλιότεροι ξέρουν πως βγάζω σπυράκια με τον Πάμπλο και κατά συνέπεια ξέρουν πως το γράφω ακριβώς για αυτό και όχι επειδή κάπου έγινε σύγκριση). Είμαι πιο διάφανος και από τη Διαύγεια.Mīngus έγραψε:Καλά αυτό που λέει ο psyxras είναι ένα στατιστικό δεδομένο, αλλά πρέπει να δούμε και πώς τις πήρε. Δηλαδή έχει διαφορά να έχεις κάρτες λόγω σκληρής αμυντικής συμπεριφοράς από το να φορτώνεσαι με χαζές κάρτες για καβγάδες, για βρωμιές εκτός φάσης, νεύρα κλπ.
Επίσης μια παράμετρος είναι ότι η Rio Ave κατά βάση αμύνεται, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει τον αντίπαλο στην εστία του.
Τα στατιστικά λένε πολλά αλλά θέλει να ξέρεις και τι υπάρχει πίσω από αυτά.
Πάντως μιλάμε για έναν παίκτη που έχει 52 συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας, 106 με τη Ρεάλ, 96 με την Μπενφίκα και 44 με την Sporting. Οι όποιες συγκρίσεις γίνονται με Γιαννούλη ή τον οποιονδήποτε, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να τεθούν επί του αγωνιστικού. Αν θέλετε να σταθούμε στα ψυχολογικά κλπ, καλώς. Αυτό προφανώς είναι σημαντικό και υπό συζήτηση.
απο livesport αρα πετρουλακης αρα μπηκε εδω και το ειδεsoigol έγραψε:Το voria αναφέρει ότι προτάθηκε ο Κρανεβιταρ.
Άνευ υπογραφής το άρθρο
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπραβο φίλε.Afanas έγραψε:Τι μανία είναι αυτή να μηδενίζουμε τους νέους Έλληνες παίχτες; Λίγος ο Λημνιός, λίγος ο Γιαννούλης, να κόψει τον Λάμπρου... Που πάμε έτσι; Δηλαδή αν δεν τους στηρίζουμε πως περιμένουμε να βγάλουμε παίχτες από τις ακαδημίες, ή θα δίνουμε για πάντα 2-3 εκατομμύρια για να πάρουμε ξένα ταλέντα; Δε γίνεται να μη μας κάνει ο Λημνιός σε μια χρονιά που βοήθησε να πάρουμε το νταμπλ επειδή θέλουμε να έχει 10 γκολ και 10 ασίστ, να βγάζουμε άχρηστο τον Γιαννούλη για μισή χρονιά που έπρεπε να αντικαταστήσει τον καλύτερο σου παίχτη και να μην περιμένουμε καν να δούμε τον Λάμπρου πριν πούμε ότι δεν κάνει.