Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
klainmein

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από klainmein »

diego4 έγραψε:
Mauricio-8- έγραψε:Με αυτά που βλέπω δεν γίνεται να μην γράψω!
Ο Κοεντραο δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, το είδα και αυτό δεν υπάρχετε μερικοί! Παίκτης με τόσο βαρύ Βιογραφικό Μόνο ο Γκαρσία και Μπερμπατοφ έχουνε έρθει! Για το που έχει παίξει δεν χρειάζεται να σας πω εγώ.Ο άνθρωπος είναι Παικταράς για τα Ελληνικά δεδομένα! Βόμβα Μεγατόνων!
Υ.Γ Αν τον έπαιρνε ο Γαυρο η η Αεκ επί κια βδομάδα όλες οι φυλλάδες θα γράφανε για τον Κοεντραο!
ηταν παιχταρας, τωρα απλα ειναι ελευθερος και δεν τον θελει κανεις , κατι θα ξερουν

Και πού ξερεις εσύ ρε φίλε ποιος τον θέλει και ποιος όχι; Τι μιζέρια είναι αυτή ρε πστ μου. Ξέρεις εσύ τί προτάσεις έχει; Αν ενδιαφερόμασταν μόνο εμείς θα ήταν εδώ από 1/7 που έληξε το συμβόλαιό του με την Ρίο Άβε.
2 ποστ έχεις, έφτιαξες δηλαδή λογαριασμό και μπήκες να ποστάρεις αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

.......... ο Κοεντραο ............................... στο κεφαλι εχει προβλημα
Συμφωνώ....
Απαίσιο το χρώμα που τα βάφει.........
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

barlow4 έγραψε:Κάποτε εδώ μέσα ήταν πανηγύρι.
τωρα ειναι παζαρι ο καθενας πουλαει τις σκεψεις του
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

invincible έγραψε:Kαι ο Παμπλο Γκαρσια....

Επισης ο Κοεντραο δεν ειχε προβληματα τραυματισμων στο κεφαλι εχει προβλημα

Ρε φίλε γιατί με λετε να λέω πράγματα με το ζορι? Δεν μου αρέσει ο Μπραντεριτς αν έρθει όμως και βγει παικταράς θα κεράσω μπύρες από την χαρά μου το ίδιο και ο Κοεντραο. Αλλά το ένστικτο μου λέει ότι δεν θα με αλλάξουν επίπεδο αυτοί.

Θέλω ένα χαφ και ένα αριστερό μπακ που θα με αλλάξουν επίπεδο θα με κάνουν να ξεχάσω Μαορίσιο και Βιερινια. Τέρμα. Χθες όμως. Αλλιώς μην φέρνεις κανένα ή φέρε ταλέντα.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μου .

Εχω γράψει ποιοι μου αρέσουν και τι στυλ. Παλι τα ίδια θα γραφώ βαρέθηκα . Αλλά δεν μπορείς να μου λες να λεω με το ζόρι ότι μου αρέσουν. Ο βραζιλιάνος της Σπορτινκ πιο πολύ μου αρέσει από τον Κοεντραο. Ο Σανκαρε ο Νεμανια που γραφτήκαν επίσης. Δηλαδή πώς να τους κάνουμε.

Γιατί με διαμαρτύρεστε ? Λες και μπορώ και δεν τους φέρνω δεν ειναι στο χέρι μου . Θα με τρελάνετε
Φίλε, όπως πολύ καλά είπες μιλάς με το ένστικτο και χωρίς επιπτώσεις. Ευτυχώς όμως οι άνθρωποι που φέρνουν τους παίκτες στην ομάδα μας, δε λειτουργούν με ένστικτο όπως εσύ, αλλά με στοιχεία, τα οποία τους κάνουν επιτυχημένους ή όχι ως επαγγελματίες. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, έχουν φτιάξει αυτή την ομάδα που όλοι μας έχουμε αποθεώσει για τα περσινά επιτεύγματα. Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας.Μπράνταριτς αν θες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kaltirim την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

klainmein έγραψε:
diego4 έγραψε:
Ο Κοεντραο δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, το είδα και αυτό δεν υπάρχετε μερικοί! Παίκτης με τόσο βαρύ Βιογραφικό Μόνο ο Γκαρσία και Μπερμπατοφ έχουνε έρθει! Για το που έχει παίξει δεν χρειάζεται να σας πω εγώ.Ο άνθρωπος είναι Παικταράς για τα Ελληνικά δεδομένα! Βόμβα Μεγατόνων!
Υ.Γ Αν τον έπαιρνε ο Γαυρο η η Αεκ επί κια βδομάδα όλες οι φυλλάδες θα γράφανε για τον Κοεντραο!
ηταν παιχταρας, τωρα απλα ειναι ελευθερος και δεν τον θελει κανεις , κατι θα ξερουν

Και πού ξερεις εσύ ρε φίλε ποιος τον θέλει και ποιος όχι; Τι μιζέρια είναι αυτή ρε πστ μου. Ξέρεις εσύ τί προτάσεις έχει; Αν ενδιαφερόμασταν μόνο εμείς θα ήταν εδώ από 1/7 που έληξε το συμβόλαιό του με την Ρίο Άβε.
Πραγματικά απίστευτο πετάμε κάτι χωρίς να το στηρίζουμε πουθενά....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ευτυχως που υπαρχει και το οριο των ποστ γιατι το τι @@@@ θα ειχαμε διαβασει ακομα, δεν περιγραφεται :lol:
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Azrael έγραψε:ευτυχως που υπαρχει και το οριο των ποστ γιατι το τι @@@@ θα ειχαμε διαβασει ακομα, δεν περιγραφεται :lol:
Ακριβώς.
diego4

Δημοσίευση από diego4 »

klainmein έγραψε:
diego4 έγραψε:

ε δεν ηξερα να σε ρωτησω τι θα πω :lol: σοβαρα μιλας τωρα? παιχτης που πριν λιγο καιρο ειχε 20 εκ τωρα ειναι χωρις ομαδα και με 700.000 ειναι κομπλε , για εσενα αυτο ειναι φυσιολογικο λογικα
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ειναι τα γνωστα αποδημητικα πτηνά..με το που ξεκινήσει η σεζόν θα χαθούν για άλλες πολιτείες
μετά περιμένουμε να μεταναστεύσουν στο φορουμ στην πρώτη στραβή..
diego4

Δημοσίευση από diego4 »

eorptol1 έγραψε:
Πραγματικά απίστευτο πετάμε κάτι χωρίς να το στηρίζουμε πουθενά....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε ναι για να εχει αξια κατι πρεπει να το πει ο σφινας :lol: υπαρχουν καποια που προκύπτουν απο την λογικη , αμα δυσκολεύεσαι δεν μπορω να σε βοηθήσω
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

thanos-xanthi έγραψε:ειναι τα γνωστα αποδημητικα πτηνά..με το που ξεκινήσει η σεζόν θα χαθούν για άλλες πολιτείες
μετά περιμένουμε να μεταναστεύσουν στο φορουμ στην πρώτη στραβή..
αχ
ααχαχχαχαχαχαχαχαααχ
αχαχχαχα
αχ
αχ
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Με μεταγραφή coentrao νομίζω αποχερετουμε Adelino από το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Και συνηθως βαζουν και το 4 για ξεκαρφωμα " Τα αποδημητικα πουλια"
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

laskas86 έγραψε:
joshua έγραψε:Ποσο περισσοτερο να στηριχτει ο Λημνιος? 70 παιχνιδια εχει παρει στα 21 του και απο αυτα εχει ξεχωρισει σε ελαχιστα...Τεσπα,το προσπερνω...Θα ηθελα να μου εξηγησουν φιλοι πως το εννοουν το ειμαστε καλυμενοι στα φορ.Πιστευουν δηλαδη οτι μπορει ανετα ο Σφιντερφσκι να παρει 15-20 παιχνιδια βασικος στη ΚΟΡΥΦΗ της επιθεσης?
με τις 8 απο τις 14 ομαδες τις σουπα λιγκ και σε καπια παιχνιδια κυπελου οπως και αν μπουμε σε ομιλους ευρωπης (2 συμετοχες βασικος) ναι μπορει. σιγα τον οφη τωρα και την λαμια.
Γιατι υπογραφεις καποιο συμβολαιο σε ποια παιχνιδια θα χρειαστει να απουσιασει ο Ακπομ? Επιπλεον οσο πιο ευκολος ο αντιπαλος τοσο μεγαλυτερο προβλημα εχει ο Σφιντερφσκι μονος του στη κορυφη απεναντι σε λεωφορεια.Απεναντι στους ισχυρους βρισκεις διαδρομους,απεναντι στους μικρους πρεπει να τους δημιουργησεις και εκει υστερει.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

paokovios1974 έγραψε:Και συνηθως βαζουν και το 4 για ξεκαρφωμα " Τα αποδημητικα πουλια"
και ποτέ δε θα μάθουμε για ποιό λόγο το πουλέν ο Πόρκυ έχει το 5...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”