Δεν ειναι σε απραξια τα 2 τελευταια χρονια εχει 70 συμμετοχες στν λιγκα νος π τν βλεπετε τν απραξια.karlat85 έγραψε:Βλέπω πως ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε ο κόσμος του όμως έμεινε στην εποχή Ζαγοράκη
Από παίκτες με γεμάτες σεζόν σε μεγαλυτέρα πρωτάθλημα προτιμάμε να έρθουν ονόματα κ ας είναι σε απραξία
Πιστεύω ότι εάν βγει δημοσίευμα ότι έρχεται ο hernan crespo , πολλοί θα σκεφτούν καλός είναι για ένα δεκάλεπτο,
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- navigator11
Μην τον κολλάτε και πολύ πολύ, διότι, αν μπουμε ομίλους, μπορεί και για "σπάσιμο" να μην "σκάσει" τα 10 χαρτιά να μας φέρει ΤΟΝ χάφαρο. Μην τα πάρει και καμιά κράνα και βγάλει και Μπράντεριτς στο σφυρί ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα πιστεύεις όλα αυτά ή απλώς γράφεις για να πυροδοτείς αντιδράσεις;invincible έγραψε:Déjà vu
Κάποτε πριν τέσσερα χρόνια είχε έρθει στον ΠΑΟΚ ο Ιβηρας Ricardo Costa , με τίτλο CHL & europa απο Πορτο & θητεία Γερμανία και Ισπανία και Γαλλία κτλ. και διάβαζα και άκουγα τα ίδια παντου.
Το πρόβλημα με τον ΠΑΟΚτση είναι η μνήμη χρυσόψαρο τελικά.
Ο άλλος πανηγυρίζει που θα έρθει ο Μπραντεριτς αλλά με την προϋπόθεση να έρθει τον Αύγουστο ο Νεμάνια Γκούντελι και μία ακόμη χαφάρα! Δηλαδή αφού είναι τόσο καλός ο Μπραντεριτς τι ζητάς και Νεμάνια Γκούντελι….και συλλογή από χαφ….
Προγραμματισμός δύο βήματα μπροστά τρία πίσω.
Μην ξεχάσετε μαζί με τον Κοεντραο τον φυσιοθεραπευτή του και ένα μονόκλινο σε κλινική για αποθεραπεία.
- paokmaniak
Kαι ο Παμπλο Γκαρσια....invincible έγραψε:Déjà vu
Κάποτε πριν τέσσερα χρόνια είχε έρθει στον ΠΑΟΚ ο Ιβηρας Ricardo Costa , με τίτλο CHL & europa απο Πορτο & θητεία Γερμανία και Ισπανία και Γαλλία κτλ. και διάβαζα και άκουγα τα ίδια παντου.
Το πρόβλημα με τον ΠΑΟΚτση είναι η μνήμη χρυσόψαρο τελικά.
Ο άλλος πανηγυρίζει που θα έρθει ο Μπραντεριτς αλλά με την προϋπόθεση να έρθει τον Αύγουστο ο Νεμάνια Γκούντελι και μία ακόμη χαφάρα! Δηλαδή αφού είναι τόσο καλός ο Μπραντεριτς τι ζητάς και Νεμάνια Γκούντελι….και συλλογή από χαφ….
Προγραμματισμός δύο βήματα μπροστά τρία πίσω.
Μην ξεχάσετε μαζί με τον Κοεντραο τον φυσιοθεραπευτή του και ένα μονόκλινο σε κλινική για αποθεραπεία.
Επισης ο Κοεντραο δεν ειχε προβληματα τραυματισμων στο κεφαλι εχει προβλημα
+++ Φτάνει πια με τους 30+χρόνους που είναι ονόματα...[/quote]
- ΑποστόληςΑ
Για μένα, ναι. Εφόσον παίζουμε με ένα φορ. Μπορεί να ξεκουράζει τον Άκπομ. Το γκολ το έχει, φάνηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα, αλλά και φέτος στην προετοιμασία. Με υποδεέστερες ομάδες μπορεί κάλλιστα να παίξει κορυφή.joshua έγραψε:Ποσο περισσοτερο να στηριχτει ο Λημνιος? 70 παιχνιδια εχει παρει στα 21 του και απο αυτα εχει ξεχωρισει σε ελαχιστα...Τεσπα,το προσπερνω...Θα ηθελα να μου εξηγησουν φιλοι πως το εννοουν το ειμαστε καλυμενοι στα φορ.Πιστευουν δηλαδη οτι μπορει ανετα ο Σφιντερφσκι να παρει 15-20 παιχνιδια βασικος στη ΚΟΡΥΦΗ της επιθεσης?
[/quote]val4 έγραψε:+++ Φτάνει πια με τους 30+χρόνους που είναι ονόματα...
Βλεπε Γκαρσια, Λινο, Κονσεισαο, Βιειρινια τωρα, Ματος, Κοντρερας... κοκ... η σπιθα που τους δινει η ομαδα και ο κοσμος ειναι το κλειδι στο πως θα παιξει ο καθενας...
- Mauricio-8-
Με αυτά που βλέπω δεν γίνεται να μην γράψω!
Ο Κοεντραο δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, το είδα και αυτό δεν υπάρχετε μερικοί! Παίκτης με τόσο βαρύ Βιογραφικό Μόνο ο Γκαρσία και Μπερμπατοφ έχουνε έρθει! Για το που έχει παίξει δεν χρειάζεται να σας πω εγώ.Ο άνθρωπος είναι Παικταράς για τα Ελληνικά δεδομένα! Βόμβα Μεγατόνων!
Υ.Γ Αν τον έπαιρνε ο Γαυρο η η Αεκ επί κια βδομάδα όλες οι φυλλάδες θα γράφανε για τον Κοεντραο!
Ο Κοεντραο δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, το είδα και αυτό δεν υπάρχετε μερικοί! Παίκτης με τόσο βαρύ Βιογραφικό Μόνο ο Γκαρσία και Μπερμπατοφ έχουνε έρθει! Για το που έχει παίξει δεν χρειάζεται να σας πω εγώ.Ο άνθρωπος είναι Παικταράς για τα Ελληνικά δεδομένα! Βόμβα Μεγατόνων!
Υ.Γ Αν τον έπαιρνε ο Γαυρο η η Αεκ επί κια βδομάδα όλες οι φυλλάδες θα γράφανε για τον Κοεντραο!
Απλά για τον Κοεντράο, αν είναι να τον κλείσουμε, να το κάνουμε τώρα. Μην πάμε 15αύγουστο με τις διαπραγματεύσεις. Το ίδιο είχα πει και πέρυσι για τον Βέρνμπλουμ. Παίκτη πάνω από 30 και ελεύθερο, ΜΟΝΟ αν είναι διαθέσιμος για προετοιμασία. Αν θέλει να κάνει διακοπές και να ξεκινήσει 30 Αυγούστου προετοιμασία μόνος του, ας πάει αλλού.
- paokovios1974
Ακόμα και στα 35 του ο κονσεισαο ήταν τόσο μεγάλη η κλάση που κατάφερε να γίνει βασικό γρανάζι της ομάδας του Σαντος που όλοι μας έχουμε στην καρδιά μας.Στα 35 όχι στα 31, και επίσης ο κονσεισαο ήρθε απο αραβια ενω ο κοεντραο είναι με φουλ συμμετοχές σε πολύ καλό πρωτάθλημα της Ευρώπης, να μην επεκταθώ για τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ παραστάσεις που έχει που θυμίζουν Γκαρσια.Δεν το συζητώ παιδιά Κοεντραο μέχρι θανάτου.Μου φαίνεται παράξενο ακόμα και που αναρωτιόμαστε αν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Είπαμε είμαστε ομαδαρα αλλα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να πούμε "δεν μου κάνει ο κοεντραο εχω γιανουλη ξέρω γω"Αυτα.
ηταν παιχταρας, τωρα απλα ειναι ελευθερος και δεν τον θελει κανεις , κατι θα ξερουνMauricio-8- έγραψε:Με αυτά που βλέπω δεν γίνεται να μην γράψω!
η ομαδα δεν πρεπει να κανει αλλη μεταγραφη , παμε ως εχει και αμα περασουμε τσ ,λ τοτε παιρνεις παιχτες καλους παιχτες,διαφορετικα το ροστερ ειναι ετοιμο για ελλαδα κτλ
- invincible
Kαι ο Παμπλο Γκαρσια....
Επισης ο Κοεντραο δεν ειχε προβληματα τραυματισμων στο κεφαλι εχει προβλημα[/quote]
Ρε φίλε γιατί με λετε να λέω πράγματα με το ζορι? Δεν μου αρέσει ο Μπραντεριτς αν έρθει όμως και βγει παικταράς θα κεράσω μπύρες από την χαρά μου το ίδιο και ο Κοεντραο. Αλλά το ένστικτο μου λέει ότι δεν θα με αλλάξουν επίπεδο αυτοί.
Θέλω ένα χαφ και ένα αριστερό μπακ που θα με αλλάξουν επίπεδο θα με κάνουν να ξεχάσω Μαορίσιο και Βιερινια. Τέρμα. Χθες όμως. Αλλιώς μην φέρνεις κανένα ή φέρε ταλέντα.
Αυτή είναι η φιλοσοφία μου .
Εχω γράψει ποιοι μου αρέσουν και τι στυλ. Παλι τα ίδια θα γραφώ βαρέθηκα . Αλλά δεν μπορείς να μου λες να λεω με το ζόρι ότι μου αρέσουν. Ο βραζιλιάνος της Σπορτινκ πιο πολύ μου αρέσει από τον Κοεντραο. Ο Σανκαρε ο Νεμανια που γραφτήκαν επίσης. Δηλαδή πώς να τους κάνουμε.
Γιατί με διαμαρτύρεστε ? Λες και μπορώ και δεν τους φέρνω δεν ειναι στο χέρι μου . Θα με τρελάνετε
Επισης ο Κοεντραο δεν ειχε προβληματα τραυματισμων στο κεφαλι εχει προβλημα[/quote]
Ρε φίλε γιατί με λετε να λέω πράγματα με το ζορι? Δεν μου αρέσει ο Μπραντεριτς αν έρθει όμως και βγει παικταράς θα κεράσω μπύρες από την χαρά μου το ίδιο και ο Κοεντραο. Αλλά το ένστικτο μου λέει ότι δεν θα με αλλάξουν επίπεδο αυτοί.
Θέλω ένα χαφ και ένα αριστερό μπακ που θα με αλλάξουν επίπεδο θα με κάνουν να ξεχάσω Μαορίσιο και Βιερινια. Τέρμα. Χθες όμως. Αλλιώς μην φέρνεις κανένα ή φέρε ταλέντα.
Αυτή είναι η φιλοσοφία μου .
Εχω γράψει ποιοι μου αρέσουν και τι στυλ. Παλι τα ίδια θα γραφώ βαρέθηκα . Αλλά δεν μπορείς να μου λες να λεω με το ζόρι ότι μου αρέσουν. Ο βραζιλιάνος της Σπορτινκ πιο πολύ μου αρέσει από τον Κοεντραο. Ο Σανκαρε ο Νεμανια που γραφτήκαν επίσης. Δηλαδή πώς να τους κάνουμε.
Γιατί με διαμαρτύρεστε ? Λες και μπορώ και δεν τους φέρνω δεν ειναι στο χέρι μου . Θα με τρελάνετε
με τις 8 απο τις 14 ομαδες τις σουπα λιγκ και σε καπια παιχνιδια κυπελου οπως και αν μπουμε σε ομιλους ευρωπης (2 συμετοχες βασικος) ναι μπορει. σιγα τον οφη τωρα και την λαμια.joshua έγραψε:Ποσο περισσοτερο να στηριχτει ο Λημνιος? 70 παιχνιδια εχει παρει στα 21 του και απο αυτα εχει ξεχωρισει σε ελαχιστα...Τεσπα,το προσπερνω...Θα ηθελα να μου εξηγησουν φιλοι πως το εννοουν το ειμαστε καλυμενοι στα φορ.Πιστευουν δηλαδη οτι μπορει ανετα ο Σφιντερφσκι να παρει 15-20 παιχνιδια βασικος στη ΚΟΡΥΦΗ της επιθεσης?