Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από jibbie »

φιλε ομερτα, ο Coentrao αρνηθηκε προτασεις περσι για να παει στην Ave και να παιζει, αν αυτο λεει κατι για την ορεξη του. για την ηλικια οκ, τι να πει και ο Ροναλντο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Για τη διάθεση είναι λογικό να υπάρχει επιφύλαξη. Ηλικιακά ομως γιατι; 31 είναι. Δεν τον πήραν και τα χρόνια.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

omerta Καμια ειρωνεια αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε εδω μεσα δεν ειναι αν μου αρεσει καποιος η οχι ειναι τι βλεπουν τα ματια μ αν εσενα σ χαλαει ο κοεντραο στα 31 π λες για ηλικια τοτε παω πασο σε μια λιγκα περσυ π ειχε 5 ασσιστ αληθεια ο γιαννουλης στην δικη μας τν λιγκα ποσες ειχε οσο ηταν στο ατρομητο? για πες. Εγω εχω πει κ πριν οτι καλως η κακως καταλαβαινω ποτε καποιος μπορει να παιξει κ ποτε οχι αν ζουμε σε 1 χρονο κ εισαι εδω κ ειμαι εδω θα δουμε π ειναι ο γιαννουλης δεν συνεχιζω το ληγω εδω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο προπονητης ζητησε αριστερο μπακ. Αν τελικα θα παίζει βασικος ο Γιαννουλης ή ο καινουριος (κοεντραο ή καποιος αλλος) ειναι θεμα προπονητη. Αν τελικα ο Γιαννουλης δεν γινει βασικος δεν θα του φταιει κανενας κοεντραο και κανενας φερειρα, αλλα ο ιδιος. Εκτος αν θεωρειτε πως θα βάζει ο φερειρα τον κοεντραο με το στανιο αν ειναι χειροτερος του Γιαννούλη.
Εγω ήθελα κινησεις στοχευμένες για να κλεισουμε τα κενα. Χθες και σημερα διαφαινεται πως θα γινει πραγματικοτητα αυτο.
Μου ειναι υπέρ αρκετό.Το αν θα πιασουν ειναι κατι π δεν μπορεί να το προβλεψει κανεις!
Εχω ετοιμασθει ψυχολογικα για να κανω την κωλοτουμπα μου με το πνσκασουν οι ανακοινωσεις!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ως γνήσιοι Έλληνες τελικά ΟΛΟΙ ΜΑΣ βλέπω ότι οι απόψεις του προπονητή και των ειδικών ισχύουν για κάποιους μόνο όταν αυτές συμφωνούν με τα θέλω τους...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

εχουμε κανενα νεο για μπρανταριτς?
TheCursed

Ευτυχώς ο προπονητής και οι ειδικοί μας έχουν γραμμένους και κάνουν τα δικά τους ευτυχώς.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Πολύ καλός ο Μπρανταριτς, ακόμη καλύτερος και ίσως πιο κατάλληλος ο Κρανεβιτερ.
T16

Δημοσίευση από T16 »

το θεμα με τον κοεντραο δεν ειναι αν εχει ορεξη η ειναι παιχταρας, το προβλημα ειναι οτι ειναι κωλοπαιδαρας, παρακαλουσαμε οι madridistas να φυγει γιατι εκανε μπουρδελο τη ομαδα. παιχτηκα μπορει για την ρεαλ μας να μην εκανε αλλα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Το πρόβλημα εδώ μέσα είναι ότι 7 στους 10 δεν εχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και μπάλα και παίκτες κλπ
Όπως εγώ, που βλέπω μόνο ΠΑΟΚ όταν έχω χρόνο. Ch.L. πχ έχω να δω χρόνια. Βλέπω φάσεις πού και πού.
Οπότε τον Κοεντράο τον είχα απλά ακουστά, τους άλλους ούτε καν.
2 βίντεο είδα από τον Κοεντράο και όσα κάνει τακτικά ή όσα κάνει ο Βιειρίνια, ο Γιαννούλης θέλει να παίξει 5 χρόνια για να μάθει να τα κάνει, άσε που δε θα φτάσει ποτέ σε αυτό το επίπεδο.
7 στους 10 λοιπόν που έρχεστε σε αντιπαράθεση και μαλώνετε, είδατε τον Κοεντράο σε λίγα βίντεο, στατιστικά από εδώ από εκεί, βαθμολογίες transfermarkt και σχολιάζετε αν είναι καλός για τον ΠΑΟΚ ή όχι.
Επειδή, λοιπόν, ο Φερειρα και ο Μπράνκο είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και από το πρωί μέχρι το βράδυ τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούνται με παίκτες και μπορεί να ξέρουν 100 παίκτες που θέλουν στον ΠΑΟΚ για αυτό που θέλουν να σχεδιάσουν την επόμενη τριετία, ας σωπάσουμε λίγο και ας περιμένουμε να δούμε τί θα κάνουν αυτοί οι παίκτες σε αυτό το σύνολο και πώς θα αλλάξει η ομάδα μέσω αυτών και πώς θα βελτιωθεί.
Θέλω ΕΝΑΣ από εσάς, να μου πει κάτι που δεν ξέρουμε για τον Κοεντράο που δε φαίνεται στα βίντεο και πιστεύει ότι θα βοηθήσει ή όχι τον ΠΑΟΚ. ΕΝΑΣ που τον έχει όντως παρακολουθήσει και ξέρει 5-10 πράγματα για αυτόν.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

TheCursed έγραψε:omerta Καμια ειρωνεια αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε εδω μεσα δεν ειναι αν μου αρεσει καποιος η οχι ειναι τι βλεπουν τα ματια μ αν εσενα σ χαλαει ο κοεντραο στα 31 π λες για ηλικια τοτε παω πασο σε μια λιγκα περσυ π ειχε 5 ασσιστ αληθεια ο γιαννουλης στην δικη μας τν λιγκα ποσες ειχε οσο ηταν στο ατρομητο? για πες. Εγω εχω πει κ πριν οτι καλως η κακως καταλαβαινω ποτε καποιος μπορει να παιξει κ ποτε οχι αν ζουμε σε 1 χρονο κ εισαι εδω κ ειμαι εδω θα δουμε π ειναι ο γιαννουλης δεν συνεχιζω το ληγω εδω.
Φίλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που θέλουν τον Κοεντράο. Μακάρι να έρθει, να παίξει μπαλάρα κ εγώ να κάνω κωλοτούμπα αλλά Κομανέντσι. Αφήστε κ εμάς όμως που έχουμε άλλη άποψη για κάποιον παίχτη, να μπορούμε να την εκφράζουμε.

Για τον Γιαννούλη κ τους Λημνιό, Λάμπρου αντίστοιχα υπάρχει δυστυχώς ανθρωποφαγία λόγω εθνικότητας. Τεσπα άλλη κουβέντα...

Καμία παρεξήγηση TheCursed

Αργεί ο Μπράνταριτς;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
klainmein

Άντε ρε T16 μπράβο, πες λεπτομέρειες. Αυτό εννοούσα πριν...
TheCursed

omerta76 έγραψε:
TheCursed έγραψε:omerta Καμια ειρωνεια αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε εδω μεσα δεν ειναι αν μου αρεσει καποιος η οχι ειναι τι βλεπουν τα ματια μ αν εσενα σ χαλαει ο κοεντραο στα 31 π λες για ηλικια τοτε παω πασο σε μια λιγκα περσυ π ειχε 5 ασσιστ αληθεια ο γιαννουλης στην δικη μας τν λιγκα ποσες ειχε οσο ηταν στο ατρομητο? για πες. Εγω εχω πει κ πριν οτι καλως η κακως καταλαβαινω ποτε καποιος μπορει να παιξει κ ποτε οχι αν ζουμε σε 1 χρονο κ εισαι εδω κ ειμαι εδω θα δουμε π ειναι ο γιαννουλης δεν συνεχιζω το ληγω εδω.
Φίλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που θέλουν τον Κοεντράο. Μακάρι να έρθει, να παίξει μπαλάρα κ εγώ να κάνω κωλοτούμπα αλλά Κομανέντσι. Αφήστε κ εμάς όμως που έχουμε άλλη άποψη για κάποιον παίχτη, να μπορούμε να την εκφράζουμε.

Για τον Γιαννούλη κ τους Λημνιό, Λάμπρου αντίστοιχα υπάρχει δυστυχώς ανθρωποφαγία λόγω εθνικότητας. Τεσπα άλλη κουβέντα...

Καμία παρεξήγηση TheCursed
Nαι βρε εννοειται χαβαλε κανουμε ολα καλα ναι οντως αυτο το εχω κ γω για τους ελληνες οχι γιατι ειναι ελληνες κ γω ελληνας αλλα γιατι δυστηχως σαν χωρα δεν εχουμε ποδοσφαιρικη σχολη ουτε γνωση δλδ στα τοσα χρονια εχουμε βγαλει σε υψηλο επιπεδο εναν παπασταθοπουλο δλδ σεντερ μπακ μεχρι εκει αντε κ εναν τσιαρτα π επαιξε σεβιλλη.Να μ πεις για μπασκετ να σ πω ναι ελληνας ρε φιλε εννοειται αλλα ποδοσφαιρο οχι δεν πιστευω οτι καποιος θα υπαρξει π θα κανει μεγαλη ευρωπαικη καριερα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Déjà vu

Κάποτε πριν τέσσερα χρόνια είχε έρθει στον ΠΑΟΚ ο Ιβηρας Ricardo Costa , με τίτλο CHL & europa απο Πορτο & θητεία Γερμανία και Ισπανία και Γαλλία κτλ. και διάβαζα και άκουγα τα ίδια παντου.
Το πρόβλημα με τον ΠΑΟΚτση είναι η μνήμη χρυσόψαρο τελικά.

Ο άλλος πανηγυρίζει που θα έρθει ο Μπραντεριτς αλλά με την προϋπόθεση να έρθει τον Αύγουστο ο Νεμάνια Γκούντελι και μία ακόμη χαφάρα! Δηλαδή αφού είναι τόσο καλός ο Μπραντεριτς τι ζητάς και Νεμάνια Γκούντελι….και συλλογή από χαφ….

Προγραμματισμός δύο βήματα μπροστά τρία πίσω.
Μην ξεχάσετε μαζί με τον Κοεντραο τον φυσιοθεραπευτή του και ένα μονόκλινο σε κλινική για αποθεραπεία.
klainmein

omerta76 έγραψε: Για τον Γιαννούλη κ τους Λημνιό, Λάμπρου αντίστοιχα υπάρχει δυστυχώς ανθρωποφαγία λόγω εθνικότητας. Τεσπα άλλη κουβέντα...
Εκτός Λάμπρου, θα σου πω κάτι για τους άλλους 2.
Θυμάστε στην αρχή τον Βιερίναι πού πήγαιναν τα σου που πραγματοποιούσε και πώς άλλαξε αυτό μέσα σε ένα χρόνο και την άλλη σεζόν ο Βιερίνια έριχνε σουτάρες και έβαζε γκολάρες;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
Τι έστρωσε ο Γιαννούλης και ο Λημνιός; Τί βελτίωσαν σε σχέση με πέρυσι;
Ο Γιαννούλης λέει δούλεψε τις σέντρες του και βελτιώθηκε πέρυσι από πρόπερυσι. ΟΚ αντί οι 9/10 να πηγαίνουν στο διάολο, πήγαινουν οι 5 στις 10. Θα πάνε ποτέ οι 10 στις 10 στο στόχο τους; Τότε ναι, θα πω μπράβο βελτιώθηκες. Θα στρώσει αμυντικά να μην τον περνάνε όλοι για πλάκα ή θα παίρνει πιο σωστές τοποθετήσεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”