Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Πιτσιρίκια δε θέτε γιατί "είναι άπειροι", 26αρηδες-27αρηδες δεν θέτε γιατί "επαιζαν στην Κάλιαρι και άμα ήταν καλοί θα έπαιζαν αλλού", 30αρηδες δεν θέτε γιατί "έλεος πια με τους 30αρηδες".
Είναι να απορεί ώρες ώρες κανείς με το τι πραγματικά θέτε στη ζωή σας...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι να απορεί ώρες ώρες κανείς με το τι πραγματικά θέτε στη ζωή σας...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημερα το βραδυ σκαει βομβα εμπειρου τερματοφυλακα,με πλουσιο βιογραφικο σε ομαδες Ch.L, για να βοηθησει στο ροτεισιον Κυριακης-Τεταρτης στην θεση του τερματοςMauricio-8- έγραψε:Fabio Coentrao...Αποριφθηκε του κλεισμενου Τζέφερσον...
ας έρθει ο Ίβηρας με το καλό και όλα θα φανούν στο χειροκρότημα
... κι αυτόν τον Βιερίνια τι μας τον έφεραν μετά τα τριάντα του?
κι ακόμα παίζει? τι να πω?
κι ακόμα παίζει? τι να πω?

με την υπογραφη θα πουληθουν κανα 2000 φανελες κοεντραο ..μη λεμε χαζα τωρα
Ποιος κοεντραο ρε σιγα να πουμε ξερει ο μπρανκο κ ο φερευρα? αφου ο μπαμπης απο τν δεδροποταμο λεει αλλα.
- navigator11
pilotos έγραψε:Θα πάρει και τον Φερέιρα μαζί του γιατί από εκεί ξεκίνησε την καριέρα τουlaska4 έγραψε:Η sfina επικαλείται πηγές ότι αν εκλεγεί ένας συγκεκριμένος πρόεδρος για τη Γκιμαράες θα έχει επόμενο τεχνικό διευθυντή τον Μάριο Μπράνκο..
SM-G965F

-
Υπερτιμημένος ο Bradaric?? Αλήθεια? Δηλ ο Palhinha τι είναι? Σέντερ μπακ μπροστά από τα στόπερ.. Κοινώς σκούπα.. Ο άλλος είναι εγκεφαλικός αμυντικός χαφ. Και δεν είναι αργός. Εκτός κι αν περιμένετε δρομέα! Έλεος!
πωωω ήξερα ότι ο ΠΑΟΚτσής είναι άμπαλος, αλλά όχι τόσο...
μιλάμε είμαστε εντελώς μυρωδιάδες σα λαός, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι
εκτός αυτού όμως είμαστε και υπερόπτες
δε μας κάνουν οι μπράνταριτς και κοεντράο και μιζεριάζουμε, τη στιγμή που άλλοι κάνουν πάρτι στο άκουσμα του βέρντερ και του ελ αλαμέιν
υγ. κάτι για τα χαφ
είναι η θέση, που δε χρειάζεται κάποιος να είναι γρήγορος στα πόδια. αυτό χρειάζεται για τους παίχτες γραμμής και για τα φορ
το χαφ χρειάζεται να έχει γρήγορη σκέψη, γρήγορο μυαλό
τον τσάβι και τον πίρλο αν τους έβαζες να τρέξουν με τον τζιόλη, θα είχαμε ντέρμπι
το μυαλό τους όμως έπαιρνε 100 στροφές το δευτερόλεπτο
μιλάμε είμαστε εντελώς μυρωδιάδες σα λαός, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι
εκτός αυτού όμως είμαστε και υπερόπτες
δε μας κάνουν οι μπράνταριτς και κοεντράο και μιζεριάζουμε, τη στιγμή που άλλοι κάνουν πάρτι στο άκουσμα του βέρντερ και του ελ αλαμέιν
υγ. κάτι για τα χαφ
είναι η θέση, που δε χρειάζεται κάποιος να είναι γρήγορος στα πόδια. αυτό χρειάζεται για τους παίχτες γραμμής και για τα φορ
το χαφ χρειάζεται να έχει γρήγορη σκέψη, γρήγορο μυαλό
τον τσάβι και τον πίρλο αν τους έβαζες να τρέξουν με τον τζιόλη, θα είχαμε ντέρμπι
το μυαλό τους όμως έπαιρνε 100 στροφές το δευτερόλεπτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και τον Καντέ να έφερναν πιστεύω ότι ένα ποσοστό θα έλεγε ότι είναι πολύ κοντός και δεν θα μπορεί να παίρνει κεφαλιές. Μαγεία.
Τι ήθελες και τα έγραψες; έπεσαν τα όρνεα..tad έγραψε:Εμένα η γνώμη μου είναι ξεκάθαρα ότι έχουμε αρχίσει να νεοπλουτίζουμε επικίνδυνα.
Επιπρόσθετα μόλις κάποιοι από εμάς γράφουμε πιο συντηρητικές απόψεις πέφτει αμέσως ειρωνεία ...
...
εγώ πάντως έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτούς που έχουμε ήδη στην ομάδα και όχι σε αυτές τις μεταγραφές που ακούγονται ... δεν μου κάνουν αίσθηση ...
και να συμπληρώσω προς ¨νεοπλουτισμό¨. εδώ είμαστε, δυστυχώς προβλέπω πως πολλοί κακομαθημένοι συνοπαδοί θα αρχίσουν να απαιτούν μεγαλύτερο μεγιστάνα από το Βάνια, γιατί δεν μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρά τους...
Τεσπα.. άλλη κουβέντα
-
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε έναν παίκτη να δώσει ισορροπία.. Και αυτός είναι ο Bradaric. Επίσης προφανώς και σαν αρ μπακ πρώτη επιλογή είναι ο Coentrao. Εγώ προσωπικά παρόλο που πέρασε χρόνος χαίρομαι που τελικά θα κλείσουμε τις πρώτες μας επιλογές.. Όπως και στο δεύτερο χαφ πρώτη επιλογή προφανώς και είναι ο Ολιβέιρα και μακάρι έστω και 31/8 να είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.
Δε μ αρεσει το ντεκαπαζ του Coentrao, πρωτη σταση Σιμο για αλλαγη λουκ και πισω στην Πορτογαλια μαζι με Branco/Ferreira. Go village go guimaraes.
Σου απαντάω και στο προηγούμενο:TheCursed έγραψε:O Γιαννουλης ειναι 24 χρονωνω δεν προκειται ποτε να παιξει σε υψηλο επιπεδο ποτε ομως δεν ειναι 20 να εχει περιθωρια βελτιωσεις οτι και να κανει αυτη ειναι η τεχνικη του και η αντιληψη του για το ποδοσφαιρο επισης ειναι ελληνας τι εννοω 0 ποδοσφαιρικη σχολη 0 ομως να μ πεις εδω πιστευουν ατομα οτι ο κουτρης ειναι καλητερος απο τν βιερινια για γιαννουλη κ κοεντραο δν θα λεγανε.
Κανείς δεν είπε ότι ο Κοεντράο δεν είναι καλύτερος παίχτης από τον Γιαννούλη, αμφισβητώ την ηλικία και την διάθεση. Επίσης, το ότι εσένα δεν σου αρέσει ο Γιαννούλης τι να κάνουμε, μάλλον όσοι τον θέλανε είναι ατζαμήδες. Όχι, πρόταση από την Ρεν δεν την είδα, εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ήρθε;
Και ποιος σου είπε ότι ο Κούτρης είναι καλύτερος του Βιειρίνια;;
Και κομμένες οι ειρωνείες, άντε όλοι ειδικοί γίνατε εδώ πέρα
-
Πασχαλάκης
Μάτος
Γιαννούλης ή Κοεντράο
Βαρέλα
Κρέσπο
Μπραντάριτς ή Ντάγκλας
Καντούρι
Στοχ ή Μπίσεσβαρ
Λέο Ζαμπά
Πέλκας
Άκπομ
και πάγκο Ζιβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Ίνγκασον , Λημνιός...
Μια χαρά ανταγωνιστική 18άδα.
Μάτος
Γιαννούλης ή Κοεντράο
Βαρέλα
Κρέσπο
Μπραντάριτς ή Ντάγκλας
Καντούρι
Στοχ ή Μπίσεσβαρ
Λέο Ζαμπά
Πέλκας
Άκπομ
και πάγκο Ζιβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Ίνγκασον , Λημνιός...
Μια χαρά ανταγωνιστική 18άδα.