Εγώ δεν τον πιστεύω τον Γιαννούλη. Θα με εκπλήξει ευχάριστα αν καταφέρει και σταθεί αξιοπρεπώς στους δύσκολους αγώνες του ΠΑΟΚ, όπως και κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα στοιχημάτιζα πάνω του. Όχι, με όσα έχω δει μέχρι τώρα.rainmaker έγραψε:Η επιλογή κοεντραο αποτελεί σαφώς καλύτερη λύση για τα προκριματικά του τσ. Λ. Από το να πηγαίναμε σε κρίσιμα ματς με βασικό τον Γιαννούλη ο οποίος αμυντικά παίρνει πολύ κάτω από τη βάση.
Δεν λέω, επιθετικά έχει χαρίσματα, μέλλον έχει, δουλεύει αρκετά.
Αλλά να με συμπαθατε, ως αμυντικός είναι απαράδεκτος ο Γιαννούλης. Το σύστημα που φαίνεται να προωθεί ο Φερέιρα τον ευνοεί πολύ καθώς θα είναι συνέχεια μπροστά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ανεβάστε και αυτό που κατέβασε τα σωβρακα του Σάμαρη.... δηλαδή δε μας πείραζε ο Τζέφερσον και μας πειράζει ο κοεντραο :ugeek:
Να δω πλευρες Κοεντραο,Βιερινια και Ματος,Στοχ,δεν ακουγεται κακο...Παιξε Αμπελ 4-2-3-1,μαθε μπαλιτσα,σου μιλαει ο αρχοντας... 

Μια χαρά είναι ο Πορτογάλος.
Ποιοτικός, έμπειρος, ενεργός (κι όχι πρώην ποδοσφαιριστής) και αν ισχύουν και τα περί 700Κ το χρόνο που ακούγονται τότε δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό.
Με αυτόν και τον Κροάτη κλείνεις 2 βασικά σου κενά και πας τον Αύγουστο για το "κερασάκι στην τούρτα".
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιοτικός, έμπειρος, ενεργός (κι όχι πρώην ποδοσφαιριστής) και αν ισχύουν και τα περί 700Κ το χρόνο που ακούγονται τότε δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό.
Με αυτόν και τον Κροάτη κλείνεις 2 βασικά σου κενά και πας τον Αύγουστο για το "κερασάκι στην τούρτα".
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Γιαννουλης στα 24 είναι. Εχει πάψει να θεωρείται ταλέντο. Εμένα προσωπικά με προβληματίζει ακόμα και ως αλλαγή. Τίποτα απολύτως δεν έχει δείξει. Αντιθέτως αμυντικά είναι η χαρα του Τσιλουλη.
Μακαρι Κοεντραο. Θα ναι εξαιρετική κίνηση.
Μακαρι Κοεντραο. Θα ναι εξαιρετική κίνηση.
- ΑποστόληςΑ
Με τα 8ρια κλείσαμε;joshua έγραψε:Ενας επιθετικος μενει μετα και χαφ σε περιπτωση αποχωρησης.
Misic και El Kaddouri;
-
Μέχρι και Βιερίνια είχε θέματα με την Μπενφίκα αμυντικά και στο υψηλό επίπεδο θέλω το μπακ να Σναουτσερίζει! Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κοεντράο αυτός ο αμυντικός.
Υ.Γ. με Άγιαξ θα κληρωθούμε για άλλη μια φορά.
Υ.Γ. με Άγιαξ θα κληρωθούμε για άλλη μια φορά.
στον ΠΑΟΚ δεν στεκονται πλεον μπακ τυπου σναου, πηρες περσυ τοσκα και ολοι κραζανε γιατι επιθετικα δεν εκανε τιποτα..
-
Σε πρώτη φάση θα κοπεί ένας εκ των Μιχάι ή Χατζηισαΐα ώστε να έρθει ο Κοεντράο και ο Κάτσε λογικά για να έρθει ο Μπραντάριτς. Μέχρι τον Αύγουστο και αν τελικά πάμε για χαφ και επιθετικό λογικά θα μας χαιρετήσουν Ενρίκε και ένας εκ των Ελ Καντουρί ή Μίσιτς.. Έτσι το βλέπω να πηγαίνει λογικά.
- anekfrastos
Ο Κοεντράο τo 17/18 έπαιξε 44 ματς (σχεδόν σε όλα) βασικός με μ.ο. 81'λεπτά στη Σπόρτινγκ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί έπεσε τόσο αξία του σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα.
Στη Ριο Αβε, που δεν είχε ευρωπαϊκά, έπαιξε 23 ματς, ξανα σε όλα βασικός.
Οι τραυματισμοί του ήταν (βάσει τρανσφερμακτ) διαφόρων ειδών ενώ είχε και άσχετα (σπασμένο δάχτυλο, γρίπη κλπ).
Αυτό ίσως σημαίνει οτι δεν έχει κάποιο βασικό κουσουρι (π.χ. αχίλλειο, χιαστούς κλπ) που υποτροπιάζει.
Το θέμα είναι να έχει όρεξη για δουλειά, να μην τρομπάρει και να μη βεντετίζει.
Αν τον δουλέψουν και σωστα στην προετοιμασία το τεχνικό τιμ, νομίζω είναι εξαιρετική επιλογή.
Δεν καταλαβαίνω γιατί έπεσε τόσο αξία του σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα.
Στη Ριο Αβε, που δεν είχε ευρωπαϊκά, έπαιξε 23 ματς, ξανα σε όλα βασικός.
Οι τραυματισμοί του ήταν (βάσει τρανσφερμακτ) διαφόρων ειδών ενώ είχε και άσχετα (σπασμένο δάχτυλο, γρίπη κλπ).
Αυτό ίσως σημαίνει οτι δεν έχει κάποιο βασικό κουσουρι (π.χ. αχίλλειο, χιαστούς κλπ) που υποτροπιάζει.
Το θέμα είναι να έχει όρεξη για δουλειά, να μην τρομπάρει και να μη βεντετίζει.
Αν τον δουλέψουν και σωστα στην προετοιμασία το τεχνικό τιμ, νομίζω είναι εξαιρετική επιλογή.
Μακαρι να εχει ορεξη ο Coentrao για μπαλα. Γιατι θυμαμαι δεν ηταν-ειναι απο τα καλυτερα παιδια. Θυμαμαι που καπνιζε φανερα και ελεγε οτι αφου αντεχει μια χαρα δεν πεφτει λογως στο τεχνικο team τι κανει στο προσωπικο του χρono. Δεν νομιζω να εχει θεμα με δυο εβδομαδες προτετοιμασια θα ειναι σε καλο επιπεδο. Ο Bradaric τωρα θα αρχιζε και αυτος προετοιμασια νομιζω. Σιγουρα ειναι καλη λυση ο coentrao ελευθερος με γεματες χρονιες στα 31 με καλο συμβολαιο το κλεινεις για τρια χρονια αμα εχει ορεξη θα ειναι μια χαρα για τρια χρονια , αμα βρει και κινητρο με Ευρωπη και τα λοιπα. Επισης ο fabio ειναι σκυλος στην αμυνα
Εχουμε τετραδα στα χαφ που εχει κοστισει καποια εκατομμυρια και αλλα 2 χαφ στον παγκο.Δεν γινεται να αποκτηθει αλλος αν δεν φυγει καποιος.Ειναι βεβαια πολυ πιθανο να φυγει ο Μαροκινος,τοτε ναι λογικα θα αποκτηθει παικτης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Με τα 8ρια κλείσαμε;joshua έγραψε:Ενας επιθετικος μενει μετα και χαφ σε περιπτωση αποχωρησης.
Misic και El Kaddouri;