Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από giapas »

Luigi Vampa έγραψε:
giapas έγραψε:Να κρατήσουμε λίγο το μέτρο θα έλεγα.
Ο Κροάτης που είναι 2 κλάσεις πάνω από το Κάνιας έπαιζε στη Ριέκα που άμα κληρωθούμε με καμιά τέτοια θα χαιρόμασταν . Και δεν βρήκε χρόνο βασικού στο Λεβαδειακό της Ιταλίας , μιας Ιταλίας που εκτός των Γιούβε - Νάπολι δε θυμίζει σε τίποτε το παλιό Καμπιονάτο. Ενός Καμπιονάτο που ο γαύρος ( που κατά γκίκα-νικολακόπουλο-χελάκη έπαιζε πέρυσι το καλύτερο ποδόσφαιρο ) έριξε 3 τεμάχια σε do or die ματς στη "μεγάλη" Μίλαν της αξίας των 500εκατομμυρίων ξέρω γω.

Δλδ πέρυσι σε ουδέτερο γήπεδο σε 10 ματς ΠΑΟΚ - Κάλλιαρι , τι αποτελέσματα θα είχαμε ώστε να σκίζουμε τα βρακιά μας επειδή πήραμε τον αναπληρωματικό τους που αγόρασαν πέρυσι με 6 χαρτιά και τώρα τον ξεφορτώνουν με 4;

Καλή μεταγραφή για τα δεδομένα της Ελλάδας αν γίνει , σε καλή ηλικία , αλλά μέχρι εκεί.
Συμφωνώ με την τελευταία πρόταση, αλλά διαφωνώ με τη λογική ότι μια χειρότερη ομάδα από σένα δεν μπορεί να έχει παίκτες που για σενα είναι πολύ καλοί η' κ άπιαστο. Καλή ώρα ο Μπαρελα της Κάλιαρι
Τα παραπάνω τα έγραψα προς απάντηση ότι ο Μπράνταριτς είναι 2 κλάσεις πάνω από το Κάνιας.
Εννοείται ότι στο χόρτο θα φανεί , απλά το βιογραφικό του δεν είναι σουπερ ουάου για να υπερβάλλουμε τόσο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αν τυχόν χρειαστεί να ψαχτούμε για τερματοφύλακα, αυτός της Piast αξίζει να μπει στο μπλοκάκι. Κοστίζει πολύ στην Ομάδα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ δε βλέπω κανέναν ιδιαίτερο ντόρο giapa,οι απόψεις διίστανται,όπως συνήθως γίνεται,με ελάχιστες εξαιρέσεις.
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

Για να παίξει ένας παίκτης σε μια ομάδα παίζουν πολύ παράγοντες ρόλο . Ένας παίκτης μπορεί σε μια Α ομάδα να είναι στο 6 και σε μια Β να είναι στο 8 ,για πόλους λόγους όπως το κλίμα της ομάδας , οι συμπαίκτες και το πως κολάν μεταξύ τους ,τα χαρακτηριστικά που είχε ανάγκη το τιμ ,και παρά πολύ άλλη παράγοντες !
Μακάρι να ήταν τόσο απλό το ποδόσφαιρο και να περνάμε μια λίστα και να διαλέγαμε τον καλύτερο σε κάθε θέση !
Οπότε όποιος και να έρθει θα φανεί στο χορτάρι , εμείς ας κάτσουμε να απολαύσουμε ως νταμπλούχοι αυτό που χτίζουν φέτος !
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Άντε να τελειώνουμε!!!
https://inpaok.com/580100/mera-brantarits-gia-paok/
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

obanebane έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Πάντως αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις, ο Μπρανταριτς θα είναι κι ο μόνος χαφ που έρχεται. Ήδη έχουμε Αουγκούστο, Καντουρι, Μισιτς και στην ακραία ανάγκη Κάτσε, ενώ σε λίγους μήνες και Μαουρίτσιο και Βερνμπλουμ. Εμένα με προβληματίζει ο άξονας μας, δεδομένου ότι οι δύο τραυματίες αναμένονται να είναι αρκετά κάτω από τον μ.ο. τους.
Ο Μαουριτσιο είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου και απάντησε αρνητικα στην πρόταση ανανέωσης που του κάναμε, επίσης ο Βερνμπλουμ, ίσως και να μην ξανά παίξει στον ΠΑΟΚ,μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχουν κριθεί λογικά και οι δύο υποθέσεις, οπότε θα υπάρχει αντικατάσταση όποιου δεν μείνει η και των δύο,τώρα η τον Γενάρη.

Συμφωνώ απόλυτα, το θέμα είναι ότι πρέπει να τους βρεις ομάδα, έστω και χωρίς να εισπράξεις κάτι. Δεν γίνεται να τους έχουμε στον πάγκο με τόσα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
obanebane έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Πάντως αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις, ο Μπρανταριτς θα είναι κι ο μόνος χαφ που έρχεται. Ήδη έχουμε Αουγκούστο, Καντουρι, Μισιτς και στην ακραία ανάγκη Κάτσε, ενώ σε λίγους μήνες και Μαουρίτσιο και Βερνμπλουμ. Εμένα με προβληματίζει ο άξονας μας, δεδομένου ότι οι δύο τραυματίες αναμένονται να είναι αρκετά κάτω από τον μ.ο. τους.
Ο Μαουριτσιο είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου και απάντησε αρνητικα στην πρόταση ανανέωσης που του κάναμε, επίσης ο Βερνμπλουμ, ίσως και να μην ξανά παίξει στον ΠΑΟΚ,μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχουν κριθεί λογικά και οι δύο υποθέσεις, οπότε θα υπάρχει αντικατάσταση όποιου δεν μείνει η και των δύο,τώρα η τον Γενάρη.

Συμφωνώ απόλυτα, το θέμα είναι ότι πρέπει να τους βρεις ομάδα, έστω και χωρίς να εισπράξεις κάτι. Δεν γίνεται να τους έχουμε στον πάγκο με τόσα λεφτά.
Δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτούν σε αυτό, έχουν και οι δύο πολύ καλό όνομα,θα τη βρουν μόνοι τους την ομάδα.
Να πάρουμε λεφτά από κάποιον είναι σχεδόν απίθανο, να βρουν άλλη ομάδα όμως και να γλυτώσουμε τα συμβόλαια τους,πολύ πιθανό.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

klainmein έγραψε:
Odi έγραψε:Αν έπαιρνα ένα ευρώ για κάθε φορά που έγραφα να μην κρίνετε από το manager και το youtube, θα ήμουν τώρα δισεκατομμυριούχος.
Ρε συ, δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Παλίνια είναι πολύ καλύτερος αμυντικός από τον Μπράνταριτς, ενώ ο Μπράνταριτς μπορεί να προωθήσει πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι λόγω τεχνικής σε σχέση με τον Παλίνια;
Πού να το ξέρω αυτό ρε φίλε, τους έχω δει να παίζουν;
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

είναι καλό να έχουμε ο καθένας από μια άποψη για την ομάδα και να μην είμαστε προβατάκια ,ΑΛΛΆ πρέπει να έχουμε και μια επαφή με την πραγματικότητα και να μην πιστεύουμε ότι αν καθόμασταν απέναντι στον μπράνγκο και μιλούσαμε για της μεταγραφές θα μπορούσαμε εμείς να πείσουμε τον ιβάν ότι εμείς έχουμε δίκιο και όχι ο μπράνγκο !
Εγώ μπορώ να έχω άποψη για ένα έργο συνολικά αλλά όχι για της τεχνικές λεπτομέρειες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psiras67 την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Jack_riper έγραψε:Οφτοπικ αλλά πολύ καλό άρθρο https://www.sdna.gr/podosfairo/ligue-1/ ... metagrafes
Παρα πολύ καλό άρθρο.
Θέλω να πιστεύω πως η πολιτική μας τον τελευταίο χρόνο με Ακπομ, Σβι, κλπ ακολουθεί διστακτικά αυτήν την πορεία.
κ φυσικά μην ξεχνάμε.. σε Μονακό, Λίλλη, Φρανκφούρτη δεν υπα΄ρχουν αθλητικά ραδιόφωνα και εφημερίδες ...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Η αλήθεια είναι ότι από τον Μαιο έχει γίνει πλύση εγκεφάλου για χαφαρες πολύ καλύτερες από του Μπραντεριτς. Με όλα αυτά τα ονόματα που ακούστηκαν στο τέλος να παίρνεις τον Μπρανταριτς σίγουρα δεν σε κάνει να τρέξεις στο αεροδρόμιο και να το γκρεμίσεις όπως πολλοί ονειρεύονταν.

Οι ίδιοι που σας λένε διάφορα επιχειρήματα ότι είναι παικταράς ο Μπραντεριτς θα είναι οι ίδιοι που θα λένε τον Γενάρη πάλι ότι η ομάδα θέλει χαφ. Όπως και οι ίδιοι που τον κράζουν τώρα και αυτόν και τον Μπράγκο οι ίδιοι μπορεί σιγά σιγά αν δέσει στον ΠΑΟΚ να τον συνηθίσουν και να πουν ότι τελικά βγήκε. Μακάρι.

Το τρελό στην όλη υπόθεση είναι το εξής:
Γιατί δεν πείρε τον Μπραντεριτς η Σπορτινκ και τι θα λέγαμε αν έπαιρνε τον Μπραντεριτς και διαπραγματευόμασταν τώρα τον Μισιτς τώρα με τα ίδια λεφτά από την Καλιαρι?
Γιατί θέλουν να τον ξεφορτωθούν τόσο γρήγορα με λιγότερα λεφτά από ότι τον πήραν πριν από ένα χρόνο και δεν τον δίνουν δανικό κάπου όπως εμείς δώσαμε τον Κουλούρη?
Γιατί εμείς πρέπει να δώσουμε λεφτά να πάρουμε τον Μπραντεριτς από την Καλιαρι και η Φιορεντίνα θέλει τσάμπα όπως και άλλες ομάδες στο παρελθόν από Ιταλία τον Κατσε?
Γιατί και εμείς πουλάμε παίχτες με λιγότερα λεφτά από ότι τους αγοράσαμε?
Γιατί να μπω στην λογική ότι ο Μπραντεριτς παίζει στην Εθνική με τόσους παιχταράδες συμπαίκτες που παίζουν σε μεγάλα κλάμπ άρα είναι καλός… και δεν μπαίνω στην ίδια λογική με παίχτες από την Εθνική Ελλάδος?

Η γνώμη μου. Εγώ δεν θα αγόραζα τον Μπραντεριτς. Τέλος . Θα έβγαινα και θα έλεγα κοιτάτε αν περάσετε στους ομίλους αυτόματα φέρνω παίχτη χαφάρα με 10εκ. ή αν μου πουλήσει τους τάδε ο Μπρανκο πάλι το ίδιο, αλλιώς μετριότητες δεν φέρνω καλύτερα να βρω ένα νεαρό 22 χρονών και άμα μου βγει με τα ίδια λεφτά στυλ Νταγκλας… αλλιώς για 27 χρονών παίχτη δεν φέρνω με τόσα λεφτά με ρίσκο να μου βγει ακόμα και Μουλέν.
Το ίδιο και για αριστερό μπακ που πας να μου φέρεις ένα μέτριο 26χρονο. :pano:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Odi έγραψε:
klainmein έγραψε:
Odi έγραψε:Αν έπαιρνα ένα ευρώ για κάθε φορά που έγραφα να μην κρίνετε από το manager και το youtube, θα ήμουν τώρα δισεκατομμυριούχος.
Ρε συ, δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Παλίνια είναι πολύ καλύτερος αμυντικός από τον Μπράνταριτς, ενώ ο Μπράνταριτς μπορεί να προωθήσει πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι λόγω τεχνικής σε σχέση με τον Παλίνια;
Πού να το ξέρω αυτό ρε φίλε, τους έχω δει να παίζουν;
Επίσης θα πρέπει να ξέρει κάποιος και πως σκέφτεται ο προπονητής. Όχι πως θεωρεί ο καθένας, οτι σκέφτεται ο προπονητής.
prax

Δημοσίευση από prax »

Καλά είναι γνωστό ότι ο Μήλιος ειναι ένασ ρομαντικός και δικαιος δημοσιογράφος
Προσωπικά απολαμβάνω να διαβάζω τέτοιου είδους άρθρα του.

Πάντως απ' όσα διαβάζω το Ντιλ με την Κάλιαρι δεν έχει κλείσει ακόμα..
ilovegame30

Δημοσίευση από ilovegame30 »

Fabio Coentrao για αριστερό Μπακ είναι ελεύθερος με 25 συμμετοχές από Ρίο Άβε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o πετρωτος γραφει για κοεντραο, αρα δεν θα τον παρουμε...
υγ το γραφει και sdna..τωρα..
παντως αυτος νομιζω προπερσυ ειχε ψυχολιγικα προβληματα, καταθλιψη κατι τετοιο.. γι αυτο κατεληξε να παιζει ριο αβε απο ρεαλ μετα σε 2 χρονια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”