αλλοι τον λενε "ο κροατης τζιολης" ΠΑΟΚ εισαι αν δεν κραξεις δεν γινεταιlaska4 έγραψε:φερνουμε δευτεραθλητη κοσμου δηλαδη ;;;![]()
![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Συμπερασματικά δηλ μπορει να συναντήσουμε τον Άγιαξ σε δυο κληρώσεις , εκτός αν κληρωθούμε με την 2η έως 4η πιο ισχυρή ομδα στην πρώτη και την αποκλείσουμε .Δεν γίνεται να παίρνουμε διεθνή Κροάτη και να γκρινιάζουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Τετ 17 Ιούλ 2019, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μισιτς ειναι αργος, παιζει με το μυαλο, δλδ εχει καλη αντιληψη του χωρου κ προλαβαινει τις φασεις οταν αμυνεται, δεν χρειαζεται να τρεξει πολυ κ να κανει τακλιν. Επιθετικα ειναι καλος χειριστης της μπαλας, εχει ασιστ, καλες τοποθετησεις για κεφαλια κ επιχειρει σουτ εξω απο την περιοχη. Διεθνης ειναι κ αυτοςsourmenetes έγραψε:Πες μου λιγο του μισιτς γιατι προς το παρον τον εχω δει σε 1,5 φιλικο.mbison έγραψε:Εντελως αντιθετα στοιχεια απο Παλινια. Παρομοια με τον Μισιτςbuffalobill4 έγραψε:δεν εχω δει αυτον τον μπρανταριτς οποτε ας ρωτησω οσους τον ειδαν.
ειναι γρηγορος και δυναμικος? μαρκαρει? (αυτα ηταν τα στοιχεια του παλινια απο βιντεακια παντα)
εχει τεχνικη? ποια ειναι τα στοιχεια του
- navigator11
Σου κάνει κανένα τέτοιο με γαυρο, να γκρεμιστούν τα τσιμέντα
[youtube]epLADHEJ-P4[/youtube]
Στο μεταξύ, είπα να βάλω να ακούσω λίγο ραδιόφωνο, να γελάσω λίγο. Κι ακούω ένα στραβοστόμικο ταγάρι τώρα να κράζει τον Μπράνκο, επειδή, άκουσον άκουσον, τόλμησε να πει ότι η σεζόν δεν ξεκινάει ούτε τελειώνει σε 2 ή 4 παιχνίδια μήνα Αύγουστο. "Μυρωδιάς" και λιμό ο Μάριο, γατόνι και προχώ ο ... ακροατής. "Με ρωτάει εμένα πόσο θέλω να πάω ... τζάμπιονς λιγκ;;"

Στο μεταξύ, είπα να βάλω να ακούσω λίγο ραδιόφωνο, να γελάσω λίγο. Κι ακούω ένα στραβοστόμικο ταγάρι τώρα να κράζει τον Μπράνκο, επειδή, άκουσον άκουσον, τόλμησε να πει ότι η σεζόν δεν ξεκινάει ούτε τελειώνει σε 2 ή 4 παιχνίδια μήνα Αύγουστο. "Μυρωδιάς" και λιμό ο Μάριο, γατόνι και προχώ ο ... ακροατής. "Με ρωτάει εμένα πόσο θέλω να πάω ... τζάμπιονς λιγκ;;"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 17 Ιούλ 2019, 22:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- paokovios1974
αυτοι της καλιαρι ενα καλιαριμανια της προκοπης δεν εχουν να διαβασουμε
- paokovios1974
Ακομα μιλαει, το ειπε ξεκαθαρα "εγω αυτο το ταγαρι τον μπρανκο δεν τον γουσταρω"navigator11 έγραψε:Σου κάνει κανένα τέτοιο με γαυρο, να γκρεμιστούν τα τσιμέντα![]()
![]()
Στο μεταξύ, είπα να βάλω να ακούσω λίγο ραδιόφωνο, να γελάσω λίγο. Κι ακούω ένα στραβοστόμικο ταγάρι τώρα να κράζει τον Μπράνκο, επειδή, άκουσον άκουσον, τόλμησε να πει ότι η σεζόν δεν ξεκινάει ούτε τελειώνει σε 2 ή 4 παιχνίδια μήνα Αύγουστο. "Μυρωδιάς" και λιμό ο Μάριο, γατόνι και προχώ ο ... ακροατής.![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΟΣ
πω καλα ποσο για γελια ειναι καποιοι που ξεκισαν να μειωνουν παιχτες πραγματικα χωρις καν να τους δουν !!!!
εν τω μεταξυ οι αεχτσηδες λενε ξεχωριζε σαν την μυγα μες στο γαλα οταν παιξαν μαζι τους και εδω κραζουμε
εν τω μεταξυ οι αεχτσηδες λενε ξεχωριζε σαν την μυγα μες στο γαλα οταν παιξαν μαζι τους και εδω κραζουμε
- giwrgos04dex
Αυτά δεν υπάρχουν πουθενά άλλου μόνο εμεισσσσσσςbarlow4 έγραψε:αυτοι της καλιαρι ενα καλιαριμανια της προκοπης δεν εχουν να διαβασουμε
- navigator11
Οι αεχτσήδες ρε λασκα πιστεύουν ότι κατόρθωσαν να πάρουν ... παλικαρίσια το "δοσμένο από συριζανελ στον χαλίφη Τσετσενογεωργιανορωσοπόντιο Σαββίδη πρωτάθλημα". Σε αυτούς θα δώσουμε την παραμικρή βάση;
Τα παλικάρια τελούν υπό παράκρουση. Ακόμα στον ύπνο τους πανναξιακούς και θύελλες Ραφήνας βλέπουν καθιδροι τα βράδια.

Τα παλικάρια τελούν υπό παράκρουση. Ακόμα στον ύπνο τους πανναξιακούς και θύελλες Ραφήνας βλέπουν καθιδροι τα βράδια.
navigator11 έγραψε:Σου κάνει κανένα τέτοιο με γαυρο, να γκρεμιστούν τα τσιμέντα![]()
![]()
Στο μεταξύ, είπα να βάλω να ακούσω λίγο ραδιόφωνο, να γελάσω λίγο. Κι ακούω ένα στραβοστόμικο ταγάρι τώρα να κράζει τον Μπράνκο, επειδή, άκουσον άκουσον, τόλμησε να πει ότι η σεζόν δεν ξεκινάει ούτε τελειώνει σε 2 ή 4 παιχνίδια μήνα Αύγουστο. "Μυρωδιάς" και λιμό ο Μάριο, γατόνι και προχώ ο ... ακροατής. "Με ρωτάει εμένα πόσο θέλω να πάω ... τζάμπιονς λιγκ;;"![]()
![]()
![]()
![]()

Ακριβώς το ίδιο κ εγώ!!
Πέντε φορές θα τρακερνα ρε φίλε.. αμπαλοσυνη σε όλο της το μεγαλείο
navigator11 έγραψε:Σου κάνει κανένα τέτοιο με γαυρο, να γκρεμιστούν τα τσιμέντα
Φίλε ειλικρινά στο ξεκίνημα του βίντεο θα ορκιζομουν ότι μεταδίδει ο Ιβάν!
ομως ο μεγαλος ρεπορτερ , ψαξε ψαξε κατι βρηκε.giwrgos04dex έγραψε:Αυτά δεν υπάρχουν πουθενά άλλου μόνο εμεισσσσσσςbarlow4 έγραψε:αυτοι της καλιαρι ενα καλιαριμανια της προκοπης δεν εχουν να διαβασουμε
παιζει ενα διλημμα στα φεισμπουξ μπρανταρις vs. cigarini. οι δυο μεσοι που μοιραστηκαν τη θεση.Γενικα οι περισσοτεροι λενε οτι πρεπει να κρατησουν κ τους δυο.ο τσιγκαρινι πρεπει να μπηκε στο δευτερο μισο του ετους λογω καποιου τραυματισμου καποιου αλλου μεσου.Βγαινει επισης το συμπερασμα οτι ειναι περιεργη χρονια η φετινη.η ομαδα δεν πρεπει να πηγε πολυ καλα.Ως ελαφρυντικο στον μπαρνταριτς οτι λογω μουντιαλ δεν εκανε προετοιμασια και οτι αργησε αρκετα να προσαρμοστει.οτι πρεπει να του δωθει αλλη μια χρονια για να δειξει τι αξιζει.καποιοι αλλοι λενε οτι πρεπει να φυγει γιατι καθε αγωνιστικη κανει πεναλτι.για τον σιγκαρινι επισης λενε οτι αρπαξε την ευκαιρια που του δωθηκε αλλα ειναι αργος (ειναι κ 33), οτι παιζει πολυ παραλληλες πασες κ οτι δεν εμπνεει εμπιστοσυνη.
Επισης φετος πουληθηκε ο μπαρελα 40 μυρια στην ιντερ αν δεν κανω λαθος. κ οτι θελουν να τα ριξουν να παρουν παικτες για να ανεβουν ψηλα στη βαθμολογια.τελος καποιος χαρακτηριζει τον μπρανταριτς ως βραδυποδα κ επειδη ΠΑΟΚ εισαι , αυτο θα μεινει κ αυτο θα λεμε.
Κάτι σαν τον Βαρέλα ένα πράγμαnavigator11 έγραψε:Σου κάνει κανένα τέτοιο με γαυρο, να γκρεμιστούν τα τσιμέντα![]()
![]()
Στο μεταξύ, είπα να βάλω να ακούσω λίγο ραδιόφωνο, να γελάσω λίγο. Κι ακούω ένα στραβοστόμικο ταγάρι τώρα να κράζει τον Μπράνκο, επειδή, άκουσον άκουσον, τόλμησε να πει ότι η σεζόν δεν ξεκινάει ούτε τελειώνει σε 2 ή 4 παιχνίδια μήνα Αύγουστο. "Μυρωδιάς" και λιμό ο Μάριο, γατόνι και προχώ ο ... ακροατής. "Με ρωτάει εμένα πόσο θέλω να πάω ... τζάμπιονς λιγκ;;"![]()
![]()
![]()
![]()
- navigator11
Βραδύπους, εφόσον κλείσει. Αν δεν κλείσει όμως, θα έχουμε ένα μίνι πανηγυράκι. Έχεις αμφιβολία;