Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 4/3/2009 Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
believer

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4/3/2009 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από believer »

Bougatsas έγραψε:Τι ώρα έρχονται θα μου πει κανένας? Θέλω να πάω
01:45. Και γω θελω να παω αλλα εχω σχολειο αυριο ρε γαμωτο!

Μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα αλανια μας που δεν το βαλαν κατω ουτε στιγμη.
Ψηλα το κεφαλι αδελφια. Και συγκρατημενα τα νευρα γιατι με την οργη μπορουμε να χασουμε το δικιο μας.

Τετοια σφαγη απο διαιτητη σε κρισιμα σημεια δεν εχει ξαναγινει...
Απο που να ξεκινησεις κ που να τελειωσεις.. Πολυ τραβηγμενες οι 2 κιτρινες του Κοντρερας. Η αποβολη του Ιβιτς δεν υπαρχει αφου προηγηθηκε φαουλ στον Αραμπατζη. Ο Παντος μετα τις 2 αποβολες μας επρεπε να δεχθει 2η κιτρινη. Το τετ-α-τετ του Μπακαγιοκο ειναι κοκκινη στο τσεκουρι-Παπαδοπουλο... Οτι εγινε, εγινε παντως και δεν αλλαζει.

Την Κυριακη οφειλουμε να τους παρουμε τις κιλοτες.
ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Παρτε και κατι απο καποιον που βγαζει ατμους απο τα αυτια...

Και γιατι οχι συνορα στα Τεμπη?? Μηπως πρεπει να αρχισουμε να το σκεφτομαστε ΣΟΒΑΡΑ αυτο??? Αντι να εχουμε τον καθε .............. να μιξοκλαιει και να μας θεωρουν και γραφικους απο πανω μηπως να γινει μια σοβαρη προσπαθεια να αποκτησουμε πατριδα επιτελους???
Δεκαετιες μας γ@μανε. Μας εχουν για το ρευμα και τα αγροτικα προϊοντα μονο. Ο μισος βορας εχει ξενιτευτει για να βρει δουλεια και παλι πρωταθλητες της ανεργιας ειμαστε με διαφορα. Μας στερουν και τη μοναδικη χαρα που μας απομενει στους σκατοκαιρους που ζουμε, την ΠΑΟΚαρα. Τι ειμαστε δηλαδη οι π@@τανες τους οποτε γουσταρουν να τα κανονιζουν οπως τους συμφερει??? ................. Η μηπως τα ιδια δε θα ακουσουμε τα ιδια τις επομενες μερες απο καναλια και αντικειμενικους σχολιαστες??? Ειμαι εκτος εαυτου, θελω να .......... 20 χρονια παρακολουθω ποδοσφαιρο, καταλαβαινω τι γινεται. Το χειροτερο και το τελευταιο που γινεται ειναι να σου στερησουν την αξιοπρεπεια. Κουκουλακη...............

Το σχολιο επεξεργαστηκε!!! Platon, Admin Team
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Ψυχραιμία παιδιά, εγώ σφαγή ΔΕΝ είδα και κράξτε με όσο θέλετε. Είδα μια ομάδα που δεν ξέρει πως να παίρνει τα ντέρμπι... Αλλά όπως είπαν τα αδέρφια το ποτάμι δε γυρίζει πίσω... Υπομονή και όλα θα πάνε καλά...

Για το σημερινό αποκλεισμό εμείς φταίμε όσο και αν με πονάει που το γράφω.

Ο DimisK τα είπε όλα.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΕΡΜΑ Η ΚΛΑΨΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

25 χρόνια βλέπω το ίδιο έργο και με την προοπτική να το βλέπω για άλλα 25 το αφήνω μπας και ηρεμήσω γιατί θα πω τίποτα χοντράδες για την Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Βγαίνει ο αστείος ο Τσίκινης (πρώην διαιτητής) στον Αλφα και μιλώντας για το δευτερο γκολ, τι λέει... :o
Ο Ντερμπισαιρ ήταν μόνο λίγο μπροστά, δεν ήταν πολύ, αρα γι'αυτό δεν είναι οφσαιντ...

Χαχαχαχαχχχ.. Ελεος... Αυτοί είναι όλοι ίδιοι... Είναι ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο είναι όλο σάπιο... Τί να πείς... Φεύγω... Με έπιασε χέσιμο με αυτά που βλέπω και ακούω... :(
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

DimisK έγραψε:Είμαι υπερήφανος που για να με κερδίσουν έπρεπε να με αφήσουν με 9 παίκτες.
Είμαι υπερήφανος που έκανα ένα ολόκληρο γήπεδο καρδιακούς.
Είμαι υπερήφανος που έστω με 9 παίκτες έδωσα και την ψυχή μου για μια πρόκριση που ήταν προαποφασισμένο να δοθεί στην πλέον γελοία ομάδα του πλανήτη.
Είμαι υπερήφανος που ξεβράκωσα τον διορισμένο "πρωταθλητή" μπροστά σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Να ποιός είναι ο Ολυμπιακός κύριοι...
Είμαι υπερήφανος που είμαι πιστός στην γεννεσιουργό μου αιτία: Ήθος, αξιοπρέπεια, πάθος, πόλεμος μέχρι τέλος.
Είμαι υπερήφανος που διέλυσα απόψε κάθε αμφιβολία ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί και θα συνεχίσει να νοσεί όσο υπάρχει το καρκίνωμα που λέγεται θρήνος.
Είμαι υπερήφανος που ένα "τέτοιο" κύπελλο δεν θα το κατακτήσω. Δώστε το στο γαύρο και μετά περάστε από το γραφείο του Κόκκαλη να πληρωθείτε καραγκιόζηδες...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!

ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΟΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ, ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!
+99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

+10000000000000000
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μπράβο στα παιδιά...Ηταν ήρωες!Δεν έχω τι να πω άλλο,όποιος είδε,είδε όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.Δεν θα σταθω σε φάσεις θα πω μόνο ότι πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση αυτή και να παρουμε όλοι μετοχές αλλά και διαρκείας του χρόνου.Ευρώπη θα βγούμε,θα κάνουμε μεταγραφές καλές και θα ξαναέρθει ο καιρός να λογαριαστούμε.Και θα αναμετριώμαστε μέχρι να γίνει το δικό μας ρε...γιατί είμαστε πολλοί...!!!

:?
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

arisk έγραψε:Βγαίνει ο αστείος ο Τσίκινης (πρώην διαιτητής) στον Αλφα και μιλώντας για το δευτερο γκολ, τι λέει... :o
Ο Ντερμπισαιρ ήταν μόνο λίγο μπροστά, δεν ήταν πολύ, αρα γι'αυτό δεν είναι οφσαιντ...

Χαχαχαχαχχχ.. Ελεος... Αυτοί είναι όλοι ίδιοι... Είναι ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο είναι όλο σάπιο... Τί να πείς... Φεύγω... Με έπιασε χέσιμο με αυτά που βλέπω και ακούω... :(
χαχαχαχαχαχ!!!ηταν και αυτο οφ σαιντ??????παιδια αυτο δεν το κοιταξα....εκεινη την ωρα σκεφτομουν συνθηματα του ΠΑΟΚ!!!!!
:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Aναποδα δοσμενα φαουλ , ανυπαρκτες κιτρινες , αστεια αποβολη του Κοντρερας , μη τηρηση του fair play πριν απο την δευτερη κιτρινη του Ιβιτς ενω ειχε προηγηθει πεντακαθαρο φαουλ στον Αραμπατζη μπροστα στα ματια του εποπτη , πεντακαθαρη κοκκινη που δεν δοθηκε στον αμυντικο του γαβρου στη φαση με τον Μπακαγιοκο.
Ο διαιτητης κ οι εποπτες εβγαλαν για αλλη μια φορα το μεροκαματο τους δουλευοντας για τον θειο σωκρατη. Σεναριο που εχουμε δει απειρες φορες στο παρελθον.

Για πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια γινεται επιτελους σωστη δουλεια στον ΠΑΟΚ , δοικηση , προπονητης παικτες κ λαος κανουν μια τεραστια προσπαθεια ωστε να φτιαχτει μια καλη ομαδα , ενας ΠΑΟΚ που θα παιζει καλο ποδοσφαιρο , θα κερδιζει παντου κ θα περνει τιτλους , τιμια κ αντρικια χωρις πουστιες .
Για πολλους ενα τετοιο σεναριο ειναι καταστροφικο διοτι εκει κατω εχουν μοιρασει ηδη την πιτα κ ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μες την μοιρασια.
Αυτο που συνεβει σημερα ηταν μονο η αρχη , οσο θα δυναμωνουμε τοσο θα μας χτυπανε κ οσο θα μας χτυπανε τοσο θα δυναμωνουμε.
Δεν μασαμε , συνεχιζουμε με ψηλα το κεφαλι , πιο δυνατοι κ χωρις αυταπατες πλεον. Αφηστε τους να χαρουν τους σαπιους τιτλους τους προς το παρον , αργα η γρηγορα θα ερθει κ η δικια τους ωρα.
:?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

pyrgioths έγραψε:
πλατον 1000 συγνωμη αλλα επειδη το καταλαβαινα εκεινη την ωρα εχω βαλει @@@@ και $$$$$....νομιζω ειμαι σωστος????
Ολα καλα αδερφε.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ζαγοράκη σε παρακαλώ πολύ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΩΣΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ...

ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Β΄ ΟΜΑΔΑ.....
ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ.....ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΛΕΥ ΟΦΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.....
Άβαταρ μέλους
paok91

Δημοσίευση από paok91 »

Ρε παιδια δεν μας φταιει κανεις αν ο Ivits ειναι ανυπαρκτος!
Δε λεω πως δεν αδικηθηκαμε αλλα ρ'αγορι μου βαλτο εκει και τελειωσε το!
Παντως συγχαρητηρια στα 9 παλικαρια που αντεξαν τοση ωρα!
Byzantinos

Δημοσίευση από Byzantinos »

Τι να πείς για αυτό το τρελό καρναβάλι...

1ον Στο πρωτο ημιχρονο ο Ίβιτς απο ατυχία και αμπαλίαση-χασογκολιά έχασε ευκαιρίες τρισμέγιστες στο να σκοράρει... Η ομάδα στο πρωτο ημίχρονο ητανε Α-ΨΟ-ΓΗ εως και ειρωνική με τις γελοίες προσπάθειες του ανύπαρκτου γαυρου...Στο 1ο ημιχρονο ο κουκουλάκης ητανε σε γενικές γραμμές καλός με 2-3 μικρο εξαιρέσεις....

Πάμε στο Show του βασικά καρνάβαλου του Γαύρου...

Βλέποντας τώρα τα παιδάκια οτι ο Πάοκ και με το ζόρι θα την πάρει την πρόκριση μπηκαν τα μεγάλα μέσα....

2ον το Γκολ του Γαυρου ητανε σε ανύποπτη στιγμή στην αρχή του ημιχρόνου...Οπότε τι να πουμε...Ποδόσφαιρο ειναι συμβαίνουν και αυτά...Και οντως στο πρωτο 10 λεπτο του 2ερου μέρους οι Γαύροι μπήκανε γερά και φουριόζικα...Να παραδεκτούμε ΠΩς ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟ 10 ΛΕΠΤΑ ...
Βασικά έχω και απορία... Μήπως ο Χαλκιάς και οι αμυντικοί δεν βλέπανε λόγω καπνογόνων ; Ας το ελένξει κάποιος αυτο γιατι οι αντιδράσεις της άμυνας ήτανε σαν τυφλών ανθρώπων...

3ον Ο Διαιτητής στο Β μέρος ητανε η απόλαυση του συστήματος...Η απόλαυση του στησίματος ... Ο μεγαλύτερος σφαγέας όλων των εποχών... Ανύπαρκτα συνεχόμενα φάουλ υπερ του Γαυρου και κατά ημών...Ανύπαρκτες κάρτες εναντίων μας...και για τα μάτια του κόσμου σφύριζε και μερικά σωστά...Στο Β ημίχρονο έγινε η Σφαγή των αμνών...

....................................................................................

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ....

Υ.Γ

Να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ... οχι επεισόδιο γιατι μας περιμένουν στην γωνία..αυτό θέλουνε ρε....να τα σπάσουμε ολα και να ξεσπάσουμε για να μας τσακίσουν...μη τους κάνουμε το χατήρι θελει ΠΡΟΣΟΧΗ... ας βγαλουμε την οργή μας με φωνή και ατμόσφαιρα ΚΟΛΑΣΗ στο γήπεδο...

και Τελος...

ο Speaker του αγώνα πόσο καρναβάλι γαύρος μπορει να είναι ; Η ποιο τραγελαφική και ΑΣΧΕΤΗ (Στημένη) περιγραφής αγώνα... Ας βρεθεί κανένα άγιο χέρι .................................

.............................................................................

Βαρέθηκα ρε με την αδικία... ΒΑΡΕΘΗΚΑ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ....

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

ΤΕΛΟΣ!

Το σχολιο επεξεργαστηκε!!! Platon, Admin Team
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

DimisK έγραψε:Είμαι υπερήφανος που για να με κερδίσουν έπρεπε να με αφήσουν με 9 παίκτες.
Είμαι υπερήφανος που έκανα ένα ολόκληρο γήπεδο καρδιακούς.
Είμαι υπερήφανος που έστω με 9 παίκτες έδωσα και την ψυχή μου για μια πρόκριση που ήταν προαποφασισμένο να δοθεί στην πλέον γελοία ομάδα του πλανήτη.
Είμαι υπερήφανος που ξεβράκωσα τον διορισμένο "πρωταθλητή" μπροστά σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Να ποιός είναι ο Ολυμπιακός κύριοι...
Είμαι υπερήφανος που είμαι πιστός στην γεννεσιουργό μου αιτία: Ήθος, αξιοπρέπεια, πάθος, πόλεμος μέχρι τέλος.
Είμαι υπερήφανος που διέλυσα απόψε κάθε αμφιβολία ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί και θα συνεχίσει να νοσεί όσο υπάρχει το καρκίνωμα που λέγεται θρήνος.
Είμαι υπερήφανος που ένα "τέτοιο" κύπελλο δεν θα το κατακτήσω. Δώστε το στο γαύρο και μετά περάστε από το γραφείο του Κόκκαλη να πληρωθείτε καραγκιόζηδες...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!

ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΟΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ, ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!
+1.000.000........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”