Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Εδώ λέει ότι αυτός που είχε ακουστεί για μας υπέγραψε στην Γιούβε....
https://delano.lu/d/detail/news/footbal ... uve/207201
https://delano.lu/d/detail/news/footbal ... uve/207201
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αυτή είναι μια πολύ εξυπνη παρατηρηση. Θα πρεπει να διαχειριστούμε επικοινωνιακα πιθανο αποκλεισμο που θα αποδοθεί στην ελλειψη χαφ. Σιγουρα υπαρχουν δικαιολογιες, πχ η φυγη Λουτσεσκου, αλλα κι εγω φοβάμαι μην αρχισουν οι στραβοστομηδες που εχουν μια αντιληψη του ποδοσφαιρου εποχων 60ς και 70ς.omerta76 έγραψε:Αλλα θα ήθελα να δω την αντίδραση ΑΡΔ κ κόσμου αν αποκλειστούμε απο καμία Κοπεγχάγη στα προκριματικά κ παίζω με Κάτσε κ Καντουρι στο κέντρο, χωρίς μεταγραφές. Γιατι να τύχω με τον Άγιαξ ολα ειναι εύκολα αν αποκλείσω, αν αποκλειστεί απο άλλον ομως...
Από την άλλη όμως θα πρεπει να σταματησουν κι οσοι λενε πως ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να κινηθεί μεταγγραφικα αναλογα με την κληρωση, κι ελπιζω ότι δεν εχει φαει πιεση ο Μπρανκο να λειτουργησει ετσι. Αν θες να λεγεσαι μεγαλη και σοβαρη ομαδα, δεν προδικαζεις καμια πορεια βαση κληρωσης, ουτε κινεισαι με μονο γνωμονα το ποιος θα είναι ο αντίπαλος σου. Πολλοι αναφερουν τον Αγιαξ, που ναι μεν είναι ομαδαρα, αλλα 1) Εχασε 2 σημαντικότατους παικτες, 2) Ομαδαρα ειχε παντα σε σχεση με μας, αλλα και τις δυο φορες παραλιγο να κανουμε κηδεια.
Βρε δεν πα να κραξεις... Λες και όλο αυτό που έγραψες δεν είναι κράξιμο αλλά ύμνοι. Το "Δεν μ ενδιαφέρει αν είναι δύσκολο να βρουν παίχτες " και το να "κόψουν τον λαιμό τους " να τα έλεγες επί γουμενου και Παγώνη.georgedoulk2008 έγραψε:Παραμύθια της χαλιμάς!
Ο γαυρός που δεν έχει και μεγάλο μπατζετ πλέον, έφερε Καμαρα, Ποτένσε.
Ο βαζελος στα καλά του έφερνε Ζιλμπέρτο, Σισσε.
Ακομα και η κουλα έφερε Αραουχο, Πονσε.
Αλλά εμείς που έχουμε ήδη παίκτες κλάσης Βιερίνια, Ματος, Μπίσεσβαρ δεν μπορούμε να βρούμε αμυντικό χαφ καλύτερο απο τον Κατσε και τον κουτσό Βερνμπλουμ;
Ρητορικό το ερώτημα.
Καλά μας τα είπαν οι Μπράνκο και Φερειρα και φαίνονται σοβαροί αλλά στο συγκεκριμένο δεν μας εκαναν σοφοτερους.
Δεν με ενδιαφερει αν είναι δύσκολο να πείσουν παίκτες και δεν είναι δικό μου πρόβλημα που δεν τα καταφεραν ως τώρα. Έχουν μπάτζετ για να βρούνε παικτες. Να κόψουν το λαιμό τους και να βρουν.
Εγώ αν παίξουμε με Κατσε και τον μισοπνεύμονο Καντουρί στα χαφ και αποκλειστούμε ΘΑ ΚΡΑΞΩ.
Οι υπόλοιποι κάντε τουμπεκί και βελάξτε "ξέρειιιιι οοοοο Μπράνκοοοοοο"
Δεν νοητε τέτοια γκρίνια από οπαδό ομάδας που πέρσυ σου έφερε το νταμπλ ΑΗΤΤΗΤΗ.
Αν σου φερουν καμια μπαλα να τν πας στο τμημα να δεις τι ειναι ναι φερανε ζιλμπερτο κ σισε τς πληρωναν υπεραξια 4εκ το χρονο κ τωρα παιζουν με μπουζουκι κιθαρα κ βιολιgeorgedoulk2008 έγραψε:Παραμύθια της χαλιμάς!
Αλλά εμείς που έχουμε ήδη παίκτες κλάσης Βιερίνια, Ματος, Μπίσεσβαρ δεν μπορούμε να βρούμε αμυντικό χαφ καλύτερο απο τον Κατσε και τον κουτσό Βερνμπλουμ;
Ρητορικό το ερώτημα.
Καλά μας τα είπαν οι Μπράνκο και Φερειρα και φαίνονται σοβαροί αλλά στο συγκεκριμένο δεν μας εκαναν σοφοτερους.
Δεν με ενδιαφερει αν είναι δύσκολο να πείσουν παίκτες και δεν είναι δικό μου πρόβλημα που δεν τα καταφεραν ως τώρα. Έχουν μπάτζετ για να βρούνε παικτες. Να κόψουν το λαιμό τους και να βρουν.
Εγώ αν παίξουμε με Κατσε και τον μισοπνεύμονο Καντουρί στα χαφ και αποκλειστούμε ΘΑ ΚΡΑΞΩ.
-
Luigi Vampa
Καμάρα απ τη Γκαζελεκ αζαξιο κ ποντενσε ελεύθερο δεν τις λες κινήσεις μεγάλου μπάτζετ αλλά κινήσεις καλού σκαουτινγκ. Έκανες κ συ τέτοια κίνηση φέτος κ έδωσε 3 χαρτιά, αλλά δεν τον αναφέρεις καν τον Ντάγκλας.georgedoulk2008 έγραψε:Παραμύθια της χαλιμάς!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τετ 17 Ιούλ 2019, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κραξεις δεν κραξεις, η παε πρέπει να βαδισει στο δρόμο της γράφοντάς μας κανονικά.Κι αν δεν το κάνει είναι για κράξιμο. 
- Dimitris_L4
Σταματησα να διαβαζω στο παιχτες κλασης ο καμαρα ο ποντενσε και ο πονσε..georgedoulk2008 έγραψε:Παραμύθια της χαλιμάς!
Ρητορικό το ερώτημα.
κανένας απο αυτους δεν ειχε τις περγαμηνες του αουγκουστο...ασχετα αν ο πονσε βγηκε..οποτε περιμενε..ο ζαμπα καλυτερα νουμερα του ποντενσε εχει..αλλα βλεπω δν τν εβαλες στους παιχτες κλασης για εμας...
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Με παγωνη και γούμενο δεν είχαν μπατζετ ουτε για το κυλικείο της Τουμπας.
Με Σαββίδη έχουν μερικά εκατομμύρια.
Δεν χρειαζεται 10 και 20εκ για να φέρουν καλύτερο αμυντικό χαφ απο τον Κατσε και τον ...κανένα.
Αν δεν μπορύν με 3-5 να το πουν, γιατί είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν άλλοι που μπορούν.
πχ ο Αρνεσεν έφερε τον Τσίμιροτ με 1,5εκ.
Δεν χρειαζεται 10 και 20εκ για να φέρουν καλύτερο αμυντικό χαφ απο τον Κατσε και τον ...κανένα.
Αν δεν μπορύν με 3-5 να το πουν, γιατί είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν άλλοι που μπορούν.
Χωρις να συμφωνω με την τοποθετηση του Γιωργου, δεν νομιζω πως μετραει απο που φερνεις τον παιχτη και με ποσα λεφτα αλλα το αποτελεσμα. Κανενας δεν ζητησε παιχτες απο την Μπαρτσα και την Λιβερπουλ...Luigi Vampa έγραψε:Καμάρα απ τη Γκαζελεκ αζαξιο κ ποντενσε ελεύθερο.georgedoulk2008 έγραψε:Παραμύθια της χαλιμάς!
Ας φερουν και οι δικοι μας απο την αζαξιο και την ουεκα αν θέλουν. Αρκει να αξιζουν σαν παιχτες και να ειναι εδω εγκαιρως για να μπολιαστουν με την ομαδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απορώ πως συνεχίζεται μία συζήτηση όταν η σημερινή PressCon έχει δώσει πλήρεις απαντήσεις σε όλα. Καλύτερα συμπεράσματα δεν πρόκειται να βγουν. Ας συγκρατηθούν όλοι μέχρι τέλη Αυγούστου με τα αποτελέσματα των προκριματικών και τις μεταγραφικές κινήσεις στο χέρι.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ο Ποντενσε είναι ακριβως η περιπτωση Παλινια, παικτης με μικρη συμμετοχη σε μεγαλη Πορτογαλικη ομαδα, εχοντας μεινει πισω ως μεγαλο ταλεντο. Για τον Παλινια σχεδόν ολοι ελεγαν εδώ μεσα ότι δεν κανει και πρεπει να παμε για φτασμενο παικτη, αλλα τελικα ηταν μαγκια του ΟΣΦΠ που τον εφερε. Ο Καμαρα ηρθε από την Β' Γαλλιας σε νεαρη ηλικια, πρακτικα είναι περιπτωση Αουγκουστο που τον βγαλαμε μη επαρκη. Κοινως, και τους δυο τους εφερε ο ΟΣΦΠ με προοπτικη να τους εξελιξει και του βγηκαν 100%. Αν το κανουμε εμεις, "γιατι δεν φερνουμε παικτες".georgedoulk2008 έγραψε:Παραμύθια της χαλιμάς!
Ρητορικό το ερώτημα.
Επισης καλο είναι να ξερουμε και που παταμε και που βρισκόμαστε. Δεν ειμαστε μεγαλυτερο ονομα στην πιατσα από τον Ολυμπιακο ή τον Παναθηναϊκο της εποχης Πατερα. Εχουν τιτλους, εχουν Ευρωπαϊκες συμμετοχες και καλυτερες πορειες, εχουν (ο ΟΣΦΠ) εξαιρετικες ακρες με μανατζερ, ενώ και παλι ο ΟΣΦΠ εχει αναδειξει και προπονητες.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες λειαν επιοικως ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ.
Η επομενη αναφορα σε γαβροβαζελο και σε ασχετα πραγματα απο τις μεταγραφες θα σβηνεται.
Εκανα συσταση και πιο νωρις.
Μαζευτε το σας παρακαλω
Η επομενη αναφορα σε γαβροβαζελο και σε ασχετα πραγματα απο τις μεταγραφες θα σβηνεται.
Εκανα συσταση και πιο νωρις.
Μαζευτε το σας παρακαλω
- kostasAthens
Εσύ δηλαδή θες ένα χαφ λίγο καλύτερο από τον κάτσε η κάποιον που κάνει την διαφορά γιατί για τον δεύτερο είναι ποιο δύσκολο άρα άσε το κράξιμο και περίμενε το αποτέλεσμα γιατί η ΠΑΕ μέχρι τώρα έχει δείξει ότι κάνει σωστά βήματαgeorgedoulk2008 έγραψε:Με παγωνη και γούμενο δεν είχαν μπατζετ ουτε για το κυλικείο της Τουμπας.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η μετροσπορτ λεει ανακοινωνεται ακομα και το βραδυ του χαφ (απο ρεπορταζ της εφημεριδας σημερα ) ...
Πηγε στη καφετζου ο πετρωτοστ
Πηγε στη καφετζου ο πετρωτοστ
- ΑποστόληςΑ
georgedoulk2008 έγραψε:Εγώ αν παίξουμε με Κατσε και τον μισοπνεύμονο Καντουρί στα χαφ και αποκλειστούμε ΘΑ ΚΡΑΞΩ.