Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Maximus »

Το brand name φαντάζομαι το ακούσατε... :D

Ξαναμαναεπαναλαμβανομαι το ξέρω, αλλά δίχως πώληση , δεν βλέπω ακριβο παίχτη να έρχεται πριν τα παιχνίδια Τσου Λου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Και εγω αυτο καταλαβα και εχω παγωσει...Απο το υφος του Μπρανκο δεν μοιαζει να ειμαστε κοντα σε παικτη...

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

anekfrastos έγραψε:
Mario Branco έγραψε:"Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει παίκτες αλλά η μεταγραφική περίοδος λήγει 31 Αυγούστου.
Ξέρουμε ότι παίζουμε σε 28 μέρες αλλά υπάρχει χρόνος."
ωχ ωχ ωχ :lol:
Βρε βρε...

Τι ακουμε...

Καπου τα χω ξανακουσει αυτα..
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Μας παρουσιαστηκε ο Φερέϊρα, και του παρουσιάσαμε τους άμπαλους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

JohnDag έγραψε:Νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι στον πρώτο προκριματικό θα πάμε με την ομάδα ως έχει αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι το ιδεατό σενάριο, αλλά δε χάθηκε κι ο κόσμος.

Το δίδυμο Ντουγκλας-Καντουρι φαντάζει επαρκές αρκεί να είναι υγιής ο Μαροκινος.

Ξέρω ότι είναι αιρετική η άποψη μου, αλλά η χρόνια δεν τελειώνει στα προκριματικά του Champions League.

Προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η εξέλιξη της ομάδας μέσα στη χρονιά και η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα.

Ας γίνει, λοιπόν, η επιλογή των παιχτών χωρίς την πίεση του χρόνου και με βάση τα θέλω προπονητή και ΤΔ.

Εννοείται ότι θέλω καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία από την περσινή για να βελτιώσουμε την βαθμολογία μας αλλά δεν καίγομαι τόσο για την διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει συνεχώς και η στιγμή που θα παίξει Champions League δεν αργεί.

Υπομονή και σωστές κινήσεις θέλει. Όσο συνεχίζεις να παίρνεις το πρωτάθλημα στην Ελλάδα τόσο πιο πιθανή θα είναι η είσοδος στους ομίλους του Ch.L.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπράνκο είναι αυτός, δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή των αμφιβολιών. :opaokara: :opaokara:
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εγω καταλαβα τα εξης:
1) Παμε σιγα σιγα στις μεταγγραφες, λογικα ότι προσεγγίσεις καναμε ως τωρα απετυχαν, κυριως για οικονομικούς λογους.
2) Θα παρουμε ένα χαφ όπως φαινεται, ο Φερεϊρα δεν θελει πολλους παικτες, και κάθε αναφορα στα χαφ εγινε στον ενικο αριθμο.
3) Θα παρουμε σιγουρα αριστερο μπακ, αναφερθηκε ξεκάθαρα.
4) Δεν φαινεται να πηγαίνουμε για φορ.
5) Δυσκολα θα παμε για παικτες 28+, ο Μπρανκο αναφερθηκε ξεκάθαρα στο ότι ο ΠΑΟΚ πηρε προπονητη που εξελισσει νεους παικτες όταν τον ρωτησαν για τις μεταγγραφες.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Maximus έγραψε:Το brand name φαντάζομαι το ακούσατε... :D

Ξαναμαναεπαναλαμβανομαι το ξέρω, αλλά δίχως πώληση , δεν βλέπω ακριβο παίχτη να έρχεται πριν τα παιχνίδια Τσου Λου.
(μοσχο)πουλήσαμε Πρίγιοβιτς και Κουλούρη και ξεφορτωθήκαμε ένα σωρό ακριβά συμβόλαια (π.χ. Χατσερίδη, Ρει, Γλύκος, Καρέλης, Ολιβέιρα). Εδώ τα γράφει ωραία http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1622 ... aiei-lipos

Εχω την αίσθηση δηλαδη ότι έγινε αρκετός χώρος στο μπάτζετ και θα αδειάσει και λίγο ακόμη.
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Branco said the logical: they want to improve the level of the team & it's difficult to get those players to PAOK & Greek Shitleague. That's an other reason why we need to make a good European run (in EL or CL) & make a name in Europe if we want to improve our level.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ελα παρτε το ...συντομα λεει ο μπρανκο θα εχουμε νεα
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Δυνατός παικτης ο Μπρανκο.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

απολογισμος για τις μεταγραφες και οχι παρουσιαση πλανου ...αα ρε ΑΡΔ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και καπακια ειπε θα προσπαθήσουμε να ερθουν 2 παιχτες που θα ανεβασουν το επιπεδο,αλλα αν συμβει καποιο απροοπτο και δεν ερθουν θα αναλαβω τις ευθυνες μου οπως εκανα σε καθε ομαδα που δούλεψα...
Μας φωτισες ρε αγορι μου!
Να μην συμβει σε παρακαλω!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

anekfrastos έγραψε:
Maximus έγραψε:Το brand name φαντάζομαι το ακούσατε... :D

(μοσχο)πουλήσαμε Πρίγιοβιτς και Κουλούρη και ξεφορτωθήκαμε ένα σωρό ακριβά συμβόλαια (π.χ. Χατσερίδη, Ρει, Γλύκος, Καρέλης, Ολιβέιρα). Εδώ τα γράφει ωραία http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1622 ... aiei-lipos

Εχω την αίσθηση δηλαδη ότι έγινε αρκετός χώρος στο μπάτζετ και θα αδειάσει και λίγο ακόμη.
Νομίζω τα 10 του πριγιο όπως τα πήραμε, έφυγαν. Ιγκνασον και δεν θυμάμαι ποιοι άλλοι. Και το καλοκαίρι τώρα, δώσαμε παραπάνω από όσα πήραμε μέχρι τώρα. Δεν βλέπω παραδακι να πέφτει από το "απεριόριστο μπάτζετ"...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

laska4 έγραψε:ελα παρτε το ...συντομα λεει ο μπρανκο θα εχουμε νεα

Ναι αλλα στο καπάκι είπε μην ξεχνάτε ότι πήραμε προπονητή για 3 χρόνια και το τελος είναι σε 3 χρόνια.
Και 3 από τους πιο σημαντικους μας παίκτες αναμένονται σε 2 με 3 μήνες και πρέπει στο πισω μέρος του μυαλού μας να έχουμε και αυτούς όταν παίρνουμε νέους παίκτες.

(σσ. Οπότε το "σύντομα" είναι σχετικό.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Τετ 17 Ιούλ 2019, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Ο Μπράνκο είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Καί το ύφος του και το επίπεδό του. Τσαμπουκαλεμένος και σίγουρος για όσα λέει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”