Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
spiridoula

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από spiridoula »

δεν αποδεσμευτηκε κανεις.Ληξαν τα συμβλαια τους δε τα βρηκαν με την ομαδα για νεο συμβολαιο κα φυγαν .Τοσο απλα
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

Το κακό είναι ότι πολλοί σκεφτήκαμε πως ίσως ο μπαμπάς Λουτσεσκου έχει δίκιο Γιατί ο Σίλβα και ο Αουγκουστο όντως δεν είναι οι παίκτες που θα στηριχτείς για το champions league.

Η φυγή Λουτσεσκου ίσως ήταν κι ένα ταρακούνημα για τη διοίκηση.

Μπορεί βέβαια να έχεις δίκιο ιό ο εσύ. Τις ανησυχίες μας εκφράζουμε, αν μας επιτρέπεται...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Aς μην ασχολούμαστε άλλο με το λουτσεσκου.Αν δεν ήταν κοπανος δε θα κάναμε αυτές τις συζητήσεις τώρα.στα ετση μας κ αν ήταν για λεφτά στα ετση μας αν ήταν για παίκτες.Οταν παίζεις το χαρτί του οπαδισμου κρίνεσαι κ ανάλογα.Ας έβρισκε λύση αν δεν ήθελε να φύγει.δε βρήκε άρα ήθελε να φύγει.τις κουτσομπολες τις βάζουν οι θειτσες στη γειτονιά για να περάσουν τις θέσεις τους.Τετοιος είναι τέτοια κάνει.
Μπουρδελοποιηθηκε η φάση εξαιτίας του.Τωρα τρέχουμε να προλάβουμε κ θα προλάβουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:@sourme
Δεν ειπα οτι δεν ειναι απαραιτητος ο Στοχ! Ισα ισα! Απλα δεν ηταν η θεση που πονουσαμε πιο πολυ... μπορουσε να κλεισει αργοτερα κατ εμε...
Εδω και σχεδον μια βδομαδα ολα τα ρεπορταζ (οκ δεκτες οι ενστασεις για την αναξιοπιστια τους) μιλανε για σφιχτο μπατζετ πλεον ελεω FFP. Αν 1% ισχυει τοτε ερχεται να επιβεβαιωσει αυτο που προειπα. Κλεινεις πρωτα τα κενα σου και μετα απλωνεσαι παρα περα...
Αν δεν ισχυει, δεν μπορω να δικαιολογησω με αλλον τροπο την αργοπορια... Εκτος αν οι μονες μας επιλογες ειναι τα χαφ της σπορτινγκ της πορτο και της Μπραγκα!

@obanebane
Θεωρω πως οταν παιρνεις προπονητη εχοντας ετοιμο το ροστερ, κανεις μια ξηγα εξ αρχης. "Μεγαλε αυτους εχουμε και εχουμε περιθωριο για 1-2 επιλογες μονο δικες σου, σε αυτα τα οικονομικα δεδομενα. Θελεις να ερθεις?" Αλιμονο αν καθε ομαδα ξηλωνε το ροστερ οποτε αλλαζε ο κοουτς.
Με βαση δε αυτα που ακουσαμε οταν εκλεισε ο Φερειρα, η συμφωνια ηταν πως θα εχει αμεσα αυτους που θα ζητησει και πως θα στηριχθει 100% γτ ο στοχος ειναι το τσου λου. Το ειπε ο ιδιος, το ειπε και ο Γιωργης.
Αρα ειμαστε ανακολουθοι και εναντι του κοουτς, το οποιο φεραμε για να μας παει ενα βημα παραπερα και θα τον στειλουμε στην μαχη με το χειροτερο κεντρο των τελευταιων 6 ετων.
Διαφωνεις?
Κανενα θεμα με ffp.
Ο ΠΑΟΚ ειχε κλεισμενα χαφ.

Ο βραζιλιανος δεν ηταν κλεισμενος;;επισης αν ειχες θεμα με Ffp γιατι πηρες μελιοπουλο αουγκουστο και στοχ;;

Φτιαχνετε σεναρια που πασχουν λογικης εξηγησης.

Ο προγραμματισμος κατα 90% πηγε πισω λογω αλλαγης προπονητη.χωνεψτε το!!!
1ον δεν τα φτιαχνω εγω τα σεναρια. Εχεις μονιμα μια διαθεση σωφρονισμου και υποτιμησης... Οπως διαβασες στο ποστ μου αναφερομαι στα απειρα δημοσιεύματα για το θεμα.
2ον οταν ειχε κλεισμενα χαφ δεν ειχε δωσει 5 μυρια για προπονητη καινουριο...
ουτε χρειαζοταν και φορ...
3ον Αν επιμενεις να μιλας σαν να ξερεις τι ακριβως παιχτηκε, θα ηθελα να μιλήσεις ανοιχτα και να μου πεις ποιοι ηταν οι κλεισμενοι που τελικα απορριφθηκαν απο τον καινουριο κοουτς.Να κρινω και εγω κατα ποσο εχει βαση ολο αυτο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1)Τα δημοσιευματα τα γραφουν αυτοι οου τους κραζουμε ολη μερα για τις πιπεα που λενε μη ξεροντας τιποτα.

2)Τα 5 εκ που σου κοστισε ο προπονητης δεν τα πληρωνεις κας.ταυτοχρονα εχεις παρει και 2 εκ απο το buy out του ρουμανου.

3)Απο το φορ πηρες αλλα 4 εκ.το ακριβοτερο φορ που εχεις παρει κανει 2,5 εκ.

4)αν θυμασαι πριν το ρουμανο ο ΠΑΟΚ ειχε κλεισμενο χαφ,μου διαφευγει το ονομα. Ο σαββιδης μιλησε για παιχταρα και ξαφνικα τον χασαμε. Επισης ειχαν και αλλον χαφ stand by. Ονομα δεν ξερω.

5) Εγω δεν ειπα οτι απορριφθηκαν οι περιπτωσεις των χαφ.ειπα μπηκαν στον παγο.

Δεν ειμαι μπροστα σε καμια διαπραγματευση ουτε ειμαι κολλητος του Σαββιδη.καποια πραγματα μαθαινουμε αλλα υπαρχει και μια λογικη εξελιξη.

Δεν μπορει μεσα σε μια χρονια να πηραμε 14 εκ απο μεταγραφες και να λεμε εχουμε θεμα,την ωρα που αλλες χρονιες το μεγαλυτερο που πουλαγαμε ηταν 2 εκ.

Επισης δεν εχω καμια διαθεση υποτιμησης κανενος.απλα δεν μπορει τη μια να βλεπω κατι μπροστα μου και και την αλλη να το προσπερναω.
Δεν μπορω να δεχομαι πληρωμενα ρεπορταζ την ωρα που οι ανθρωποι δεν εχουν κανει μισο ρεπορταζ και οτι βγαζουν το βγαζουν απο το εξωτερικο.

Δεν μπορει να βλεπω το Σαββιδη να ριχνει 600χιλιαρικα για φιεστα και να λεω οτι δε θα ριξει λεφτα σε μεταγραφες ενοψει τσου λου.

Δεν ταιριαζουν αυτα φιλε μεταξυ τους.
Εκτος κι αν ειναο ετοιμος για μεγαλη φυγη.

Αν ειναι ετσι παω πασο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

DOUBLE έγραψε:
Sekeris έγραψε:ΈΛΕΟΣ με αυτόν τον Τσιμιροτ. Τσαμπιονσλιγκ θα πάρουμε και ακόμα μ αυτόν θα ασχολούνται κάποιοι. Ακόμα στη Στανταρ παίζει αυτός ο αναντικαταστατος παιχταρας των 5 θαλασσών και 12 ηπειρων; Πως και δεν τον πήραν στους γκαλακτικος;

Βασικά πρέπει να αναπροσαρμοστουν οι στόχοι της ομάδας.
1ος στόχος, αντικατάσταση Τσιμιροτ
2ος στόχος, όμιλοι τσ.λ
3ος στόχος, νταμπλ
Δε μ'αρέσει ο Τσιμιροτ ,φίλε. Και καλά έκαναν και τον πούλησαν. Αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν βασικος και αναντικατάστατος και η απώλεια φάνηκε στο παιχνίδι που ανέφερα.

Δεν ανοίγω θέμα Τσίμιροτ. Να καταλαβαίνετε τι διαβαζετε.
5 μερες πριν ενα παιχνιδι δεν εγινε για να μην παει το πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ!

Και θα εφερνε το διπλο ο τσιμι;;;

Ενα παιχνιδι μετα αλλαξανε οι κανονες του αθληματος,εφυγαν δυο διαιτητες για σεντρα και το γκολ ακυρωθηκε,και θα επαιρνες πρωταθλημα;;

Σε αλλη χωρα ζουμε ρε παιδια;;;

Πιστευετε οτι και να παιρναμε διπλο θα ερχοταν ο τιτλος στην Τουμπα;;
spiridoula

Το οτι ορισμενοι πιανεστε απο τα λογια του μπαμπα που προσπαθει να δικαιολογησει την αλητεια του γιου του με ξεπερναει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

DOUBLE έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Double και navi χαλαρωστε λιγο με τις εκφρασεις.
Μη συνεχιστει!!!
Πίστεψε με, αν δεν προκληθώ είμαι ο πιο ήπιος συνομιλητής.
Ολοι ειμαστε τσιτα.
Αν πιαστουμε απο φρασεις και ατακες ευκολα γινομαστε μπαχαλο.

Για αυτο ηρεμια.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Πιστευςι; πως παμα καλα?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

DOUBLE έγραψε:Το κακό είναι ότι πολλοί σκεφτήκαμε πως ίσως ο μπαμπάς Λουτσεσκου έχει δίκιο Γιατί ο Σίλβα και ο Αουγκουστο όντως δεν είναι οι παίκτες που θα στηριχτείς για το champions league.

Η φυγή Λουτσεσκου ίσως ήταν κι ένα ταρακούνημα για τη διοίκηση.

Μπορεί βέβαια να έχεις δίκιο ιό ο εσύ. Τις ανησυχίες μας εκφράζουμε, αν μας επιτρέπεται...
Γιατι συνεχεια πετας την ατακα τυπου οτι δε σας αφηνει καποιος να πειτε αυτο που θελετε;;;

Σου εκοψε καποιος το λογο;;

Ποσο σοβαρα να παρω μια αποφαση οτι δε βασιζεται στα λεφτα την ωρα που πας σε ενα πρωταθλημα ανυπαρκτο την ωρα που σε περιμενει η προκληση του τσου λου;;;

Πες το σε 100 ανθρωπους και αν 1 σου πει ναι δεν παει για τα λεφτα,ελα να μου τον δειξεις.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

O Ismael Silva λέγανε ότι είναι κλεισμένος.. Και κανείς δεν κατάλαβε τελικά αν χάθηκε επειδή δεν τον ήθελε ο Λούτσε ή χάλασε η μεταγραφή στη διαπραγμάτευση.... Ο δεύτερος χαφ πιθανότατα να ήταν ο Itturaspe..
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Σούρμε με προβλημάτισε αυτό που έγραψες στο τέλος.. Δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να φύγει ο Ιβάν?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τι πινετε?
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

prist64 έγραψε:Macho,πολυ 69 ............βλεπω

μερακλης?
Όχι απλά θα πάρουμε 6 και 9 που μας κάνουν 69.
Βέβαια ο ένας από τους δύο παίζει να φοράει τον69 :lol:
:opaokara:
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Όσον αφορά τον Σκωτζέζο, μήπως μπέρδεψαν τον ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ;
Ο ΠαναθηναΪκός ψάχνεται για 20χρονους δανεικούς με μηδενικά συμβόλαια.

Όσον αφορά τη μεταγραφική δυσπραγία, κανείς δεν πιστεύει πως οι Σαββίδηδες δεν θέλουν να αγοράσουν ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του Ιβάν και πως για να εγκριθεί μία μεταγραφή πρέπει να περάσει από 100 κύματα. Προσωπικά, όσο και να κρίνω αρνητικά μεταγραφικές δυστοκίες, δεν πρόκειτε να μιλήσω αρνητικά ποτέ για Σαββίδη. Αγαπάμε Σαββίδη με τα ελαττώματά του.
Έχω αποδεχτεί πως η ομάδα θα πάει χωρίς προσθήκες στον πρώτο προκριματικό. Σίγουρα έχουμε τρύπα στα χαφ. Πάντως δεν έφυγαν Μόντριτς και Κουτίνιο για να φοβόμαστε και να φέρνουμε την καταστροφή. Θα πάμε με Αγκούστο - Καντουρί, έχοντας κατά 83% πιθανότητες να είμαστε το φαβορί για την πρόκριση (17% οι πιθανότητες να τύχουμε με Άγιαξ).
spiridoula

Λουτσουσκελαιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”