Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από obanebane »

Dimitris_L4 έγραψε:Το σημαντικο ειναι οτι τελικά οπγς φαίνεται ο/οι παιχτης/ες που θελει ο κόουτς και που ειπε ο γιωργης ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ τετάρτη ολλανδια...βράσε ρύζι δλδ..

Αν πήγαιναν Ολλανδία πριν πάει η ομάδα εκεί θα μιλάγαμε για τεράστια δικαίωση του Γιώργη.
Πέμπτη θα είναι η ομάδα στην Ολλανδία φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DOUBLE έγραψε:
navigator11 έγραψε:Ο άλλος μας υπενθύμισε ότι ελέω πώλησης Τσιμιροτ εχάθη το προπερσινό πρωτάθλημα. Μόνον ο Βόσνιος θα είχε μείνει ανεπηρέαστος απο την αλητεία του γαυρετόπ@υστ@ την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα και θα ενέπνεε όλους τους υπόλοιπους για το διπλό στην Τριπολιτσά. :lol: :lol: :lol:
Είχα καιρό να διαβάσω το συγκεκριμένο διαμάντι, μου είχε λείψει, η αλήθεια. Χρειάζεται και λίγη αποφόρτιση εδώ μέσα ακόμα και με τέτοιες επισημάνσεις. :mrgreen: :mrgreen:

Μιας και έχουμε ήδη αποκλειστεί κατά 80-85% από τα προκριματικά του τσουλου, σύμφωνα με όσα διαβάζω, θέλω, τρελά όμως, να έρθει στο διάβα μας τη Δευτέρα ο Άγιαξ. Έτσι, να γουστάρουμε λιγάκι.

Έχεις γίνει γραφικός μ' αυτό που κάνεις. Σουπεραδες στη νοοτροπια πάντως δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ.

Βάλε και το μπουλντόγκ για avatar.

sourme, το ερώτημα ήταν τι έγινε πριν τη φυγή του Ρουμάνου αν κατάλαβες καλά. Ξαναδιάβασε το ποστ.
Βρε, αν είχα Τσίμιροτ εκείνη την εποχή, ξέρεις πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάληξη; Αλλά το διοικείν εστί προβλέπειν, οπότε ...
Προτιμώ το φυτό, πάντως, σαν χαρακτηρισμό. Να κρατάμε και λίγο επίπεδο μεταξύ μας. Ακόμα κι αν ξεκατινιαζόμαστε.
Παρεμπιπτόντως, να έχουμε την ευκαιρία να σε διαβάζουμε καθ'όλη τη σεζόν, ε; Μη χαθείς σε περίπτωση που "τσουλήσει" καλά το πράγμα. :pano:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Σορυ πέμπτη ναι αλλα δν νομίζω να αλλάξει κτ..
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

πιστευω οτι αυτην την εβδομαδα δεν θα ερθει κανενας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mīngus έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ποιος μπορει να πει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειχε κλεισμενους παικτες;;
Ποιος μπορεί να πει ότι είχε και κλεισμένους όμως...
Οκ ο Φερειρα θέλει ένα καθαρό 6αρι. Κάτι που δεν προτιμούσε ο Λουτσος.
Αλλά 8αρι δε θελει; Αν υπήρχε κλεισμένος παίκτης εκει που υποθετικά σε ανεβάζει και επίπεδο, γιατί ο προπονητής να τον απορρίψει;
Άρα στο 8 εφόσον υπήρχε κλεισμένος, μάλλον δε θα ήταν ιδιαίτερα πειστικός, για να κοπεί.
Ο αουγκουστο και ο καντουρι δεν ειναι 8αρια;;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Macho έγραψε:
navigator11 έγραψε:Ο άλλος μας υπενθύμισε ότι ελέω πώλησης Τσιμιροτ εχάθη το προπερσινό πρωτάθλημα. Μόνον ο Βόσνιος θα είχε μείνει ανεπηρέαστος απο την αλητεία του γαυρετόπ@υστ@ την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα και θα ενέπνεε όλους τους υπόλοιπους για το διπλό στην Τριπολιτσά. :lol: :lol: :lol:
Είχα καιρό να διαβάσω το συγκεκριμένο διαμάντι, μου είχε λείψει, η αλήθεια. Χρειάζεται και λίγη αποφόρτιση εδώ μέσα ακόμα και με τέτοιες επισημάνσεις. :mrgreen: :mrgreen:

Μιας και έχουμε ήδη αποκλειστεί κατά 80-85% από τα προκριματικά του τσουλου, σύμφωνα με όσα διαβάζω, θέλω, τρελά όμως, να έρθει στο διάβα μας τη Δευτέρα ο Άγιαξ. Έτσι, να γουστάρουμε λιγάκι.
Εγώ Navi προτιμά το άλλο. Ότι αν δεν σου αρέσει το υπερβολικό και σε βαθμό αηδίας κράξιμο της διοίκησης, που άλλωστε είναι η υγιέστερη μορφή κριτικής, ίσως και η μοναδική μορφή (καθώς οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού δεν αποτελεί σοβαρή κριτική μέσω επιχειρηματων), είσαι σουπερας και γαυρος.
Αυτή η μανία το 2019 να την μετράμε την.. οπαδικοτητα μας είτε με παλαιολιθικου τύπου απέναντι οπαδούς είτε με τους αιώνια κακομαθημένους είναι old time classic
Έχω πολύ περισσότερους λόγους, φίλε, να έχω πίστη στη θέληση των ανθρώπων, που ηγούνται της ομάδας, να τη διατηρήσουν ψηλά και να την πάνε ακόμα ψηλότερα. Αυτό που έχουν σαν όραμα για τον ΠΑΟΚ μου έχουν δείξει, με τα όποια λάθη και παραλείψεις τους, ότι έχουν το μεράκι να το κυνηγήσουν. Τα τελευταία χρόνια και καλύτερη τεχνογνωσία σίγουρα εν σχέσει με τα πρώτα τους χρόνια στην ομάδα. Δε θα κάτσω να δηλητηριαστώ από το τι γράφει ο καθένας σε φόρα, μπλογκς, φμπ ή τι βγαίνει να λέει σε ημιαγράμματους ... ραδιοφονιάδες, δηλώνοντας ΠΑΟΚτσής.
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

navigator11 έγραψε:
DOUBLE έγραψε:

Έχεις γίνει γραφικός μ' αυτό που κάνεις. Σουπεραδες στη νοοτροπια πάντως δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ.

sourme, το ερώτημα ήταν τι έγινε πριν τη φυγή του Ρουμάνου αν κατάλαβες καλά. Ξαναδιάβασε το ποστ.
Βρε, αν είχα Τσίμιροτ εκείνη την εποχή, ξέρεις πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάληξη; Αλλά το διοικείν εστί προβλέπειν, οπότε ...
Προτιμώ το φυτό, πάντως, σαν χαρακτηρισμό. Να κρατάμε και λίγο επίπεδο μεταξύ μας. Ακόμα κι αν ξεκατινιαζόμαστε.
Παρεμπιπτόντως, να έχουμε την ευκαιρία να σε διαβάζουμε καθ'όλη τη σεζόν, ε; Μη χαθείς σε περίπτωση που "τσουλήσει" καλά το πράγμα. :pano:
Θα παρουσιάζομαι στο τμήμα κάθε 1 και 15 του μηνός. ..

Σοβαρευτείτε λίγο και μαθετε να σέβεστε τη διαφορετική άποψη που αυτή τη στιγμή είναι και κυρίαρχη. Μην παριστάνεις τον Τάκη Τσουκαλά του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

DOUBLE έγραψε:

Δεν μου απαντησες στις ερωτησεις.

Ο λουτσεσκου ειχε κλεισμενους παικτες για την παρτη του και το αποδεικνυουν οι μεταγραφες ζιβκοβιτς και μελιοπουλου.

Και χαφ ειχαν κλεισμενα.

Σε παρακαλω να μου απαντησεις στις ερωτησεις,αν θες.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

αυτος ο nextgeneration παντως ανεβασε οτι κατι ερχεται προφανως για το βολλευ αλλα απο κστω.απανταει οτι σκαει κ για ποδοσφαιρο. τωρα κατα ποσο αρδια ειναι θα δουμε
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

πω πω ρε φίλε ... αν διαβάσει κάποιος άσχετος τι γράφουμε εδώ μέσα θα νομίζει ότι η ομάδα μας είναι υπό διάλυση ... ότι πέρσι κόντεψε να πέσει ... και ότι δεν έχει καμία μεταγραφή ... πουλώντας συγχρόνως ότι καλύτερο είχε ...

πάτε καλά ρε ???

καλά αυτό με την έκφραση Σούπερ 3 ήταν το καλύτερο ... είχα και καιρό να το ακούσω και γέλασα αρκετά ...

Αφού το πάτε έτσι κάποιοι πάντως ...

Η ομάδα είναι έτοιμη για όλα ... φέρτε μου τον Άγιαξ να τον σκίσω ...
με τα χαφ που έχουμε όποιος και να είναι αντίπαλος θα φτύσει το γάλα της μανούλας του από το τρέξιμο ... μπάλα δεν θα ακουμπήσουν τα μαλακισμένα ... άμυνα ? τσάμπα τους έχουμε τόσους αμυντικούς ... η μπάλα δεν θα φτάνει ποτέ σε αυτούς ... με Χατζηισαία και Μαλεζά μια χαρά θα είμασταν ... τι πήγαν και έδωσαν 4-5 μύρια για παγκίτη αμυντικό ? καλύτερα να τα έβαζαν καβάτζα για τις δύσκολες εποχές ...
μόνο με τους επιθετικούς θα τους παίζουμε φέτος ... μόνο με τον Πολωνό μπροστά δεν φοβάμαι κανένα ... μόνο που θα τον βλέπουν με τέτοιο σαγόνι θα αλλάζουν δρόμο ...

υποσ.
για χαφ είπαμε ? δεν είπαμε ... ένα χαφ για αρχή στην θέση που θέλει ο κόουτς ... και ένα για μετά για να κλειδώσει η φετινή μας βελτίωση κατά 20%.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

WestBlock4 έγραψε:αυτος ο nextgeneration παντως ανεβασε οτι κατι ερχεται προφανως για το βολλευ αλλα απο κστω.απανταει οτι σκαει κ για ποδοσφαιρο. τωρα κατα ποσο αρδια ειναι θα δουμε
Που το λέει;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

στο fb τη σελιδα του εχει ενα ποστ που λεει κατι σκαει δε πιστευω ανα αγχωθηκατε. κ κατω.στα σχολια.απανταει σε καποιον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:@sourme
Δεν ειπα οτι δεν ειναι απαραιτητος ο Στοχ! Ισα ισα! Απλα δεν ηταν η θεση που πονουσαμε πιο πολυ... μπορουσε να κλεισει αργοτερα κατ εμε...
Εδω και σχεδον μια βδομαδα ολα τα ρεπορταζ (οκ δεκτες οι ενστασεις για την αναξιοπιστια τους) μιλανε για σφιχτο μπατζετ πλεον ελεω FFP. Αν 1% ισχυει τοτε ερχεται να επιβεβαιωσει αυτο που προειπα. Κλεινεις πρωτα τα κενα σου και μετα απλωνεσαι παρα περα...
Αν δεν ισχυει, δεν μπορω να δικαιολογησω με αλλον τροπο την αργοπορια... Εκτος αν οι μονες μας επιλογες ειναι τα χαφ της σπορτινγκ της πορτο και της Μπραγκα!

@obanebane
Θεωρω πως οταν παιρνεις προπονητη εχοντας ετοιμο το ροστερ, κανεις μια ξηγα εξ αρχης. "Μεγαλε αυτους εχουμε και εχουμε περιθωριο για 1-2 επιλογες μονο δικες σου, σε αυτα τα οικονομικα δεδομενα. Θελεις να ερθεις?" Αλιμονο αν καθε ομαδα ξηλωνε το ροστερ οποτε αλλαζε ο κοουτς.
Με βαση δε αυτα που ακουσαμε οταν εκλεισε ο Φερειρα, η συμφωνια ηταν πως θα εχει αμεσα αυτους που θα ζητησει και πως θα στηριχθει 100% γτ ο στοχος ειναι το τσου λου. Το ειπε ο ιδιος, το ειπε και ο Γιωργης.
Αρα ειμαστε ανακολουθοι και εναντι του κοουτς, το οποιο φεραμε για να μας παει ενα βημα παραπερα και θα τον στειλουμε στην μαχη με το χειροτερο κεντρο των τελευταιων 6 ετων.
Διαφωνεις?
Κανενα θεμα με ffp.
Ο ΠΑΟΚ ειχε κλεισμενα χαφ.

Ο βραζιλιανος δεν ηταν κλεισμενος;;επισης αν ειχες θεμα με Ffp γιατι πηρες μελιοπουλο αουγκουστο και στοχ;;

Φτιαχνετε σεναρια που πασχουν λογικης εξηγησης.

Ο προγραμματισμος κατα 90% πηγε πισω λογω αλλαγης προπονητη.χωνεψτε το!!!
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

WestBlock4 έγραψε:στο fb τη σελιδα του εχει ενα ποστ που λεει κατι σκαει δε πιστευω ανα αγχωθηκατε. κ κατω.στα σχολια.απανταει σε καποιον.
Ωραίος το είδα , πιο πολύ για το βόλλευ το λέει (πετυχαίνει ειδήσεις στο συγκεκριμένο άθλημα) και πιστεύω για το ποδόσφαιρο το σχόλιο που λες σαν πρόβλεψη το κάνει
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ace.79.gr έγραψε:πιστευω οτι αυτην την εβδομαδα δεν θα ερθει κανενας
μπα,κατι θα γινει

κανα σωβρακο της προκοπης παιζει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”