Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Πραγματικα ειναι απιστευτη η σιγη που επικρατει.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.Εχουμε φαει παλι σκαλωματα τυπου Βερνμπλουμ,κολαμε με εναν παικτη και το παμε μεχρι τελους χωρις να νοιαζομαστε για τον χρονο? Τρωμε χυλοπιτες τη μια μετα την αλλη? Ακομα δεν ξερουμε τι θελουμε?
Και περσι ενα χαφ περιμεναμε ως βασικη ενισχυση και ηρθε τελος Αυγουστου...
Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να πιάστηκε ο χαρταετός σε κάποιο καλώδιο της ΔΕΗ και να μην μπορούν να τον ξεμπλοκάρουν ή να έπαθαν ηλεκτροπληξία!

Κατά τα λεγόμενα όλων ναι. 2 με 3 μέρες έμειναν έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο.laska4 έγραψε:δυο τρεις μέρες μείνανε , υπομονή ..
Αν το πάρουμε όμως ψύχραιμα και σφαιρικά το θέμα 1,5 μήνας έμεινε ακόμα.

- sourmenetes
- Moderator
-
Αυτός ο Cecchini πάντως φαίνεται πολύ καλός παίκτης.. Μακάρι να ισχύει.. Ένας πιο νέος Oliveira..
Κάτι ξες...κατι ξες!sourmenetes έγραψε:Του αργεντινου πιθανον να ισχυει,ως δευτερο χαφ.

- Μπαρκαρούτσος
Όταν άλλαξε ο προπονητής, πάγωσαν όλα τα μεταγραφικά, λογικά... Μετά ήρθε ο καινούριος και η ομάδα περίμενε να δει ο νέος την ομάδα λίγες μέρες, για να κρίνει τι παίκτες χρειάζεται να προσθέσσει.. Λογικά την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίστηκαν κάποια πράγματα και ήδη έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις... Άλλωστε, ο Fereira είπε "Η διοίκηση ξέρει τι θέλω". Οπότε, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε ιδιαίτερα...ακόμη.joshua έγραψε:Πραγματικα ειναι απιστευτη η σιγη που επικρατει.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.Εχουμε φαει παλι σκαλωματα τυπου Βερνμπλουμ,κολαμε με εναν παικτη και το παμε μεχρι τελους χωρις να νοιαζομαστε για τον χρονο? Τρωμε χυλοπιτες τη μια μετα την αλλη? Ακομα δεν ξερουμε τι θελουμε?
- Dimitris_L4
- Mitsospaoki4
- Moderator
Παίδες να θυμίσω κάτι.. ο Γιώργης πέρα από χαφ είχε πει κ για φορ πως θα είναι στην προετοιμασία! Άρα περιμένουμε κ εκεί εξελίξεις.
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι έχουμε εδώ;;; [WINKING FACE]Dimitris_L4 έγραψε:Σουρμε δες λιγο τα μειλ σου..
Να πω κι εγώ την παπαριά μου.
* Θεωρώ σίγουρο πως έχουν εντοπιστεί 3-4 σούπερ stochοι
- κάποιοι από αυτούς το εξετάζουν μόνο υπό το πρίσμα αγώνων στο ΤσουΛου
- Για κάποιους η ΠΑΕ θέλει να δει που θα κάτσουν περίπου τα έσοδα της χρονιάς
και τα 2 λογικά και αναπόφευκτα.
Καλώς ή κακώς έχουμε αρκετή ¨φύρα¨ στα συμβόλαια που επηρεάζουν τον προγραμματισμό της ομάδας κα ιδεν αναφέρομαι μόνο στους τραυματίες, αλλά και στους αρκετούς ανενεργούς παίχτες με συμβόλαια.
Τώρα στο δια ταύτα θα μας έρθει μάλλον ένας κεντρικός ¨από το μεσαίο ράφι μισθολογικά¨.
και να μην έρθει όμως, πάλι θα περάσουμε στους ομίλους και φυσικά θα πάμε πανηγυρικά στον τελικό όπου θα το σηκώσουμε πανηγυρικά στην Πόλη. Αυτά
* Θεωρώ σίγουρο πως έχουν εντοπιστεί 3-4 σούπερ stochοι

- κάποιοι από αυτούς το εξετάζουν μόνο υπό το πρίσμα αγώνων στο ΤσουΛου
- Για κάποιους η ΠΑΕ θέλει να δει που θα κάτσουν περίπου τα έσοδα της χρονιάς
και τα 2 λογικά και αναπόφευκτα.
Καλώς ή κακώς έχουμε αρκετή ¨φύρα¨ στα συμβόλαια που επηρεάζουν τον προγραμματισμό της ομάδας κα ιδεν αναφέρομαι μόνο στους τραυματίες, αλλά και στους αρκετούς ανενεργούς παίχτες με συμβόλαια.
Τώρα στο δια ταύτα θα μας έρθει μάλλον ένας κεντρικός ¨από το μεσαίο ράφι μισθολογικά¨.
και να μην έρθει όμως, πάλι θα περάσουμε στους ομίλους και φυσικά θα πάμε πανηγυρικά στον τελικό όπου θα το σηκώσουμε πανηγυρικά στην Πόλη. Αυτά
O 1ος είναι ο Αουγκουστο ή κάποιος νέος?sourmenetes έγραψε:Του αργεντινου πιθανον να ισχυει,ως δευτερο χαφ.