Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από panpangr77 »

Έπαιξε η Ζενίτ σήμερα , ο Κρανεβιτερ ούτε δεκαοχταδα,δεν είναι ο ψηλός κοφττης εμένα θα μου άρεσε με τον Αυγουστο
mbison

Δημοσίευση από mbison »

panpangr77 έγραψε:Έπαιξε η Ζενίτ σήμερα , ο Κρανεβιτερ ούτε δεκαοχταδα,δεν είναι ο ψηλός κοφττης εμένα θα μου άρεσε με τον Αυγουστο
Ωραια κουμπωνει, δεξιοποδαροςhttps://www.transfermarkt.com/matias-kranevitter/profil/spieler/240900, ομως Αργεντινος
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μεταγραφαρα θα ήταν ο Κρανεβιτερ. Απλά δεν είναι σίγουρο ότι θα θέλει να έρθει στην Ελλάδα στα 25 του. Μακάρι και ξανά μακάρι!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπανε εκ Κορίνθου, κι εμείς οι ίδιοι έχουμε κουραστεί, μη νομίζεις, αδερφέ. Κάπου πρέπει να επιστρατεύεται όμως και λίγο η λογική από κάποιους. Δεν αναφέρομαι σε ... κομήτες του φόρουμ, που αίφνης θυμήθηκαν να "ανησυχήσουν" και να μας κάνουν ψιλοτσουρέκια τα τέτοια. Πρέπει κάπου να γίνει αντιληπτό και σεβαστό από κάποιους ότι ο Ρουμάνος, στην πλέον κρίσιμη για την ομάδα περίοδο, αποφάσισε, (δήθεν) με πόνο ψυχής, να τη μαχαιρώσει πισώπλατα και να της γ@μήσει την ηρεμία σε αγωνιστικό και επίπεδο μετεγγραφικού σχεδιασμού.

Μακροπρόθεσμα μπορεί όλο αυτό να βγει επ' οφελεία της ομάδας. Βραχυπρόθεσμα όμως της έχει προξένησει τεράστια προβλήματα. Έχει έρθει ένας καινούργιος προπονητής, ο οποίος χρειάζεται χρόνο, όσο και να συντάμει τις γ@μημένες διαδικασίες αξιολογήσεων και ενσωμάτωσης στο όλο κλίμα του ΠΑΟΚ. Θέλει ΧΡΟ-ΝΟ. Και μοιραία αυτός ο χρόνος, που έχει "κερδηθεί" από αυτόν, έχει χαθεί για τους διοικούντες.

Δεν νομίζω ρε πστη μου ότι χρειάζεται να είσαι αστροφυσικός για να μπορείς να αξιολογείς κάποιες παραμέτρους καταστάσεων. Συγγνώμη αλλά δεν έχω υπομονή ούτε και διάθεση να διαβάζω για τον κάθε "μη άπιαστο" Γκουντέλι, που δεν μπορούμε να πείσουμε να έρθει, όταν ο σουρμε έχει αναφέρει ότι ο παίχτης έχει προσεγγιστεί αλλά χωρίς εξασφαλισμένους ομίλους τσουλου δεν το σκέφτεται να έρθει. Δεν μπορώ να διαβάζω για ... διστακτικό Σαββίδη, επειδή η συμφωνία με την ΕΡΤ δεν έχει προχωρήσει. Δεν μπορώ να είμαι ψύχραιμος, όταν διαβάζω για Πορτογάλους Μπαλάφες και καδρόνια. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όταν διαβάζω κλαψουρίσματα για τους Κανιασάκχοφ, που κράζονταν τις 8 στις 10 φορές, που έπαιζαν όλα αυτά τα χρόνια. Κλπ κλπ κλπ. Σορρυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

και Ιταλος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gawain1978 έγραψε:Μπάνε την περιέγραψες τέλεια την όλη φάση.Αυτο ακριβώς συνέβη.Χωρις πχ εμείς να έχουμε γκρινιαξει ειδικά για τον Κάτσε φάγαμε ειρωνία επειδή γουστάρουμε παίκτη αξίας πχ Γκουντελι.
Rain ωραία τα γενικολογα σου.Μας έβαλες στην θέση μας.
Μία και σε ακολουθώ στο fb δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι παραπάνω βλέποντας ότι κι εσύ ο ίδιος ειρωνευοσουν συνοπαδους στο fb επειδή εξέφρασαν αντίθεση προς την απόκτηση του Παλινια.
Σέβομαι και εκτιμώ τις απόψεις σου γενικά αλλά πολλές φορές έχουν κρατήσει μεροληπτική στάση μοντς όπως και παλαιά μέλη.
Μην τα παρουσιάζουμε όλα ρόδινα.
Αυτό το παριστάνουμε ότι παραβιάστηκαν τα συνταγματικά μας δικαιώματα πολύ υποτιμητικό πάντως.
Μήπως είμαστε και ψεύτες;
Ο ρειν του φβ δεν εχει σχεση με το ρειν του paokmania
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kos έγραψε:
mbison έγραψε:Τον δάγκωσαν μια φορα τον Ιβαν με τον Φερειρα, 2η δεν θα συμβει (με Παλινια), δεν ειναι κορόιδο. Ακους εκει 2 εκ η Μπραγκα!!!
Δεν Παίζει σενάριο να μην υπάρχει πρόβλεψη στον δανεισμό του παίκτη από την Σπόρτινγκ στην Μπράγκα για επιστροφή ή πώληση. Ο καθένας γράφει ότι θέλει...
Και αφού γράφει ότι θέλει γράφει και το ανεπανάληπτο για την δήθεν απάντηση της Σπόρτινγκ " εμείς θέλουμε 6 αλλά δεν μιλάμε με την Μπράγκα. Μιλήστε εσείς και αν τα βρείτε εδώ είμαστε".

Θεωρώ ότι έχουν ξεφύγει τα πράγματα και υπάρχει κενό στην ενημέρωση των αρδ από την παε. Από επιλογή? Αποτέλεσμα της αποχώρησης του Κυριάκου Κυριάκου? Δεν ξέρω.

Το σίγουρο ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα και όλοι πρέπει να γράψουν κάτι. Μπαχαλο...

Πολύ λογικά όσα γράφεις, δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως για τίποτα από όλα αυτά,και ειδικά για την εύκολη αποδέσμευση του παίχτη από την μπραγκα,εστω και με δεδομένη τη συμφωνία ΠΑΟΚ-Σπορτινγκ-παιχτη.
Δε μπορούμε ποτέ να ξέρουμε τι έχουν υπογράψει οι τρεις πλευρές για να γίνει ο δανεισμός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prax

Δημοσίευση από prax »

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ένα
Η πουτανα η Μπράγκα πήρε μέχρι τώρα 32 μυρια από τις πωλήσεις της σε αυτή τη μεταγραφική

Αν μωρή ψωλα θες τον παίχτη δώσε τα τέσσερα μυρια που θέλει η σπορτινγκ κ παρτον κ μη μας ζαλνας..

Τι διάολο δλδ, κατάχρηση των δικαιωμάτων του παίχτη μου φαίνεται στα δικά μ μάτια το όλο σκηνικό
Από την άλλη η σπορτινγκ γιατί δεν δίνει λύση στο θέμα, δε θέλει να πάρει τα μυρια κ αυτή;;

Τι διάολο συμφωνία ρε πστ
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Ανησυχούν όσοι δεν γνωρίζουν, η άγνοια δημιουργεί ανασφάλεια.
Αν ο Γιώργης τονίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα οφείλω να τον ακούσω, γιατί αυτός ξέρει.
Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
Και κάτι ακόμη, απορώ που μερικοί έχετε ακόμη την ψευδαίσθηση ότι θα ενημερωθείτε από το φόρουμ για τις μετεγγραφές.
Πέρασαν οι εποχές που έβγαιναν πραγματικά ειδήσεις από εδώ μέσα, και είμαι μέλος μια δεκαετία. (logios, με έφαγαν το nik τα προβλήματα σύνδεσης) Μόνο από σπόντα.
Αυτό πηγαίνει στην τρέλα που βγάζετε μερικοί με τους παπατζήδες- μέλη του φόρουμ.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πλοηγε,καταλαβαίνω φίλε,δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε.
Ελπίζω και εγώ να έγινα κατανοητός,δεν βοηθάει σε τίποτα η μόνιμη αντιπαράθεση και οι αντεγκλήσεις.
Ίσως θα έπρεπε και η ΠΑΕ να επικοινωνούσε περισσότερα στον κόσμο για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Έχει πέσει πολύ μούγκα,και δεν μιλάω για το μεταγραφικό κομμάτι.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Προφανως η Σπορτιγκ εχει δοσοληψιες με Μπραγκα και δε θελει να τα χαλασει με αυτην
Άβαταρ μέλους
obanebane

prax έγραψε:Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ένα
Η πουτανα η Μπράγκα πήρε μέχρι τώρα 32 μυρια από τις πωλήσεις της σε αυτή τη μεταγραφική

Αν μωρή ψωλα θες τον παίχτη δώσε τα τέσσερα μυρια που θέλει η σπορτινγκ κ παρτον κ μη μας ζαλνας..

Τι διάολο δλδ, κατάχρηση των δικαιωμάτων του παίχτη μου φαίνεται στα δικά μ μάτια το όλο σκηνικό
Από την άλλη η σπορτινγκ γιατί δεν δίνει λύση στο θέμα, δε θέλει να πάρει τα μυρια κ αυτή;;

Τι διάολο συμφωνία ρε πστ
Πάρα πολύ σωστό αυτό που γράφεις για αγορά του παίχτη από την Μπράγκα.
Φοβάμαι ότι έχουν μυρίσει αίμα (το πορτοφόλι του Ιβαν) και ότι γίνεται το κάνουν σε συνεργασία για να πάρουν όσα μπορούν περισσότερα,έχοντας επίσης ως μεγάλο τους σύμμαχο,τον χρόνο που μας πιέζει.
Ελπίζω να μην κάνουμε ένα ασύμφορο για εμάς ντιλ και ο προπονητής να καταλάβει ότι αν τα νούμερα ξεφύγουν πρέπει να πάμε για άλλα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω γιατι πιστευω οτι επιτηδες δοθηκε ενα ονομα ετσι για να ασχολουνται οι περισσοτεροι;;;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Λέγε τέτοια σουρμε
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Και φέρνεις λέει Κρανεβιτερ και Γκουντελι και σου κάνουν απονομή από τον Αύγουστο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”