Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Μεγάλο σκάλομαbarlow4 έγραψε:τι σκαλωμα εχετε φαει ορισμενοι με τον κατσε δεν μπορω να καταλαβω.οκ δεν ειναι αυτος που ελπιζαμε καποτε αλλα για βαθος μια χαρα ειναι.
Αν τον κρατήσει θα τα ακούει ο Πορτογάλος
Ούτε για εκτός αποστολής δεν είναι θέλω
Να διευκρινίσω ,δεν είμαι ρατσιστής
- sourmenetes
- Moderator
Ακριβως!!!!:lol::lol::lol:cellophan έγραψε:天下的一切都完全混乱;情况非常好sourmenetes έγραψε:Πως απο κει που καποιος ειναι ανερχομενος,με προοπτικες με τ ενα με τ αλλο,δε θα πιασει ουτε 5 πραγματικα δεν το καταλαβαινω.
Δηλαδη ο προπομητης θελει να θαψει ενα απο τα καλυτερα οπλα του;;για ποιο λογο;;
Πως βγαζετε λογικη σε αυτο που κανετε;;ηρθε για να κανει κατι καλυτερο,οχι να καταστρεψει τον ΠΑΟΚ.
Ο προπονητης καθεται και βλεπει περσινα ματς και διαμορφωνει πιο πληρη εικονα για ολο το ροστερ.
Εμεις πως βγαλαμε το συμπερασμα οτι ενα απο τα πιο ανερχομενα ταλεντα θα το εκμηδενισει δεν ξερω.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το θέμα νομίζω δεν είναι ο Κάτσε ή ο εκάστοτε Κάτσε, αλλά η εξέλιξη της ομάδας. Όταν στέλνεις δανεικό δύο συνεχόμενες χρονιές τον παίκτη σημαίνει πως το επίπεδο των παικτών είναι ανώτερο του κάτσε. Και είναι λίγο περίεργο να επιστρέψει η ομάδα στα στάνταρ πέντε ετών νωρίτερα. Απλά θα υπάρχει αυτή η γκρίνια όσο δεν έρχονται παίκτες ανώτεροι του αναφερόμενου
-
Τι τι σκάλωμα ρε φίλε παιχτης που μαρκάρει ατσουμπαλα που δεν έκανε κάν στον πτωχευμένο βαζελο που δεν ξέρει καν τι θα πει μακρινή μπαλιά και φυσικά του λείπει όγκος και υψως που να πάμε στον γαύρο και να μας πάρουν το κέντρο για πλάκα καλύτερα να παίξω με 10 παιχτες
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Maximus
Πάρτε την γριά σας έξω για καφέ ή φαγητό... Ήσυχο βράδυ Κυριακής προβλέπεται. Ακόμα και ο Μπράνκο με τον Άμπελ κάπου στο Πόρτο θα είναι και θα πίνουν κρασάκι μπροστά στην θάλασσα. Από αύριο πάλι... 

- pagotatzis
Η Πόρτο πούλησε το βασικό 6αρ της τον Τόρες στη Σεβηλλη
Δλδ Ολιβέιρα γιόκ
Δλδ Ολιβέιρα γιόκ
Επιγραμματικά
Είδα το παιχνίδι προχθές. Ο αντίπαλος αδύνατος μεν, αλλά στο ίδιο επίπεδο των μισών ομάδων της Λίγδας δε.
Το ποδοσφαιρικό IQ του Καντουρί δεν το έχει κανένας άλλος.
Εκπληκτικός ο καλώς εννοούμενος τσαμπουκάς του Γαϊτανίδη. Καμία προσαρμογή κλπ. Κατευθείαν μέσα.
Πολύ ώριμος ο Στοχ, σε διττό ρόλο εξτρέμ και play maker. έψαξε και το γκολ, θα του έρθει.
Ο Λημνιός πέραν του γκολ, μία από τα ίδια. Άψογος τακτικά, αλλά επιθετικά τράκαρε συνεχώς.
Ο τρελοΕνρίκε με την κάψα να αποδείξει δεν ξέρω κι εγώ τι.
Η άμυνα δεν πολυπιέστηκε σοβαρά.
Ο Κάτσε αν κάτσει θα κάτσει λόγω του ότι είναι προϊόν των ακαδημιών μας, αλλά και πάλι δεν τον βλέπω τόσο χάλι. Εντάξει, δεν είναι Ράκιτιτς αλλά μια αρνητικό δεν θα τον έλεγα.
Αυτό που μου άρεσε πως για την αντιμετώπισης της κούρασης (ψυχολογικής κ σωματικής) μποροπύμε άνετα να κατεβάσουμε διαφορετικές ενδεκάδες σε Ευρώπη κ Ελλάδα.
Από που προκύπτει πως ο Λάμπρου κόπηκε; Και πάλι στη συγκεκριμένη θέση ποιον να μην κόψει πλέον; (προσωπικά θα πήγαινα Λημνιό σε δανεισμό αντίστοιχο της περσινής του Λάμπρου να κάνει νούμερα).
Πιστεύω ,μια που είμαστε στο μεταγραφικό τόπικ, μόνο ο κεντρικός θα έρθει τώρα.
Οι υπόλοιποι μετά το ξεκαθάρισμα σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε το χειμώνα. Ξανά δεν έχει να κάνει με τα λεφτά που χώνει ο Πρόεδρας αλλά τις επιθυμίες των παιχτών από το υπερπάνω (για τα δικά μας δεδομένα) ράφι.
ΥΓ: Θεωρώ σχεδόν σίγουρο πως θα έχουμε και αποχωρήσεις κάποιες που και ίσως δεν περιμένουμε.
Είδα το παιχνίδι προχθές. Ο αντίπαλος αδύνατος μεν, αλλά στο ίδιο επίπεδο των μισών ομάδων της Λίγδας δε.
Το ποδοσφαιρικό IQ του Καντουρί δεν το έχει κανένας άλλος.
Εκπληκτικός ο καλώς εννοούμενος τσαμπουκάς του Γαϊτανίδη. Καμία προσαρμογή κλπ. Κατευθείαν μέσα.
Πολύ ώριμος ο Στοχ, σε διττό ρόλο εξτρέμ και play maker. έψαξε και το γκολ, θα του έρθει.
Ο Λημνιός πέραν του γκολ, μία από τα ίδια. Άψογος τακτικά, αλλά επιθετικά τράκαρε συνεχώς.
Ο τρελοΕνρίκε με την κάψα να αποδείξει δεν ξέρω κι εγώ τι.
Η άμυνα δεν πολυπιέστηκε σοβαρά.
Ο Κάτσε αν κάτσει θα κάτσει λόγω του ότι είναι προϊόν των ακαδημιών μας, αλλά και πάλι δεν τον βλέπω τόσο χάλι. Εντάξει, δεν είναι Ράκιτιτς αλλά μια αρνητικό δεν θα τον έλεγα.
Αυτό που μου άρεσε πως για την αντιμετώπισης της κούρασης (ψυχολογικής κ σωματικής) μποροπύμε άνετα να κατεβάσουμε διαφορετικές ενδεκάδες σε Ευρώπη κ Ελλάδα.
Από που προκύπτει πως ο Λάμπρου κόπηκε; Και πάλι στη συγκεκριμένη θέση ποιον να μην κόψει πλέον; (προσωπικά θα πήγαινα Λημνιό σε δανεισμό αντίστοιχο της περσινής του Λάμπρου να κάνει νούμερα).
Πιστεύω ,μια που είμαστε στο μεταγραφικό τόπικ, μόνο ο κεντρικός θα έρθει τώρα.
Οι υπόλοιποι μετά το ξεκαθάρισμα σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε το χειμώνα. Ξανά δεν έχει να κάνει με τα λεφτά που χώνει ο Πρόεδρας αλλά τις επιθυμίες των παιχτών από το υπερπάνω (για τα δικά μας δεδομένα) ράφι.
ΥΓ: Θεωρώ σχεδόν σίγουρο πως θα έχουμε και αποχωρήσεις κάποιες που και ίσως δεν περιμένουμε.
Δεν θέλω να την χαλάσω σε κανέναν,ειδικά στον φίλο τον Τόλη,η ομάδα αυτή όμως ήταν ίδιο επίπεδο με τις μισές ομάδες της Β' Εθνικής Ελλάδος και όχι της Α'.
Δε γίνεται να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα από αυτό το φιλικό.
Δε γίνεται να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα από αυτό το φιλικό.
Ο Σαββίδης για καφεδάκι χαλαρά....
Ελπίζω να είμαστε και αλλού χαλαροί
Ελπίζω να είμαστε και αλλού χαλαροί
Βάζω στοίχημα επόμενο άρθρο sfina...
BINGO ερχεται ο Μπράνκο με τα υπογεγραμμένα συμβόλαια τριών με πέντε μεταγραφών!!!
BINGO ερχεται ο Μπράνκο με τα υπογεγραμμένα συμβόλαια τριών με πέντε μεταγραφών!!!
συν τον αρχηγο της τον Χερέρα που πηγε ελευθερος στην Ατλετικό. Ελαχιστοποιούνται πλέον οι ελπίδες για τον Ολιβέιρα. Είναι καιρός να ψάχνουμε γι' αυτά που μπορούμε και όχι γι' αυτά που θέλουμε. Τουλαχιστον για τις άμεσες λύσεις που επείγουν...pagotatzis έγραψε:Η Πόρτο πούλησε το βασικό 6αρ της τον Τόρες στη Σεβηλλη
Δλδ Ολιβέιρα γιόκ
- sourmenetes
- Moderator
-
Σουρμε να επεμβαίνεις όταν πρέπει.Ειρωνευονται οι άλλοι τίποτα...
μόλις απαντάω εγώ ξαφνικά οφτοπικ.
Και δεν μιλάω μόνο για τώρα.Τοσο κράξιμο και ειρωνεία είχαμε φάει όσοι είχαμε τις απαράδεκτες απαιτήσεις για παίκτη αξίας Γκουντελι.
Ποτέ δεν αφαιρεσες ποστ ως οφτοπικ
μόλις απαντάω εγώ ξαφνικά οφτοπικ.
Και δεν μιλάω μόνο για τώρα.Τοσο κράξιμο και ειρωνεία είχαμε φάει όσοι είχαμε τις απαράδεκτες απαιτήσεις για παίκτη αξίας Γκουντελι.
Ποτέ δεν αφαιρεσες ποστ ως οφτοπικ