Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Δλδ δινουμε κοψοχρονια τα καλυτερα μας προτζεκτ στα εξτρεμ, συν κανα 4αρι μυρια αν καταλαβα καλα για να παρουμε 2 χαφ συνολικης αξιας βαρια 11 μυριων...
Μονο εγκληματιας θα εδινε Λαμπρου και Ζαμπα για 7 μυρια μαζι [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Και καπακια θα ψαχνουμε για εξτρέμ [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τουλαχιστον να λεμε ρεαλιστικα πραγματα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο εγκληματιας θα εδινε Λαμπρου και Ζαμπα για 7 μυρια μαζι [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Και καπακια θα ψαχνουμε για εξτρέμ [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τουλαχιστον να λεμε ρεαλιστικα πραγματα!
- paokovios1974
Σταμάτα εσύ ρε, εγκάθετε.Demir έγραψε:εγω βλεπω να μην κουνιεται φυλλο...
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:George4 να φανταστώ ότι όταν πήραμε το νταμπλ, βρήκες να γκρινιάξεις γιατί φορούσε στραβά το καπέλο του ο Γιώργης ο Σαββίδης, σωστά? Do you know από humor...?
..................................
- Maximus
Χιουμορ κάνει το παιδί... Ορίστε σας το είπε!
Φαγωθήκατε...
Είχαμε και έναν ΠΟΡΚΥ να κανουμε χαβαλε, τον φαγατε και αυτόν...
Φαγωθήκατε...
Είχαμε και έναν ΠΟΡΚΥ να κανουμε χαβαλε, τον φαγατε και αυτόν...

Τι εννοείς ΠΟΡΚΥ; Ότι ολα αυτά τα αποκλειστικά είναι προϊόν χιούμορ; 

- paokovios1974
Κάτι θες να πεις τώρα εσύ αλλά δεν καταλαβαίνω τι.spiridoula έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=NyfRcg9qsEA
- paokovios1974
Κανονίστε ρεμάλια να πλήγωσε τε την καρδιά του μικρού πορκυMīngus έγραψε:Τι εννοείς ΠΟΡΚΥ; Ότι ολα αυτά τα αποκλειστικά είναι προϊόν χιούμορ;
- paokathens
Επιτέλους απέκτησε νόημα μετά από καιρό το θέμα των μεταγραφών. Πορκυ και μαου θεοί έχω γελάσει επιτέλους πολύ. Αντε με τους σοβαροφανεις, βαρετους, ξενέρωτους δήθεν αναλυτές του πληκτρολογιου. Καλοκαίρι = χαρά, ξεκούραση, χαβαλές, μεταγραφικοι παπάδες. Υπάρχει το paok24 για όποιον θέλει κανονική ενημέρωση. Όχι ένα οπαδικο φόρουμ που κάνουμε την πλάκα μας. Ξεχνάτε μέχρι πριν λίγα χρόνια τι κόσμο μάζευε ο τραμσφερμανιακ κλπ που έδιναν τύπου πληροφορίες για επικείμενες μεταγραφές. Ξεκολλάτε ρε λεβέντες και διασκεδάστε το

Κι αν σκεφτεις ποιος ηταν ο τρανσφερμανιακ και τι παπατζης αποδειχθηκε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Πάντως είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιά από τα πρότζεκτς έχουν την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία.
Ο Ζαμπά σίγουρα πρέπει να κοστολογείται πάνω από 10 χαρτιά και να προηγείται. Επίσης, ο Λάμπρου και ο Λημνιός πρέπει να είναι αρκετά ψηλά.
Αρα η τράμπα Ολιβέιρα Ζαμπά φαίνεται αρκετά δύσκολη.
Ο Ζαμπά σίγουρα πρέπει να κοστολογείται πάνω από 10 χαρτιά και να προηγείται. Επίσης, ο Λάμπρου και ο Λημνιός πρέπει να είναι αρκετά ψηλά.
Αρα η τράμπα Ολιβέιρα Ζαμπά φαίνεται αρκετά δύσκολη.
Χ4ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:George4 να φανταστώ ότι όταν πήραμε το νταμπλ, βρήκες να γκρινιάξεις γιατί φορούσε στραβά το καπέλο του ο Γιώργης ο Σαββίδης, σωστά? Do you know από humor...?
Εγώ κι ο τεράστιος Mauricio γράφουμε τζάμπα τους χαβαλέδες μας. Υπάρχουν Α.Ρ.Δ. που πληρώνονται όμως για να γράφουν αυτές και ακόμη χειρότερες λαλακίες! Εκεί? Μόκο...???
SM-G965F
- Mauricio-8-
Respect ΠΟΡΚΥ-5!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:George4 να φανταστώ ότι όταν πήραμε το νταμπλ, βρήκες να γκρινιάξεις γιατί φορούσε στραβά το καπέλο του ο Γιώργης ο Σαββίδης, σωστά? Do you know από humor...?
Εγώ κι ο τεράστιος Mauricio γράφουμε τζάμπα τους χαβαλέδες μας. Υπάρχουν Α.Ρ.Δ. που πληρώνονται όμως για να γράφουν αυτές και ακόμη χειρότερες λαλακίες! Εκεί? Μόκο...???
- sourmenetes
- Moderator
Λοιπον...
Για να το ληξουμε σιγα σιγα...
Καλος ο χαβαλες καλο το τρολ αλλα να το μαζεψουμε λιγο.
Καποιοι μπαινουν για να ενημερωθουν.
Ολοι ειμαστε στην τσιτα και χρειαζεται και το τρολαρισμα αλλα λιγο με μετρο.
Λογικα καποια στιγμη σημερα αυριο θα εχουμε εξελιξεις,δεν μας παιρνει αλλο ο χρονος.
Σεβαστειτε οσους μπαινουν για ενημερωση.
Για να το ληξουμε σιγα σιγα...
Καλος ο χαβαλες καλο το τρολ αλλα να το μαζεψουμε λιγο.
Καποιοι μπαινουν για να ενημερωθουν.
Ολοι ειμαστε στην τσιτα και χρειαζεται και το τρολαρισμα αλλα λιγο με μετρο.
Λογικα καποια στιγμη σημερα αυριο θα εχουμε εξελιξεις,δεν μας παιρνει αλλο ο χρονος.
Σεβαστειτε οσους μπαινουν για ενημερωση.
Φυσιολογικά θα βγουν ονόματα σήμερα το βράδυ με τον γυρισμό αμπελ κ μαριο στην θεσσαλονικη ωστε μεσα στην βδομαδα να τελειωσουν ο Γιωργης ενημερωσε οτι 18 με 28 ο φερευρα θα εχει οτι θελει στην ολανδια οποτε περιμενουμε.Με προλαβε ο σουρμε.
Ανοίξτε ένα τοπικ ο παπαπορκυ να πούμε.
Αν ρωτήσετε το 99% του κόσμου θα το θέλει.
Το ότι όπως έχουν επισημάνει πολλοί, οι παπάδες των βλακωτων και της... σφήνας που μπαίνουν εδώ μέσα δεν ενοχλούν με ξεπερνά..
SM-G965F
Αν ρωτήσετε το 99% του κόσμου θα το θέλει.
Το ότι όπως έχουν επισημάνει πολλοί, οι παπάδες των βλακωτων και της... σφήνας που μπαίνουν εδώ μέσα δεν ενοχλούν με ξεπερνά..
SM-G965F