Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ο Λημνιός θεωρώ είναι λίγο υπερτιμημένος.. το παλικάρι στα περισσότερα ματς που το είδα ήταν η χαρά του αντιπάλου αμυντικού καθώς παραηταν ακίνδυνος...έχει ακόμα χρόνια μπροστά του για να βελτιωθεί αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά ματς...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mauricio-8-
- denyparxeisalio
- thanos-xanthi
- navigator11
Στα φρύδια του ρε του Πετράν, αν κουραστήκατε. Σαν γεροντοκόρες κάνετε. Δηλαδή να ξαναπάει για ... μπάνιο ο άνθρωπος, ενώ υπάρχει προειδοποίηση για έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Τέτοιοι είστε, αχάριστοι και εκδικητικοί. Σας έχω σιχαθεί πχια.
- Dimitris_L4
Δεν ξερω ποια απο τις 2 πλευρες αφορα πιο πολυ το ΕΛΕΟΣ...Διαβασατε μια γραμμη που γραφει οτι σημερα θα βγει το ονομα και αυριο θα υπογραψει...Πωωωωωωω, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ,πως να μην χασεις την ψυχραιμια σου μετα απο κατι τετοιο...Δεν σας καταλαβαινω ειλικρινα!!!
- navigator11
Να πω εγώ; Μπράντιτς. Αγέρωχη παιχτούρα. Τον θυμάστε;Dimitris_L4 έγραψε:Πες ονομα αλλιως κτ πρεπει να γινει...ελεος..

ΜπαμπηςDimitris_L4 έγραψε:Πες ονομα αλλιως κτ πρεπει να γινει...ελεος..
Οι κουρασμένοι με τον Μάου, μην κουράζετε τους λοιπούς ξεκούραστους που δεν ενοχλούνται από μια νότα που δίνει ενδιαφέρον στο, εδώ και πολύ καιρό, αδρανές από μεταγραφές τόπικ. Μπορείτε να τον θέσετε στο ignore αν ενοχλείστε τόσο πολύ. Κάτι όμως μου λέει ότι δεν θα το κάνετε.
- paokovios1974
Μαουρισιο εάν δεν γίνει αυτό που λες είσαι για μόνιμο μπαν, πες τουλάχιστον ότι είναι εκτίμηση σου μην το παρουσιάζεις σαν τετελεσμενο γεγονός. Βλέπεις ότι εδώ είμαστε τσιτωμενοι μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά.
- Dimitris_L4
Πλακα μας κανεις ρε τζος...ενα μηνα τωρα τ ιδιο βιολι..μπαινουμε εδω μεσα να διαβασουμε κανενα νεο κ συνεχεια βλεπουμε το ιδιο πραγμα..joshua έγραψε:Δεν ξερω ποια απο τις 2 πλευρες αφορα πιο πολυ το ΕΛΕΟΣ...Διαβασατε μια γραμμη που γραφει οτι σημερα θα βγει το ονομα και αυριο θα υπογραψει...Πωωωωωωω, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ,πως να μην χασεις την ψυχραιμια σου μετα απο κατι τετοιο...Δεν σας καταλαβαινω ειλικρινα!!!
- buffalobill4
Οτι εχουμε αργησει για χαφ (πληθυντικος) δεν νομιζω να χρειαζεται καποιας περαιτερω επεξηγησης. Νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε ακομα και ο προπονητης ακομα και η διοικηση. Δεν εξεταζω τους λογους που συνεβη αυτο αλλα το γεγονος και μονο.
Ολο και περισσοτεροι δημοσιογραφοι μιλουν για ενα χαφ και προσωπικα με ζωνουν τα φιδια.Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα παμε μονο για ενα 6αρι. Χρειαζομαστε να ριξουμε λεφτα για 2 νεους χαφ στο κεντρο.
Μεσα στην ατυχια μας (τραυματισμος Μαουρισιο και σουηδου, αποχωρηση σαχοφ κανιας) ημασταν τυχεροι ως προς την αποψη πως (κατα τη γνωμη μου) χρειαζομαστε ριζικη ανανεωση του κεντρου. Το ειδαμε και περσι οτι μπορει στην ελλαδα να ειμαστε απολυτοι κυριαρχοι αλλα στην ευρωπη με αυτο το κεντρο δεν παμε πουθενα. Χρειαζομαστε παικτες ταχυδυναμικους να καταπινουν χιλιομετρα. Αν ηταν στο χερι μου, θα εβρισκα φορμουλα για αποδεσμευση Μαου (δεν υπογραφει ανανεωση) και Βερνμπλουμ (δεν πιστευω να παιξει) προφανως οχι ενοσω ειναι τραυματιες. Ο Παλινια πιστευω ειναι πρωτη επιλογη, πιστευω θα ερθει αλλα και θα ξηλωθουμε και θα γινει σιριαλ. Δεν ξερω αν εν τελει αξιζει τον κοπο χωρις να λεω οτι δεν ειναι ταμαμ αυτο που θελει ο προπονητης. Ο τσιγγαρας για μενα πρεπει να μεινει να δουλεψει με τον προπονητη που δειχνει οτι ψηνεται να φτιαξει νεους. Θα ηθελα να δω τον Καντουρι στο 8. Ειδικα για Ελλαδα θα δημιουργει υπεραριθμια στην επιθεση. Εχει τεχνικη και τρομερη τακτικη παιδεια. Ειναι ομως επιρρεπης στους τραυματισμους.
Στο αρ μπακ και εχοντας δει το πως θελει να παιξει ο Φερειρα, ιδανικοι ειναι ο (υγιης) Βιειρινια και ο Γιαννουλης. Ο τελευταιος εχει πολλα προβληματα αμυντικα αλλα μην ξεχναμε οτι τον κρινουμε χωρις το αμυντικο χαφ που θελει ο προπονητης. Φαινεται απο τα παιχνιδια οτι το ενα μπακ θα ειναι σχεδον χαφ αλλα πισω του θα πρεπει να εχει εναν αμ μεσο γρηγορο, δυνατο και ετοιμο να τον καλυψει.
Στα εξτρεμ ειμαστε καλα και στον επιθετικο πιστευω οτι ο Γαιτανιδης θα εχει ρολο. Οπως επισης και ο Λαμπρου. Για τον τελευταιο το ελπιζω καθως ενας νεος δανεισμος πιο πολυ πισω θα τον παει παρα μπροστα. Στην τελικη αν δεν μας κανει υπαρχει και η πωληση και πολλες ομαδες ειχαν ενδιαφερθει.
Στα σεντερ μπακ δεν θελω να πιστευω οτι θα προτιμηθει ο Χατζηισαιας εναντι του Μιχαι που δειχνει ετοιμος για να παρει ρολο.
Ολο και περισσοτεροι δημοσιογραφοι μιλουν για ενα χαφ και προσωπικα με ζωνουν τα φιδια.Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα παμε μονο για ενα 6αρι. Χρειαζομαστε να ριξουμε λεφτα για 2 νεους χαφ στο κεντρο.
Μεσα στην ατυχια μας (τραυματισμος Μαουρισιο και σουηδου, αποχωρηση σαχοφ κανιας) ημασταν τυχεροι ως προς την αποψη πως (κατα τη γνωμη μου) χρειαζομαστε ριζικη ανανεωση του κεντρου. Το ειδαμε και περσι οτι μπορει στην ελλαδα να ειμαστε απολυτοι κυριαρχοι αλλα στην ευρωπη με αυτο το κεντρο δεν παμε πουθενα. Χρειαζομαστε παικτες ταχυδυναμικους να καταπινουν χιλιομετρα. Αν ηταν στο χερι μου, θα εβρισκα φορμουλα για αποδεσμευση Μαου (δεν υπογραφει ανανεωση) και Βερνμπλουμ (δεν πιστευω να παιξει) προφανως οχι ενοσω ειναι τραυματιες. Ο Παλινια πιστευω ειναι πρωτη επιλογη, πιστευω θα ερθει αλλα και θα ξηλωθουμε και θα γινει σιριαλ. Δεν ξερω αν εν τελει αξιζει τον κοπο χωρις να λεω οτι δεν ειναι ταμαμ αυτο που θελει ο προπονητης. Ο τσιγγαρας για μενα πρεπει να μεινει να δουλεψει με τον προπονητη που δειχνει οτι ψηνεται να φτιαξει νεους. Θα ηθελα να δω τον Καντουρι στο 8. Ειδικα για Ελλαδα θα δημιουργει υπεραριθμια στην επιθεση. Εχει τεχνικη και τρομερη τακτικη παιδεια. Ειναι ομως επιρρεπης στους τραυματισμους.
Στο αρ μπακ και εχοντας δει το πως θελει να παιξει ο Φερειρα, ιδανικοι ειναι ο (υγιης) Βιειρινια και ο Γιαννουλης. Ο τελευταιος εχει πολλα προβληματα αμυντικα αλλα μην ξεχναμε οτι τον κρινουμε χωρις το αμυντικο χαφ που θελει ο προπονητης. Φαινεται απο τα παιχνιδια οτι το ενα μπακ θα ειναι σχεδον χαφ αλλα πισω του θα πρεπει να εχει εναν αμ μεσο γρηγορο, δυνατο και ετοιμο να τον καλυψει.
Στα εξτρεμ ειμαστε καλα και στον επιθετικο πιστευω οτι ο Γαιτανιδης θα εχει ρολο. Οπως επισης και ο Λαμπρου. Για τον τελευταιο το ελπιζω καθως ενας νεος δανεισμος πιο πολυ πισω θα τον παει παρα μπροστα. Στην τελικη αν δεν μας κανει υπαρχει και η πωληση και πολλες ομαδες ειχαν ενδιαφερθει.
Στα σεντερ μπακ δεν θελω να πιστευω οτι θα προτιμηθει ο Χατζηισαιας εναντι του Μιχαι που δειχνει ετοιμος για να παρει ρολο.