Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SLITI (DIJON) INTÉRESSE AUSSI EL-ETTIFAQ Sous contrat jusqu’en 2022 avec Dijon, Naïm Sliti (26 ans) continue d’intéresser plusieurs clubs. Le PAOK Salonique et Galatasaray étaient venus aux renseignements en juin, sans pour autant adresser la moindre proposition au ....
Κανονικό παζάρι. Μάλλον κλειδώθηκαν οι τοπ στόχοι και είμαστε σε συζητήσεις με όλους. Όποιος πει το ναι έρχεται.Δυσκολα.τα πραγματα δυστυχώς για ένα καλο παίκτη από προηγμένα πρωταθλήματα η Ελλαδίτσα είναι πισωγυρισμα για την καριέρα τους.
Magpies4 έγραψε:Φρέσκο από Γαλλία για Ναίμ Σλιτι από Ντιζόν:
SLITI (DIJON) INTÉRESSE AUSSI EL-ETTIFAQ Sous contrat jusqu’en 2022 avec Dijon, Naïm Sliti (26 ans) continue d’intéresser plusieurs clubs. Le PAOK Salonique et Galatasaray étaient venus aux renseignements en juin, sans pour autant adresser la moindre proposition au ....
Τον sankhare παρολο που προσωπικα τον γουσταρω παρα πολυ, πιστευω οτι τον βλεπαμε επι lucescu ως εναλλακτικη λύση για την περίπτωση που δεν προχωρουσε του oliveira. Αυτη τη στιγμη παρολο που ο πορτογαλος εξακολουθει να ειναι στο στόχαστρο λογω του οτι τον ξερει ο ferreira, εχει αλλαξει η στοχευση μας ως προς το να βρουμε αμυντικο μεσο και δε νομιζω να γινει κινηση για τις οποιες εναλλακτικες λύσεις. Αρα τον σενεγαλεζο για την ωρα τον ξεχναμε, εκτος αν δεν κλεισει σε αλλη ομαδα μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου.
Παντως περιεργη η μεταγραφικη μας κινηση...
Αν ισχυουν τα δημοσιευματα οτι φευγει ο ενρικε, τοτε ειμαι περίεργος να δω αν θα προκυψει και εξτρεμ που παιζει και φορ ή αν θα μεινουμε με μπισε στοχ λημνιο ζαμπα και λαμπρου.
Η αληθεια ειναι πως θα ηθελα κατι πιο ποιοτικο (και σταθερο σε αποδοση) στα εξτρεμ με παραλληλο δανεισμο Λημνιου, αλλα μαλλον για λογουε κανονισμων ουεφα αναφορικα με ελληνες παιχτες, θα μεινουν και ο Λαμπρου και ο Λημνιος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όποτε τουλάχιστον ένας πρέπει να φύγει
Αν υποθέσουμε ότι ο μπισεσβαρ μπορεί να παίζει κ πίσω από τον φορ τότε πρέπει να έχουμε πέντε εξτρέμ, ή μπορεί να παίζει κ ο Λάμπρου δεύτερος φορ.
Ο ενρικε αυτό που ανέβασε για την καραμπαχ μάλλον λέει που θέλει να πάει, όποτε χαιρετάει
Προσωπική μου γνώμη ότι δεν κάνει παιδιά
Μεγάλα στοιχήματα εφετο οι ζαμπα κ λημνιος για τους οποίους είμαι πολύ αισιόδοξος
Θα δούμε