Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει κάποιον πιο πολύ "χάλια "?
Το Paokmania;
Το Ραδιόφωνο?
Τα αθηναϊκά σάιτ?
Το...κάτι άλλο?
Το Paokmania;
Το Ραδιόφωνο?
Τα αθηναϊκά σάιτ?
Το...κάτι άλλο?
- john4serres
Ο Μιχάι πρέπει να μείνει. Να μάθει με συμμετοχές όταν θα έχει παρτενέρ Κρεσπο ή Βαρελα ή Ινγκασον
trouman έγραψε:Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει κάποιον πιο πολύ "χάλια "?
Το Paokmania;
Το Ραδιόφωνο?
Τα αθηναϊκά σάιτ?
Το...κάτι άλλο?
Dont warry about a thing. 'cause every liitle thing gonna be all right.
Marlεy με γενειάδα και κοντό μαλλί
Εδώ είπες ρε φίλε ότι οι Πορτογάλοι τα αρπάζουνε ,ότι θέλουν να μας φορτώσουν σαπάκια και να μας αρπάξουν τις ταλεντάρες μας, τις οποίες ταλεντάρες προηγουμένως τις έχεις αποκαλέσει σαπάκια...ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:Εχω προτείνει το γήπεδο να ονομαστεί Ιβάν Σαββίδηςsourdos4 έγραψε:Εσύ αν ξενερώνεις φίλε μου, μίλα για τον εαυτό σου. Η ομάδα είναι ήδη σε πολύ καλό επίπεδο και ψάχνει το κάτι παραπάνω.
Εγώ είμαι ενθουσιασμένος με τον τρόπο που κινήθηκαν τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.
Ταλεντάκια σε καλές ηλικίες με μεγάλες προοπτικές. Σίγουρα δεν θα βγουν όλοι λαβράκια αλλά 2 από αυτούς να πουλήσεις στο μέλλον βγάζεις την επένδυση.
Ο Ιβάν δεν θα χώνει μια ζωή, πρέπει να βγάλει κιόλας.
Ούτε βέβαια θα με χαλάσει αν χάσω και κάνα πρωτάθλημα. Μερικοί πραγματικά είστε πολύ αχάριστοι και δεν κοιτάτε να απολαύσετε το παρών.
Η δικαιολογία ότι σκέφτεστε το καλό τις ομάδας και εκφράζεται την δυσαρέσκεια σας με λόγια υποτιμητικά για παίκτες και στελέχη της ομάδας δεν σας τιμά.
Μην δημιουργείς θέματα και εντυπώσεις και μου βάζεις στο στόμα πράγματα που δεν έγραψα.
Και 0 (μηδέν) να είναι το μπάτζετ, ναι θα πω στην επιλογή Σαββίδη.
Μην με τρολάρεις.
ωχ και συ, σταματα. τοση υπομονη εκανε το παιδι τοσα χρονια. ας πει και καμια μαλακια δεν πειραζει.
- navigator11
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
O Eνρίκε ανεβάζει στόρυ στο Ινσταγκραμ από το πέρασμα του από την Κάραμπαγκ. Πρίν λίγο το ινΠΑΟΚ έγραψε για ενδιαφέρον.
αχαχχαχααχαχαχαχχαχα το παταω google αλλα βγαζει κατι κινεζικαnavigator11 έγραψε:petrosport.grTheCursed έγραψε:Σε ποιο site το λεει
- navigator11
Μου ήρθε η επική αυτή σκηνή στο μυαλόjibbie έγραψε:ωχ και συ, σταματα. τοση υπομονη εκανε το παιδι τοσα χρονια. ας πει και καμια μαλακια δεν πειραζει.
"Stoch αλι που βρίσκεται το παλικάρι τι περισσότερο να πάθει;"

[youtube]ajXyXepAUiY[/youtube]
ΠΑΟΚΑΡΑ είσαι ΧΆΛΙΑ ,
πορτογάλοι σου τα τρων με τα τσουβάλια !

πορτογάλοι σου τα τρων με τα τσουβάλια !

- anekfrastos
Καιρός ήταν να πάρουν το αίμα τους πίσω για τον τριαντάφυλλο μαχαιριδη.
Μου βγήκε ο καφές απ την μύτη διάολε.navigator11 έγραψε:petrosport.grTheCursed έγραψε:Σε ποιο site το λεει

- paokovios1974
μακαρι να ειχαμε εναν νταφι τωρα, τοσο γυμνοι εχουμε μεινει στο κεντρο, για οσους δεν το εχουν καταλαβει, σε 22 μερες παιζουμε με πιθανο αντιπαλο Αγιαξ.