Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΧΑΛΙΑΣ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Νομίζω ότι, όσο και αν μας ξενερώνει η κατάσταση, οφείλουμε να περιμένουμε. Ο καθένας στο ποδόσφαιρο κρίνεται από τα αποτελέσματα.
Η εξαφάνιση του Γιώργου Σαββίδη από τα s.media (όπως και το ταξίδι του στην Ολλανδία) κάτι σημαίνει. Δεν ξέρουμε τι.
Προφανώς δεν γνωρίζουμε και το φετινό μπάτζετ της ομάδας. Μόνο τις προ μηνός και πλέον δηλώσεις του Ιβάν για αύξησή του. Φυσικά το ποδόσφαιρο δεν είναι βιντεοπαιχνίδι να αγοράζεις παίκτη και να τον βάζεις στην ομάδα.
Αν ήμουν προπονητής της ομάδας θα εξέταζα το να πάρω ένα ψηλό παιδί κεντρικό μέσο ή έναν δεξί μέσο. Το να έχεις στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως είναι σήμερα η ομάδα, δύο ανασταλτικούς μέσους δεν έχει νόημα και σε φέρνει πίσω στο γήπεδο. Ο Παλίνια έχει καλό σχετικά ράνκινκ στα FIFA, FM κλπ. (δεν θεωρώ τυχαίες τις αξιολογήσεις που γίνονται σε αυτά τα παιχνίδια) αλλά αυτό λόγω των αμυντικών του ικανοτήτων και της σωματοδομής του. Σε προώθηση παιχνιδιού κλπ. υστερεί.
Θα προτιμούσα δηλ. τον Ολιβάρες που είναι ψηλό παιδί και τον ελεύθερο Νάτχο πακέτο, αντί του αμυντικού μέσου για παραπλήσια χρήματα με αυτούς τους δύο.
Το να προκριθούμε στο CL είναι υπόθεση όλης της ομάδας, αλλά δεν νομίζω ότι ο Παλίνια είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά και θα δώσει κάτι πολύ παραπάνω στην ομάδα. Ουσιαστικά το πρόβλημα που στοιχίζει στις ελληνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια είναι η ταχύτητα στην αμυντική συμπεριφορά. Αυτό δεν διορθώνεται εύκολα και με παίκτες κάτω των 10 εκ. .
Θεωρώ ότι ο Καντουρί στο 8 βγάζει μάτια από το 1ο κιόλας φιλικό και ίσως να μπορεί και ως 2ος επιθετικός (έτσι έπαιζε και στην Ιταλία, 8 με 10). Το πρόβλημα είναι οι μυικοί τραυματισμοί του, που μπορεί να προκαλέσουν και χειρότερο τραυματισμό.
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Σταμάτησα να διαβάζω από κει που έγραψες "Τον ελεύθερο Νατχο πακέτο ". :?

Δεν χρειάζεται παράθεση στο αμέσως προηγούμενο post.
Ζαντός
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Tα μαθατε.....
Ξερετε ποιον θα παρει ο Ολυμπιακος στη θεση του Φορτουνη.......
Ποιον παιχταρα......

ΑΥΤΟΝ! 1-0
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Εσύ αν ξενερώνεις φίλε μου, μίλα για τον εαυτό σου. Η ομάδα είναι ήδη σε πολύ καλό επίπεδο και ψάχνει το κάτι παραπάνω.
Εγώ είμαι ενθουσιασμένος με τον τρόπο που κινήθηκαν τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.
Ταλεντάκια σε καλές ηλικίες με μεγάλες προοπτικές. Σίγουρα δεν θα βγουν όλοι λαβράκια αλλά 2 από αυτούς να πουλήσεις στο μέλλον βγάζεις την επένδυση.
Ο Ιβάν δεν θα χώνει μια ζωή, πρέπει να βγάλει κιόλας.
Ούτε βέβαια θα με χαλάσει αν χάσω και κάνα πρωτάθλημα. Μερικοί πραγματικά είστε πολύ αχάριστοι και δεν κοιτάτε να απολαύσετε το παρών.
Η δικαιολογία ότι σκέφτεστε το καλό τις ομάδας και εκφράζεται την δυσαρέσκεια σας με λόγια υποτιμητικά για παίκτες και στελέχη της ομάδας δεν σας τιμά.
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

H A BOLA γράφει πριν από 2 ώρες ότι έχουν πάει να πάρουν πακέτο και τον Παλίνια και τον Τζέφερσον.
https://www.abola.pt/nnh/Noticias/Ver/797353
Αξίζει να διαβαστεί τι γράφουν από κάτω οι σχολιάζοντες πορτογάλοι οπαδοί.
"Δώστε 5 εκατ. να τους πάρετε και τους δύο και να σας τους φέρω εγώ στο αεροδρόμιο"
"Αφήστε τους να φύγουν". "Να πάρουμε τους παίκτες και να μας φέρουν στο αεροδρόμιο και τον Bruno Gaspar δώρο"
κλπ... καλαμπούρια για την εκτίμηση, την οποία δείχνουν να μην έχουν στην αξία των παικτών.
Δηλ. θέλουν να τους "ξεφορτωθούν" ... .
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Isi4 έγραψε:Σταμάτησα να διαβάζω από κει που έγραψες "Τον ελεύθερο Νατχο πακέτο ". :?

Δεν χρειάζεται παράθεση στο αμέσως προηγούμενο post.
Ζαντός
Αυτός είναι ελεύθερος από ομάδα. Αν βρεις κάτι άλλο καλύτερο, είμαι μαζί σου.
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

sourdos4 έγραψε:Εσύ αν ξενερώνεις φίλε μου, μίλα για τον εαυτό σου. Η ομάδα είναι ήδη σε πολύ καλό επίπεδο και ψάχνει το κάτι παραπάνω.
Εγώ είμαι ενθουσιασμένος με τον τρόπο που κινήθηκαν τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.
Ταλεντάκια σε καλές ηλικίες με μεγάλες προοπτικές. Σίγουρα δεν θα βγουν όλοι λαβράκια αλλά 2 από αυτούς να πουλήσεις στο μέλλον βγάζεις την επένδυση.
Ο Ιβάν δεν θα χώνει μια ζωή, πρέπει να βγάλει κιόλας.
Ούτε βέβαια θα με χαλάσει αν χάσω και κάνα πρωτάθλημα. Μερικοί πραγματικά είστε πολύ αχάριστοι και δεν κοιτάτε να απολαύσετε το παρών.
Η δικαιολογία ότι σκέφτεστε το καλό τις ομάδας και εκφράζεται την δυσαρέσκεια σας με λόγια υποτιμητικά για παίκτες και στελέχη της ομάδας δεν σας τιμά.
Εχω προτείνει το γήπεδο να ονομαστεί Ιβάν Σαββίδης
Μην δημιουργείς θέματα και εντυπώσεις και μου βάζεις στο στόμα πράγματα που δεν έγραψα.
Και 0 (μηδέν) να είναι το μπάτζετ, ναι θα πω στην επιλογή Σαββίδη.
Μην με τρολάρεις.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Βρε τι μ@λ@κες είμαστε, έπρεπε οι δικές μας μπαλαδόφατσες από το φόρουμ να συνεννοούνται με τις αντίστοιχες από το φόρουμ τις Σπόρτινγκ και να γίνονται έτσι οι μετεγγραφές !!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:H A BOLA γράφει πριν από 2 ώρες ότι έχουν πάει να πάρουν πακέτο και τον Παλίνια και τον Τζέφερσον.
https://www.abola.pt/nnh/Noticias/Ver/797353
Αξίζει να διαβαστεί τι γράφουν από κάτω οι σχολιάζοντες πορτογάλοι οπαδοί.
"Δώστε 5 εκατ. να τους πάρετε και τους δύο και να σας τους φέρω εγώ στο αεροδρόμιο"
"Αφήστε τους να φύγουν". "Να πάρουμε τους παίκτες και να μας φέρουν στο αεροδρόμιο και τον Bruno Gaspar δώρο"
κλπ... καλαμπούρια για την εκτίμηση, την οποία δείχνουν να μην έχουν στην αξία των παικτών.
Δηλ. θέλουν να τους "ξεφορτωθούν" ... .
Να πουμε εδω τι γραφουμε;;;

Κατι αντιστοιχο γινεται και εκει.

Εφοσον ο προπονητης θελει τους παικτες οφειλουν να δεχθουν τις εισηγησεις του.

Αν θελουμε και σαν ομαδα και σαν Λαος να αλλαξουμε επιπεδο καφενειακου επιπεδου κουβεντες να μην τις λαμβανουμε υποψιν μας.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Αν είναι σαν τις δίκες μας τς μπαλαδοφατσες εδώ μέσα παιχταραδες θα είναι πάρτε τους χθες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Λογικό οι της Σπόρτινγκ να τους λοιδωρούν τους συγκεκριμένους. Ιδίως με "ανοιχτή" την προοπτική να τους δώσουμε και Λάμπρου ελεύθερο. Τα ... συνεταιράκια Μπράνκο και Φερέιρα έτσι δεν ... συνεπεράσθη ότι έχουν αποφασίσει να κάνουν με τον Λάζαρο; Ε, στη θέση τους κι εγώ θα αδημονούσα να τους ξεφορτωθώ τους δικούς μου. Πάνω δε στην έξαψη της στιγμής ούτε καν θα σκεφτόμουν δημόσια να γράψω 2 καλά λόγια για να "κοιμήσω" τους επιδόξους σωτήρες.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Απο Αθηναϊκό site ολα τα ξέρουνε βγήκε η Λιστα με τους κομμένους από Φερευρα.
Φευγουνε:Μιχαη, Χατζηισαιας,Κατσε, Ενρικε, Ουαρντα,Κιτσιου,Μουλεν,Χατσεριδη,Δεληγιάννιδης,Μελιοπουλος Πατραλης,Μαρκοβσκι.
Μενουνε οι 3 πιτσιρικάδες Γαιτανιδης Μιχαηλίδης Τσιγαρας στην πρώτη ομάδα.
Μάλιστα γράφουνε ότι ο ΠΑΟΚ έχει προτάσεις για Χατζηισαια Μιχαη όπως και για Ενρικε!Τον Ουαρντα ψαχνουμε ομάδα να τον πουλήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Βραζιλίανος 31 χρόνων αριστερός μπακ από Πρωτάθλημα Πορτογαλίας αριστεροπόδαρος τι μου θυμησει τι μου θυμηζει! ΛΊΝΟ ΛΊΝΟ ΛΊΝΟ!
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Σε ποιο site το λεει
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

seaman έγραψε:Μπεργκ σε Κράσνονταρ
Κι άλλη χυλόπιτα έφαγε η ομάδα;
Στα σοβαρά, χαίρομαι που τελείωσε από τόσο νωρίς η φετινή Bergειάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”