Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Αν παρθεί ο Παλινια με ποιον θα κανει δίδυμο? Θα στενοχωρηθω αν δεν ξεκινα ο Αουγκουστο. Είναι μαγος. Πιστεύω χωρανε κ οι 2 μαζι
Έχουμε κάποια αλεργια στους ελεύθερους; Πρέπει να πληρώνουμε πάντα; Δεν το θεωρώ πάντως πολύ πιθανό να πάρουμε και 3ο ακραίο μπακ που πιάνει θέση ξένου.
- Dimitris_L4
- nikospaok66
Του έβαλαν χέρι του Γιώργη δεν εξηγείται αλλιώς η σιωπή του.
- kostasAthens
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω με τα περι Λουτσεσκου, νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια απο μας του αναγνωριζε οτι ειναι δικαιος, η συμπεριφορα των παικτων απεναντι του (τουλαχιστον στα ματια μας) κατα τη γνωμη μου το επιβεβαιωνει...
Φιλικα παντα...[/quote]
Το ότι είχε δε τους παίκτες δεμένους μεταξύ τους δεν τον κάνει δίκαιο εδώ με τον αήττητο Σπάτων πέθανε και είχε βάλει την βασική ομάδα ο Ρέι δεν είχε δει ευκαιρία για ευκαιρία και αυτούς που έβαλε το Γενάρη το έκανε γιατί δεν γινόταν αλλιως
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλικα παντα...[/quote]
Το ότι είχε δε τους παίκτες δεμένους μεταξύ τους δεν τον κάνει δίκαιο εδώ με τον αήττητο Σπάτων πέθανε και είχε βάλει την βασική ομάδα ο Ρέι δεν είχε δει ευκαιρία για ευκαιρία και αυτούς που έβαλε το Γενάρη το έκανε γιατί δεν γινόταν αλλιως
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βλέπω να μας χαιρετάει ο Ενρίκε. Του Jefferson το βλέπω πολύ πιθανό, ηταν και πρόπερσι στην Μπράγκα μαζί με Φερέιρα και η Σπόρτινγκ έχει άλλους 3 παίκτες στην θέση του και λογικά θα θέλουν να τον δώσουν...joshua έγραψε:Έχουμε κάποια αλεργια στους ελεύθερους; Πρέπει να πληρώνουμε πάντα; Δεν το θεωρώ πάντως πολύ πιθανό να πάρουμε και 3ο ακραίο μπακ που πιάνει θέση ξένου.
-
Ή δεν τρέχει τίποτα που να μπορεί να ανακοινώσει.nikospaok66 έγραψε:Του έβαλαν χέρι του Γιώργη δεν εξηγείται αλλιώς η σιωπή του.
Αρα φαίνεται όπως είπα πριν ότι ο Μπράνκο πηγαίνει Πορτογαλία για 2 παίκτες. Παλίνια και Τζέφερσον οι εκλεκτοί.
Αυτος εχει μια κοιλια και ενα προγουλι ΝΑ ρε παιδια...Δεν ξερω εγω προτιμω σαφεστατα Κοεντραο και δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι ο Ενρικε ειναι για να φευγει.
- john4serres
Ο Κοεντραο δεν μου άρεσε στα ντουζενια του. Πολύ υπερτιμημένος παίκτης.
john4serres έγραψε:Ο Κοεντραο δεν μου άρεσε στα ντουζενια του. Πολύ υπερτιμημένος παίκτης.

Γιατί ρε john4 τι σε χαλάει στα 30 του ο Coentrao; Με σπουδαία καριέρα; Επειδή ήθελε να γυρίσει στα 29 του στην Rio Ave; Στην Real βασικός και αντικατάστατος ήταν και είναι κ Πορτογάλος.
-
Με Παλινια, Ολιβέιρα θα ήμουν ικανοποιημένος.
Διάβασα σε σχόλια στο fb ραδιοφώνου από συνοπαδο το παρακάτω όνομα για την θέση του φορ.
https://www.transfermarkt.com/ricardo-g ... ler/258835
Γράφτηκε σε κάνα αρδοσαιτ;
Διάβασα σε σχόλια στο fb ραδιοφώνου από συνοπαδο το παρακάτω όνομα για την θέση του φορ.
https://www.transfermarkt.com/ricardo-g ... ler/258835
Γράφτηκε σε κάνα αρδοσαιτ;
δε νομιζω ρε συ τζος να χουμε καποιο θεμα. αν αναφερεσαι σε Κοεντραο, προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι ο Μεντες θα τον σπρωξει στον γαυρο αν πουλησει Κουτρη, δε νομιζω να μας τον δινει καν δηλαδη, τουλαχιστον οχι ακομη.joshua έγραψε:Έχουμε κάποια αλεργια στους ελεύθερους; Πρέπει να πληρώνουμε πάντα; Δεν το θεωρώ πάντως πολύ πιθανό να πάρουμε και 3ο ακραίο μπακ που πιάνει θέση ξένου.