Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ποιος τζορμπατζογλου ρε πάτε καλά ο τύπος είχε πει σε ένα φιλικό στν προετοιμασία τότε π είχε ερθει ο ματος ότι δεν ξέρει κατά πόσο θα μπορέσει να πάρει την θέση του βασικού από το κιτσιου????????? αχχαχαχααχαχαχ ο τύπος είναι πιο αμπαλος και μιρλας απο οτιδήποτε μην ασχολείστε.
-
Είπε δημοσιογράφος ότι Μάτος δεν θα πάρει την θέση του Κίτσιου μιλάμε σκάουτερ κανονικος
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pagotatzis
Είπε τέτοιο πράγμα ;για ματος και κιτσιου;
Δεν το πιστεύω !
Ε τότε έχει ξεφύγει από το επίπεδο του άμπαλου
Πιο κάτω τι είναι ;
Δεν το πιστεύω !

Πιο κάτω τι είναι ;

Ναι το ακουσα με τα αυτια μου ηταν η πρωτη χρονια π πηραμε τν ματος.pagotatzis έγραψε:Είπε τέτοιο πράγμα ;για ματος και κιτσιου;
Δεν το πιστεύω !![]()
Πιο κάτω τι είναι ;
-
Η μιζέρια η ίδια, τον βλέπεις και θέλεις να του δώσεις ένα δεκάρικο να πάει να φάει κάνα σάντουιτς μπας και χαμογελάσει.
Αλλά και ως δημοσιογράφος τραγικός.
Μηδενική δημοσιογραφική έρευνα και ρεπορτάζ.
Και για να είμαστε και ον τόπικ,αν ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρόβλημα αυτό σίγουρα δεν είναι μεταγραφές, η οικογένεια όπως δήλωσε και ο Γιώργος θα στηρίξει το νέο προπονητή με ότι ζητήσει.
το πρόβλημα είναι να αφομοιώσει γρήγορα η ομάδα τα θέλω του προπονητή
Αλλά και ως δημοσιογράφος τραγικός.
Μηδενική δημοσιογραφική έρευνα και ρεπορτάζ.
Και για να είμαστε και ον τόπικ,αν ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρόβλημα αυτό σίγουρα δεν είναι μεταγραφές, η οικογένεια όπως δήλωσε και ο Γιώργος θα στηρίξει το νέο προπονητή με ότι ζητήσει.
το πρόβλημα είναι να αφομοιώσει γρήγορα η ομάδα τα θέλω του προπονητή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 12 Ιούλ 2019, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ωραίος τρόπος να αντιμετωπιζετε τον συνομιλητη!navigator11 έγραψε:Αντε stochέσου ρε μλκ!jibbie έγραψε:Κουράγιο φίλε, κάνεις δε θα πρεπε να το περνάει αυτόΧΑΛΙΑΣ έγραψε: Είναι σαφές ότι η ομάδα στα πρώτα φιλικά δεν είχε καθόλου καλή εικόνα, γεγονός που μας κάνει όλους ανήσυχους.
"Αναγκάστηκα" να ξαναγράψω μετά από 5,5 χρόνια.![]()
![]()
Ωσάν άλλος Πρέκας, "έσπασε" τη σιωπή του.
Το παλικάρι έκατσε και έγραψε την γνώμη του, μετά απο 5 χρόνια, επειδή ανησυχεί (δικαια ή άδικα) και εσεις τον ειρωνεύεστε.
Σίγουρα νιώθετε πολύ περήφανοι με την βλακεία σας.
Επισήμως λοιπόν η πιο εύκολη δουλειά του κόσμου.Πληρωνεσαι για να λες κάτι για το οποίο δε χρειάζεται καν iq ανθρώπου.Μοναδικη υποχρέωση να είσαι στην ώρα σου.Το να είσαι σε ένα γραφείο κ να βάζεις μόνο σφραγίδες απαιτεί πολλή περισσότερη υπευθυνότητα.
Ηρεμήστε με τις μεταγραφές παιδιά θα είναι στην ώρα τους εδώ αυτοί που πρέπει με τα χαρακτηριστικα εννοώ π θέλει ο προπονητής η προετοιμασία για τους ομίλους ξεκινάει 18 με 28 εκεί είναι η σοβαρή προετοιμασία κ εκεί ήταν από την αρχή chill π λένε και στο χωρίο μου την κάτω αχαγια.
- Dimitris_L4
Macho τι γινεται ρε αδερφε..???θα εχουμε καμια εξελοξη;;λεγαμε θα εχουμε συντομα ανακοινωσεις τι σκατα γινεται...;;;
Δηλαδή σε Αυτα τα 5 χρόνια δεν ξαναανυσηχεισε τόσο πολύ;georgedoulk2008 έγραψε:Ωραίος τρόπος να αντιμετωπιζετε τον συνομιλητη!navigator11 έγραψε:Αντε stochέσου ρε μλκ!jibbie έγραψε: Κουράγιο φίλε, κάνεις δε θα πρεπε να το περνάει αυτό![]()
![]()
Ωσάν άλλος Πρέκας, "έσπασε" τη σιωπή του.
Το παλικάρι έκατσε και έγραψε την γνώμη του, μετά απο 5 χρόνια, επειδή ανησυχεί (δικαια ή άδικα) και εσεις τον ειρωνεύεστε.
Σίγουρα νιώθετε πολύ περήφανοι με την βλακεία σας.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Παλινια που αποκαλει τον 40 χρονο Αμπελ προφεσορα, να δωσει ενα 500αρικο χιλ στην Μπραγκα. Και το αλλο 500ρικο να δωσει ο Μπρανκο (στην Μπραγκα).
Κι άλλο ένα 500αρι ο Αμπελ.
Όλοι να βοηθήσουν να γίνει η μεταγραφή για να πάψουν οι μετά 5ετιας επανεμφανιζόμενες ανησυχίες του χάλια
Όλοι να βοηθήσουν να γίνει η μεταγραφή για να πάψουν οι μετά 5ετιας επανεμφανιζόμενες ανησυχίες του χάλια
- Mitsospaoki4
- Moderator
Macho φώτισε μας ρε φίλε.. να περιμένουμε τίποτα;;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk