Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
κοιτα thanos_xanthi επειδη εχω κατηγορηθει τροπον τινα και yesman της διοικησης , συμφωνω μαζι σου.Απλα δε νομιζω οτι ασχολουνται με την τρελα μας.Το θεωρω απιθανο δηλαδη.Καλες προθεσεις εχουν και γνωριζουν οτι εδω η πιεση ειναι τεραστια.Αν τους ενδιεφερε να μας ταισουν σανο και να μας εχουν ησυχους θα ειχαμε καθε μερα και εναν παπα να περναμε καλα.Δεν το κανουν.Σοβιετικου τυπου ειναι η ενημερωση που εχουμε.Σιγη ασυρματου και ανακοινωση.Αντε κ λιγος τζερτζελες οσο ο παικτης ειναι στο αεροπλανο.Γι αυτο και η γκρινια και η μεγαλυτερη πιεση.
Γενικα νομιζω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να πεισεις εναν καλο παικτη που παιζει σε καλο πρωταθλημα και εχει προυποθεσεις να συνεχισει αντιστοιχα , να ερθει σε ενα απο τα πιο ανυποληπτα και υπο επιτροπεια πρωταθλημα.Και μην ξεχναμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι στους ομιλους, τρομερα δυσκολα προκριματικα εχει.Και το ξερουν και οι υποψηφιοι αυτο.Επισης ειναι και δυσκολη εξισωση για τη διοικηση.Ξερουμε πολυ καλα οτι και 4 παικτες απο το πανω ραφι που λεμε αυθαιρετα να παρουμε , παλι δε θα εχουμε τις πιθανοτητες με το μερος μας σε μια δυσκολη κληρωση που κατα πασα πιθανοτητα αργα η γρηγορα θα εχουμε.
Γενικα νομιζω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να πεισεις εναν καλο παικτη που παιζει σε καλο πρωταθλημα και εχει προυποθεσεις να συνεχισει αντιστοιχα , να ερθει σε ενα απο τα πιο ανυποληπτα και υπο επιτροπεια πρωταθλημα.Και μην ξεχναμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι στους ομιλους, τρομερα δυσκολα προκριματικα εχει.Και το ξερουν και οι υποψηφιοι αυτο.Επισης ειναι και δυσκολη εξισωση για τη διοικηση.Ξερουμε πολυ καλα οτι και 4 παικτες απο το πανω ραφι που λεμε αυθαιρετα να παρουμε , παλι δε θα εχουμε τις πιθανοτητες με το μερος μας σε μια δυσκολη κληρωση που κατα πασα πιθανοτητα αργα η γρηγορα θα εχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 11 Ιούλ 2019, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mauricio-8-
Η μετροσπορτ γράφει ότι έκλεισε το deal με Σπόρτινγκ στα 4εκ!!!και απόμενει να σπάσει ο δανεισμός με την Μπραγκα!
Το θεμα ειναι οτι δεν μιλαμε για 2 εκ αλλα για πολλα παραπανω ,το πορτογαλικο πρωταθλημα αν εξαιρεσεις το τοπ 4 του ειναι στα δικα μας κυβικα .ShadowM4N έγραψε:Ο Prijovic όταν ήρθε τον ήξερε η μάνατου από την Legia; ρωτάω ας μου απαντήσει αν έχει διαφορετική γνώμη!
Όχι απαντάω μόνος.
Ο δε Moulin που ήρθε από την ίδια ομάδα μας βγήκε; ΌΧΙ απαντάω μόνος!
O δε Varela 1,3 χαρτιά δώσαμε στην Steaua με τον σκληρό τους πρόεδρο διαπραγματευτή ήρθε μας βγήκε την 1η χρονιά; εδώ είμασταν Όχι απαντάω μόνος όλοι σχολιάζαμε!
Ο δε Crespo όταν ήρθε βγήκε; κράζαμε όλοι παιχταράς μας βγήκε και αναντικατάστατος.
Ο συγκεκριμένος τον ξέρει ο νέος μας προπονητής για παλτό που είδα βιντεάκια δεν είναι στο Πορτογαλικό έπαιζε πρωτάθλημα κλάσης ανώτερο από την Σούπαλίγδα.
Αν έρθει δλδ με κανά 2 χαρτιά + ποσοστό μεταπώλησης τι πρόβλημα έχετε; Κάτσε να έρθει μπορεί να βγει παιχταράς μπορεί να μας βγει και 'μάπα το καρπούζι'.
Και εγώ σαν όνομα τον ήξερα τον παίχτη και από το football manager που τον έχει παιχταρά απλά αν δεν δώ κάποιο το στυλ παιχνιδιούτου δεν έχω και άποψη.
Ποιος θέλετε να έρθει ρε μάγκες ο N'Golo Kanté για τη θέση '6';
Ήμαρτων δλδ που λεεί και ο φαφούτης ο Γεωργίου!
O οποίος Βούξεβιτς στην ηλικία του Παουλίνια δεν είχε παίξει καν στη πρώτη ομάδα της Μπράγκα.joshua έγραψε:Μεταξυ μας παντως,σαν βιογραφικο,ο Βουξεβιτς για τον οποιο καποιοι τρελαινονται δεν ειχε να επιδειξει κατι τρελα διαφορετικο σε σχεση με τον Παλινια,πριν μεταγραφει για 9 μυρια στην Λεβαντε και κανει εκει μια μετρια εως κακη χρονια.
- thanos-xanthi
τυφώνα το αποκλείω να δώσει ο ΠΑΟΚ 5 μύρια για τέτοια αγορά, δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν αυτά τα ποσά
νομίζω ότι αν αποκτούσαμε έναν μαύρο σκύλο (που έχει ακουστεί πολλές φορές) από τη Β Γαλλίας πχ,
πάλι κανένας δεν θα ήταν ικανοποιημένος..ή τουλάχιστον οι περισσότεροι
είναι το γεγονός ότι πρόκειται για τις πιο σημαντικές θέσεις στο ποδόσφαιρο, κι εκεί θέλουμε να πάμε σε μια safe επιλογή, όσο φυσικά μπορεί αυτό να γίνει
παιχτες (γιατί ο ένας δεν αρκεί) που θα πείς ότι είναι επιπέδου champions league, που θα πεις ότι είναι αναβάθμιση από το περσινό ροστερ
έχει χαθεί η προσωπικότητα και η εμπειρία από τα χαφ, και είναι λογικό να εκφράζεται ένας κάποιος προβληματισμός
τις προθέσεις επειδή τις ξέρουμε, θεωρώ δεδομένο ΚΑΙ ότι τον παίχτη αν είναι εκλεκτός τον τσεκάρανε καλά, ΚΑΙ ότι θα έρθει κι άλλο χαφ 8ρι δυνατό
υγ μία φορά τουλάχιστον ας μας κάτσουν κι εμάς τα αποτελέσματα των υπολοίπων. Λουντογκόρετς και Μπάτε δεν έφεραν καλά αποτελέσματα στα πρώτα ματς. με αποκλεισμό 3 είμαστε στους ισχυρούς, και αυτομάτως σε καλύτερη κλήρωση
νομίζω ότι αν αποκτούσαμε έναν μαύρο σκύλο (που έχει ακουστεί πολλές φορές) από τη Β Γαλλίας πχ,
είναι το γεγονός ότι πρόκειται για τις πιο σημαντικές θέσεις στο ποδόσφαιρο, κι εκεί θέλουμε να πάμε σε μια safe επιλογή, όσο φυσικά μπορεί αυτό να γίνει
παιχτες (γιατί ο ένας δεν αρκεί) που θα πείς ότι είναι επιπέδου champions league, που θα πεις ότι είναι αναβάθμιση από το περσινό ροστερ
έχει χαθεί η προσωπικότητα και η εμπειρία από τα χαφ, και είναι λογικό να εκφράζεται ένας κάποιος προβληματισμός
τις προθέσεις επειδή τις ξέρουμε, θεωρώ δεδομένο ΚΑΙ ότι τον παίχτη αν είναι εκλεκτός τον τσεκάρανε καλά, ΚΑΙ ότι θα έρθει κι άλλο χαφ 8ρι δυνατό
υγ μία φορά τουλάχιστον ας μας κάτσουν κι εμάς τα αποτελέσματα των υπολοίπων. Λουντογκόρετς και Μπάτε δεν έφεραν καλά αποτελέσματα στα πρώτα ματς. με αποκλεισμό 3 είμαστε στους ισχυρούς, και αυτομάτως σε καλύτερη κλήρωση
Δεν γνωρίζω τον Παλίνια και δεν εκφέρω άποψη.
Αυτό που με στενοχωρεί είναι ο ακατανόητος μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.
Αφήνουμε να φύγουν Κάνιας και Σάχοφ με την λογική πως θα αναβαθμιστούμε στα χαφ. Γνωρίζουμε τους τραυματισμούς Μαου και Βερν. Φέρνουμε ένα φέρελπι Βραζιλιάνο ο οποίος θα χρειαστεί λογικά τουλάχιστον 2-3 μήνες για να μπολιαστεί σε ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Ακούγεται διαρκώς πως χτυπάμε ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου και είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις. Και τελικά εκδηλώνουμε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή που πρότεινε ο προπονητής δύο μέρες πριν. Η ομάδα δύο μήνες τι έκανε; Αν δεν ερχόταν ο Φερέιρα, πότε και ποια χαφ θα έπερνε η ομάδα; Να υπενθυμίσω πως ο Λουτσέσκου αποχώρησε 2 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασία και θεωρητικά τα χαφ που προορίζονται για βασικοί θα έπρεπε να έχουν ήδη κλείσει. Ακόμη και να βγει νέος Μπουσκέτς ο Παλίνια, η συμπεριφορά της ομάδας είναι ερασιτεχνική.
Πουλάμε με ιδιαίτερη βιασύνη τον Κουλούρη στην Τουλούζ για 3,5εκ ευρώ και μία εβδομάδα αργότερα αντιλαμβανόμαστε πως χρειαζόμαστε φορ. Μα αλλάξαμε προπονητή, θα πει κάποιος. Και με Λουτσέσκου θα χρειαζόμασταν ακόμη ένα φορ.
Η Πόρτο κρατά τον Ολιβέιρα και θα τον απελευθερώσει τέλη Αυγούστου και αφού καταλήξει στο ποια χαφ θα έχει στο ρόστερ της. Εμείς διώξαμε τους πάντες γρήγορα με την λογική να κινηθούμε άμεσα για τους αντικαταστάστες. Και φτάσαμε 25 μέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν να μην έχουμε αγοράσει ούτε ένα παίκτη εντεκάδας στις θέσεις που πονάμε.
Η προσωπική μου θέση είναι πως φέτος κάναμε τα καταστροφικά λάθη που έκανε πέρυσι η ΑΕΚ, που αποψίλωσε την ομάδα και δεν αντεκατέστησε επαρκώς τους παίκτες που αποχώρησαν.
Εύχομαι να διαψευστώ. Έχω πέσει πολλές φορές έξω στις προβλέψεις μου και έχω αδικήσει τη διοίκηση. Μακάρι να κάνω πάλι λάθος και να αναγκάζομαι να απολογούμε για τη βιαστική κρίση μου.
Αφήνουμε να φύγουν Κάνιας και Σάχοφ με την λογική πως θα αναβαθμιστούμε στα χαφ. Γνωρίζουμε τους τραυματισμούς Μαου και Βερν. Φέρνουμε ένα φέρελπι Βραζιλιάνο ο οποίος θα χρειαστεί λογικά τουλάχιστον 2-3 μήνες για να μπολιαστεί σε ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Ακούγεται διαρκώς πως χτυπάμε ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου και είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις. Και τελικά εκδηλώνουμε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή που πρότεινε ο προπονητής δύο μέρες πριν. Η ομάδα δύο μήνες τι έκανε; Αν δεν ερχόταν ο Φερέιρα, πότε και ποια χαφ θα έπερνε η ομάδα; Να υπενθυμίσω πως ο Λουτσέσκου αποχώρησε 2 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασία και θεωρητικά τα χαφ που προορίζονται για βασικοί θα έπρεπε να έχουν ήδη κλείσει. Ακόμη και να βγει νέος Μπουσκέτς ο Παλίνια, η συμπεριφορά της ομάδας είναι ερασιτεχνική.
Πουλάμε με ιδιαίτερη βιασύνη τον Κουλούρη στην Τουλούζ για 3,5εκ ευρώ και μία εβδομάδα αργότερα αντιλαμβανόμαστε πως χρειαζόμαστε φορ. Μα αλλάξαμε προπονητή, θα πει κάποιος. Και με Λουτσέσκου θα χρειαζόμασταν ακόμη ένα φορ.
Η Πόρτο κρατά τον Ολιβέιρα και θα τον απελευθερώσει τέλη Αυγούστου και αφού καταλήξει στο ποια χαφ θα έχει στο ρόστερ της. Εμείς διώξαμε τους πάντες γρήγορα με την λογική να κινηθούμε άμεσα για τους αντικαταστάστες. Και φτάσαμε 25 μέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν να μην έχουμε αγοράσει ούτε ένα παίκτη εντεκάδας στις θέσεις που πονάμε.
Η προσωπική μου θέση είναι πως φέτος κάναμε τα καταστροφικά λάθη που έκανε πέρυσι η ΑΕΚ, που αποψίλωσε την ομάδα και δεν αντεκατέστησε επαρκώς τους παίκτες που αποχώρησαν.
Εύχομαι να διαψευστώ. Έχω πέσει πολλές φορές έξω στις προβλέψεις μου και έχω αδικήσει τη διοίκηση. Μακάρι να κάνω πάλι λάθος και να αναγκάζομαι να απολογούμε για τη βιαστική κρίση μου.
Θανο για 4 εκ λενε και οτι ζητησει η μπραγκα ,αρα ταληρο σιγουραthanos-xanthi έγραψε:τυφώνα το αποκλείω να δώσει ο ΠΑΟΚ 5 μύρια για τέτοια αγορά, δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν αυτά τα ποσά
Πέρυσι στα προκριματικά ξεκινούσαμε με Κάνιας Μαουρίσιο. Αν ο Μαουρίσιο ήταν υγειής θεωρώ το Παλίνια-Μαουρισιο θα ηταν καλυτερο δίδυμο. Το ότι υπάρχει και ο Αουγκούστο το κάνει ακόμα καλύτερο. Έναν αντι-Μαουρίσιο θέλουμε (πχ Ολιβέιρα) τις επόμενες μέρες και είμαστε καλά για προκριματικά.
Δεν υπάρχουν safe επιλογές στις μεταγραφές. Η πιο safe στα χαρτιά μπορεί να σου βγει πατάτα και έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Όπως και μια μεταγραφή που δεν γεμίζει το μάτι, μπορεί να βγει λίρα 100. Και αυτό έχει συμβεί επίσης. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που πρέπει να επιτευχθεί, ώστε να ευδοκιμήσει μια προσθήκη στο ρόστερ. Πρέπει ο παίχτης να ταιριάζει στο επίπεδο των νέων του συμπαικτών, να έχει κίνητρο, να δέχεται να αναλάβει ρόλο σαν κομμάτι μιας ομάδας και να μην θεωρεί την θέση του στην ενδεκάδα εξασφαλισμένη. Οι παίχτες είναι πιόνια στα χέρια του προπονητή και της διοίκησης. Ανά πάσα στιγμή κάποιος θα φάει πάγκο, θα πάει αεροδρόμιο με κορδέλα ή θα δοθεί δανεικός. Για αυτό είναι επαγγελματίες και πληρώνονται.
- Mauricio-8-
Ρε παλικάρια ποια Μπραγκα? Παίκτης στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας είναι που παίζει δανεικός στην Μπραγκα! Η Σπόρτινγκ συμφώνησε να πάρει 4εκ ο παίκτης συμφώνησε το μόνο πρόβλημα είναι η Μπραγκα που παίζει δανεικός.Θα ζητήσει κάποιο ποσό και αυτή η θα το πληρώσει ο ΠΑΟΚ η θα το πληρώσει η Σπόρτινγκ δε ξέρουμε τι συμφωνία έχει γίνει.
Ποια αποψίλωση μωρέ; Η Πόρτο κρατάει τον Ολιβέιρα μέχρι τον Αύγουστο, γιατί έχει συμβόλαιο. Εμας τα συμβόλαια λήγαν, τι έπρεπε να κάνουμε, να ανανεώσουμε τον Κάνιας και τον Σάκχοφ -που το 80% μη πω και παραπάνω λέγαμε οτι πρέπει να φέρουμε καλύτερους- για ασφάλεια και να φέρουμε μετα κι' άλλους;Anthimox έγραψε:Δεν γνωρίζω τον Παλίνια και δεν εκφέρω άποψη.
Η είναι αποψίλωση ο δανεικός Κουλούρης που δεν ήταν καν μέλος της ομάδας πέρσι;
Η αεκ είχε χάσει το βασικό της φορ και το βασικό της σεντερ μπακ και τα 2 βασικά αμυντικά χαφ (ο ένας έφυγε ο άλλος ήταν σε σιωπηρή τιμωρία) και πήρε κάτι λιμά.
Ηρεμήστε λίγο και μη φέρνετε την καταστροφή. Η ομάδα χρειάζεται 2-3 προσθήκες αυτή τη στιγμη αλλα 2-3 προσθήκες χρειάζεται και η πλειοψηφία των ομάδων .. Υπάρχει καμία που έχει κλείσει ρόστερ Ιούλιο μήνα;
Ε μην λεμε πως δεν υπαρχουν safe επιλογες.Σιγουρα δεν υπαρχουν σε νεαρες ηλικιες αλλα οταν κοιτας λιγο πιο πανω ηλικιακα λιγο πολυ ξερεις τι μπορει να περιμενεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 11 Ιούλ 2019, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδώ γράφτηκε από πηγή ότι η ρήτρα είναι 60 εκατ μετά αλλού απο άλλη πηγή ότι είναι 6 ότι νανε....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Αποψιλωση που εφυγαν παιχτες που ετρωγαν απιστευτο κραξιμο οπως ο κανιας κ ο σακχοφ...παιχτες που η παε τους εκανε δυσθεωρητες προτασεις για να μεινουν(κακως)...ελα μουνι στν τοπο σου..
- NIKOS_PAOK04
Κοίτα άλλο κρατάω κάποιον όπως έγινε με Ελ Καντουρί που έχει συμβόλαιο(όπως ο Ολιβέιρα στη Πόρτο) και άλλο να πρέπει να ανανεώσω ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΒΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ !!!Anthimox έγραψε:Δεν γνωρίζω τον Παλίνια και δεν εκφέρω άποψη.
Αν οι μεταγραφές ήταν όπως νομίζετε οι ομάδα να έχει έτοιμους παίκτες και μπλα μπλα μπλα δείτε τι γίνεται με εκατοντάδες μεταγραφικά σήριαλ που δεν έχουν καλή κατάληψη σε πάρα μα πάρα πολλές ομάδες όλων των επιπέδων.Πόσα άκυρα έχουμε φάει από παίκτες ενώ θεωρητικά είχαν συμφωνήσει πιστεύεις ότι θα το μάθεις ποτέ ?
Αφήστε αυτούς που το κάνουν ως κυρίως επάγγελμα κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμάς
Στηρίξτε όσο μπορείτε και η κριτική μπορεί να υπάρξει αλλά σε μια πιο συνολική εικόνα κατά την γνώμη μου είναι νωρίς για κριτική όντας ο ΠΑΟΚ ΑΠΡΟΟΠΤΑ με νέο προπονητή (και μάλλον χωρίς δική του ευθύνη)