Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από obanebane »

Κάτω από 5 δύσκολα να πέσουν, τα έγραψα το βράδυ.
Πάμε για άλλα.
Έχουμε πέντε ημέρες ακόμα, της κολάσεως θα γίνει εδώ μέσα, τι έχει να γραφτεί δε λέγεται.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν είστε και πολύ καλά νομίζω..

Η ομάδα έχει ένα κενό στα χαφ. Συγκεκριμένα πράγματα. Παίκτες κορυφαίου επιπέδου στην Ελλάδα δεν έρχονται Ιούνιο μήνα. Πάρτε το χαμπάρι.

Κατά τα άλλα μιλάμε για την πιο πλήρη,ικανή και ταλαντούχα ομάδα στην Ελλάδα μακράν.

Αυτά με τα μπάχαλα και τα "φέρνει τους δικούς του παίκτες" κόψτε τα λίγο ή μάλλον κόψτε τα ραδιόφωνα που τα λένε.

Ο προπονητής έκανε το αυτονόητο. Πήγε σε μια καινούρια ομάδα και αξιολόγησε το υλικό για δέκα μέρες μέσα από τρία παιχνίδια. Αφού τα είδε αυτά, έκανε τις εισηγήσεις του. Τι πιο λογικό;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Το sport24 λέει ότι έχουμε συμφωνήσει με Sporting και το εμπόδιο είναι η Braga.
Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σύμφωνα με πληροφορίες με τη Σπόρτινγκ για τον Ζοάο Παλίνια και πλέον καλείται να υπερκεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Μπράγκα, στην οποία αγωνίζεται ο 24χρονος ως δανεικός από τα λιοντάρια.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος, Ζοάο Παλίνια, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπράγκα ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο εκλεκτός του Αμπέλ Φερέιρα για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος κινείται αποφασιστικά για τον Ίβηρα, χωρίς να χάσει χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr υπάρχει πλήρης συμφωνία τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την ομάδα στην οποία ανήκει για μεταγραφή. Ο νταμπλούχοι Ελλάδας τα έχουν βρει σε όλα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πλέον, καλούνται οι νταμπλούχοι Ελλάδας να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Μπράγκα, στην οποία αγωνίζεται ο Ζοάο Παλίνια με τη μορφή διετούς δανεισμού από τα λιοντάρια της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Ο ΠΑΟΚ καλείται, δηλαδή, να "σπάσει' το δανεισμό του παίκτη από τη Σπόρτινγκ στην Μπράγκα - εκπνέει το 2020 - με σύμμαχο τον ίδιον τον παίκτη!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΜΠΡΑΓΚΑ
Είναι το δεύτερο μπρα ντε φερ ανάμεσα στης ομάδα της Θεσσαλονίκης και του πορτογαλικού Βορρά μέσα σε λίγες ημέρες.

Το πρώτο ήταν ο πρώην προπονητής της Μπράγκα και νυν των ασπρόμαυρων, Αμπέλ Φερέιρα. Τελικά, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την Μπράγκα και τον έκανε δικό του. Η πορτογαλική ομάδα αντιστέκεται σθεναρά προς το παρόν, καθώς δεν θέλει να χάσει τον Παλίνια.

Ο πρόεδρός της και από τους πιο δύσκολους διαπραγματευτές στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, Αντόνιο Σαλβαντόρ, έλεγε στο περιβάλλον του ότι δεν θ' αφήσει τον Παλίνια να φύγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Πέμ 11 Ιούλ 2019, 11:25, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Απλα δεν δινονται αυτα τα λεφτα ,τι θα κανεις?θα μπεις σε διαπραγματευσεις?που θα τραβηξουν μεχρι ποσο?11 ιουλιου σημερα
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

sourmenetes έγραψε:
DOUBLE έγραψε:Όποιος δεν αγχώνεται για τις μεταγραφές ή ψεύτης είναι ή τελείως άμπαλος.

Προς mods: είναι δεκτή η ειρωνεία από σταλινικου τύπου οπαδούς που αντιδρούν ακόμη και σε υποψία κριτικής προς τη διοίκηση αλλά να δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει τα 200 σχόλια να απαντούν αναλόγως. Όχι τίποτε άλλο αλλά γεμίσαμε τσάμπα μάγκες.
Ευχαριστώ.
Δεν ειναι 200 τα ποστ.
Ειναι λιγοτερα και ειναι κανονας του φορουμ.

Τα υπολοιπα δεν ειναι μερος της δουλειας σου.γραψε αυτο που νομιζεις και μην προσβαλλεις ουτε τη δουλεια των μοντ ουτε την αντιληψη καποιων

Και δε θα κρινεις ποιος ειναι μαγκας και ποιος οχι.
Τετοιες εκφρασεις δε σε τιμανε.
Σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς; Σε κανένα παιδάκι;

Ευγενέστετα παρακάλεσα για ένα θέμα .Το "τσάμπα μάγκες " σε πείραξε; Εσύ θα μου πεις τι θα κρίνω και τι όχι; Για σοβαρέψου λίγο. Το ότι έχω λίγα ποστ οφείλεται σε κάποιους mods με αντίστοιχο ύφος. Είμαι πολύ παλιός στο φόρουμ. Ξέρω πως είσαι καλό παιδί και δε σε τιμάει αυτό το ύφος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

omerta76 έγραψε:
Gospi έγραψε:Η φαση παντως μου θυμιζει εμενα στο fm. Ειχα 8 μυρια για μεταγραφες και χρειαζομουν 8 παιχτες. Εδινα τα 6 για τους 3 πρώτους και εμενα με 2 μυρια να μην ξερω πως θα κλεισω τις τρυπες...
Ετσι ακριβως κινηθηκαμε κ εμεις φετος.
Ξερω θα πεσετε να με φατε, και θα ακουσω πως δεν υπαρχει θεμα οικονομικο και πως θα τα σκασουμε χοντρα για να κλεισουν οι τρυπες κλπ
Αλλα σημερα π μιλαμε χρειαζομαστε 2 χαφ εναν φορ και ενα ποιοτικοτατο αριστερο μπακ.
Εκτος αν εχετε την ψευδαισθηση οτι θα δωσουμε αλλα 15 μυρια για μεταγραφες.
Αφησαμε να περάσει απρακτο ενα διμηνο στο οποιο θα μπορουσαμε να βρουμε κανενα ελευθερο λαβρακι ή κανενα ταλεντακι απο κανενα παρακμιακο πρωταθλημα με λιγα φραγκα, και τωρα βγαινουμε στην αγορα με την πιεση του χρονου, οταν ο "προμηθευτης" μας ξερει πολυ καλα ποσο πιεσμενοι ειμαστε.
Βασικες αρχές διοικησης επιχειρησεων.
Οταν κανεις στρατηγικο προγραμματισμο κανεις μια αναλυση δυναμεων Porter. Καταγραφεις την διαοραγματευτικη δυναμη των προμηθευτων σου περα απο τα αυπολοιπα που εξεταζεις, και βαση αυτου κινεισαι.
Εμεις κινουμαστε ξεκαθαρα χωρις να εχει γινει στρατηγικος προγραμματισμος.
Οι επιχειρησεις που κινουνται με αυτον τον τρόπο αντιμετωπιζουν τα εξης προβληματα: Υψηλο κοστος και υψηλο ρισκο επιλογων.
Κατα τα λοιπα μακαρι να μας κατσει μια καλη κληρωση να καβατζωσουμε τους ομιλους του γιουροπα ωστε να κανουμε κανα 2 κινησεις μεσα αυγουστου μηπως και μας κατσουν και οι ομιλοι του τσου λου.
Αλλα μια ζωη στην τυχη δεν γινεται να επαφιομεθα!
κραξτε ελευθερα [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και βέβαια θα κράξουμε ελεύθερα, από την στιγμή που το δημοσιοποιείς κ λες την γνώμη σου, θα πούμε και εμείς την δική μας...
Το ελεύθερο λαβράκι σε ...σένα θα ερχόταν φυσικά (τρέχοντας κιόλας), ενώ αν φέρναμε κανά ταλέντο από την Λευκορωσία να δεις τι θα γραφόταν εδώ μέσα. Βασικά μην φανταστείς, ανέτρεξε στα περσινά σχόλια όταν φέραν τον Ζαμπά..
κατ αρχας συνειδητα λεω την αποψη μου, και φυσικα θα δεχθω κριτικη! Με την ειρωνια και τους μυαλοπωληδες εχω ενα θεμα, αλλα αυτο δεν εχει να κανει φυσικα με το δικο σου σχολιο!
Συμφωνω πως δυσκολα θα ερχοταν το λαβρακι σε...μενα, αλλα η μεχρι τωρα ιστορια εχει δειξει πως γυρω μας υπαρχουν αρκετοι παιχτες σε καλη ηλικια κ με μεταπωλητικη αξια για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ.
Ουτε το σαχωφ τον εφερες με μεταγραφη, ουτε τον Μαουριτσιο με μεταγραφη, ουτε τον Κρεσπο!
Ελευθερους τους πετυχες.
Ενω για αυτους π εδωσες λεφτα, εδωσες συμμαζεμενα ποσα και αξιζαν το ρισκο, δλδ πριγιο ουτε 2 μυρια, βαρελα 1-1,5 αν δεν κανω λαθος, ακπομ 2 μυρια ζαμπα 2μιση κλπ.
Ξαφνικα τον Γεναρη π μας περασε πεταξες, κατ εμε, 4 μυρια για ενα σεντερ μπακ απο ενα περιεργο πρωταθλημα, και τωρα εδωσες 3 μυρια για εναν βραζιλιανο που δεν ξερεις αν μπορεις να στηριχτεις αμεσα πανω του. Και η ενσταση μου δεν ειναι στα ποσα ουτε στο ενδεχομενο ρισκο, αλλα στο οτι εγιναν αυτες οι κινησεις, ενώ βρωμουσε ο τοπος πως στα χαφ σου εχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα και πως θα χρειαστεις αμεσα 2-3 χαφ ταχυδυναμικα για να ελπιζεις στο τσου λου.
Δεν κρινω τις κινησεις αυτες καθ αυτες ως λαθος, αλλα θεωρω πως δεν κουμπωνουν με τις αναγκες που ειχαμε και γνωριζαμε απο τον Μαρτιο και μετα...
Αυτες οι κινησεις επρεπε να γινουν αφου καλυπταμε τα κενα μας με ετοιμες λυσεις.
Anyway, μακαρι οπως προειπα να μας βγουν και να κανω 10000 κωλοτουμπες!
Ειπαμε, εγω ειμαι αμπαλος και μυρωδιας, και γουσταρω τρελα να πεφτω εξω και η ομαδα να παει τρενο! :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Odi έγραψε:Δεν είστε και πολύ καλά νομίζω..

Η ομάδα έχει ένα κενό στα χαφ. Συγκεκριμένα πράγματα. Παίκτες κορυφαίου επιπέδου στην Ελλάδα δεν έρχονται Ιούνιο μήνα. Πάρτε το χαμπάρι.

Κατά τα άλλα μιλάμε για την πιο πλήρη,ικανή και ταλαντούχα ομάδα στην Ελλάδα μακράν.

Αυτά με τα μπάχαλα και τα "φέρνει τους δικούς του παίκτες" κόψτε τα λίγο ή μάλλον κόψτε τα ραδιόφωνα που τα λένε.

Ο προπονητής έκανε το αυτονόητο. Πήγε σε μια καινούρια ομάδα και αξιολόγησε το υλικό για δέκα μέρες μέσα από τρία παιχνίδια. Αφού τα είδε αυτά, έκανε τις εισηγήσεις του. Τι πιο λογικό;
και που τα λες ποιος σε ακουει??? εδω ο λαος θελει παιχτες απο το πρωτο ραφι αρχες ιουλιο λες κ η ελλαδα εγινε πρωταθληματαρα η εισαι ηδη στους ομιλους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Χάχαχαχαχαχα θα ρθει ο παίκτης και ο tycoon θα εχει πέσει σε κατάθλιψη...

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 11 Ιούλ 2019, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Πάντως μου κάνει εντύπωση που από πάνω λένε για ρίσκο και 3 χαρτιά σε Αουγκουστο ενώ στην ίδια πρόταση χρησιμοποιουν για παράδειγμα τον Ζαμπα... Ίδιες περίπτωσεισ ειναι

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Από instagram χωρίς να είναι έγκυρο βγαίνει οτι είμαστε κοντά σε συμφωνία με Παλινιο τα χουνε βρει σε όλα με Σπόρτινγκ και μένει να τα βρει τώρα με την Μπραγκα για να σπάσει ο δανεισμός λέει ένας τύπος.Δεν κάνει γνωστές τις λεπτομερείς του deal.Αν ισχύει επαναλαμβάνω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τζορμπατζογλου παντως ειναι κατηγορηματικος οτι ενοψει των πρωτων παιχνιδιων ο ΠΑΟΚ θα κανει ΜΟΝΟ μια κινηση στα χαφ και ισως για ενα ακραιο μπακ και βλεπουμε...Εστω δηλαδη οτι παιρνουμε τον Παλινια,ο παρτενερ του ελπιζουμε να ειναι ο υγιης Ελ Καντουρι? ΑντιΑκπομ ο Σφιντερφσκι? Δεν ξερω αλλιως τα περιμενα τα πραγματα αλλα μαμηθηκε ο Διας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

paokmaniak έγραψε:Πάντως μου κάνει εντύπωση που από πάνω λένε για ρίσκο και 3 χαρτιά σε Αουγκουστο ενώ στην ίδια πρόταση χρησιμοποιουν για παράδειγμα τον Ζαμπα... Ίδιες περίπτωσεισ ειναι

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Το ρισκο εγκειται στο γεγονος πως θα κληθει μεσα σε ενα μηνα παρουσιας στην ομαδα να αναλαβει θεση βασικου για τα παιχνιδια του τσουλου!
Τα χαφ κατ εμε ειναι πολυ νευραλγικη και καιρια θεση για την συνολικη λειτουργια μιας ομαδας!
Το να μην αποδωσει το εξτρεμ σ σε ενα παιχνιδι δεν ειναι τοσο τραγικο, οσο το να μην εχεις κεντρο σε ενα παιχνιδι...
Κατα τα λοιπά και εγω θεωρω πως ο Αουγκουστο ειναι εξαιρετικη κινηση.
Ολα ομως ειναι συναρτηση χρονικου σημειου, απαιτησεων και στοχων.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

joshua έγραψε:Τζορμπατζογλου παντως ειναι κατηγορηματικος οτι ενοψει των πρωτων παιχνιδιων ο ΠΑΟΚ θα κανει ΜΟΝΟ μια κινηση στα χαφ και ισως για ενα ακραιο μπακ και βλεπουμε...Εστω δηλαδη οτι παιρνουμε τον Παλινια,ο παρτενερ του ελπιζουμε να ειναι ο υγιης Ελ Καντουρι? ΑντιΑκπομ ο Σφιντερφσκι? Δεν ξερω αλλιως τα περιμενα τα πραγματα αλλα μαμηθηκε ο Διας...
Μας πηγε πολυ πισω η φυγη του λουτσεσκου ,η ομαδα θα παει στα προκριματικα με παλινια και αουγκουστο ?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το πόσο μεγάλη ανακατάταξη γίνεται μετά τη φυγή λουτσέσκου, το δείχνει ότι αν πάρουμε παλίνια πάμε για δεύτερη μεταγραφή στο 6άρι

κι ο αουγκούστο 6άρι είναι και κόστισε και πολλά λεφτά
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

απο τη στιγμη που εφυγαν ολα σου τα χαφ, λογικο ειναι να παμε με "περιεργο" και αδουλευτο διδυμο στα πρωτα ματς
δεν ειναι περιεργο παντως το οτι επικρατει μια καποια παγωμαρα με το ονομα του Παλινια, οταν περιμεναμε τοσο καιρο για καποιο καλο παιχτη στα χαφ, που θα μας ανεβασει επιπεδο
δε λεω απαραιτητα ονοματα που γραφτηκαν εδω, αλλα παιχτη που λες οτι θα κανει τη διαφορα
παιχτη που λες οτι θα παρει φανελα βασικου σπιτι, και επενδυει πανω του ο νταμπλουχος ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”