Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από omerta76 »

Gospi έγραψε:Η φαση παντως μου θυμιζει εμενα στο fm. Ειχα 8 μυρια για μεταγραφες και χρειαζομουν 8 παιχτες. Εδινα τα 6 για τους 3 πρώτους και εμενα με 2 μυρια να μην ξερω πως θα κλεισω τις τρυπες...
Ετσι ακριβως κινηθηκαμε κ εμεις φετος.
Ξερω θα πεσετε να με φατε, και θα ακουσω πως δεν υπαρχει θεμα οικονομικο και πως θα τα σκασουμε χοντρα για να κλεισουν οι τρυπες κλπ
Αλλα σημερα π μιλαμε χρειαζομαστε 2 χαφ εναν φορ και ενα ποιοτικοτατο αριστερο μπακ.
Εκτος αν εχετε την ψευδαισθηση οτι θα δωσουμε αλλα 15 μυρια για μεταγραφες.
Αφησαμε να περάσει απρακτο ενα διμηνο στο οποιο θα μπορουσαμε να βρουμε κανενα ελευθερο λαβρακι ή κανενα ταλεντακι απο κανενα παρακμιακο πρωταθλημα με λιγα φραγκα, και τωρα βγαινουμε στην αγορα με την πιεση του χρονου, οταν ο "προμηθευτης" μας ξερει πολυ καλα ποσο πιεσμενοι ειμαστε.
Βασικες αρχές διοικησης επιχειρησεων.
Οταν κανεις στρατηγικο προγραμματισμο κανεις μια αναλυση δυναμεων Porter. Καταγραφεις την διαοραγματευτικη δυναμη των προμηθευτων σου περα απο τα αυπολοιπα που εξεταζεις, και βαση αυτου κινεισαι.
Εμεις κινουμαστε ξεκαθαρα χωρις να εχει γινει στρατηγικος προγραμματισμος.
Οι επιχειρησεις που κινουνται με αυτον τον τρόπο αντιμετωπιζουν τα εξης προβληματα: Υψηλο κοστος και υψηλο ρισκο επιλογων.
Κατα τα λοιπα μακαρι να μας κατσει μια καλη κληρωση να καβατζωσουμε τους ομιλους του γιουροπα ωστε να κανουμε κανα 2 κινησεις μεσα αυγουστου μηπως και μας κατσουν και οι ομιλοι του τσου λου.
Αλλα μια ζωη στην τυχη δεν γινεται να επαφιομεθα!
κραξτε ελευθερα [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και βέβαια θα κράξουμε ελεύθερα, από την στιγμή που το δημοσιοποιείς κ λες την γνώμη σου, θα πούμε και εμείς την δική μας...
Το ελεύθερο λαβράκι σε ...σένα θα ερχόταν φυσικά (τρέχοντας κιόλας), ενώ αν φέρναμε κανά ταλέντο από την Λευκορωσία να δεις τι θα γραφόταν εδώ μέσα. Βασικά μην φανταστείς, ανέτρεξε στα περσινά σχόλια όταν φέραν τον Ζαμπά..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

giapas έγραψε:οκ gika θα φας φέτος μια αλλαγή με κούλη , χοντρό να κάνει all in ως τώρα , εμείς με ύφος μπλαζέ να πασάρουμε , αμπελ προφεσορα πορτουγκαλ και 442 όλη δικιά σου.

Θα φχαριστηθείς εξέλιξη .
:lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

απλα να σημειωσω ως προς το ποστ του gospi οτι δεν αφησαμε δυο μηνες να περασουν απρακτοι.Αφήσανε.Εμεις τις τρυπες τις κλεισαμε με γκουντελι,ριμπερι,μπαμπελ και ιμπραιμοβιτς.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

barlow4 έγραψε:απλα να σημειωσω ως προς το ποστ του gospi οτι δεν αφησαμε δυο μηνες να περασουν απρακτοι.Αφήσανε.Εμεις τις τρυπες τις κλεισαμε με γκουντελι,ριμπερι,μπαμπελ και ιμπραιμοβιτς.
Xaxaxaxaxax kalo....
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Δηλαδη θα δωσουμε 6 εκ για τον παλινια?νοτ ο επομενος παρακαλω
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

giapas έγραψε:οκ gika θα φας φέτος μια αλλαγή με κούλη , χοντρό να κάνει all in ως τώρα , εμείς με ύφος μπλαζέ να πασάρουμε , αμπελ προφεσορα πορτουγκαλ και 442 όλη δικιά σου.

Θα φχαριστηθείς εξέλιξη .
#thefutureishere :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

typhoon έγραψε:Δηλαδη θα δωσουμε 6 εκ για τον παλινια?νοτ ο επομενος παρακαλω
:arrow: Αυτά ζητάει η Sporting δεν σημαίνει θα τα δώσουμε μπορεί να δώσουμε 2,5 χαρτιά και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης κανα 30-35%.
Μ'αρεσει που τσιμπάς με τους αρδ μαζί ούτε καφέ να πίνατε.
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Ούτε μαύρα, ούτε άσπρα : Ασπρόμαυρα !!!
Η ομάδα από τον Ιανουάριο πούλησε Πρίγιο, Κουλούρη.
Αφησε ελεύθερους, σταμάτησε δανεισμό ή έδωσε δανεικούς πολλούς (και αντίστοιχα συμβόλαια):
Γλύκος, Ρέι, Σιαμπάνης, Κίτσιου, , Τόσκα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Χαρίσης, Κάνιας, Σάκχοφ, Μουλέν, Ολιβέιρα, Καρέλης (κ.α.). Ετοιμάζεται να δώσει και τον Ουάρντα. Δίνει και τον Μελιόπουλο που τον πήρε με μεταγραφή.
Οι Βιερίνια, Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ είναι στα "πιτς".
Εχουν έλθει οι
Ζιφκοβιτς (ελεύθερος)
Μιχάι (850.000)
Χ"ησαϊας (δικός μας, να δούμε αν μείνει)
Ροντρίγκο (ελεύθερος, έτσι τον δίνει το tranfer)
Κάτσε (ό,τι για τον Χ' ησαία)
Δεληγιαννίδης (τα αυτά)
Μελιόπουλος (800.000) αμυντικός μέσος που τον έδιωξε ο κόουτς χωρίς να τον βάλει να παίξει (γιατί ? !!!!!!)
Ντούγκλας (3.000.000)
Στοχ (1.500.000)
Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα πήρε χρήματα από μεταγραφές και έχει μειώσει τις μισθοδοτικές της υποχρεώσεις.
Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι από τις μεταγραφές αυτές θα παίζουν 1 έως 3. Οι άλλοι θα είναι εφεδρικοί.
Το τρίτο συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα έχει σχετικά αποδυναμωθεί.
Το τέταρτο συμπέρασμα είναι η μεθόδευση να φέρουν δικό τους αμυντικό χαφ και να δώσουν τον Λάμπρου σε πορτογαλική ομάδα τζάμπα. Για αυτό έδιωξαν τον Μελιόπουλο και δεν δίνουν χρόνο στον Λάμπρου.
Το πέμπτο συμπέρασμα πρέπει να είναι δικό σας και του Ιβάν Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Έχει δει κανείς τον παικτη; Βλέπει κανείς πορτογαλικό ποδόσφαιρο να μας πει; Έχει κανείς πρόσβαση σε wyscout η' κάτι παρόμοιο να μας δώσει κάμμια ιδέα; Γιατί από βίντεακια στο YouTube άλλος λέει δε δικιαολογουνται τόσα λεφτά, άλλος λέει δεν κάνει στο στυλ της ομάδας κ άλλα τέτοια..
Πιο πάνω λίγο εγράφη πως είναι γίδι. Τι wyscout και ιστορίες για αγρίους μας τσαμπουνάς. Μου θες και ... επιστημοσύνες :opaokara:
Ποιος είναι γίδι άραγε.... :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

barlow4 έγραψε:απλα να σημειωσω ως προς το ποστ του gospi οτι δεν αφησαμε δυο μηνες να περασουν απρακτοι.Αφήσανε.Εμεις τις τρυπες τις κλεισαμε με γκουντελι,ριμπερι,μπαμπελ και ιμπραιμοβιτς.
Εδώ βγάζανε κάποιοι 11αδες φανταστικές με Γκουντελι μέσα δηλαδή τους είχανε κλεισει όλους αυτούς είδη...

Κανείς δεν ήξερε τίποτα φέτος και κανείς δεν πρόβλεψε ούτε μία μεταγραφή εδώ μέσα ποιος πρόβλεψε Σοαρες , Ντακλας, Στοχ? κανείς μα κανεις ;) όλοι είχαν πληροφορίες αποκλειστικές ντεμεκ για λάθος παιχτες ....
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει, αλλά εμένα μου άρεσε ο Παλίνια από τα βιντεάκια. Φυσικά σ ένα promo video σταχυολογούνται οι καλύτερες στιγμές ενός ποδοσφαιριστή, αλλά από ότι αντιλαμβάνομαι είναι ένας δυναμικός αμυντικός χαφ, με δυνατότητες και στο ψηλό παιχνίδι, καλή ταχύτητα για το ύψος του και καλές μεταβιβάσεις. Δεν ξέρω αν είναι καλός στο κράτημα της μπάλας, αλλά περισσότερο μου φαίνεται ότι παίζει την μπάλα με την μια, ένας νεότερος Βερνμπλουμ δηλαφή. Το πιο σημαντικό απ΄όλα όμως είναι ότι τον επιλέγει ο προπονητής. Τράμπα με Λάμπρου δεν με ενθουσιάζει.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

joshua έγραψε:Βασικο παικτη της Σπορτινγκ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. Τωρα επειδη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η Σπορτινγκ μιλαει για Λαμπρου,οπως επιπλεον ειμαι σχεδον σιγουρος (προσωπηκες εκτιμησεις και οι 2),οτι δεν θα παρει ευκαιριες στον ΠΑΟΚ και δεν μπορεις να τον δωσεις ξανα δανεικο μετα απο 2,5 χρονια δανεισμου,αν ο προπονητης πιστευει τον Πορτογαλο,δεν θα ελεγα οχι σε μια δικαιη ανταλλαγη.
:pano: :pano: :pano: :pano:
ή να δώσουμε μέχρι 2χαρτιά φίλε για και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Τον Λάμπρου δεν βλέπω να τον δίνουμε..!

Με τον Lucesku ήμουν στο 100% σίγουρος πως θα έπαιζε μην σου πω και βασικός ο Λάμπρου.
Τώρα τον βλέπω 50%-50% αλλά ξανά δανεικός δεν στέλνεται το μόνο σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

typhoon έγραψε:Ο τζιωλης της μπραγκα ειναι ο τυπος
Είπε ο σαλπι του φόρουμ :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Τουλαχιστον δεν ειμαι ο ινεμπολιδης του φορουμ οπως εσυ εορπτολ
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Εγώ λέω στα 5 εκατομμύρια θα κλείσει η μεταγραφή όσα δίναμε για Ολιβέιρα και θα έχουμε επιτέλους ένα σύγχρονο εξαρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”