Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Από το βίδεο που είδα μου φαίνεται ένας πολύ δυνατός χαφ με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και διάθεση για χαμαλίκι. Είναι και 1,90. Μετά την φυγή Σάχοφ δεν ξέρω τι παραπάνω θα θέλαμε σαν ομάδα. Τον Κασεμίρο ή τον Μάτιτς ξέρω γω?
-
- pagotatzis
Ο Τσιώλης της Μπράγκα λέει ο άλλος
Παίζει και να μην έχει μπει ποτέ σε διεκδίκηση μπάλας τόσο δυνατά όπως μπαίνει ο Πορτογάλος

Παίζει και να μην έχει μπει ποτέ σε διεκδίκηση μπάλας τόσο δυνατά όπως μπαίνει ο Πορτογάλος
αααανα γεια σου, ιδιο στυλ περιπουpagotatzis έγραψε:Έναν Μηληβογιεβιτς
τυφώνα την ομάδα μας γιατί τη γράφεις με μικρά?typhoon έγραψε:Εχω δικαιωμα να μην γουσταρω τον συγκεκριμενο?ο παοκ εχει αλλεργια στους ταχυδυναμικους χαφ ?αλλιως δεν εξηγείται
πραγματικα η αχαριστια και το συνδρομο του νεοπλουτισμου εχει χτυπησει κοκκινο σε καποιους...
Πω ρε φίλε, τι είπες τώρα. Και έβλεπα το βιντεάκι που είναι νέος και έλεγα τι μου θύμιζε το σουλούπι του. Το έχει αυτό το αρχοντοχωριάτικο.....TheCursed έγραψε:Οτι και να σχολιασω δεν αξιζει οποτε πειτε οτι θελετε μονο μπαλαφα που δεν τον ειπατε.

Άμα σκέφτεσαι με το νου σου Γκουντελι και Ριμπερι από αρχές Ιουλίου, καλό κάνει η απότομη προσγείωση.
Πλάκα θα έχει να τα βρούμε με την ομάδα του και ο ίδιος να μας ρίξει μια χυλοπιτάρα από δω μέχρι την Πορτογαλία γελώντας μόνο στην ιδέα να παίξει στην πρωταθληματάρα μας.
Πλάκα θα έχει να τα βρούμε με την ομάδα του και ο ίδιος να μας ρίξει μια χυλοπιτάρα από δω μέχρι την Πορτογαλία γελώντας μόνο στην ιδέα να παίξει στην πρωταθληματάρα μας.
Έκλεισε και χρόνια με πάνω από 2.000 λεπτά συμμετοχής και βασικός και αναντικατάστατος στα τελευταία 12 παιχνίδια...άρα μπορεί να θεωρηθεί ως βασικός αμυντικός χαφ της μπράγκαGawain1978 έγραψε:Βασικός ενώ ξεκίνησε σε 17 ματς πρωταθλήματος;prax έγραψε:προτζεκτ ειναι ο ντοουγκλας, ο οποιος ερχεται ευρωπη πρωτη φορα.
ο παλινια απο που κ ως που ειναι προτζεκτ? βασικος στην 4η ομαδα της πορτογαλιας, που τον υπολογιζουν ως βασικο στην μπραγκα γιατι να ειναι προτζεκτ δεν καταλαβαινω..
Επίσης αυτή ήταν η πιο γεμάτη χρονιά του.
Στα 24 του σου φαίνεται έτοιμος παίκτης που θα πρωταγωνιστήσει στον ΠΑΟΚ ΑΜΕΣΑ;Αν ναι πάω πάσο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κ γω με βάση τα βίντεο είδα ένα καλό σύγχρονο 6αρι! Καλώς να ορίσει αν είναι αυτός ο εκλεκτός και να πάμε και για το 8αρι όπου πρέπει να έρθει ένας παίχτης επιπέδου Ολιβέιρα (ή και ο ίδιος)
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιόν Ριμπερι ρε Τόλη;Tolaros έγραψε:Άμα σκέφτεσαι με το νου σου Γκουντελι και Ριμπερι από αρχές Ιουλίου, καλό κάνει η απότομη προσγείωση.
Όσο για τον Γκουντελι είναι τόσο μεγάλο όνομα και παίκτης που θεωρείται άπιαστο όνειρο για την ομάδα μας;
Ε μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε τώρα.
Καραμέλα το κάνατε.
Ο Γκουντελι μια χαρά παίκτης στα μέτρα μας είναι.
Αλμυρουτσικος ναι.
Μην μικραινετε όμως την ομάδα μας επειδή και καλά κάποιοι νιώθετε προσγειωμένοι

spiridoula έγραψε:jibβie θα με τρελανεις;Kανιας γεννηθεις 1987. Το 2011 ηλικια 24 ετων χρηματιστιριακη αξια 500.000https://www.transfermarkt.com/jose-alberto-canas/profil/spieler/69609
Ξαναδιβασε το post μου

Μα με τίποτα !!barlow4 έγραψε:Είδαμε κ ο αουγκουστο που είναι τρελή ψαγμενια κ από εκείνες τις μεταγραφές που λέγαμε "ρε πάλι από αντίπαλο ψάχνουμε παίκτη?τόσο δύσκολο είναι να πάνε στη Βραζιλία να πάρουν με 7-8 κατοσταρικα έναν πιτσιρικά να βγάλει μάτια", τι θερμης υποδοχής έτυχε.Obdulio έγραψε:
Ο πρωτος που ειμαι κατα του να ξοδευονται χρηματα για "μουρατες" μεταγραφες ειμαι εγω. Αλλα ελεος. Απ' ολους τους αμυντικους χαφ του κοσμου, ο προπονητης κ το τμημα σκαουτινγκ θελουν αυτον που ειχε ο κοουτς στην προηγουμενη ομαδα του; Σοβαρα τωρα; Τοσο εις βαθος ψαξιμο; Και μιλαμε για ενα αργο γιδι που στη Μπραγκα ξεκινησε ενδεκαδατος στα μισα μολις ματς του πρωταθληματος. Χωρις να εχει ανταγωνισμο. Και θα το χρυσοπληρωσει ο ΠΑΟΚ;
Αφού με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι.