Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από navigator11 »

Μας έχουν κουράσει, όντως. Ας βγούνε ευθέως να μας πούνε οι διοικούντες γιατί απεχώρησε ο Λουτσέσκου ... ψυχικά νεκρός, όπως εκμυστηρεύτηκε στους παίχτες. Οικονομία τη φετινή χρονιά βρήκαν να κάνουν; Πόση κοροϊδία πιστεύουν ότι θα ανεχτούμε και για πόσο ακόμα; Σε τι κόσμο νομίζουν ότι απευθύνονται, Νίκο Τσιαμτσίκα;;
T16

Δημοσίευση από T16 »

navigator11 έγραψε:Μας έχουν κουράσει, όντως. Ας βγούνε ευθέως να μας πούνε οι διοικούντες γιατί απεχώρησε ο Λουτσέσκου ... ψυχικά νεκρός, όπως εκμυστηρεύτηκε στους παίχτες. Οικονομία τη φετινή χρονιά βρήκαν να κάνουν; Πόση κοροϊδία πιστεύουν ότι θα ανεχτούμε και για πόσο ακόμα; Σε τι κόσμο νομίζουν ότι απευθύνονται, Νίκο Τσιαμτσίκα;;
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :D :D :D
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Κάθε χρόνο ο Ιβάν βάζει 10-15εκ ευρώ από την τσέπη του. Αν αποφάσισε να κάνει φέτος οικονομία, κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα. Αν δεν σου αρέσει τράβα δώσε 15εκ από την τσέπη σου και κανόνισε μεταγραφές.
Άλλο η φυσιολογική γκρίνια για την καθυστέρηση - κι εγώ είμαι μεταξύ των γκρινιάριδων- και άλλο η επίθεση στην ιδιοκτησία της ομάδας.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ρε φίλε Navi επειδή σέβομαι και διαβάζω τα γραφόμενά σου , αυτό που κάνεις απαντώντας ειρωνικά σε όλους όσους εκφράζουν κάποιον προβληματισμό , είτε μικρό είτε μεγάλο, είτε σωστό είτε λάθος, δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι.. Θα περίμενα με μεγάλο ενδιαφέρον τη δική σου τοποθέτηση για τα όσα συμβαίνουν... Φιλικά στο λέω για να μην παρεξηγηθώ...
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Οσοι μιρλιάζουν καλόπιστα για να πιέσουν, καλώς κάνουν.
Οσοι μιρλιάζουν από δικά τους προβλήματα, ας μην το κάνουν.
Η ομάδα πράγματι ξεφόρτωσε πολλές υποχρεώσεις (να προσθέσω Χατσερίδι, Καρέλη σε όσους πιο πάνω αναφέρονται). Ομως δεν είμαστε στην τσέπη του Σαββίδη, αυτός ξέρει και δεν θα τα βάλουμε μαζί του.
Παλιά, με άλλο nickname, έγραφα ότι οι μεταγραφές πρέπει να γίνονται νωρίς για να ενσωματώνονται στην ομάδα οι νέοι, να κάνουν προετοιμασία κλπ.. Πολλοί μου έσυραν τα "εξ αμάξης" τότε. Ευτυχώς έχει επικρατήσει πλέον το αυτονόητο. Μεταγραφές 31 Αυγούστου δεν καλύπτουν τις ανάγκες. Αντε να έλθει κάτι εξαιρετικό, αλλά όχι οι αναγκαίοι για τον κορμό της ομάδας. Λογικά μέχρι Κυριακή - Δευτέρα θα πρέπει να υπάρξουν ανακοινώσεις.
Με απασχολεί η αξιολόγηση των παικτών εκ μέρους του προπονητή και τα συστήματα που επιλέγει.
Δεν έβαλε καθόλου την ομάδα να παίξει όπως αυτή ξέρει και με το σύστημα που της έδωσε το αήττητο πρωτάθλημα και το ντάμπλ. Ετσι για να δει πως τα πάνε ... . Ούτε σε προπόνηση δεν το έκανε. Εύχομαι απλώς να δοκιμάζει και να μην πρόκειται για ξεροκεφαλιά. Η ομάδα θέλει και 6 και 8 και 9, αυτό όμως είναι κομμάτι της διοίκησης. Το θέμα του συστήματος και το τι μπορεί να κάνει κάθε παίκτης καλύτερα είναι δικό του και εύχομαι να μην αρχίσουν οι γκρίνιες στην ομάδα, γιατί τότε θα έχει γίνει καταστροφή και η κατάσταση θα αρχίσει να θυμίζει κάτι από Στανόγιεβιτς.

Νομίζω ότι ο Αποστολίδης (που αν μη τι άλλο είναι νουνεχής) σε δηλώσεις του, τα είπε όλα και με κομψό τρόπο.

Υ.Γ. Το ό,τι οι παίκτες δηλώνουν συνεχώς ικανοποιημένοι από το νέο προπονητή, εμένα δεν με καθησυχάζει, αλλά με κάνει πιο ανήσυχο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Κανένας απόντα τελευταία ποστ δεν έκανε κριτική στον Ιβαν η στον προπονητή.
Συζητάμε για πιθανές μεταγραφές
T16

Δημοσίευση από T16 »

οσο θελει ο ιβαν να παει η ομαδα champions league δεν θελουμε ολοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ μαζι
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πέταξε ένας ένα όνομα και αμέσως τον βαφτίσαμε "εκλεκτό στα χαφ".. ρε αδέρφια;; Είναι δυνατόν αν κάναμε οικονομία να παίρναμε τετοιον προπονητή;;; Είναι δυνατόν να καθυστερουσαμε τόσο τις μεταγραφές αν κοιτούσαμε μόνο φθηνές λύσεις;; Μια ομάδα που πέρσυ πήρε το νταμπλ αήττητοι και φέτος δηλώνει πως μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι τσλ..Λίγο ακόμη υπομονή θέλει.. ο macho και ο Γιώργης λένε πως όλα πάνε καλά και μεις τα χουμε βάψει μαύρα..

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Πέταξε ένας ένα όνομα και αμέσως τον βαφτίσαμε "εκλεκτό στα χαφ".. ρε αδέρφια;; Είναι δυνατόν αν κάναμε οικονομία να παίρναμε τετοιον προπονητή;;; Είναι δυνατόν να καθυστερουσαμε τόσο τις μεταγραφές αν κοιτούσαμε μόνο φθηνές λύσεις;; Μια ομάδα που πέρσυ πήρε το νταμπλ αήττητοι και φέτος δηλώνει πως μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι τσλ..Λίγο ακόμη υπομονή θέλει.. ο macho και ο Γιώργης λένε πως όλα πάνε καλά και μεις τα χουμε βάψει μαύρα..

Αδερφέ...Το όνομα δεν το πέταξα και δεν είμαι ένας...Το nickname μου το βλέπεις. Απλά το παρέθεσα για έρευνα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Μας έχουν κουράσει, όντως. Ας βγούνε ευθέως να μας πούνε οι διοικούντες γιατί απεχώρησε ο Λουτσέσκου ... ψυχικά νεκρός, όπως εκμυστηρεύτηκε στους παίχτες. Οικονομία τη φετινή χρονιά βρήκαν να κάνουν; Πόση κοροϊδία πιστεύουν ότι θα ανεχτούμε και για πόσο ακόμα; Σε τι κόσμο νομίζουν ότι απευθύνονται, Νίκο Τσιαμτσίκα;;
Φαντάσου και να μην λειτουργούσαν ερασιτεχνικά τι επιτυχίες θα είχαμε , έτσι και κάνουμε πλάκα..... Υπάρχει η αίσθηση ότι παιζουμε την άλλη εβδομάδα με αυτά που διαβάζουμε εδώ...... Αρνητισμός σε πολύ υπερβολικό βαθμό......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Isi4 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Πέταξε ένας ένα όνομα και αμέσως τον βαφτίσαμε "εκλεκτό στα χαφ".. ρε αδέρφια;; Είναι δυνατόν αν κάναμε οικονομία να παίρναμε τετοιον προπονητή;;; Είναι δυνατόν να καθυστερουσαμε τόσο τις μεταγραφές αν κοιτούσαμε μόνο φθηνές λύσεις;; Μια ομάδα που πέρσυ πήρε το νταμπλ αήττητοι και φέτος δηλώνει πως μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι τσλ..Λίγο ακόμη υπομονή θέλει.. ο macho και ο Γιώργης λένε πως όλα πάνε καλά και μεις τα χουμε βάψει μαύρα..

Αδερφέ...Το όνομα δεν το πέταξα και δεν είμαι ένας...Το nickname μου το βλέπεις. Απλά το παρέθεσα για έρευνα.
Λογοκο είναι πι ΑΡΔ να ψάχνουν στην πορτογαλική αγορά λόγου Αμπελ
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μεταγραφές νοοτροπίας έχει? Έστω δανεική μέχρι να στρώσει η ομάδα και να μην ακούμε τα γνωστά 100 φορές την ημέρα. Ως 20 παλεύεται..
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Σε σημερινό άρθρο του Κόλκα στο sdna ,λέει σε ένα σημείο ,ότι οι παίκτες που στοχεύουμε δεν πέφτουν κάτω από 4 με 5 για αγορά ,για αυτό καθυστέρησε η όλη διαδικασία .
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Isi4 έγραψε:

Μα δεν το είπα για εσένα αλλά για αυτόν που είπε το όνομα στο φβ..

Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Isi4 έγραψε:

Μα δεν το είπα για εσένα αλλά για αυτόν που είπε το όνομα στο φβ..

Οκ αδερφέ γράψε λάθος...Τα έχουμε παίξει όλοι από την αγωνία! :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”