Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από teod1980 »

giapas έγραψε:Σεκερη , εγώ θα έλεγα υπάρχει σοβαρός προπονητής που δε θα πήγαινε με τη πεπατημένη λουτσου για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες του με το καλημέρα ( όμιλοι τσου λου και ξεκίνημα πρωταθλήματος ) ;
Κι αν ξεκινήσει καλά και είναι καβάλα στο άλογο να αλλάξει σιγά σιγά ότι θέλει. Όχι με το καλημέρα όπου η πίεση του αποτελέσματος και η σύγκριση με το πέρυσι είναι ακόμα νωπή.

Εγώ πιστεύω φέραμε το Δώνη της Πορτογαλίας (άρα μάλλον μοντέρνο και σύγχρονο προπονητή) και θεωρεί ότι ο Σαββίδης είναι κανάς σοβαρός ποδοσφαιράνθρωπος που θα δώσει πίστωση χρόνου ( άρα έκπτωση στόχων ) και θα τον περιμένει να φτιάξει ομάδα . Που να ξερες αγόρι μου ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι Μπράγκα .

Αν ήμουν Ουζουνίδης δε θα έκλεινα πουθενά και εκεί κατά τον Αύγουστο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα έψαχνα σήμα καμπάνα μη χάσω καμιά έκτακτη κι αναπάντεχη κλήση...
Ρε γιάννη, υπάρχει περίπτωση και το ίδιο σύστημα ακριβώς να παίξει και με τους ίδιους παίκτες ακριβώς να χρησιμοποιήσει και να έχουμε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα; Δηλαδή τι, θα μπει στα αποδυτήρια και θα τους πει, "OK μάγκες, κάντε ότι κάνατε μην ασχολείστε, θα βάλω και σκουφί αμα λάχει"
Ίδια ρόστερ, με ίδιο σύστημα και έχουμε δει οτι αποδίδουν διαφορετικά, διότι διαφορετικές μπορεί να είναι οι κατευθύνσεις που δίνει ένας προπονητής.
Ποιος σοβαρός επαγγελματίας, όταν αναλαμβάνει μία νέα δουλειά, δεν θέλει να περάσει τα δικά του στοιχεία. Και αν δε θέλει, τι μας δείχνει αυτό για την προσωπικότητά του και την αυτοπεποίθησή του;
kos

Δημοσίευση από kos »

Γιατί προκαταβαλουμε το αποτέλεσμα; Και στην τελική γιατί η πεπατημένη μεγιστοποιεί τις πιθανότητες?
Μπήκαμε πέρυσι στους ομίλους?
Παίξαμε με δύσκολο αντίπαλο και μας πέταξε έξω.
Με δύσκολο θα παίξουμε και φέτος.
Θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες με αυτούς τους τραυματίες αν έμεναν κανιας σακχοφ?
Πάλι στην ίδια αφετηρία θα είμασταν.

Και στην τελική γιατί θεωρούμε εύκολο να κάνει η ομάδα προετοιμασία στις βάσεις του Ρουμάνου και να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού στην διάρκεια τής χρονιάς?
Τώρα θα την χτίσει την ομάδα, όπως αυτός πιστεύει και θα κριθεί για το αποτέλεσμα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Με την πεπατημένη φτάσαμε πέρυσι μισό βήμα πρίν τους ομίλους.
Με 1-2 αναβαθμίσεις στο ρόστερ και στον τρόπο παιχνιδιού, ήσουν έτοιμος για το μεγάλο βήμα.
Τώρα κάναμε βήματα προς τα πίσω και ελπίζω να μην το πληρώσουμε.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Έχω τη βεβαιότητα ότι αν σου είχανε στην προετοιμασία μια ντουζίνα από τα πιτσιρίκια του Πάμπλο θα κρατούσες τουλάχιστον τα μισά και θα έστελνες αρκετή φύρα (δανεική ή μη) στον αγύριστο...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

τεο ίσως ήμουν υπερβολικός κι έχασα το δίκιο μου. Δεν είπα να πει στους παίκτες , παίξτε ότι ξέρετε ούτε και ισχυρίζομαι ότι ακόμα και αν το έλεγε ότι θα είχε την ίδια επιτυχία με πέρυσι. Βασικά κι ο Λούτσος να ήταν πάλι δεν είχαμε εγγυημένη συνέχεια στις περυσινές επιτυχίες.

Τι θα έκανα εγώ , που βέβαια δεν είμαι προπονητής ; Θα έβαζα κάτω τα δεδομένα.

1) Η Ομάδα που πηγαίνω με αγόρασε άρα σαφώς πιστεύει σε εμένα. Επίσης λογικά θα με βοηθήσει με μεταγραφές.
2) Ο προηγούμενος έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών στο κλαμπ , άρα η σύγκριση θα είναι αμείλικτη.
3) Βγαίνω πρώτη φορά από τη χώρα μου για να πάω σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό - πράγμα που εγώ δεν έχω κάνει ποτέ όντας στην ασφάλεια της 4ης θέσης και της ουσιαστικής έλλειψης στόχων που πηγάζει από τη χαώδη διαφορά με τους πρώτους 3 της Πορτογαλίας.
4) Η ομάδα που πηγαίνω έχει καημό για το τσουλου και έχει ασύλληπτη έχθρα, πόλεμο κανονικό με το γκει όπου αναμένεται η φετινή χρονιά να γίνει βιετναμ παντού.
5) Δεν είμαι Μουρίνιο , να σκίζουν τα βρακιά τους οι γραικοί επείδη έκανα τη τιμή να τους προπονήσω. Πρέπει να μοχθήσω 2 και 3 φορές παραπάνω για να με πάρουν στα σοβαρά ιδίως όταν η μισή ομάδα αποκαλούσε το πρώην προπονητή "πατέρα" της.

Με βάση τα παραπάνω θα καταλάβαινα πως όσο "αστερας" και να νιώθω τώρα που πληρώσανε οι άλλοι για να με φέρουνε , άμα κάνω κανα καλοκαιρινό κλαρίνο και ξεκινήσω με 2 γκελες στα πρώτα 4-5 ματς το πιθανότερο είναι να με στείλουν πίσω στη Μπράγκα. Θα ήθελα πρώτα να πατήσω στα πόδια μου , να δυναμώσω τη θέση μου και στη πορεία να περάσω κάποιες ιδέες σιγά σιγά. Ιδέες στα στημένα , να ψάξω συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που θα μου επιτρέψουν να παίξω αυτό που έχω στο μυαλό μου , σε κάποια εύκολα παιχνίδια να πειραματιστώ και με σχηματισμούς. Πως θα το πετύχαινα αυτό δίχως όμως να δείξω μυρωδιάς και με έλλειψη πρωτοβουλίας και αυτοπεποίθησης; Θα έβλεπα τα 20 τελευταία παιχνίδια της ομάδας, ενδεκάδες και θέσεις. Και θα πήγαινα με αυτό στη προετοιμασία. Να δω κι από κοντά αυτά που έβλεπα στο βιντεο. Το να δοκιμάζω το μιχάι ή το Κρέσπο δεξί μπακ , ή το να χρησιμοποιώ το Κάτσε ή το να μη βάζω το Λάμπρου που έγινε τόσος ντόρος να γυρίσει πίσω , δεν έχει πολλή λογική και είναι χάσιμο χρόνου. Τα ίδια με το Μπις , με τη διάταξη της άμυνας κλπ κλπ κλπ. Το να δοκιμάσω να αυξήσω το pressing ή το tempo, άρα να ανοίξω τις γραμμές είναι ψιλοαυτοκτονία σε ομάδα που δουλεύει. Θα έμενα στα βασικά , όσο πιο απλά γίνεται.

Θα το πήγαινα λάου λάου. Και θα κράταγα στάση αναμονής και θα προσπαθούσα να διεκδικήσω τη θέση μου , να αυξήσω το χώρο μου και να εδραιώσω την εξουσία μου στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να πεις ότι τις μεγαλύτερες πιθανότητες ο ΠΑΟΚ θα τις είχε αν συνέχιζε για 5-10 ματς ακόμα ο ....βοηθός προπονητή του λούτσου. Άσε την ομάδα να συνεχίζει με τη βενζίνη που ήδη έχει στο ντεπόζιτο κι όταν αυτή αρχίσει να τελειώνει και κρίνεις ότι είναι νεροζούμι αμόλυβδη , τότε στο επόμενο γέμισμα ξεκίνα να βάζει vpower που ξέρεις από τη Πορτογαλία. Το κομβικό σημείο σου είναι περίπου στα 10 πρώτα επίσημα παιχνίδια , εκεί πρέπει να είσαι τουλάχιστον ομίλους γιουρόπα και να ξεκινήσεις στο πρωτάθλημα χωρίς γκέλα. Αν δε το κάνεις αυτό, ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ να εφαρμόσεις τις ιδέες σου που ίσως είναι καλές και αξίζει να τις δούμε. Θα φύγεις σούμπιτος.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι αμπελοφιλοσοφίες κάποιου άσχετου με τη μπάλα , αλλά προσπαθώ να σκεφτώ στον εργασιακό χώρο τι θα έκανα σε αντίστοιχη περίπτωση που πήγαινα να αντικαταστήσω κάποιον σούπερ επιτυχημένο και είχα το προφίλ του κοουτς μας. Ξαναλέω δε μιλάμε πχ για Μπόλονι , για Σάντος , για Ρεχάγκελ κλπ. Μιλάμε για έναν πολυ ελπιδοφόρο 40χρονο που στη Πορτογαλία είχε ως στόχο τη 4η θέση. Πως θα κρατήσεις ισορροπία στα αποδυτήρια όταν ο 30+ κορμός σου είναι ψιλοσυνομίληκοί σου και είχαν σαν πατέρα τους το προηγούμενο ; Αίμα πρέπει να φτύσεις.

Τα παραπάνω πάνε στο κάλαθο των αχρήστων αν έχει λάβει λευκή επιταγή από το Σαββίδη. Λευκότατη όμως έτσι ; Καμία απαίτηση για Ευρώπη και στοχοθεσία στην Ελλάδα κάτι του στυλ "πρώτη 3αδα" και καλή πορεία στο Κύπελλο. Εκει ναι , κάνε ότι θες και άλλαξε και τα πλακάκια. Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που γαμωσταύριζε το Λούτσο μετά από ένα 3-0 στη πιο πετυχημένη σαιζον της ιστορίας του , ε... κράτα μικρό καλάθι.

Κλείνω το σεντόνι πραγματικά με την ευχή όλα αυτά να είναι απλά οι γκρίνιες ενός μαλάκα που απλά δε του ήρθαν τα πράγματα όπως τα είχε φανταστεί κι απλά γκρινιάζει σαν την αγάμητη Μαιρούλα του διπλανού γραφείου.

ΥΓ : Απαντάω στον kos , που ρωτάει γιατί η πεπατημένη έχει πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας . Θα απαντήσω με ένα παράδειγμα. Κάτι που δουλεύει σωστά σήμερα είναι πιθανότερο αύριο να δουλεύει σωστά δίχως να αλλάξεις κάτι , παρά αν αλλάξεις κάτι. Είναι αυτό που λένε στο χωριό μου "κεραμίδια που δε στάζουν μη τα πειράζεις".
kos

Δημοσίευση από kos »

Σε άλλα χωριά λένε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Από το σκεπτικό σου βγάζεις την απώλεια πρωτίστως του Μάου και του Ολιβέιρα και δευτερευόντως του πόντους και ότι με ανανέωση κανιας σακχοφ πάλι θα ήθελες βασικά χαφ γιατί αν έπαιζαν οι δύο προφανώς θα είχες μειωμένες πιθανότητες.
Εγώ γουστάρω αυτό που κάνει ο Πορτογάλος. Ξέρει ότι η ομάδα θέλει να μπει ομίλους, για τις προσωπικές του φιλοδοξίες θέλει να παίξει ομίλους και θα το παλέψει όπως αυτός πιστεύει. Αν μπει ή δεν μπει είναι συνάρτηση αρκετών πραγμάτων με βασικότερο όλων σε αυτό τό επίπεδο τον αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

giapas καλα ολα αυτα, αυτο που πρεπει να κανει πρωτιστως ο νεος μανατζερ ομως ειναι να κερδισει την εμπιστοσυνη του γκρουπ. το οποιο ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων, οχι μονο του 4-4-2 :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Παίδες θα δείξει.
Δύσκολη εποχή είναι πάντως
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε μάγκες γιατί τέτοια ανησυχία και απαξίωση ξαφνικά ...???

τον λουτσέσκου δεν τον έδιωξε ο ΠΑΟΚ ... ο ρουμάνος έφυγε για τα πολλά φράγκα στο πουθενά ...
ο Μαουρίσιο και ο Βιέρι τραυματίστηκαν τον Απρίλιο και όχι τώρα ...

μην μου πείτε ότι όλη η ανησυχία είναι επειδή δεν ανανέωσε ο Σάκχοφ και ο Κάνιας ...

Η ομάδα έχει πάρει ήδη ένα χαφ για βασικό και πήρε και έναν κατά γενική ομολογία άριστο και φιλόδοξο προπονητή.
Πήρε επίσης έναν πολύ καλό εξτρέμ που έχει γκολ και ασίστ πολλά χρόνια τώρα ...

Και τρελένεστε ξαφνικά επειδή ο προπονητής στις πρώτες δέκα ημέρες αξιολόγησε το ρόστερ ? τι θέλατε να κάνει δηλαδή ... να μην έχει κάποια ίδια άποψη ? γουρούνι στο σακί ?

H ομάδα αυτή δεν χάνει την συνοχή της έτσι εύκολα ... έχει κρατήσει μεγάλο κομμάτι του κορμού ... ακόμα και αύριο να υπήρχε επίσημο παιχνίδι θα βλέπατε άλλη ομάδα ...

Τα προβλήματα είναι δεδομένα ... βλέπε ένα ή δύο ακόμα σπουδαία χαφ ... για όλες τις άλλες τρύπες η ομάδα έχει λύσεις πολύ ποιοτικές ... επομένως δεν θέλει άγχος ... αυτό που χρειάζεται και ελπίζω, είναι η ομάδα να έχει έτοιμες λύσεις για τα χαφ αυτό που θέλει ο προπονητής και χρειάζεται η ομάδα ... ποιότητα και αθλητικότητα ...

κατά τα άλλα συμφωνώ ότι το CL έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με ποιον θα πέσουμε ... μην τρελενόμαστε ... εάν πέσεις με ομάδα πολύ υψηλότερης ποιότητας τότε οι πιθανότητες έτσι και αλλιώς είναι μικρές ...

υποσ.
η ποιότητα και η εμφάνιση των παιδιών από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να εκπλήσει κανέναν ... μιλάμε πλέον για πολύ καλούς παίχτες ... καμία σχέση με το παρελθόν ... μιλάμε για παιδιά με μεγάλη αθλητικότητα ... το μόνο που θέλουν και αυτοί είναι εμπιστοσύνη και να παίξουν ... στον ΠΑΟΚ ή αλλού αυτό ας το κρίνουν οι ειδικοί ... εγώ πάντως εάν ήμουν θα τους έδινα τουλάχιστον 4-5 θέσεις από την 23άδα. ελπίζω και πιστεύω ότι σε αυτό το θέμα ο κόουτς θα επιλέξει καθαρά αντικειμενικά και όχι με μανατζεροκριτήρια ... αυτό πάντα παίζει γιατί τα φράγκα που παίζονται στο ποδοόσφαιρο είναι πολλά αλλά πάνω από όλα είναι το συμφέρον της ομάδας και αυτός ο κόουτς είναι φιλόδοξος άρα θα κάνει αυτό που τον συμφέρει αγωνιστικά χωρίς να σκέφτετε άλλες λεπτομέρειες
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

:opaokara: :opaokara:
tad έγραψε:Ρε μάγκες γιατί τέτοια ανησυχία και απαξίωση ξαφνικά ...???

τον λουτσέσκου δεν τον έδιωξε ο ΠΑΟΚ ... ο ρουμάνος έφυγε για τα πολλά φράγκα στο πουθενά ...
ο Μαουρίσιο και ο Βιέρι τραυματίστηκαν τον Απρίλιο και όχι τώρα ...

μην μου πείτε ότι όλη η ανησυχία είναι επειδή δεν ανανέωσε ο Σάκχοφ και ο Κάνιας ...

Η ομάδα έχει πάρει ήδη ένα χαφ για βασικό και πήρε και έναν κατά γενική ομολογία άριστο και φιλόδοξο προπονητή.
Πήρε επίσης έναν πολύ καλό εξτρέμ που έχει γκολ και ασίστ πολλά χρόνια τώρα ...

Και τρελένεστε ξαφνικά επειδή ο προπονητής στις πρώτες δέκα ημέρες αξιολόγησε το ρόστερ ? τι θέλατε να κάνει δηλαδή ... να μην έχει κάποια ίδια άποψη ? γουρούνι στο σακί ?

H ομάδα αυτή δεν χάνει την συνοχή της έτσι εύκολα ... έχει κρατήσει μεγάλο κομμάτι του κορμού ... ακόμα και αύριο να υπήρχε επίσημο παιχνίδι θα βλέπατε άλλη ομάδα ...

Τα προβλήματα είναι δεδομένα ... βλέπε ένα ή δύο ακόμα σπουδαία χαφ ... για όλες τις άλλες τρύπες η ομάδα έχει λύσεις πολύ ποιοτικές ... επομένως δεν θέλει άγχος ... αυτό που χρειάζεται και ελπίζω, είναι η ομάδα να έχει έτοιμες λύσεις για τα χαφ αυτό που θέλει ο προπονητής και χρειάζεται η ομάδα ... ποιότητα και αθλητικότητα ...

κατά τα άλλα συμφωνώ ότι το CL έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με ποιον θα πέσουμε ... μην τρελενόμαστε ... εάν πέσεις με ομάδα πολύ υψηλότερης ποιότητας τότε οι πιθανότητες έτσι και αλλιώς είναι μικρές ...

υποσ.
η ποιότητα και η εμφάνιση των παιδιών από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να εκπλήσει κανέναν ... μιλάμε πλέον για πολύ καλούς παίχτες ... καμία σχέση με το παρελθόν ... μιλάμε για παιδιά με μεγάλη αθλητικότητα ... το μόνο που θέλουν και αυτοί είναι εμπιστοσύνη και να παίξουν ... στον ΠΑΟΚ ή αλλού αυτό ας το κρίνουν οι ειδικοί ... εγώ πάντως εάν ήμουν θα τους έδινα τουλάχιστον 4-5 θέσεις από την 23άδα. ελπίζω και πιστεύω ότι σε αυτό το θέμα ο κόουτς θα επιλέξει καθαρά αντικειμενικά και όχι με μανατζεροκριτήρια ... αυτό πάντα παίζει γιατί τα φράγκα που παίζονται στο ποδοόσφαιρο είναι πολλά αλλά πάνω από όλα είναι το συμφέρον της ομάδας και αυτός ο κόουτς είναι φιλόδοξος άρα θα κάνει αυτό που τον συμφέρει αγωνιστικά χωρίς να σκέφτετε άλλες λεπτομέρειες

:opaokara: + 1926
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Έχω τη βεβαιότητα ότι αν σου είχανε στην προετοιμασία μια ντουζίνα από τα πιτσιρίκια του Πάμπλο θα κρατούσες τουλάχιστον τα μισά και θα έστελνες αρκετή φύρα (δανεική ή μη) στον αγύριστο...
Αααααα μπράβο!!!

Δε βλέπω καόμα λόγο ανησυχίας περί κολλήματος προπονητή. Ορθά στο 1ο μισό της προετοιμασίας βρσκόμαστε στο στάδιο της μάθησης.
Στο 2ο μισό στα φιλικά που θα έχουμε θα δούμε παίχτες να παίζουν 60-90λεπτα και πάλι προφανώς με διαφορετικές ίσως συνθέσεις.
Δεν κάνει ο κόουτς τίποτ πέρα από το απολύτως λογικό/φυσιολογικό.

Και προφανώς περιμένω μια κουβέντα με τις αρχηγάρες που έχουμε την τύχη να διαθέτουμε, πριν ξεκινήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας για τα θέλω/μπορώ/πότε.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Σωστός ο Ταντ
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Οι δηλώσεις του Φερέιρα μετά τον αγώνα από το PAOK TV :

[youtube]cq9BQ3bFABs[/youtube]
paok_cv

Δημοσίευση από paok_cv »

Μη φωνάζετε από τις αρχές Ιούλη για τον προπονητή και τα συστήματα. Και μένα δε μου αρέσει το 4 4 2 αλλά πιστεύετε ότι όταν ήταν να κλείσουμε προπονητή δεν το σκέφτηκαν αυτό το πράγμα στη διοίκηση; δηλαδή από τους εκατοντάδες προπονητές που θα μπορούσαμε να κλείσουμε ώστε να μη χαλάσει η ομάδα καθόλου διαλέξαμε στην τύχη έναν που θα αλλάξει τα πάντα. Κάτι θα ξέρανε και τον έφεραν. Υπομονή χρειάζεται. Ούτως ή άλλως τα φιλικά είναι για αυτόν τον λόγο ώστε να μπορούν να δοκιμάζουν πράγματα οι προπονητές.
Για το ότι η ομάδα έχει μείνει χωρίς εξαρι δε φταίει ο τωρινός προπονητής που ήρθε πριν λίγες μέρες και προφανώς δε γίνεται να παίξουμε ομίλους τσάμπιονς λιγκ χωρίς καθαρόαιμο κόφτη για αυτό και βλέπουμε τον κάτσε και τον Τσιγγαρα να παίρνουν χρόνο. Μάλιστα ο δεύτερος στο χθεσινό φιλικό έκανε πολύ καλό παιχνίδι όσο έπαιξε, ουσιαστικά η μόνη φάση που βγήκε για την τσβολε στο 1ο ημίχρονο ήταν το γκολ. Και ο κόουτς τα βλέπει αυτά για αυτό έχει ζητήσει παιχτη σε αυτή τη θέση. Ο κάτσε παλι ήταν παντού και δεν έκανε τίποτα φαίνεται ότι δεν είναι για το επίπεδο που θέλουμε.
Και για να κάνω και εγώ τον προπονητή της κερκίδας σε περίπτωση πρόκρισης στα πλευ οφ και στους ομίλους το 4 2 3 1 παλι δε μας σώζει. Όταν το επίπεδο των ομάδων θα αρχίσει να είναι πιο υψηλό από το δικό μας ή έστω ο ρυθμός τους πιο γρήγορος πιστεύω θα πρέπει να πάμε σε λύση με τρία χαφ μήπως και προλαβαίνουμε να κόψουμε τίποτα.

Υγ: Αυτός ο Μιχαι έχει βγάλει μάτια στην προετοιμασία. Τουλάχιστον μιλάω για τα δικά μου.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Χωρίς να ξέρω τι θα γίνει αύριο και αν ο Φερέιρα τα καταφέρει τελικά ή όχι,
θυμάται κανένας τις περσινές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ με προπονητή το Λουτσέσκου, στο ίδιο στάδιο της προετοιμασίας?

ΠΑΟΚ-U23 Gent 5-0
ΠΑΟΚ-Anderlecht 2-2
ΠΑΟΚ-Nordjaelland 1-2
Steaua-ΠΑΟΚ 1-2
ΠΑΟΚ-Gent 1-1
ΠΑΟΚ-Adwerp 1-3
ΠΑΟΚ-Graafschap 2-1

Με αυτά τα φιλικά πήγαμε στα προκριματικά του CL. 2 Νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες, χωρίς να κρατήσουμε το 0 σε κανένα αγώνα (φυσικά τον 1ο αγώνα δεν τον υπολογίζω - U23 γαρ...) και με εμφανίσεις ... άσε καλύτερα!
Όταν κατέβαζε την ομάδα ο Λούτσε με αριστερό μπακ το Μπαλογιάννη, γκρινιάζαμε?

Δηλαδή φέτος τι μας χαλάει? Το 4-4-2, ή η έλλειψη χαφ?

Προς θεού, φιλικοί αγώνες είναι... Αυτός είναι ο σκοπός τους.
Ακόμα και ο Λουτσέσκου να ήταν προπονητής, δοκιμές θα έκανε στους αγώνες αυτούς. Και αυτός θα δοκίμαζε το Μιχάι δεξιά για να δει αν μπορεί να τον έχει σαν εναλλακτική λύση μέσα στη χρονιά, και αυτός θα δοκίμαζε σύστημα με 3 στην άμυνα μήπως και προκύψει καμία ανάγκη, και αυτός θα δοκίμαζε Τσιγγάρα και Γαϊτανίδη για να ξέρει αν μπορεί να τους υπολογίζει για 4-5 επιλογή στη διάρκεια της χρονιάς...

Ο κάθε προπονητής θα κριθεί στην ώρα του. Και αυτό το ξέρει σίγουρα και ο ίδιος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”