Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Maximus έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Αυτό περί υπεραριθμιων είναι το μόνο ενδιαφέρον μέσα στην θάλασσα των κλισέ. Είναι μια τακτική που δεν εφαρμόζουν όλοι οι προπονητές γιατί δεν ταιριάζει σε όλα τα στυλ παιχνιδιού.

Γενικά όσο περνάει ο καιρός, τόσο με πείθει ότι ήταν εξαιρετική επιλογή.
Ρε αδερφέ μου, οι υπεραριθμιες είναι το Α και το Ω του ποδοσφαίρου! Παπαριές γράφει ο δημοσιογράφος.

Οι επιτιθέμενοι προσπαθούν πάντα να έχουν τον +1 στην επίθεση, για αυτό άλλωστε και όλες οι τακτικές με shadow strikers ή άνοδο των ακραίων χαφ κλπ, ενώ παράλληλα οι αμυνόμενοι προσπαθούν να κάνουν το ακριβώς αντίθετο για να ανακτήσουν την κατοχή!

Δηλαδή συγνώμη υπάρχει ομάδα στον πλανήτη που δεν κοιτάει πάντα να έχει τον +1 παίχτη στην περιοχή της μπάλας? Να πάμε να δώσουμε συγχαρητήρια ντε!
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να το πετύχεις αυτό, πέρσι πχ πηγαίναμε στην ντρίμπλα, άλλες ομάδες το κάνουν με ασυμμετρικα σχήματα που υπερφορτώνουν τη μια πλευρά για να αδειάσουν την άλλη, άλλες με διαρκείς εναλλάκτες θέσεων κλπ. Κάποιες ομάδες δεν βασίζονται τόσο στην δημιουργία υπεράριθμιων όταν έχουν την κατοχή, βασιζόμενες σε αντεπιθέσεις. Άλλες δεν παίρνουν ρίσκα, ποντάροντας σε ατομικές ενέργειες και στημένα. Σκέψου πχ τον Σάντος. (Δεν θα πω ΑΑ γιατί δεν είναι προπονητής.) Ο Λουτσεσκου κοιτούσε να το κάνει κυρίως από θέση άμυνας, με την πίεση ψηλά, αλλά όταν είχαμε κατοχή ήταν δύσκολο και γινόταν μόνο από την φυσική τάση του Μπισεσβαρ να τραβιέται στα αριστερά, πάρα ως συντονισμένη και προσχεδιασμένη προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Μαστορα,αλλαξε συστημα.Δεν μας αρεσει αυτο.Και σταματα τα πειραματα επιτελους,λες και παιζεις φιλικα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

soigol έγραψε:Φαγωθήκατε με τον Κάτσε, λογικά δεν θα πάει στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Μόνο τον Μελιόπουλο έδιωξε νωρίτερα.
κοιτα μην κρατησει Κατσε και διωξει Μισιτς
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σύνελθε ρε λιμοτάγαρο
[youtube]7nZ-oPMHieE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Από εδώ και πέρα θα δούμε τι έχει στο μυαλό του ο Ferreira ,θα φανεί από τους ποιους θα κόψει και ποιους θα πάρουμε .
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
Maximus έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Αυτό περί υπεραριθμιων είναι το μόνο ενδιαφέρον μέσα στην θάλασσα των κλισέ. Είναι μια τακτική που δεν εφαρμόζουν όλοι οι προπονητές γιατί δεν ταιριάζει σε όλα τα στυλ παιχνιδιού.

Γενικά όσο περνάει ο καιρός, τόσο με πείθει ότι ήταν εξαιρετική επιλογή.
Ρε αδερφέ μου, οι υπεραριθμιες είναι το Α και το Ω του ποδοσφαίρου! Παπαριές γράφει ο δημοσιογράφος.

Οι επιτιθέμενοι προσπαθούν πάντα να έχουν τον +1 στην επίθεση, για αυτό άλλωστε και όλες οι τακτικές με shadow strikers ή άνοδο των ακραίων χαφ κλπ, ενώ παράλληλα οι αμυνόμενοι προσπαθούν να κάνουν το ακριβώς αντίθετο για να ανακτήσουν την κατοχή!

Δηλαδή συγνώμη υπάρχει ομάδα στον πλανήτη που δεν κοιτάει πάντα να έχει τον +1 παίχτη στην περιοχή της μπάλας? Να πάμε να δώσουμε συγχαρητήρια ντε!
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να το πετύχεις αυτό, πέρσι πχ πηγαίναμε στην ντρίμπλα, άλλες ομάδες το κάνουν με ασυμμετρικα σχήματα που υπερφορτώνουν τη μια πλευρά για να αδειάσουν την άλλη, άλλες με διαρκείς εναλλάκτες θέσεων κλπ. Κάποιες ομάδες δεν βασίζονται τόσο στην δημιουργία υπεράριθμιων όταν έχουν την κατοχή, βασιζόμενες σε αντεπιθέσεις. Άλλες δεν παίρνουν ρίσκα, ποντάροντας σε ατομικές ενέργειες και στημένα. Σκέψου πχ τον Σάντος. (Δεν θα πω ΑΑ γιατί δεν είναι προπονητής.) Ο Λουτσεσκου κοιτούσε να το κάνει κυρίως από θέση άμυνας, με την πίεση ψηλά, αλλά όταν είχαμε κατοχή ήταν δύσκολο και γινόταν μόνο από την φυσική τάση του Μπισεσβαρ να τραβιέται στα αριστερά, πάρα ως συντονισμένη και προσχεδιασμένη προσπάθεια.
Πάντως όλα αυτά που αναφέρεις, λέγονται με μια λέξη υπεραριθμια, overload, υπερφόρτωση, όπως θέλεις πέστο... Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου.

Είτε αντεπίθεση, είτε shadow striker, είτε υπερφόρτωση μιας πλευράς, ειτε εναλλαγή θέσεων, ακόμα και στα στημένα, οποία τακτική και να διαλέξει η ομάδα, πάντα στον +1 παίχτη αποσκοπούν.

Το άρθρο το ανέφερε γενικά μαζί με όλα τα άλλα, για αυτό λέω ότι ο αρδ δεν μας είπε κάτι καινούργιο... Εκτός και αν εννοούσε κάποια συγκεκριμένη τακτική, την οποία δεν έκανε ο Λουτσεσκου, αλλά και πάλι δεν φάνηκε κάτι τέτοιο στο άρθρο...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μπράβο πυ ζητάει
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ μάστορα είμαι 100% μαζί σου, από τη στιγμή που η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής πήραν τη στρατηγική απόφαση να δώσουν την ομάδα σε κάτι τελείως διαφορετικό από τον λουτσέσκου και όχι σε κάποιον που θα ακολούθησε την πεπατημένη του πρώην προπονητή.
Ελπίζω όμως και αυτοί που σε επέλεξαν να ξέρουν τι επέλεξαν, τα συν και τα πλην της επιλογής τους.
Και δεν θέλω να δω μετά από ο μη γένοιτο μία ήττα από την δυναμό στην Τούμπα λαιμητόμους και κεφάλια προπονητή σε δίσκους.
Αυτό που θέλω από σένα είναι να μην κάνεις καμιά έκπτωση στα θέλω σου.
Να ζητήσεις τα εργαλεία που πραγματικά χρειάζεσαι για να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

navigator11 έγραψε:Σύνελθε ρε λιμοτάγαρο
[youtube]7nZ-oPMHieE[/youtube]
Πες ταααα....

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Sekeris έγραψε:Μαστορα,αλλαξε συστημα.Δεν μας αρεσει αυτο.Και σταματα τα πειραματα επιτελους,λες και παιζεις φιλικα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είσαι μεγάλο διαολάκι!
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Υπαρχει σοβαρος προπονητης που θα πηγαινε με βαση την πεπατημενη του Λουτσεσκου και δεν θα εφαρμοζε τις δικες του ιδεες?Απο τη στιγμη που υπαρχει αλλαγη προπονητη η ομαδα θα ειναι διαφορετικη.
3 μηνες υπομονη και βλεπουμε.Δεμενη ομαδα εχουμε,δεν θα χρειαστει 6μηνο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Σεκερη , εγώ θα έλεγα υπάρχει σοβαρός προπονητής που δε θα πήγαινε με τη πεπατημένη λουτσου για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες του με το καλημέρα ( όμιλοι τσου λου και ξεκίνημα πρωταθλήματος ) ;
Κι αν ξεκινήσει καλά και είναι καβάλα στο άλογο να αλλάξει σιγά σιγά ότι θέλει. Όχι με το καλημέρα όπου η πίεση του αποτελέσματος και η σύγκριση με το πέρυσι είναι ακόμα νωπή.

Εγώ πιστεύω φέραμε το Δώνη της Πορτογαλίας (άρα μάλλον μοντέρνο και σύγχρονο προπονητή) και θεωρεί ότι ο Σαββίδης είναι κανάς σοβαρός ποδοσφαιράνθρωπος που θα δώσει πίστωση χρόνου ( άρα έκπτωση στόχων ) και θα τον περιμένει να φτιάξει ομάδα . Που να ξερες αγόρι μου ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι Μπράγκα .

Αν ήμουν Ουζουνίδης δε θα έκλεινα πουθενά και εκεί κατά τον Αύγουστο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα έψαχνα σήμα καμπάνα μη χάσω καμιά έκτακτη κι αναπάντεχη κλήση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 09 Ιούλ 2019, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Είμαι πολύ περίεργος να δω πλέον, σε πόσο και για πόσο καιρό, μπορεί να αφομοιώσει ο οργανισμός μας έναν σοβαρό προπονητή, έστω κι αν, για πρώτη φορά στην Ιστορία του, πλήρωσε 2 εκατομμύρια για να τον φέρει....

Ελπίζω τα λάθη και τα παθήματα να γίνανε μαθήματα, ώστε να ολοκληρώσει, τουλάχιστον, το συμβόλαιο του....

Υ.Γ. Με την έλλειψη του Βιέρι και των περσινών βασικών μας χαφ, διαφωνώ στο ότι "έχουμε δεμένη ομάδα"....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μούσι καλεί οβερ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ελπιζω μονο να μην κοψει λαθος παιχτες λογω και καλα ελλειψης διαθεσης και φαμε στην μαπα τον Κατσε επειδη τρεχει ανευ λογου και αιτιας!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”